Articole de

De curând a ieșit de sub tipar volumul „Poezia creștină în prima jumătate a secolului al XX-lea. Orașul Călan”, prefață de Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula și Paul Aretzu

Volumul de față reprezintă atât o incursiune în istoria literaturii creștine pe acest mealeag, cât și o antologie de versuri religioase, cu specificația că cercetarea vine în întimpinarea unei mai ample lucrări de istorie a literaturii în localitatea Călan, de la origini până în prezent.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
VideoNews

NELU TĂTARU, RACOLATUL DE SECURITATE, DESPRE VACCINAREA OBLIGATORIE A COPIILOR:

În centrul atenției

moarte subită

1365 de articole

Ultima oră

00:00

MEGA-NEPOMENITORII-MISA

23:40

Mâna dreaptă a Sfântului Ioan Rusul a fost reunită cu restul sfintelor moaște nestricăcioase

23:18

Active News în presa franceză - Noul proiect UE: abolirea istoriei

22:27

Comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului în contextul perioadei electorale din România

21:35

Demisie răsunătoare la vârful SRI, după scandalul Coldea. Fostul șef al SIE, dezvăluiri despre Florian Coldea: “Numirea lui a încălcat statutul militar. E timpul să plătescă pentru ce a făcut!”

20:00

Papa face valuri: ”PREA MULT POPONARISM ÎN BISERICĂ”! Afară cu "TOȚI POPONARII DIN SEMINARII, CHIAR ȘI CU CEI SEMI-ORIENTAȚI"!

19:46

6 asociații LGBTQ+ au depus plângere împotriva politicianei franceze Marion Maréchal pentru „insulte transfobe” în urma reacției acesteia după desemnarea unui transsexual ”cea mai bună actriță feminină” la Cannes

19:38

Marea Resetare și Infrastructura Cognitivă - Operațiunea prin care se urmărește Controlul asupra Minții

19:35

INPOLITICS: Scandal: măsuri speciale de protecție la votul din 9 iunie pentru persoanele transgender. ACTIVENEWS are Documentul ACCEPT și Circulara AEP (PDF)

18:44

Oktoberfest interzice piesa de dragoste ”L'Amour Toujours” după ce refrenul ei a fost schimbat în Germania cu ”AUSLÄNDER RAUS!” - “Străinii afară!”

17:23

Marele actor Florin Piersic, aproape de externare. Când va reveni pe scenă: “Tot repetă că îi este dor de publicul lui”

16:30

Cât de repede acționează Noua Securitate în cazul racolatului Nelu Tătaru: pagina de Facebook a ActiveNews interzisă de la aprecieri până în 2025! Îi va retrage BOR ”Crucea Episcopală” oferită în plină pandemie?

15:41

Spania, Norvegia și Irlanda au recunoscut oficial Palestina ca stat

15:31

Adrian Onciu: Clubul Dependenților de Petrol și Apocalipsa Climatică

14:51

Marius Mioc: Deși am cîștigat procesul cu Autoritatea Electorală Permanentă și am fost reînscris în corpul experților electorali, nu apar pe lista președinților ori locțiitorilor de președinți de secții de votare pentru alegerile din 9 iunie 2024