Șoc la Kiev: Biden nu vine la Summit-ul de Pace din Elveția

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu existau mari așteptări legate de Conferința de Pace pentru Ucraina: însă Zelenski spera măcar la un semnal de solidaritate internațională cu regimul său.

Nici acest lucru nu se va întâmpla. Mai grav, Washingtonul dă semne că își abandonează Pupilul.

Principalul aliat al lui Zelenski, Joe Biden, va absenta de la summit-ul care va avea loc pe 15-16 iunie în Elveția, a anunțat Bloomberg.

Nu pe caz de boală, nici pentru că l-au dovedit neputințele bătrâneții, nici pentru că ar avea vreo urgență politică mai mare, cum ar fi Israelul sau Taiwanul.

Ci pentru a participa la o strângere de fonduri în California, alături de câteva vedete de la Hollywood, printre care Julia Roberts sau George Clooney.

Semnalul transmis de Washington Kievului și lumii întregi este cu atât mai grav cu cât de la summit-ul din Elveția va lipsi și Kamala Harris.

Vicepreședinta își va însoți președintele în California, ca bastonul pe moș.

Bloomberg scrie că, foarte probabil, și alți lideri internaționali de marcă vor lipsi din Elveția.

Dacă nu va interveni nimic, vor fi totuși prezenți premierii Germaniei, Olaf Scholz, Canadei, Justin Trudeau și probabil  Japoniei, Fumio Kishida.

Sursele consultate de Bloomberg au declarat că summit-ul nu își va atinge obiectivul de a iniția un proces de pace, pe baza condițiilor stabilite de regimul Zelenski, ci se va concentra pe un număr restrâns de obiective: securitatea nucleară, schimburile de prizonieri etc.

Pe de altă parte, Rusia face presiuni asupra țărilor din Sudul Global să boicoteze conferința din Elveția. Vladimir Putin și ministrul său de Externe, Serghei Lavrov, au avut întâlniri sau discuții telefonice cu liderii a zeci de țări, de la India până la Insulele Comore.

Cu destul succes, se pare.

Din cele peste 160 de țări invitate de Elveția, se așteaptă să fie prezente în jur de 50, evident cele din sfera de influență a Statelor Unite.

Pe de altă parte, Brazilia și China (care au refuzat invitația Elveției) depun eforturi diplomatice pentru organizarea unei conferințe de pace alternative, la care să participe atât Kievul cât și Moscova.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Vlad.Tepes 24.05.2024 12:25
    Inseamna ca usa face exact ce vrea Moscova !
  • Nata 28.05.2024 05:25
    Corect!
    Putzin ii pasa statului amer de zeli si de tot neamul rasaritean din eu. Au vrut sa creeze haos in regiune si sa hartuiasca Rusia si au reusit. In rest o sa vina companii americane sa "refaca" ucra - daca or veni - pe banii ucra si a amaratilor care mai traiesc acolo. Zeli nu mai exista ca presh. Destabilizarea a fost inceputa de maimutzoiul negru, continuata de fiul lui bideu si finalizata de bideu. Intre timp, Z si B se pupau in piata publica, cu lacrimi crocodilesti si acum... adios muchea..chos. Zeli are chimirul plin, tara e distrusa, oamenii morti, economia la pamant,;au distrus Delta; un conducator tradator ca emil c-tinescu impreuna ca ministrul de externe au cedat teritorii romanesti unui stat strain - ucraina - fara sa informeze tara, fara niciun referendum, nimic. In constitutia romana asta este un act de inalta tradare si locul lor este in puscarie iar intelegerea anulata. Asta trebuie sa faca un presedinte cu adevarat roman la suflet. Dar noi avem niste fripturisti incapabili de 30 ani. De fapt ultima parte e importanta pentru mine ca roman.
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României