Tucker Carlson zdrobește narațiunea mondială pro-Zelenski: Se vede pe fața lui de șobolan transpirat că nu el a aruncat în aer barajul de la Nova Kahovka. Băiatul în trening, cu ochii morți și neliniștiți, este singurul incapabil să arunce în aer barajul

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson a rupt gura sistemului și a presei oficiale din SUA după debutul noii sale emisiuni găzduite de platforma lui Elon Musk, Twitter, marți seară, transmite The Western Journal. Emisiunea, care abordează situația din Ucraina într-un stil unic, care în România ar fi considerat „putinist”, cât și corupția din Administrația SUA și aspecte ale Marii Resetări, inclusiv controlul informațiilor și Noua Lume Trans, a devenit rapid virală, adunând vizualizări într-un ritm astronomic.

Videoclipul a fost vizionat de atât de mulți twittspectatori într-un timp scurt încât fostul prezentator de top al știrilor prin cablu de la Fox News este încoronat drept omul care a spart pentru totdeauna modelul mediatic al „establishmentului” presei „main stream”, cum am zice la noi „presa de partid(e) și de stat”, adică cea manevrată de servicii speciale din țară dar mai ales din străinătate.

"Tucker on Twitter"
a avut premiera cu un editorial de 10 minute rostit în stilul caracteristic al gazdei, încărcat pe platformă la ora 18.00, ora Coastei de Est a SUA. Videoclipul a adunat în primele 24 de ore peste 71 de milioane de vizualizări, potrivit datelor Twitter. Comparativ, în orele de primetime, CNN a avut 569,000 telespectatori, Fox News: 1 milioan și 730 de mii și MSNBC 1 milion și 860 de mii. În acest moment emisiunea lui Tucker Carlson a depășit 101 de milioane de twittspectatori (video).

"Un grup mic de oameni controlează accesul la toate informațiile relevante, iar noi, restul, nu știm nimic", a spus Carlson zecilor de milioane de potențiali telespectatori obișnuiți, atacând cenzura elitei mondialiste din ”Marea Resetare”.
 
„Un păstor de iaci din Tadjikistan știe cine a aruncat în aer conducta Nord Stream. Este evident. Crede păstorul acesta că un tip slab în rochie este de fapt o fată? Haida-de! Această idee nu i-ar trece niciodată prin cap. Trebuie să fii mințit la volum maxim pe o perioadă de ani de zile pentru a ajunge la astfel de concluzii.

Și bineînțeles că am fost mințiți de mass-media. O fac, iar de cele mai multe ori ignoră chiar adevărurile care contează. Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari americani pe care i-am trimis în Ucraina?”, întreabă ziarului Nr. 1 al lumii, la această oră.

El a spus că speră ca Twitter să se dovedească a fi o oază pentru libertatea de exprimare, așa cum a fost prezentată - și a declarat totodată că nu va ezita să părăsească platforma dacă va afla contrariul.

"Începând de astăzi, am ajuns la Twitter, care sperăm că va fi radioul cu unde scurte de sub pătură", a declarat Carlson, cu referire la modul în care europenii aflați în spatele Cortinei de Fier sub dictatura bolșevică ascultau știrile libere. "Ni s-a spus că aici nu există gardieni. Dacă se va dovedi că este fals, vom pleca".

"Dar, între timp, suntem recunoscători că suntem aici", a conchis el. "Ne vom întoarce cu mult mai multe în curând."
 
Iată editorialul său pur jurnalistic, transcris de noi pentru cititorii ActiveNews:
 
Hei, Tucker Carlson vă salută în această dimineață. Se pare că cineva a aruncat în aer barajul Nova Kahovka din sudul Ucrainei. Zidul de apă a distrus sate întregi, a distrus o centrală hidroelectrică importantă și, începând din această seară, pune cel mai mare reactor nuclear din Europa în pericol de a se topi. Așadar, dacă acest lucru a fost intenționat, nu a fost o tactică militară, ci un act de terorism.

Întrebarea este: cine a făcut-o? Ei bine, să vedem. Barajul Nova Kahovka a fost efectiv rusesc. A fost construit de guvernul rus, iar în prezent se află pe teritoriul controlat de Rusia. Rezervația barajului furnizează apă Crimeei, care a fost în ultimii 240 de ani sediul flotei rusești din Marea Neagră. Aruncarea în aer a barajului ar putea fi gravă pentru Ucraina, dar face mai mult rău Rusiei, și tocmai din acest motiv, guvernul ucrainean a luat în considerare distrugerea acestuia.

În decembrie, Washington Post a citat un general ucrainean care spunea că oamenii săi au tras cu rachete de fabricație americană asupra porții barajului, ca o lovitură de test. Deci, într-adevăr, odată ce faptele încep să apară, devine mult mai puțin misterios ce s-ar fi putut întâmpla cu barajul. Și o persoană corectă ar concluziona că ucrainenii probabil l-au aruncat în aer, așa cum ați presupune și dumneavoastră.

Au aruncat în aer Nord Stream, conducta de gaze naturale rusească, în toamna anului trecut. Și, de fapt, ucrainenii au făcut asta, după cum știm acum. Nu e ca și cum Vladimir Putin ar fi nerăbdător să pornească un război împotriva lui însuși. Oh, dar aici vă înșelați. Domnule și Doamnă consumatori de știri prin cablu, Vladimir Putin este exact genul acela de om, genul de om care s-ar împușca până la moarte pentru a vă enerva.

Știm acest lucru din presa americană, care nu a pierdut timpul în această dimineață, acuzându-i pe ruși că își sabotează propria infrastructură. Bill Crystal, omul care ne-a spus cândva că Saddam Hussein este responsabil pentru 11 septembrie, l-a denunțat imediat pe Putin ca pe un criminal de război și, chiar mai sălbatic, l-a comparat cu Donald Trump.

Restul clasei de experți a emis zgomote similare, în mod clar coordonate: Putin a reușit, Putin a făcut-o! Iar raționamentul lor era simplu. Putin este rău și malefic. Oamenii fac lucruri rele pur și simplu pentru plăcerea întunecată de a fi răi. În acest caz specific, Putin s-a atacat pe sine însuși, ceea ce este cel mai rău lucru pe care îl poți face și, prin urmare, perfect în caracter.

Pentru un om atât de rău, aceasta a fost explicația lor. Nimeni dintre cei care sunt plătiți să acopere aceste lucruri nu pare să ia în considerare nici măcar o clipă posibilitatea că ar fi putut fi ucraineni cei care au făcut-o.
 
Nu există nicio șansă în acest sens. Ucraina, după cum probabil ați auzit, este condusă de un om pe nume Zelenski, și putem spune cu certitudine că el nu a fost implicat.

Nu avea cum să fie implicat. Zelenski este prea decent pentru terorism. Acum îl vedeți la televizor și este adevărat. S-ar putea să vă faceți o altă impresie. Transpirat ca un șobolan - un comediant devenit oligarh. Un prigonitor al creștinilor, un prieten al lui BlackRock.
 
Dar nu vă încredeți în propriii ochi. De fapt, domnul Zelensky este un om foarte bun.

Cel mai bun, într-adevăr, după cum a remarcat George W. Bush. El este Winston Churchill al generației noastre.
 
Dintre toți oamenii din lume, prietenul nostru ucrainean în trening, cu ochii morți și neliniștiți, este singurul incapabil să arunce în aer un baraj. El este literalmente un sfânt în viață, un om în care nu există păcat.
 
De aceea Lindsey Graham (senator republican american de South Carolina - n.n.) este atât de atras de el.

Sunt doar doi oameni buni care își petrec timpul împreună și sunt buni. Și, ca toți oamenii buni, când se întâlnesc în persoană, petrec mult timp vorbind despre uciderea oamenilor și râzând ca între prieteni. Iată-i pe cei doi săptămâna trecută.
 
Graham: Liber sau moarte.
 
Zelenski: Liber sau pe moarte.
 
Graham: Acum ești liber.
 
Zelenski: Da, și așa vom fi.
 
Graham: Iar rușii mor... Au fost cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată
 
Zelenski: Mulțumesc foarte mult!
 
"Rușii mor - sunt cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată”, spune Graham spune. Și un zâmbet se răspândește pe buzele lui subțiri și tremurătoare în timp ce formează cuvintele. Arată ca un om înfometat care contemplă un bufet de mic dejun suedez. Aroma morții s-a trezit.
 
„Lindsey Graham, vă mulțumesc foarte mult” - răspunde Zelenski. Și el simte la fel. Vezi, nu e nimic întunecat aici. Doar doi tipi de vârstă mijlocie care sărbătoresc uciderea unei populații. Nu par genul de oameni care să se bucure să inunde sate sau să declanșeze o foamete. Și în orice caz, cui îi pasă dacă sunt. Nu e treaba ta.

Treaba ta este să susții Ucraina. Urmăriți-o pe Nikki Haley, candidat republican la președinție. Explică acest principiu la CNN. O victorie pentru Ucraina este o victorie pentru noi toți, iar pentru ei să stea acolo și să spună că aceasta este o dispută teritorială, pur și simplu nu este cazul. Să spunem că ar trebui să rămânem neutri, este în interesul Americii.

Este în cel mai bun interes al securității noastre naționale. Pentru ca Ucraina să câștige, trebuie să mergem până la capăt. Trebuie să o terminăm. Spuneți că este foarte ușor de înțeles. Este de o importanță vitală pentru voi să sprijiniți Ucraina, pentru că este necesar ca Ucraina să fie sprijinită de voi. Sprijinul vostru este obligatoriu până când se termină, indiferent ce este și orice ar însemna asta.

Așa că taci din gură și susține Ucraina, altfel ai probleme.
 
Pe vremea când încă se mai preda logică afirmațiile de acest gen avea explicații științifice. Ceva este adevărat pentru că așa este, cu cât îl repeți mai mult, cu atât devine mai sigur. Este o realitate care se întărește de la sine. A fost o vreme când aceste afirmații erau considerate argumente nelegitime, ca să nu mai vorbim de o prostie hilară.

Numai oamenii proști vorbesc așa. Acum, toți cei aflați la putere vorbesc așa. Diversitatea este punctul nostru forte. Femeile trans sunt femei. Zelenski este Churchill. Totul e o chestie de sine. Evident, e adevărat. Nu are nevoie de explicații și nu pune întrebări. Vă sună cunoscut? Bineînțeles că da. Ăsta e papirusul narațiunii. Ne servesc zi de zi în porții aburinde și grumoase.

Până în acest moment, este posibil ca cetățenii americani să fie cei mai puțin informați oameni din lume.
 
Un păstor de iaci din Tadjikistan știe cine a aruncat în aer conducta Nord Stream. Este evident. Crede acest păstor că un tip slab în rochie este de fapt o fată? Haida-de! Această idee nu i-ar trece niciodată prin cap. Trebuie să fii mințit la volum maxim pe o perioadă de ani de zile pentru a ajunge la astfel de concluzii.

Și bineînțeles că am fost mințiți de mass-media. O fac, iar de cele mai multe ori ignoră chiar adevărurile care contează. Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari americani pe care i-am trimis în Ucraina? Niciun indiciu despre cine a organizat acele revolte BLM de acum trei ani. Nimeni nu a ajuns la fondul problemei. Ce s-a întâmplat mai exact pe 11 septembrie?

Ei bine, este încă clasificat. Cum a făcut Jeffrey Epstein atâția bani? Cum a murit? Dar JFK? Și așa mai departe. Nu numai că mass-media nu este interesată de nimic din toate acestea, dar este în mod activ ostilă față de oricine face jurnalism. Curiozitatea este cea mai gravă crimă.”
, mai spune jurnalistul, abordând apoi rapoarte despre OZN-uri și concluzionând:

„Un grup mic de oameni controlează accesul la toate informațiile relevante.
 
Iar noi, restul, nu știm decât că avem voie să trăncănim cât vrem despre rasism. Dar mergeți mai departe și vorbiți despre ceva care contează cu adevărat și vedeți ce se întâmplă.
 
Dacă o țineți tot așa, te vor face să taci. Ai încredere în noi. Așa mențin ei controlul.

Când turiștii occidentali au început să călătorească în număr mare în Uniunea Sovietică la începutul anilor 1970, au descoperit că mulți ruși aveau o înțelegere complet deformată a Statelor Unite. Ei credeau că americanii trăiau într-o sărăcie cruntă, într-o stare de război rasial perpetuu, și că erau disperați să fugă de libertatea și prosperitatea blocului estic.

Ei credeau acest lucru pentru că așa li se spusese. Nu aveau cum să știe altceva. Puținii ruși care înțelegeau ce se întâmpla cu adevărat în restul lumii aflaseră despre asta ascultând emisiuni radio pe unde scurte, uneori la adăpost, pentru ca vecinii să nu audă. 50 de ani mai târziu, este uluitor să ne gândim la ironii.

Aici noi suntem cei care trăim în ignoranță. Acum, guvernul american a reușit să clasifice peste un miliard de așa-zise documente publice.
 
Așa că, în acest moment, nu avem cum să știm ce fac liderii noștri. Nu avem voie să știm. Prin definiție, asta nu este încă o democrație. Este în regulă cu mass-media.

Secretul este un instrument puternic de control.
 
Nu vă mai întrebați cum am ajuns atât de bogați. Iată o altă poveste despre rasism. Mergeți și mâncați-vă între voi. Ăsta e programul.

Așa trăiesc cei mai mulți dintre noi acum aici, în Statele Unite. Manipulați de minciuni, reduși la tăcere de tabuuri. Este nesănătos și dezumanizant, iar noi ne-am săturat de asta.
 
Începând de astăzi, am ajuns la Twitter, care sperăm că va fi radioul pe unde scurte de sub pătură. Ni se spune că aici nu există opreliști, gardieni. Dacă se va dovedi că este fals, vom pleca. Dar, între timp, suntem recunoscători că ne aflăm aici. Ne vom întoarce în curând cu mult mai multe.”, a conchis Tucker Carlson în editorialul său puternic de pe Twitter preluat de ActiveNews.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Briel 08.06.2023 19:29
    Șobolan transpirat ? I like that ! Hahaha....

    Și acum ceva serios și scârbos, chestii din canceroasa -stage 4- amerika: business de bilioane de $$ din trafic cu copii, folosiți în pedofilie, ritualuri sataniste....sacrificii, tortură și alte practici din vremea lui Noe. Fără doar și poate urmează o dezinfectare prin foc !!

    BOMBSHELL! Mel Gibson about to EXPOSE all of them | Redacted with Natali and Clayton Morris

    https://m.youtube.com/watch?v=MNIKASuG52M&t=110s

    Puteți scoate un articol bun din asta.
  • viorel craciun 08.06.2023 20:37
    DACA este sa ne " luam " dupa " analistii " de la ANTENE CNN si altii " analisti " ca ei , trebuie sa ne punem o intrebare de bun simt ca orice " cetatean turmentat " , adica " DACA ACEST BARAJ ERA DE IMPORTANTA STRATEGICA PENTRU UKRINA DE CE NU L-AU ARUNCAT RUSII IN AER DE ACUM UN AN ? " DAR NE PUTEM O INTREBARE " PE CINE ALIMENTA BARAJUL CU ENERGIE, RADOI " EREVAN " RASPUNDE : CRIMEEA SI ZONA DE SUD A UKRAINEI , DAR CINE DETINE ACUM ACESTA ZONA ? Radio EREVAN raspunde "RUSII " atunci poate sa fie atat de imbecilii RUSII sa isi distruga propriul interes .DAR , radio" EREVAN " rapunde " se pare ca dupa conferinta de la noul " SULTAN" ALES ERDOKAN , NIMENI NU S-A INTELES IN ZONA , SI URMA UN NOU ASA ZIS " ATAC TERORIST " CA IN " KOSOVO " RAMANE DE VAZUT IN CONTINUARE , " URMATORUL ATAC TERORIST IN BALCANI " FIINDCA CEL DIN KOSOVO , PRIN INTERVENTIA PROMPTA A " INAMCILOR SLAVI SARBI " NU A AVUT EFECTUL SCONTAT .DAR RAMANE DE VAZUT UNDE , CAND SI CU CINE VA FII " URMATORUL ATAC TERORIST IN BALCANI " Dupa PRINCIPIILE " IMPARATIEI INTERNATIONALE MONDIALE ACTUALE " repetam " IN NUMELE DEMOCRATIEI " A CUI , nu o stim inca " DAR ESTE DEMOCRATIE PE AFACEREA INARMARII IN ZONA BALCANI "
  • mariusmioc 08.06.2023 20:55
    La război, ca la război! Se dau foc holdelor, se otrăvesc fîntînile!
    Și totuși, cînd Tucker spune că „guvernul rus” a construit barajul, el nu face ziaristică ci propagandă. Barajul a fost construit de guvernul sovietic, iar Ucraina făcea parte din Uniunea Sovietică pe vremea aceea. Să pretinzi că rușii au construit tot ce a făcut Uniunea Sovietică, cînd rușii erau doar 50% din populația URSS, e un lucru pe care nici rușii înșiși nu l-au susținut. E ca și cînd ai zice că tot ce s-a construit la Chișinău pe vremea URSS este meritul „guvernului rus”.
  • Nata 09.06.2023 05:53
    Aveti dreptate pana la un punct. Totul s-a construit poate la sugestia statului respectiv din URSS dar cred ca s-a putut construi numai cu acordul si fondurile date de conducerea uniunii ruse - in despotismul de atunci nu cred ca se putea face ceva, numai pt ca asa voia nu stiu ce tarisoara din cadrul uniunii.
  • Angela Drobota 09.06.2023 09:37
    Asa si?
    Ce conteaza acum cine l-a construit? Important este ca teroristii ucrainieni l-au distrus, generand una dintre cele mai mari catastrofe ecologice de pe Pamant. Miile de oameni care trebuie sa fuga din calea apelor, fara hrana si casa, surse de apa distruse, terenuri compromise, linii de gaz si electricitate avariate!
    asta este dimensiunea catastrofei umanitare pe care, din lasitate, nu o mai recunosc ucrainienii si aliatii lor criminali.
    Este necesar sa avem mult discernamant cand judecam o situatie si sa vedem prezentul, cu toate implicatiile lor asupra tarii noastre, nu trecutul istoric.
  • Radu Humor 08.06.2023 21:48
    Din sateliții din zonă este imposibil să nu poată fi identificat de unde a pornit această acțiune criminală !
    Dacă era a rușilor apărea demult și proba, dar așa se încearcă mai departe inducerea în eroare , ca și în cazul Nord Stream !
  • Nata 09.06.2023 05:54
    Posibil
  • Radu Humor 08.06.2023 21:49
    Din sateliții din zonă este imposibil să nu poată fi identificat de unde a pornit această acțiune criminală !
    Dacă era a rușilor apărea demult și proba, dar așa se încearcă mai departe inducerea în eroare , ca și în cazul Nord Stream !
  • Mars.60 Stefan 7649 10.06.2023 15:28
    Trăgători de sfori UE - De ce fiecare cetățean al UE se află astăzi în război

    https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=ro&id=26027&date=2023-05-13

    Uniunea Europeană - și, prin urmare, fiecare cetățean al UE (!) - este în război cu Rusia. Cum s-a putut ajunge la așa ceva? În acest documentar, Kla.TV face lumină asupra istoriei originilor / documentează geneza și a factorilor de decizie / și a decidenților ai UE - de la părinții fondatori până la politica actuală de vârf. Cine controlează Uniunea Europeană și ce obiective urmărește cu adevărat?
  1. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  2. Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

  3. Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

  4. S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

  5. Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

  6. ”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

  7. Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

  8. 139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

  9. Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

  10. Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

Ultima oră

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV