UE vrea să adopte Sancțiuni împotriva lui Tucker Carlson pentru interviul cu Putin

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Informația căziaristul cel mai cunoscut din lume a mers la Moscova pentru a realiza un interviu cu liderul rus, fapt confirmat și de Kremlin, a căzut ca o bombă în Occident.

Uniunea Europeană ar putea impune o serie de sancțiuni împotriva lui Tucker Carlson, pentru că a avut îndrăzneala să își facă datoria de gazetar onest și să asculte și „partea cealaltă”.

Newsweek îl citează în acest sens pe fostul premier belgian Guy Verhofstadt, actual europarlamentar și una dintre cele mai influente figuri de la Bruxelles:

„Deoarece Putin este un criminal de război și deoarece UE impune sancțiuni oricui îl ajută în această privință, pare logic ca Serviciul de Acțiune Externă să examineze și acest caz.”

Pe oficialii europeni îi doare nu doar popularitatea de care se bucură Tucker Carlson ci și faptul că el este considerat un „purtător de cuvânt” al lui Donald Trump, mai scrie Newsweek.

De aceea, Bruxelles-ul ar putea dicta împotriva lui Carlson o „interdicție de călătorie”.

Tucker Carlson se află deja pe Lista Morții de la Kiev după ce a afirmat că regimul Zelenski este cel care a distrus barajul de la Kahovka de pe Nipru în vara trecută.

Pe lista întocmită de publicația Mirovorets cu sprijinul SBU,se află și alte nume sonore, ca Elon Musk sau Andrei Marga.

Dincolo de rolul propagandistic de a răspândi teroarea și a închide gurile criticilor regimului Zelenski, „Lista Morții” își merită efectiv numele: mulți dintre cei de acolo au plătit cu viața.

Printre ei, Daria Dughina, asasinată de SBU cu sprijinul CIA.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Mars.60 Stefan 07.02.2024 20:08
    Serviciul de Acțiune Externă al UE ce treaba are cu ce face un jurnalist onest, cetatean american? USA nu e in UE parca, sau ma insel. De ce nu-l sanctioneaza si pe presedintele Xi al Chinei de ex., care e in relatii excelente cu "cremenalu'"?
  • siBemol14a 07.02.2024 20:54
    Europarlamentarul Guy (sau Gay ?) Verhofstadt zice „... pare logic ca Serviciul de Acțiune Externă să examineze ...” deși se știe că UE și-a definit o logică politică ce nu se prea intersectează cu logica clasică (fie ea matematică, dialectică sau altfel). Bănuim că tușa UE știe de socialismul științific, de fizica nazistă etc câtă vreme a participat la aplicarea dictatelor de medicina morților subite fără cauze cunoscute ...
  • Radu Comsuta 07.02.2024 21:26
    O palmă grosolană pe obrazul UE pentru încălcarea flagrantă a primului principiu al presei: ””LIBERTATEA DE EXPRIMARE. Dar le e frică de faptul că Tucker, ca persoană ce se bucură de mare credibilitate în rândul lumii mai puțin libere din SUA dar și UE, le-ar putea strica condiționarea pe care influensării oficliali se dau de ceasul morții să o creeze pentru cetățenii lor. Știți foarte bine sloganele din media controlată: Putin criminal de război, Israelul are tot dreptul să se apere, dacă NATO pierde în războiul din Ucraina, rușii vor invada toată Europa (eventual o vor vopsi în roșu că stele deja are), etc.
  • IC XC NI KA 07.02.2024 23:48
    https://amg-news.com/bombshell-tucker-carlsons-exclusive-interview-with-vladimir-putin-in-moscow-full-transcript-released/?fbclid=IwAR2xaOjdNl5FjUMTa3IsiRHrsoxF_aDfNTw2wy_DPH74zSPlRVY4GhgX9YA#
  • tomac 08.02.2024 07:14
    Și voi vă mai încredeți în marea ”democratură” UE ? A fost o glumă a istoriei , una proastă in care România a fost plasată pe post de clovn. Să sperăm că va fi îndreptată acestă istorie sau minciuna va plesni într-o bună zi. Din păcate România tot pe post de clovn va rămâne, nu este nimeni care să îi schimbe rolul. Poate peste 100 de ani .
    America are ceva în Constituție care ar trebui adoptat și pe la noi - al doile-a amendament. Doar așa politrucilor le va fi frică de populație, deocamdată ei seamănă frica cu ”rușii” care ne vor ocupa dar ”aleșii neamului” sunt pe cale să transforme țara într-un gulag. Avem parte de marea ”Coaliție” de viermi politici care luptă să ne ”salveze” de ocupația rusească. Nii mă securiștilor !
  • LaraLaura 08.02.2024 08:38
    ASISTAM LA O CENZURA SI DICTATURA IN TAOTA REGULA!!!!!
  • LaraLaura 08.02.2024 08:39
    ASISTAM LA O CENZURA SI DICTATURA IN TAOTA REGULA!!!!!
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO