Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echo chamber & woke sheep

Este începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky, condus de facto de oligarhii ucraineni rusofoni și cu cetățenie rusă: Bill Gates acuză de corupție puterea din Ucraina, dar nu uită să indice ceea ce Ucraina are bun ca resursă, adică terenurile agricole „mai fertile decât cele din America”.

Este de așteptat ca, după finalul războiului, actuala putere să fie măturată și împușcăriată pentru corupție. Se va face loc pentru întreprinderile lui Bill Gates (frățește deținut împreună cu giga-fondurile BlackRock, Vanguard, State Street și Fidelity și cu statul adânc, birocratic, american), care vor cumpăra zecile de milioane de teren arabil ucrainean, pentru control alimentar.

„Grânarul Europei” va contingenta sau chiar îngheța recoltele, pentru a face mai „ușoară” trecerea europenilor pe furaj, insecte și carne artificială. Totul în aplauzele europenilor, care vor fi fost multumiți că Zelensky & co., pe care i-au susținut cu bani, armament și mitologie vor merge la pușcărie. Chioveși își freacă palmele, deja. Prețul plătit de europeni pentru a finanța războiul derulat de SUA prin mandatar contra Rusiei este multiplicat de sărăcire, înfometare, înfrigurare și privare energetică. Europa se va întoarce curând la stadiul de triburi europene, pre-medievale.

Între timp, lumea va uita de crimele lui Putin, de infracțiunile lui von der Leyen, de ramoleala lui Biden, de reaua-credință a lui Macron și de înarmarea până în dinți a Germaniei și a Japoniei.

Nu știu de ce acest scenariu mi se pare cunoscut. Oare s-a întâmplat cândva cumva ceva similar recent? Ah, da. Se pare că s-a mai întâmplat. De două ori chiar. Acum 117 ani și acum 84 de ani. Vedeți? De aia trebuie să anulăm istoria și cultura: ca să fim treji și legați la ochi și surzi, la adăpost în peștera noastră, în camera noastră cu ecou, și să ne prosternăm cu încredere față de autorități care se prosternează cu evlavie în fața zeului digital și corporatist.

Pentru neliniștea factcecărilor și asigurarea contra scurtcircuitelor algoritmilor feisbuc, a se vedea articolul de mai jos:

Bill Gates acuză Guvernul Ucrainei de corupție: Este unul dintre cele mai rele din lume

Ucraina se află în centrul unui mare scandal de corupție după ce un contract de aprovizionare a armatei în care prețurile au fost mult umflate a fost făcut public. Miliardarul Bill Gates susține că Executivul de la Kiev este corupt, controlat de câțiva oameni bogați.  

 

Miliardarul american Bill Gates a declarat că Guvernul Ucrainei este corupt și controlat din umbră de oligarhi. „Guvernul ucrainean este unul dintre cele mai rele din lume, este corupt și controlat de câțiva oameni bogați. Îmi pare foarte rău pentru oamenii din Ucraina”, a declarat Bill Gates, într-o conferință de la Lowy Institute.

Miliardarul susține însă că Ucraina are un mare potențial. „Terenurile agricole ale Ucrainei sunt mult mai fertile decât cele din America, este grânarul Europei, iar țara are un mare potențial", a mai spus Bill Gates, potrivit infofinanciar.ro.

Scandal uriaș

Ucraina este în centrul unui mare scandal corupție, după ce un contract de aprovizionare a armatei a fost făcut public. Potrivit presei locale contractul are o valoare de nu mai puțin de 328,4 milioaje de euro și viza livrări de alimente pentru soldații cantonați în mai multe regiuni ale țării.

Jurnaliștii ucraineni au scris că Ministerul Apărării a acceptat, prin acest contract, să plătească 40 de eurocenți pentru un ou, în timp ce în magazine acesta costă doar 18 eurocenți. De asemenea, un klogram de cartofi ar fi fost cumpărat cu 55 de eurocenți, în timp ce în magazine prețul este de doar 23 de eurocenți.

Scandalul a fost urmat de un val de demiteri la nivel înalt în Ucraina. Cinci guvernatori regionali și patru viceminiștri au fost eliberați din funcții.

Îngrijorare în SUA

Corupția din Ucraina a ajuns să fie motiv de îngrijorare și în Statele Unite care au acordat până acum Kievului ajutoare de zeci miliarde de dolari.

Kevin McCarthy, liderul republicanilor din Camera Reprezentanților a Congresulului american a declarat joi că nu va permite să fie continuată practica „cecurilor deschise pentru Ucraina, când zeci de miliarde de dolari sunt alocate fără audit și responsabilitate". Colegii săi de partid au cerut o monitorizare mai atentă a fondurilor acordate Ucrainei. (Sursa: EVZ)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Constantin8 29.01.2023 20:16
    Nu numai regimul trebuie sa ia sfarsit, ci si tara artificiala numita ucraina si realizata prin furturi teritoriale de la vecini.
    Noi trebuie sa ne urmam interesul nostru national care este refacerea tarii: Nordul Bucovinei, Tinutul Herta, Basarabia, Bugeacul si Insula Serpilor au fost, sunt si vor fi romanesti!
  • Costica Gavrilut 30.01.2023 10:40
    Mai copii , ce mi-a fost dat sa vad ieri , dupa ce Nole a ridicat trofeul , este de noaptea mintii : mii , zeci de mii , poate chiar milioane de romanii au umplut spatiile publice ca protest pentru hotarirea lui ctp de a nu mai comenta domeniul pe care considera ca-l are la degetul mic , tenisul de camp ! Este revoltatoare stirea acestuia , precum ca de astazi nu va mai comenta altceva decit savoarea cu care maninca c...ul lui si al dusmanilor lui Nole si al tuturor celor cu scaun la cap .
    Gaborul
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI