Zelenski de Paști: "Dumnezeu are un galon cu steagul ucrainean pe umăr" – Expoziție de icoane pe lăzi de muniție

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la catedrala Sfânta Sofia din Kiev, președintele Ucrainei a transmis un ciudat mesaj de felicitare către poporul său.

În mesajul video de circa opt minute, publicat pe site-ul președinției este prezentată și o expoziție de icoane pictate pe capace de cutii de muniții (!), despre care Zelenski afirmă că sunt o dovadă că „cerul este cu noi”.

El a adăugat că ucrainenii nu încurajează decât la rugăciune și niciodată în fața invadatorilor.

„Lumea ne vede. Dumnezeu știe asta. Și noi credem că Dumnezeu are pe umăr un galon cu steagul ucrainean. Cu un asemenea aliat, viața va învinge cu siguranță moartea.”


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Passagero 05.05.2024 12:32
    Hristos A Inviat !
    Kaitxii se pricep la imbarligaturi, minciuni si manipulari, nu este nici o ciudatenie.
  • Toth Florin 05.05.2024 12:46
    Saracu de el, nici cocaina nu Mai Este ce era candva !!!! Aseara am dat nas in nas in biserica cu domnul de la activenews, cel cu sapca si ochelari negrii in poza (am uitat numele) , am vrut sa-l salut dar nu eram 100% sigur ca era el, sunt sigur ca era el dar nu eram sigur 100%. Eu am cumparat 3 lumanari, scriitorul activenews a cumparat 2 icoane.
  • Toth Florin 05.05.2024 12:50
    Mi-am amintit numele, Roncea !!!!
  • Gabi 1611 05.05.2024 15:28
    Doar un antihrist poate picta icoane pe lazi cu munitie de razboi.si sa mai si traga concluzii asa-zis crestine din asta!
  • eu-noi 05.05.2024 15:39
    vopseaua de oua contzinea elemente halucionogene...?
  • viorel craciun 05.05.2024 16:28
    Se stia de mult , in anumite " cercuri informative " , de ce si si cine este " ACTORUL ZELENSKI " promovat ( la vremea aceea ca o experienta de marketing politic " pe un asa zis " SERIAL ANTICORUPTIE " se cunoaste acesta promovare media peste tot " si in tarile democratice " ESTE FARA COSTURI SI CU IMPACT PUBLIC MAJOR la o anumita categorie de populatie ( se incerca si la noi in Romania , mai recent , nu cu serialul , dar cu " actorul " .Dar ca sa ajungi sa faci " MAREKETING SI PROPGANDA MILITARA " pe insemnul CREDINTEI SI AL LUI D-ZEU asociind " DIVINITATEA SI SARBATOAREA INVIERII , adica a PACI , a linistei sufletesti , a intelegerii , a iertarii , etc, etc, CU SIMBOLUL CONFLICTUL MILITAR , atunci " inseamna ca ai ajuns la paraxiosmul DICTATORULUI , fara " SCRUPULE " gen HITLER , STALIN , etc , etc , care cu ORIECE PRET INCEARCA SA SUPRAVITUIASCA " Totusi ca simplu credincios dar " neprofesionist in ale BISERICII " ma intreb cata " slugarnicie " poate avea " BISERICA ORTODOXA UKRAINIANA " fata de acest " ACTOR LA LIMITA NEBUNIEI " si unde este reactia BISERICII CRESTINE si cea catolica si cea ortodoxa " LA ACESTA PROFANARE A IDEII DE CREDINTA SI CRESTINISM " repet , doar dupa umila mea parare , ca in cazul in speta ne-am intors cu o mie de ani in urma , pe vremea " CRUCIATIILOR " unde tot razboiul si ororile lui erau justificate " PRIN DZEU SI PRIN APARAREA CREDINTEI "
  • Radu Comsuta 05.05.2024 17:09
    Deci chiar nu pot să cred cât de histrionic poate fi această ființă, că nu știu în ce regn să îl încadrez. Poate în regnul animal, dar aș jigni bietele creaturi ale lui Dumnezeu. După ce că își pune trupele SS să vandalizeze bisericile, să aresteze preoții, să elimine orice fel e opoziție chiar și pe jurnaliștii corespondenți de război (ca să nu le strice propaganda de pe teren...”numai puțin mai avem și îi exterminăm pe ruși cu mama lor cu tot, îi alungăm din Crimea și îi împingem până în insula Kamceatka”) acum ce să vezi? Pozează în ipostaza de iubit fiu al patriei. Cu adevărat este posibil dar cu o singură condiție: numai să fi fost Dumnezeu să fi fost nazist. Dar o ideologie satanică, antiromenească nu are nimic a face cu Dumnezeul iubirii și al păcii.

    Cică ... ”Lumea ne vede”....Nu știu cât tupeu să ai să rostești o asemenea afirmație. Din păcate pentru Zelenski și șleahta nazistoidă, lumea îi vede acum chiar foarte bine, și cu toată cenzura lor, vede mai bine acum ce a fost cu maidanul, toată corupția și jaful familiei Biden în Ucraina, a văzut și cum a fost cu Mirodvorețul. Din păcate mult mai multe văd vecinii Ucrainei, iar noi românii am văzut foarte bine, ”binefacerile” canalului Bâstroe, importurile masive de produse agricole modificate genetic pe piața din România și restul lumii, și multe altele.

    Credeți că ”Dumnezeu are pe umăr un galon cu steagul ucrainian”? Poate nu vedeți bine. Dați-mi voie să vă dau jos ochelarii de cal prin care vedeți numai în direcția ”Slavă Ucrainii” și să vă dau niște ochelari mai conform cu realitatea.
    Ia uitați-vă bă băieți, cu ce atuuri ați pornit voi după marea operațiune mai mult sau mai puțin specială din 24.02.2022: boicotarea afacerilor rusești din Europa și America, scoaterea din sistemul Swift a băncilor rusești, sistarea imprturilor de gaz petrol și carburanți rusești, înghețarea conturilor unor mari afaceriști mai mult sau mai puțin veroși cunoscuți îndeobște de opinia publica ca și oligarhi, boicotarea a orice este rusesc în occident, inclusiv umilirea unor artiști ruși care au trebuit să-și sisteze concertele, etc.

    Acestea fiind zise, păi dacă Dumnezeu era cu voi, încă de a doua zi rușii plecau toți acasă și eliberau și Crimea, și Donbasul, și Lugansk-ul. Ori ce vedem astăzi? Exact contrariul: economia Rusiei bubuie pe repede înainte, rubla s-a întărit, avansul trupelor ruse e rapid și eficient încât mai au puțin și schimbă linia frontului și nu știu ce NATO lu pește îi va mai opri până la Kiev sau chiar puțin mai departe, ca să nu mai zic de capitalul enorm internațional de imagine pe care l-au recâștigat. Bree, voi chiar nu vă dați bine seama că de doi ani de zile Dumnezeu este ”putinist”...OMG! (Sau mai pe românește, ”să-mi trag una!”).
  • Mircea Dragan 05.05.2024 17:27
    Zelenski e un criminal evreu. Ce delireaza acest Strula?
  • Christinne Radu 05.05.2024 22:16
    https://joannenova.com.au/2024/04/the-most-expensive-electricity-on-earth-is-in-countries-with-cheapest-sources-of-electricity/
  • Christinne Radu 05.05.2024 22:17
    https://sputnikglobe.com/20240505/hand-of-soros-georgian-prime-minister-denounces-us-color-revolution-tactics-1118262117.html
  • Alex TG 06.05.2024 13:39
    Eu cred ca este blasfemie sa spui asa ceva!
  • Prans Pol 07.05.2024 10:14
    of, de aia dragutul vostru de puchin e nevoit sa ii bombardeze pe ucraineni in ziua de Pasti, saracu...
  • Rusi 08.05.2024 17:41
    Dumnezeu inainte sa-ti ia viata iti ia mintile.
Ultima oră

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat