Tucker Carlson zdrobește narațiunea mondială pro-Zelenski: Se vede pe fața lui de șobolan transpirat că nu el a aruncat în aer barajul de la Nova Kahovka. Băiatul în trening, cu ochii morți și neliniștiți, este singurul incapabil să arunce în aer barajul

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson a rupt gura sistemului și a presei oficiale din SUA după debutul noii sale emisiuni găzduite de platforma lui Elon Musk, Twitter, marți seară, transmite The Western Journal. Emisiunea, care abordează situația din Ucraina într-un stil unic, care în România ar fi considerat „putinist”, cât și corupția din Administrația SUA și aspecte ale Marii Resetări, inclusiv controlul informațiilor și Noua Lume Trans, a devenit rapid virală, adunând vizualizări într-un ritm astronomic.

Videoclipul a fost vizionat de atât de mulți twittspectatori într-un timp scurt încât fostul prezentator de top al știrilor prin cablu de la Fox News este încoronat drept omul care a spart pentru totdeauna modelul mediatic al „establishmentului” presei „main stream”, cum am zice la noi „presa de partid(e) și de stat”, adică cea manevrată de servicii speciale din țară dar mai ales din străinătate.

"Tucker on Twitter"
a avut premiera cu un editorial de 10 minute rostit în stilul caracteristic al gazdei, încărcat pe platformă la ora 18.00, ora Coastei de Est a SUA. Videoclipul a adunat în primele 24 de ore peste 71 de milioane de vizualizări, potrivit datelor Twitter. Comparativ, în orele de primetime, CNN a avut 569,000 telespectatori, Fox News: 1 milioan și 730 de mii și MSNBC 1 milion și 860 de mii. În acest moment emisiunea lui Tucker Carlson a depășit 101 de milioane de twittspectatori (video).

"Un grup mic de oameni controlează accesul la toate informațiile relevante, iar noi, restul, nu știm nimic", a spus Carlson zecilor de milioane de potențiali telespectatori obișnuiți, atacând cenzura elitei mondialiste din ”Marea Resetare”.
 
„Un păstor de iaci din Tadjikistan știe cine a aruncat în aer conducta Nord Stream. Este evident. Crede păstorul acesta că un tip slab în rochie este de fapt o fată? Haida-de! Această idee nu i-ar trece niciodată prin cap. Trebuie să fii mințit la volum maxim pe o perioadă de ani de zile pentru a ajunge la astfel de concluzii.

Și bineînțeles că am fost mințiți de mass-media. O fac, iar de cele mai multe ori ignoră chiar adevărurile care contează. Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari americani pe care i-am trimis în Ucraina?”, întreabă ziarului Nr. 1 al lumii, la această oră.

El a spus că speră ca Twitter să se dovedească a fi o oază pentru libertatea de exprimare, așa cum a fost prezentată - și a declarat totodată că nu va ezita să părăsească platforma dacă va afla contrariul.

"Începând de astăzi, am ajuns la Twitter, care sperăm că va fi radioul cu unde scurte de sub pătură", a declarat Carlson, cu referire la modul în care europenii aflați în spatele Cortinei de Fier sub dictatura bolșevică ascultau știrile libere. "Ni s-a spus că aici nu există gardieni. Dacă se va dovedi că este fals, vom pleca".

"Dar, între timp, suntem recunoscători că suntem aici", a conchis el. "Ne vom întoarce cu mult mai multe în curând."
 
Iată editorialul său pur jurnalistic, transcris de noi pentru cititorii ActiveNews:
 
Hei, Tucker Carlson vă salută în această dimineață. Se pare că cineva a aruncat în aer barajul Nova Kahovka din sudul Ucrainei. Zidul de apă a distrus sate întregi, a distrus o centrală hidroelectrică importantă și, începând din această seară, pune cel mai mare reactor nuclear din Europa în pericol de a se topi. Așadar, dacă acest lucru a fost intenționat, nu a fost o tactică militară, ci un act de terorism.

Întrebarea este: cine a făcut-o? Ei bine, să vedem. Barajul Nova Kahovka a fost efectiv rusesc. A fost construit de guvernul rus, iar în prezent se află pe teritoriul controlat de Rusia. Rezervația barajului furnizează apă Crimeei, care a fost în ultimii 240 de ani sediul flotei rusești din Marea Neagră. Aruncarea în aer a barajului ar putea fi gravă pentru Ucraina, dar face mai mult rău Rusiei, și tocmai din acest motiv, guvernul ucrainean a luat în considerare distrugerea acestuia.

În decembrie, Washington Post a citat un general ucrainean care spunea că oamenii săi au tras cu rachete de fabricație americană asupra porții barajului, ca o lovitură de test. Deci, într-adevăr, odată ce faptele încep să apară, devine mult mai puțin misterios ce s-ar fi putut întâmpla cu barajul. Și o persoană corectă ar concluziona că ucrainenii probabil l-au aruncat în aer, așa cum ați presupune și dumneavoastră.

Au aruncat în aer Nord Stream, conducta de gaze naturale rusească, în toamna anului trecut. Și, de fapt, ucrainenii au făcut asta, după cum știm acum. Nu e ca și cum Vladimir Putin ar fi nerăbdător să pornească un război împotriva lui însuși. Oh, dar aici vă înșelați. Domnule și Doamnă consumatori de știri prin cablu, Vladimir Putin este exact genul acela de om, genul de om care s-ar împușca până la moarte pentru a vă enerva.

Știm acest lucru din presa americană, care nu a pierdut timpul în această dimineață, acuzându-i pe ruși că își sabotează propria infrastructură. Bill Crystal, omul care ne-a spus cândva că Saddam Hussein este responsabil pentru 11 septembrie, l-a denunțat imediat pe Putin ca pe un criminal de război și, chiar mai sălbatic, l-a comparat cu Donald Trump.

Restul clasei de experți a emis zgomote similare, în mod clar coordonate: Putin a reușit, Putin a făcut-o! Iar raționamentul lor era simplu. Putin este rău și malefic. Oamenii fac lucruri rele pur și simplu pentru plăcerea întunecată de a fi răi. În acest caz specific, Putin s-a atacat pe sine însuși, ceea ce este cel mai rău lucru pe care îl poți face și, prin urmare, perfect în caracter.

Pentru un om atât de rău, aceasta a fost explicația lor. Nimeni dintre cei care sunt plătiți să acopere aceste lucruri nu pare să ia în considerare nici măcar o clipă posibilitatea că ar fi putut fi ucraineni cei care au făcut-o.
 
Nu există nicio șansă în acest sens. Ucraina, după cum probabil ați auzit, este condusă de un om pe nume Zelenski, și putem spune cu certitudine că el nu a fost implicat.

Nu avea cum să fie implicat. Zelenski este prea decent pentru terorism. Acum îl vedeți la televizor și este adevărat. S-ar putea să vă faceți o altă impresie. Transpirat ca un șobolan - un comediant devenit oligarh. Un prigonitor al creștinilor, un prieten al lui BlackRock.
 
Dar nu vă încredeți în propriii ochi. De fapt, domnul Zelensky este un om foarte bun.

Cel mai bun, într-adevăr, după cum a remarcat George W. Bush. El este Winston Churchill al generației noastre.
 
Dintre toți oamenii din lume, prietenul nostru ucrainean în trening, cu ochii morți și neliniștiți, este singurul incapabil să arunce în aer un baraj. El este literalmente un sfânt în viață, un om în care nu există păcat.
 
De aceea Lindsey Graham (senator republican american de South Carolina - n.n.) este atât de atras de el.

Sunt doar doi oameni buni care își petrec timpul împreună și sunt buni. Și, ca toți oamenii buni, când se întâlnesc în persoană, petrec mult timp vorbind despre uciderea oamenilor și râzând ca între prieteni. Iată-i pe cei doi săptămâna trecută.
 
Graham: Liber sau moarte.
 
Zelenski: Liber sau pe moarte.
 
Graham: Acum ești liber.
 
Zelenski: Da, și așa vom fi.
 
Graham: Iar rușii mor... Au fost cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată
 
Zelenski: Mulțumesc foarte mult!
 
"Rușii mor - sunt cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată”, spune Graham spune. Și un zâmbet se răspândește pe buzele lui subțiri și tremurătoare în timp ce formează cuvintele. Arată ca un om înfometat care contemplă un bufet de mic dejun suedez. Aroma morții s-a trezit.
 
„Lindsey Graham, vă mulțumesc foarte mult” - răspunde Zelenski. Și el simte la fel. Vezi, nu e nimic întunecat aici. Doar doi tipi de vârstă mijlocie care sărbătoresc uciderea unei populații. Nu par genul de oameni care să se bucure să inunde sate sau să declanșeze o foamete. Și în orice caz, cui îi pasă dacă sunt. Nu e treaba ta.

Treaba ta este să susții Ucraina. Urmăriți-o pe Nikki Haley, candidat republican la președinție. Explică acest principiu la CNN. O victorie pentru Ucraina este o victorie pentru noi toți, iar pentru ei să stea acolo și să spună că aceasta este o dispută teritorială, pur și simplu nu este cazul. Să spunem că ar trebui să rămânem neutri, este în interesul Americii.

Este în cel mai bun interes al securității noastre naționale. Pentru ca Ucraina să câștige, trebuie să mergem până la capăt. Trebuie să o terminăm. Spuneți că este foarte ușor de înțeles. Este de o importanță vitală pentru voi să sprijiniți Ucraina, pentru că este necesar ca Ucraina să fie sprijinită de voi. Sprijinul vostru este obligatoriu până când se termină, indiferent ce este și orice ar însemna asta.

Așa că taci din gură și susține Ucraina, altfel ai probleme.
 
Pe vremea când încă se mai preda logică afirmațiile de acest gen avea explicații științifice. Ceva este adevărat pentru că așa este, cu cât îl repeți mai mult, cu atât devine mai sigur. Este o realitate care se întărește de la sine. A fost o vreme când aceste afirmații erau considerate argumente nelegitime, ca să nu mai vorbim de o prostie hilară.

Numai oamenii proști vorbesc așa. Acum, toți cei aflați la putere vorbesc așa. Diversitatea este punctul nostru forte. Femeile trans sunt femei. Zelenski este Churchill. Totul e o chestie de sine. Evident, e adevărat. Nu are nevoie de explicații și nu pune întrebări. Vă sună cunoscut? Bineînțeles că da. Ăsta e papirusul narațiunii. Ne servesc zi de zi în porții aburinde și grumoase.

Până în acest moment, este posibil ca cetățenii americani să fie cei mai puțin informați oameni din lume.
 
Un păstor de iaci din Tadjikistan știe cine a aruncat în aer conducta Nord Stream. Este evident. Crede acest păstor că un tip slab în rochie este de fapt o fată? Haida-de! Această idee nu i-ar trece niciodată prin cap. Trebuie să fii mințit la volum maxim pe o perioadă de ani de zile pentru a ajunge la astfel de concluzii.

Și bineînțeles că am fost mințiți de mass-media. O fac, iar de cele mai multe ori ignoră chiar adevărurile care contează. Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari americani pe care i-am trimis în Ucraina? Niciun indiciu despre cine a organizat acele revolte BLM de acum trei ani. Nimeni nu a ajuns la fondul problemei. Ce s-a întâmplat mai exact pe 11 septembrie?

Ei bine, este încă clasificat. Cum a făcut Jeffrey Epstein atâția bani? Cum a murit? Dar JFK? Și așa mai departe. Nu numai că mass-media nu este interesată de nimic din toate acestea, dar este în mod activ ostilă față de oricine face jurnalism. Curiozitatea este cea mai gravă crimă.”
, mai spune jurnalistul, abordând apoi rapoarte despre OZN-uri și concluzionând:

„Un grup mic de oameni controlează accesul la toate informațiile relevante.
 
Iar noi, restul, nu știm decât că avem voie să trăncănim cât vrem despre rasism. Dar mergeți mai departe și vorbiți despre ceva care contează cu adevărat și vedeți ce se întâmplă.
 
Dacă o țineți tot așa, te vor face să taci. Ai încredere în noi. Așa mențin ei controlul.

Când turiștii occidentali au început să călătorească în număr mare în Uniunea Sovietică la începutul anilor 1970, au descoperit că mulți ruși aveau o înțelegere complet deformată a Statelor Unite. Ei credeau că americanii trăiau într-o sărăcie cruntă, într-o stare de război rasial perpetuu, și că erau disperați să fugă de libertatea și prosperitatea blocului estic.

Ei credeau acest lucru pentru că așa li se spusese. Nu aveau cum să știe altceva. Puținii ruși care înțelegeau ce se întâmpla cu adevărat în restul lumii aflaseră despre asta ascultând emisiuni radio pe unde scurte, uneori la adăpost, pentru ca vecinii să nu audă. 50 de ani mai târziu, este uluitor să ne gândim la ironii.

Aici noi suntem cei care trăim în ignoranță. Acum, guvernul american a reușit să clasifice peste un miliard de așa-zise documente publice.
 
Așa că, în acest moment, nu avem cum să știm ce fac liderii noștri. Nu avem voie să știm. Prin definiție, asta nu este încă o democrație. Este în regulă cu mass-media.

Secretul este un instrument puternic de control.
 
Nu vă mai întrebați cum am ajuns atât de bogați. Iată o altă poveste despre rasism. Mergeți și mâncați-vă între voi. Ăsta e programul.

Așa trăiesc cei mai mulți dintre noi acum aici, în Statele Unite. Manipulați de minciuni, reduși la tăcere de tabuuri. Este nesănătos și dezumanizant, iar noi ne-am săturat de asta.
 
Începând de astăzi, am ajuns la Twitter, care sperăm că va fi radioul pe unde scurte de sub pătură. Ni se spune că aici nu există opreliști, gardieni. Dacă se va dovedi că este fals, vom pleca. Dar, între timp, suntem recunoscători că ne aflăm aici. Ne vom întoarce în curând cu mult mai multe.”, a conchis Tucker Carlson în editorialul său puternic de pe Twitter preluat de ActiveNews.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • travelbee 08.06.2023 16:19
  Citez: „Zidul de apă a distrus sate întregi, a distrus o centrală hidroelectrică importantă și, începând din această seară, pune cel mai mare reactor nuclear din Europa în pericol de a se topi.” - Tucker Carlson a ratat informarea consilierului directorului general al concernului Rosenergoatom, Renat Karchaa, care a afirmat clar și fără dubii: „ Incidentul care a avut loc la Noua Kahovskaia nu prezintă niciun risc sau amenințare la adresa siguranței nucleare. Apele care răcesc bazinele de stocare a combustibilului nuclear uzat, fac parte dintr-un circuit închis și nu are nicio legătură cu rezervorul Kahovka”.

  De asemenea, șeful Republicii Crimeea, Serghei Aksionov, a explicat care-i situația privind alimentarea cu apă a peninsulei: „Nu există nicio amenințare de inundații în Crimeea. Cu toate acestea, există riscul adâncirii Canalului Crimeii de Nord, dar se lucrează pentru a minimiza pierderile. Rezervoarele sunt pline aproximativ 80%. Apa de băut este mai mult decât suficientă.”

  Dacă rușii sunt vinovați de incident, atunci de ce secretarul general al ONU, Antonio Guterres, NU a luat nicio măsură în momentul când, în toamna anului trecut, reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia, i-a trimis o scrisoare prin care avertiza asupra planurilor regimului de la Kiev de a distruge hidrocentrala Kahovskaia? Ce au făcut occidentalii în acest sens??? În afară de-a blama Rusia???

  Personal, după această catastrofă, am urmărit imediat succesiunea evenimentelor. Nu-s nici jurnalist de profesie și nici analist militar. Dar chiar și-n astfel de condiții, mi-am dat seama de următoarele aspecte: cu o zi înainte de incident, a început mult-trâmbițata contraofensivă ucraineană, lovitura principală fiind dată la joncțiunea regiunilor Donețk și Zaporojie, în zona Vogledar. Există o margine (cel puțin așa am remarcat eu uitându-mă pe hărțile publicate de basarabeanul nostru Igor Konașenkov) în care naziștii de la Kiev au încercat să pătrundă. Și aproape au reușit să ia satul Novoselovka, dar trupele combatanților ruși au izbutit până seara să-i alunge din el. Bătălii grele aveau loc și în alte direcții, dar acest sens special a reprezentat cheia contraofensivei ucrainene.

  Până în prezent, Forțele Armate ale Ucrainei au oprit atacurile. Cu siguranță, se regrupează. Și probabil, au trecut la planul B, care a constat în lovirea zonei hidrocentralei Kahovskaia. Dacă ne uităm la harta teritoriilor inundate, atunci aproximativ 10% dintre ele sunt sub controlul Forțelor Armate ale Ucrainei, iar aproximativ 90% fac parte din Rusia. Cu alte cuvinte, dacă Moscova și-a aruncat singurică în aer barajul, atunci tocmai ea însăși a avut de suferit. O situație similară cu cea din serialul produs de americani - de care Carlson nu amintește, dar o fac Oliver Stone și Graham Phillips - care se intitulează „în Donețk rușii se bombardează singuri”. Ucraina are un număr mare de ambarcațiuni situate pe malul drept al Niprului, soldații ei încercând în repetate rânduri să treacă râul. N-au reușit. Acum, însă, naziștii de la Kiev pot să profite de situația distrugerii barajului și să organizeze o traversare, pentru a captura teritoriile regiunilor Herson și Zaporojie.

  Conform datelor publicate de americani, faza activă a ofensivei este cuprinsă între 72 și 96 de ore. Dacă Ucraina nu se încadrează în acest interval, atunci va exista o contraofensivă lungă, de uzură, care poate dura luni de zile. Și nu va avea niciun deznodământ pozitiv pentru actoraș și yankei. De aceea am senzația clară, că explozia ecluzelor hidrocentralei Kahovskaia este o acțiune provocatoare a regimului ucrainean, al cărei scop este trecerea la planul „B”.

  În același timp, Kievul, ca și până acum, nu ia în considerare pierderea de civili și daunele colosale aduse mediului în regiune. Incidentul în sine reprezintă un sabotaj îndreptat împotriva populației civile, deoarece mii de oameni vor fi puși în situația să consume apă otrăvită sau să rămână complet fără apă! Crimeea va experimenta și ea deficitul într-o lună sau două. Întreaga acțiune reprezintă o curățare zonală a populației ruse, care în sine poate fi evaluată ca un genocid.

  Mulți considerau că Vladimir Putin ar trebui judecat de Curtea de la Haga. NATO și Biden, care au stârnit întreaga tevatură, desigur, se impune a fi cruțați după opinia multora. Chiar și a unui segment al populației românești. Și-atunci, în lumina unor astfel de evenimente, păstrând principiul reciprocității aplicat nu numai în relațiile internaționale dar și în Dreptul Internațional, Zelenski și stăpânii săi unde s-ar impune a fi judecați?
 • Briel 08.06.2023 19:29
  Șobolan transpirat ? I like that ! Hahaha....

  Și acum ceva serios și scârbos, chestii din canceroasa -stage 4- amerika: business de bilioane de $$ din trafic cu copii, folosiți în pedofilie, ritualuri sataniste....sacrificii, tortură și alte practici din vremea lui Noe. Fără doar și poate urmează o dezinfectare prin foc !!

  BOMBSHELL! Mel Gibson about to EXPOSE all of them | Redacted with Natali and Clayton Morris

  https://m.youtube.com/watch?v=MNIKASuG52M&t=110s

  Puteți scoate un articol bun din asta.
 • viorel craciun 08.06.2023 20:37
  DACA este sa ne " luam " dupa " analistii " de la ANTENE CNN si altii " analisti " ca ei , trebuie sa ne punem o intrebare de bun simt ca orice " cetatean turmentat " , adica " DACA ACEST BARAJ ERA DE IMPORTANTA STRATEGICA PENTRU UKRINA DE CE NU L-AU ARUNCAT RUSII IN AER DE ACUM UN AN ? " DAR NE PUTEM O INTREBARE " PE CINE ALIMENTA BARAJUL CU ENERGIE, RADOI " EREVAN " RASPUNDE : CRIMEEA SI ZONA DE SUD A UKRAINEI , DAR CINE DETINE ACUM ACESTA ZONA ? Radio EREVAN raspunde "RUSII " atunci poate sa fie atat de imbecilii RUSII sa isi distruga propriul interes .DAR , radio" EREVAN " rapunde " se pare ca dupa conferinta de la noul " SULTAN" ALES ERDOKAN , NIMENI NU S-A INTELES IN ZONA , SI URMA UN NOU ASA ZIS " ATAC TERORIST " CA IN " KOSOVO " RAMANE DE VAZUT IN CONTINUARE , " URMATORUL ATAC TERORIST IN BALCANI " FIINDCA CEL DIN KOSOVO , PRIN INTERVENTIA PROMPTA A " INAMCILOR SLAVI SARBI " NU A AVUT EFECTUL SCONTAT .DAR RAMANE DE VAZUT UNDE , CAND SI CU CINE VA FII " URMATORUL ATAC TERORIST IN BALCANI " Dupa PRINCIPIILE " IMPARATIEI INTERNATIONALE MONDIALE ACTUALE " repetam " IN NUMELE DEMOCRATIEI " A CUI , nu o stim inca " DAR ESTE DEMOCRATIE PE AFACEREA INARMARII IN ZONA BALCANI "
 • mariusmioc 08.06.2023 20:55
  La război, ca la război! Se dau foc holdelor, se otrăvesc fîntînile!
  Și totuși, cînd Tucker spune că „guvernul rus” a construit barajul, el nu face ziaristică ci propagandă. Barajul a fost construit de guvernul sovietic, iar Ucraina făcea parte din Uniunea Sovietică pe vremea aceea. Să pretinzi că rușii au construit tot ce a făcut Uniunea Sovietică, cînd rușii erau doar 50% din populația URSS, e un lucru pe care nici rușii înșiși nu l-au susținut. E ca și cînd ai zice că tot ce s-a construit la Chișinău pe vremea URSS este meritul „guvernului rus”.
 • Nata 09.06.2023 05:53
  Aveti dreptate pana la un punct. Totul s-a construit poate la sugestia statului respectiv din URSS dar cred ca s-a putut construi numai cu acordul si fondurile date de conducerea uniunii ruse - in despotismul de atunci nu cred ca se putea face ceva, numai pt ca asa voia nu stiu ce tarisoara din cadrul uniunii.
 • Angela Drobota 09.06.2023 09:37
  Asa si?
  Ce conteaza acum cine l-a construit? Important este ca teroristii ucrainieni l-au distrus, generand una dintre cele mai mari catastrofe ecologice de pe Pamant. Miile de oameni care trebuie sa fuga din calea apelor, fara hrana si casa, surse de apa distruse, terenuri compromise, linii de gaz si electricitate avariate!
  asta este dimensiunea catastrofei umanitare pe care, din lasitate, nu o mai recunosc ucrainienii si aliatii lor criminali.
  Este necesar sa avem mult discernamant cand judecam o situatie si sa vedem prezentul, cu toate implicatiile lor asupra tarii noastre, nu trecutul istoric.
 • Constantin8 08.06.2023 21:04
  Deh...mai exagereaza si el.
  Nu ucrainenii au aruncat in aer NordStream, ci americanii: https://thegrayzone.com/2023/06/05/nord-stream-expedition-official-investigators/
  Iar reactorul nuclear de care vorbeste are un bazin propriu de apa care ii asigura racirea mai multe luni de acum incolo, deci nu se va topi....
 • Radu Humor 08.06.2023 21:48
  Din sateliții din zonă este imposibil să nu poată fi identificat de unde a pornit această acțiune criminală !
  Dacă era a rușilor apărea demult și proba, dar așa se încearcă mai departe inducerea în eroare , ca și în cazul Nord Stream !
 • Nata 09.06.2023 05:54
  Posibil
 • Radu Humor 08.06.2023 21:49
  Din sateliții din zonă este imposibil să nu poată fi identificat de unde a pornit această acțiune criminală !
  Dacă era a rușilor apărea demult și proba, dar așa se încearcă mai departe inducerea în eroare , ca și în cazul Nord Stream !
 • Mars.60 Stefan 7649 10.06.2023 15:28
  Trăgători de sfori UE - De ce fiecare cetățean al UE se află astăzi în război

  https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=ro&id=26027&date=2023-05-13

  Uniunea Europeană - și, prin urmare, fiecare cetățean al UE (!) - este în război cu Rusia. Cum s-a putut ajunge la așa ceva? În acest documentar, Kla.TV face lumină asupra istoriei originilor / documentează geneza și a factorilor de decizie / și a decidenților ai UE - de la părinții fondatori până la politica actuală de vârf. Cine controlează Uniunea Europeană și ce obiective urmărește cu adevărat?
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici