"Sfânta" Ipocrizie – Germania înarmează Ucraina, dar firmele ei lucrează pentru Rusia

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De doi ani încoace, cuvântul de ordine al Occidentului este că Rusia trebuie împiedicată să câștige acest război. Cu orice preț.

Mai ales în ultima vreme, populația occidentală a fost isterizată de liderii săi politici care i-au cerut să se pregătească de război, pentru că un atac al Rusiei asupra Europei ar fi iminent.

O confruntare pe viață și pe moarte, ni se spune pe un ton menit să ne bage în sperieți, la fel ca în vremea Plandemiei.

Dar, la fel ca atunci, totul este un circ uriaș. O pantomimă grotescă.

După ce țările europene au fost primele care au ocolit sancțiunile pe care tot ele le-au impus Rusiei, importând petrol și gaze rusești din China și India, după ce administrația Biden le-a cerut ucrainenilor să nu atace rafinăriile rusești, iată acum că o nouă dezvăluire umple de ridicol discursul occidental oficial.

Reporterii de investigație de la publicația germană ARD Monitor au fost în localitatea Mariopol, cucerită de ruși, unde au găsit peste tot siglele a două mari companii nemțești: Knauf și WKB Systems GMBH.

Utilajele acestora lucrează de zor la reconstrucția orașului.

Prezența companiilor germane în teritoriile rusești ale Ucrainei a fost confirmată de președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Bundestag, Roderich Kiesewetter.

Acum un an, Putin a făcut o vizită la Mariopol – cu evident caracter propagandistic – în care a inspectat numeroasele blocuri ridicate, după cum se vede, și cu largul concurs al companiilor germane „inamice”.

Așa cum a promis, Occidentul lucrează la reconstrucția Ucrainei. Doar că pentru ruși!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • dumbirish01 04.04.2024 14:49
    Samantha Power and the Power of a Word

    https://www.unz.com/article/samantha-power-and-the-power-of-a-word/
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență