VACCINAREA COPIILOR contestată puternic de Dr. Robert Malone, ca om de știință, bunic și tată: "PĂRINȚI, ESTE UN ACT IREVERSIBIL ȘI IREPARABIL! REZISTAȚI ȘI LUPTAȚI PENTRU A VĂ PROTEJA COPIII!” Citiți și dați mai departe!

De Ana Strei  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MESAJ EXTREM DE IMPORTANT AL DOCTORULUI ROBERT MALONE CĂTRE PĂRINȚII LUMII. VIDEO: Inventatorul tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone, a lansat duminica aceasta un apel personal și direct către toți părinții. Redăm în întregime această declarație extrem de importantă a unuia dintre cei mai relevanți oameni de știință din lume, document cu valoare morală și profesională inestimabilă.

„Mă numesc Robert Malone și vă vorbesc ca părinte, bunic, medic și om de știință. De obicei, nu citesc un discurs pregătit însă ceea ce urmează să vă spun este atât de important încât am vrut să mă asigur că transmit corect fiecare cuvânt și fapt științific.

Această declarație e susținută de o carieră dedicată cercetării și dezvoltării vaccinurilor. Sunt vaccinat împotriva COVID și sunt în general pro-vaccinare. Mi-am dedicat întreaga carieră dezvoltării unor modalități sigure și eficiente de prevenire și tratare a bolilor infecțioase.

Înainte de a vă injecta copilul – o decizie ireversibilă – am vrut să cunoașteți faptele științifice despre acest vaccin genetic care se bazează pe tehnologia vaccinului ARNm pe care eu l-am creat.

Înainte de a lua această decizie irevocabilă, părinții trebuie să înțeleagă trei lucruri.

Primul este că o genă virală va fi injectată în celulele copiilor tăi. Aceasta genă forțează corpul copilului să producă proteine toxice spike. Aceste proteine cauzează adesea leziuni permanente în organele critice ale copiilor, inclusiv:

• Creierul și sistemul nervos.

• Inima și vasele de sânge, unde produc inclusiv cheaguri de sânge.

• Sistemul reproductiv.

Mai important decât orice este faptul că acest vaccin poate produce schimbări fundamentale ale sistemului lor imunitar.

Cel mai alarmant lucru în această privință este că, o dată produse, aceste stricăciuni sunt ireparabile.

Nu poți repara leziunile din creier.

Nu poți repara cicatricile de pe țesutul cardiac.

Nu poți repara un sistem imunitar resetat genetic. Acest vaccin poate provoca leziuni ale sistemului reproductiv care ar putea afecta generațiile viitoare ale familiei voastre.

Al doilea lucru pe care trebuie să-l știți este faptul că această nouă tehnologie nu a fost testată în mod adecvat.

Avem nevoie de cel puțin 5 ani de testare/cercetare înainte de a-i putea înțelege cu adevărat riscurile. Daunele și riscurile cauzate de noile medicamente devin aparente mulți ani mai târziu.

Vă rog să vă întrebați, ca părinte, dacă doriți ca propriul dumneavoastră copil să facă parte din cel mai radical experiment medical din istoria omenirii.

Un ultim argument: motivul pentru care ți se cere să-ți vaccinezi copilul este o minciună. Copiii dumneavoastră nu reprezintă nici un pericol pentru părinții sau bunicii lor.

De fapt, opusul e adevărat. Imunitatea copiilor, după ce au făcut COVID, este esențială pentru a-ți salva familia si poate chiar lumea de această boală.

Ca să rezum: nu există nici un beneficiu pentru copiii sau pentru familia dumneavoastră care să justifice vaccinarea copiilor, mai ales ținând cont de riscurile mici pe care le pune virusul, având în vedere riscurile cunoscute ale vaccinului cu care, în calitate de părinte, dumneavoastră și copiii dumneavoastră ați putea trăi pentru tot restul vieții.

Analiza risc/beneficiu nu justifică acest vaccin pentru copii. Ca părinte și bunic, vă recomand cu tărie să rezistați și să luptați pentru a vă proteja copiii.”

ActiveNews încurajează toți cititorii noștri să transmită acest mesaj extrem de important mai departe, tuturor părinților pe care îi cunosc.

Vedeți și Video EXPLOZIV cu Dr. Robert Malone: Asistăm la cel mai mare experiment pe ființe umane din Istoria Lumii - VACCINAREA COVID

Declarația savantului a fost făcută în cadrul unui eveniment live din 12 decembrie găzduit de Unity Project și Global Covid Summit. Dr. Robert Malone și alți medici de frunte au discutat recenta lor actualizare a Declarației mondiale a medicilor - de ce copiii sănătoși nu ar trebui vaccinați și riscurile asociate. Citiți aici dovezile justificative .

Vedeți și ROBERT F. KENNEDY JR: Să rezistăm, să rezistăm, să rezistăm - pentru Libertate și pentru copiii noștri! Dacă va fi să murim, să murim luptând! VIDEO

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • CARMEL 15.12.2021 17:43
    In Vietnam, numarul studentilor vaccinati cu Pfizer, prezentand efecte adverse care au necesitat spitalizarea, a crescut de la 120 la 895, dintre care 26 sunt in stare critica.

    - https://www.eventiavversinews.it/disastro-pfizer-in-vietnam-lotto-ritirato-a-than-hoa-aumentano-vertiginosamente-i-danni-895-studenti-minorenni-ricoverati-e-26-in-gravi-condizioni/
  • scooter 15.12.2021 19:06
    https://www.stiripesurse.ro/video-cu-ochii-in-lacrimi-kun-aguero-recunoaste-ca-nu-mai-poate-sa-joace-fotbal-dupa-ce-s-a-vaccinat-fostul-ginere-al-lui-maradona-si-a-anuntat-retragerea_2146095.html
  • Orizont 15.12.2021 19:35
    https://youtu.be/H4j8GWRYTKI
  • Cosmin32 16.12.2021 17:45
    Varianta Omicron a fost deturnată pentru a ascunde faptul că vaccinurile Covid-19 nu funcționează și pentru a implementa un sistem de credit social.

    Vă amintiți scenele difuzate pe canalele de știri mainstream și pe primele pagini ale ziarelor la începutul anului 2020?

    Imaginile infame ale oficialilor medicali chinezi în costume de protecție care colectau cadavre de pe trotuarele din Wuhan, unde ni s-a spus că s-au prăbușit și au murit pe stradă din cauza unei noi tulpini de coronavirus, cunoscută acum sub numele de COVID-19.

    Scenele nu au fost reproduse nicăieri în altă parte, confirmând că totul a fost o minciună și propagandă, folosite pentru a stârni isteria și a justifica introducerea tiraniei medicale în întreaga lume, în numele prevenirii răspândirii COVID-19.

    Asta, desigur, până acum. Pentru că acum se joacă același joc, dar de data aceasta cu o presupusă nouă variantă... Omicron.

    Ziarul The Sun a publicat chiar și un videoclip la sfârșitul lunii ianuarie 2020, care era o compilație de oameni care se prăbușeau pe străzile din Wuhan. Titlul a fost "ZONA DEZASTRULUI - Coronavirusul din Wuhan un "zombieland". Doar cu ajutorul retrospectivului putem fi acum 100% siguri că acest lucru a fost făcut pentru a înșela publicul și a stârni frica.

    https://www.thesun.co.uk/news/10808633/coronavirus-wuhan-zombieland/

    Ziarul The Guardian a publicat, de asemenea, un articol la sfârșitul lunii ianuarie 2020, al cărui titlu a fost "Un om zace mort pe stradă: imaginea care surprinde criza coronavirusului Wuhan".

    Câți oameni ați văzut căzând morți pe stradă din cauza faptului că aveau presupusa boală Covid-19?

    https://www.theguardian.com/world/2020/jan/31/a-man-lies-dead-in-the-street-the-image-that-captures-the-wuhan-coronavirus-crisis

    Mulți s-ar putea să uite repede cum li s-a spus că oamenii vor muri pe străzi și că acest lucru nu s-a materializat niciodată. Dar aceste tipuri de minciuni și propagandă folosite pentru a insufla frica în inima națiunii nu ar trebui să fie uitate, pentru că acum guvernul britanic, susținut de mass-media mainstream, încearcă să joace din nou acest joc.

    La sfârșitul lunii noiembrie, The Sun a publicat un titlu care spunea: "Două cazuri de variantă "oribilă" Omicron descoperite în Marea Britanie". Întrebați-vă de ce au folosit un limbaj precum "îngrozitor" pentru a descrie această presupusă variantă, când vi s-a mai spus în același timp că oamenii de știință nu știau aproape nimic despre această nouă variantă, așa că se reintroduceau măștile pentru a le da timp oamenilor de știință să o studieze.

    https://www.thesun.co.uk/health/16868421/cases-omicron-covid-variant-britain/

    Săptămânile trecute au trecut rapid și acum avem ordine de lucru de acasă (dacă se poate), măști obligatorii în toate mediile interioare și pașapoarte de vaccinare folosite ca tactici "pentru orice eventualitate" pentru a face față acestei variante "oribile".

    Apoi l-am avut pe prim-ministru declarând o "urgență Omicron" într-un discurs televizat către națiune duminică, 12 decembrie. Dacă a existat vreodată o reclamă pentru Big Pharma, atunci aceasta a fost.

    Boris Johnson a citit din scenariul, fără îndoială pregătit pentru el de "omul de știință" comunist Dr. Susan Michie, cu fraze precum -

    "Nimeni nu ar trebui să aibă dubii, se apropie un val de Omicron".

    "Nu faceți greșeala de a crede că Omicron nu vă poate face rău; vă poate îmbolnăvi grav pe voi și pe cei dragi vouă".

    "Dacă nu facem acest lucru acum, valul Omicron ar putea fi atât de mare încât anulările și întreruperile, cum ar fi pierderea programărilor pentru cancer, ar fi și mai mari anul viitor."

    Înainte de a continua să vorbească națiunii ca niște copii de patru ani cu rima sa de grădiniță "Get Boosted Now".

    https://www.bbc.co.uk/news/uk-59631570

    Dar au mai fost câteva declarații făcute în discursul televizat al prim-ministrului către națiune, pe care poate nu le-ați reținut.

    În primul rând, premierul a declarat că "în acest moment oamenii noștri de știință nu pot spune că Omicron este mai puțin grav".

    Aceasta este o afirmație destul de interesantă dacă luăm în considerare ceea ce șeful Asociației Medicale Sud-Africane și primul medic care a alertat autoritățile cu privire la varianta Omicron, Dr. Angelique Coetzee, a avut de spus publicului britanic într-o apariție la LBC cu doar câteva ore înainte ca reclama Big Pharma a lui Boris Johnson să fie difuzată la televiziunea națională.

    "După patru săptămâni, nu există niciun motiv pentru care să nu aveți încredere în noi când vă spunem că este o boală ușoară. Nu este nevoie să spitalizăm niciunul dintre aceste cazuri ușoare. Chiar nu este nevoie". a insistat doctorul Coetzee.

    "La acești pacienți, ei se recuperează în aproximativ cinci zile, indiferent dacă sunt copii, dacă au 80 de ani, dacă sunt vaccinați, dacă nu sunt vaccinați, dacă au comorbidități, asta este ceea ce vedem. Aceasta este viața reală. Aceasta este experiența reală."

    Apoi, în al doilea rând, îl avem pe prim-ministru susținând că "este acum clar că două doze de vaccin pur și simplu nu sunt suficiente pentru a oferi nivelul de protecție de care avem cu toții nevoie.

    "Dar vestea bună este că oamenii noștri de știință sunt încrezători că, cu o a treia doză - o doză de rapel - putem cu toții să ne ridicăm nivelul de protecție".

    Acum, această afirmație este interesantă din mai multe motive. În primul rând, să ne uităm la un citat atribuit lui Albert Einstein.

    "Definiția nebuniei este să faci același lucru din nou și din nou și să te aștepți la rezultate diferite".

    Acest citat descrie perfect campania de vaccinare cu Covid-19, deoarece dovezile nu arată doar că varianta Omicron poate evita injecțiile cu Covid-19. Arată că presupusa variantă Delta se sustrage vaccinurilor de luni de zile.

    Dar, înainte de a aborda acest aspect, să ne întoarcem la ceea ce a susținut Boris Johnson. Două doze din actualele vaccinuri Covid-19 nu sunt suficiente, dar se pare că o a treia doză va funcționa. Acest lucru nu are niciun sens.

    Dacă ar trebui să credem ceea ce ni se spune despre faptul că proteina spike (proteina S) a variantei Omicron are mai multe mutații față de varianta originală, atunci ar trebui să ne aflăm în situația în care vaccinurile Covid-19 fie funcționează, fie nu funcționează.

    De ce?

    Pentru că actualele injecții Covid-19 vizează proteina S a virusului și numai proteina S a virusului.

    Vaccinurile Pfizer, Moderna și AstraZeneca manipulează celulele dumneavoastră și le ordonă să producă proteina S a virusului Covid-19, ceea ce, la rândul său, induce un răspuns imunitar în care sunt produși anticorpi care vizează proteina S care tocmai a fost produsă de propriile dumneavoastră celule.

    Prin urmare, dacă anticorpii produși împotriva proteinei S sunt suficient de puternici pentru a ținti proteina S presupus mutantă a variantei Omicron, atunci ar trebui să fie suficient de puternici pentru a face acest lucru după administrarea a două doze de vaccin. O a treia doză nu va instrui brusc organismul să fabrice o proteină S mutantă care să se potrivească mai bine cu cea a variantei Omicron, deoarece vaccinurile nu s-au schimbat, ci virusul Covid-19 (se presupune) că da.

    Deci, pe baza acestor cunoștințe, rămâne întrebarea de ce premierul este atât de disperat ca milioane de oameni să accepte oferta de vaccin de rapel.

    Totul se află în limbajul folosit. Boris nu a afirmat că o doză de rapel vă va oferi nivelul de protecție de care aveți nevoie împotriva Omicron. El a afirmat că o doză de rapel vă va aduce nivelul de protecție "înapoi în sus".

    Motivul pentru care a folosit acest limbaj este acela că el și cercul său de oameni de știință unidimensionali sunt pe deplin conștienți de faptul că vaccinurile Covid-19 nu funcționează deloc timp îndelungat și că, de fapt, înrăutățesc sistemul imunitar al beneficiarilor, iar dovezile sunt vizibile în propriile date publicate de guvernul britanic.

    Cazuri

    Ratele de cazuri la 100.000 de locuitori cuprinse în rapoartele de supraveghere a vaccinurilor din cadrul UKHSA arată că populația de peste 30 de ani complet vaccinată are o rată de cazuri mult mai mare decât populația nevaccinată, iar lucrurile se înrăutățesc progresiv de la o lună la alta.

    Acest lucru înseamnă că injecțiile Covid-19 se dovedesc a avea o eficacitate negativă.

    Raportul de supraveghere a vaccinurilor din săptămâna 37 a inclus numărul de cazuri de Covid-19 în funcție de starea de vaccinare între săptămâna 33 și săptămâna 36 din 2021 (16 august - 12 septembrie), iar pe baza ratelor de cazuri la 100.000 de locuitori în funcție de starea de vaccinare, eficacitatea reală a vaccinului în această perioadă se dovedește a fi următoarea -

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018416/Vaccine_surveillance_report_-_week_37_v2.pdf

    Eficacitatea pe plan real a tuturor vaccinurilor Covid-19 disponibile combinate a fost de până la minus 47% la grupa de vârstă 60-69 de ani și de până la +66% la grupa de vârstă sub 18 ani între 16 august și 12 septembrie 2021. Singurele alte grupe de vârstă la care vaccinul a arătat un efect pozitiv în acest moment au fost 18-29, 30-39 și 80+. Dar, după cum puteți vedea clar, niciunul dintre grupurile de vârstă nu arăta o eficacitate a vaccinului nici măcar aproape de 95%.

    Cu toate acestea, priviți cum se întorc lucrurile doar o lună mai târziu.

    Raportul de supraveghere a vaccinurilor din săptămâna 41 a inclus numărul de cazuri de Covid-19 în funcție de starea de vaccinare între săptămâna 37 și săptămâna 40 din 2021 (13 septembrie - 10 octombrie), iar eficacitatea reală a vaccinului în această perioadă se dovedea a fi următoarea -

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1025358/Vaccine-surveillance-report-week-41.pdf

    Eficacitatea pe plan real a tuturor vaccinurilor Covid-19 disponibile combinate a fost de până la minus 109% la grupa de vârstă 40-49 de ani și de până la +89% la grupa de vârstă sub 18 ani între 13 septembrie și 10 octombrie 2021. Singura altă grupă de vârstă la care vaccinul arăta un efect pozitiv în acest moment era cea de 18-29 de ani.

    Ceea ce este totuși îngrijorător aici este cât de mult a scăzut eficacitatea reală a vaccinului în toate grupele de vârstă, dar mai ales la grupa de vârstă 40-49 de ani, care a scăzut de la o eficacitate reală de minus-36% la minus-109%.

    Faptul că eficacitatea în lumea reală a vaccinurilor a depășit bariera minus-100% sugerează nu numai că vaccinurile eșuează, ci și că decimează sistemul imunitar al beneficiarilor.

    Cei vaccinați nu produc anticorpi împotriva altor părți ale virusului.

    Raportul de supraveghere a vaccinurilor din săptămâna 42 publicat de UKHSA precizează următoarele -

    "Observații recente din datele de supraveghere ale Agenției de Securitate Sanitară din Marea Britanie (UKHSA) conform cărora nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care dobândesc infecția după 2 doze de vaccinare."

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

    Acest lucru înseamnă că vaccinurile Covid-19 interferează cu capacitatea sistemului imunitar de a produce anticorpi împotriva altor părți ale virusului SARS-CoV-2 în urma infecției, în cazul anticorpului N, acesta este împotriva proteinei nucleocapside, care este învelișul virusului și o parte crucială a răspunsului sistemului imunitar la populația nevaccinată.

    Prin urmare, în cazul în care, în viitor, vor apărea mutații ale proteinei spike a presupusului virus SARS-CoV-2 (cum ar fi presupusele mutații din varianta Omicron), persoanele vaccinate vor fi mult mai vulnerabile și posibil neprotejate din cauza incapacității lor de a produce anticorpul N, chiar dacă au fost deja infectate și s-au recuperat de la Covid-19.

    În timp ce cei nevaccinați ar avea o imunitate mult mai bună la orice mutații datorită capacității lor de a produce atât anticorpi S, cât și N după infectare.

    Spitalizări

    Tabelul 9 din cel mai recent raport de supraveghere a vaccinurilor UKHSA arată numărul de spitalizări Covid-19 în funcție de statutul vaccinal în Anglia. Este posibil ca acestui tabel să i se fi atribuit un număr diferit în rapoartele anterioare publicate de UKHSA, dar următorul grafic prezintă cazurile în funcție de statutul de vaccinare pe o perioadă de 16 săptămâni, de la 16 aug 21 la 05 dec 21, găsite în cadrul acestor patru rapoarte -

    Raportul de supraveghere a vaccinului COVID-19 - Săptămâna 37 (acoperă săptămânile 33-36)
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018416/Vaccine_surveillance_report_-_week_37_v2.pdf

    Raportul de supraveghere a vaccinului COVID-19 - Săptămâna 41 (Acoperă săptămânile 37-40)
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1025358/Vaccine-surveillance-report-week-41.pdf

    Raportul de supraveghere a vaccinului COVID-19 - Săptămâna 45 (acoperă săptămânile 41-44).
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1032859/Vaccine_surveillance_report_-_week_45.pdf

    Raportul de supraveghere a vaccinului COVID-19 - Săptămâna 49 (acoperă săptămânile 45-48)
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1039677/Vaccine_surveillance_report_-_week_49.pdf

    Este posibil să fi auzit de mai multe ori recent la televiziunea națională, de la persoane precum Dr. Hilary, Lorraine Kelly și Martin Kemp, că "90% dintre persoanele internate în prezent în spital cu Covid-19 nu au fost vaccinate".

    Ei bine, din nefericire, v-au mințit, deoarece, conform datelor oficiale ale guvernului britanic, populația complet vaccinată reprezintă majoritatea spitalizărilor cu Covid-19 în fiecare lună, cel puțin din august.

    Graficul de mai sus arată numărul cumulat de spitalizări în funcție de statutul de vaccinare între 16 august 21 și 5 decembrie 21, și arată cât de rău a fost de fapt pentru populația vaccinată în comparație cu cea nevaccinată.

    Între 16 aug. și 05 dec. 05, populația nevaccinată a reprezentat 11.767 de spitalizări Covid-19. Dar populația vaccinată a reprezentat aproape dublu, înregistrând 19.730 de spitalizări, dintre care 18.406 în rândul populației vaccinate cu 2/3 doze. Aceasta înseamnă că populația vaccinată a reprezentat 63% din spitalizările cu Covid-19 din august 2021.
    Decese

    Tabelul 10 (b) din cel mai recent raport de supraveghere a vaccinurilor UKHSA arată numărul de spitalizări Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare în Anglia. Este posibil ca acestui tabel să i se fi atribuit un număr diferit în rapoartele anterioare publicate de UKHSA, dar următorul grafic prezintă cazurile în funcție de statutul de vaccinare pe o perioadă de 16 săptămâni, de la 16 Aug 21 la 05 Dec 21, găsite în cadrul acestor patru rapoarte -


    COVID-19 vaccine surveillance report – Week 37 (Covers Week 33-36)https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018416/Vaccine_surveillance_report_-_week_37_v2.pdf
    COVID-19 vaccine surveillance report – Week 41 (Covers Week 37-40)https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1025358/Vaccine-surveillance-report-week-41.pdf
    COVID-19 vaccine surveillance report – Week 45 (Covers Week 41-44)https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1032859/Vaccine_surveillance_report_-_week_45.pdf
    COVID-19 vaccine surveillance report – Week 49 (Covers Week 45-48)https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1039677/Vaccine_surveillance_report_-_week_49.pdf

    Graficul de mai sus demonstrează că populația complet vaccinată a reprezentat majoritatea deceselor cauzate de Covid-19 în fiecare lună începând cu august 2021, iar lucrurile s-au înrăutățit cu adevărat în octombrie.

    Cel mai mare număr de decese cauzate de Covid-19 într-o singură perioadă de patru săptămâni în rândul populației complet vaccinate a fost de 3 284, în timp ce cel mai mare număr de decese cauzate de Covid-19 în rândul populației nevaccinate într-o perioadă de patru săptămâni a fost de doar 850. Aceasta este o diferență de 286%.

    Graficul de mai sus arată numărul cumulat de decese în funcție de statutul de vaccinare între 16 august 21 și 5 decembrie 21 și ilustrează destul de clar că aceasta este în mare măsură o pandemie a celor complet vaccinați.

    Între 16 august 21 și 5 decembrie 21, în Anglia s-au înregistrat 3.070 de decese din cauza Covid-19 în rândul populației nevaccinate, comparativ cu 12.058 de decese în rândul populației vaccinate în același interval de timp. Aceasta este o diferență de 293%.
    Varianta Omicron a fost deturnată

    Propriile date ale guvernului britanic arată foarte clar că eficacitatea în lumea reală a injecțiilor cu Covid-19 scade semnificativ într-un timp scurt. Acest lucru este evident din numărul uriaș de cazuri de Covid-19, spitalizări și decese în rândul populației complet vaccinate în comparație cu populația nevaccinată cel puțin din august 2021.

    Varianta Omicron a fost etichetată ca fiind îngrijorătoare din cauza faptului că ar prezenta mai multe mutații ale proteinei spike, singura parte a virusului Covid-19 "original" împotriva căreia vaccinurile actuale oferă un răspuns imunitar.

    Prin urmare, în teorie, răspunsul imunitar indus de vaccinuri ar putea eșua din cauza faptului că persoanele vaccinate ar avea numai anticorpi împotriva proteinei spike originale și nu ar putea produce anticorpi împotriva altor părți ale virusului, după cum a confirmat Agenția de Securitate Sanitară din Regatul Unit.

    Dar medicul din Africa de Sud care a alertat pentru prima dată autoritățile cu privire la varianta Omicron, Dr. Angelique Coetzee, a confirmat că aceasta provoacă doar o boală ușoară și a insistat că Africa de Sud ar trebui să fie de încredere atunci când spune acest lucru deoarece -

    au rate de vaccinare mai mici în țară și
    Au avut varianta Omicron în circulație cu patru săptămâni mai mult decât Regatul Unit.

    Prin urmare, reintroducerea "campaniei de frică", aplicarea de noi restricții draconice și setea de a ignora urgent toate celelalte boli și de a aduce o doză de "rapel" în brațele fiecărui britanic dublu vaccinat nu poate însemna decât un singur lucru.

    Varianta Omicron a fost deturnată pentru a ascunde faptul că vaccinurile nu funcționează și îi ataca pe beneficiari prin degradarea performanțelor sistemului lor imunitar, iar ei știu că acesta este biletul lor pentru a implementa un sistem de identitate digitală / sistem de credit social în care drepturile umane de bază pe care le-am considerat de la sine înțelese vor fi pierdute pentru totdeauna.

    https://dailyexpose.uk/2021/12/14/the-omicron-variant-has-been-hijacked/
  • Cosmin32 16.12.2021 17:57
    Satanismul explicat

    Progresiștii sunt sataniști cu și fără voie

    Mulți sataniști nu-i înțeleg natura toxică. Satanismul este un război împotriva lui Dumnezeu, adică a ordinii morale și naturale. El neagă și desființează Ordinea Morală și naturală. Este sfărâmarea țesutului social.

    Satanismul nu este o religie. Religia este discernerea și ascultarea voinței lui Dumnezeu. Satanismul este o anti-religie. Este anti-viață. Dumnezeul său este Moartea. Este religia morții și a distrugerii.

    Apocalipsa 12:9 ".... șarpele cel vechi, numit Diavolul și Satana, care amăgește întreaga lume."

    "Când am introdus în organismul statului otrava liberalismului, întreaga sa complexitate politică a suferit o schimbare. Statele au fost cuprinse de o boală mortală - otrăvirea sângelui. Tot ce rămâne de făcut este să așteptăm sfârșitul agoniei lor de moarte." (Protocoalele Sionului, 9)

    "Pentru ca adevăratul sens al lucrurilor să nu-i lovească pe goyim înainte de momentul potrivit, îl vom masca sub pretinsa dorință arzătoare de a servi clasele muncitoare..." (Protocoalele Sionului, 6)

    de Henry Makow PhD

    1. Ei se numesc pe ei înșiși "progresiști". Sataniștii inversează totul. Ei susțin tot ceea ce este bolnav și disfuncțional. Ei sunt de fapt "regresivi".

    În ciuda pretențiilor lor morale, "progresul" pentru ei este degradarea și distrugerea semenilor lor.

    Dumnezeu este Perfecțiune în toate lucrurile. Ei inversează toate lucrurile: Boala este sănătate; urâtul este frumos, falsul este adevărat, nedreptatea este dreptate, ura este iubire, mizeria este fericire și viceversa.

    2. Omul este legat de Dumnezeu prin sufletul său. Luați-l pe Dumnezeu și omul se zbate ca un pește fără apă.

    Căutând să umple golul, el idealizează orice, deoarece legătura cu Dumnezeu a fost întreruptă. Luați-l pe Dumnezeu și omul va crea zei falși, spunea Carl Jung.

    Vedeți idealizarea absurdă a femeilor, a sexului și a romantismului; a literaturii și a artei; a "marilor bărbați", a politicienilor, a celebrităților etc.

    Din cauza foamei sale de Dumnezeu, îi poți vinde orice ca substitut. El își imaginează că îl primește pe Dumnezeu.

    3. Noi am fost programați de Dumnezeu. Adevărata religie înseamnă pur și simplu să urmezi programul. Dumnezeu este programul.

    Sataniștii încearcă să ne deprogrameze. (De exemplu, suntem forțați să deprindem heterosexualitatea.) De ce?

    Bani și putere, ca de obicei. Un procent deține peste 50% din bogăție și vrea totul. Credeți că oamenii și guvernele cu frică de Dumnezeu ar permite acest lucru? Ei vor ca voi să vă supuneți lor, nu lui Dumnezeu.

    4. Deși am fost spălați pe creier să-L negăm pe Dumnezeu, de fapt suntem îndrăgostiți de Dumnezeu, de libertatea și fericirea pe care sufletul nostru le dorește.

    5. Dumnezeu este realitatea. Singura Realitate.

    Dumnezeul satanismului este Moartea.

    5. Asistăm la o luptă cosmică între Bine și Rău, și regret să spun că Răul este la conducere și aproape de victorie. Sataniștii (francmasonii) controlează atât pozițiile "progresiste", cât și pe cele "conservatoare", "naționaliste". Nu există "naționaliști" care să nu fie și sioniști și apărători ai celor bogați.

    6. Cabaliștii (sataniștii) cred că percepția este realitate. Astfel, ei preiau controlul asupra educației și a mass-media. În mod firesc, ei neagă existența realității obiective și a adevărului obiectiv (astfel încât să le poată substitui pe ale lor).

    Negarea adevărului obiectiv este negarea lui Dumnezeu. Dumnezeu este realitatea. Conflictul dintre bine și rău este metafizic.

    7. Omul se îndreaptă ca un somnambul spre o catastrofă. Sataniștii pregătesc terenul pentru un al treilea război mondial catastrofal, care va opune SUA și Marea Britanie ( UE și Israel?) URSS, China, Iran. Acest război va avea loc după realegerea lui Trump. Acest lucru îi va face pe americani complici la propria lor distrugere, așa cum au fost germanii în 1939-1945.

    Tot ce este "american" este deja atacat. Planul este deja clar de văzut.

    Bineînțeles, vreau să mă înșel. Cu toate acestea, atât Trump, cât și Putin sunt cabaliști care cred că războiul este "revoluționar" - principalul mijloc de degradare și înrobire a omenirii.

    8. În ceea ce îi privește pe oameni, Dumnezeu este Conștiința. Dumnezeu este o dimensiune morală în care adevărul, dreptatea, frumusețea și iubirea sunt evidente ca lumina și întunericul.

    Noi suntem programați să intrăm în Lumină. Sataniștii ne conduc în Întuneric. "Noi corupem pentru a controla", spunea Giuseppe Mazzini. Satanismul este Conștiința scăzută sau lipsa de Conștiință.

    9. Sataniștii controlează cartelul băncilor centrale mondiale. Ne-au prins de părul scurt. Ei creează "banii" noștri din nimic. Sunt doar niște cifre în registrul lor, pe care le pot șterge oricând. Se folosesc de acest lucru pentru a controla totul, inclusiv gândirea, cultura, religia și copiii voștri. Băncile promovează în mod activ homosexualitatea și dislocarea albilor, dar noi le încredințăm "banii" noștri?

    Suntem introduși în cabalism la cel mai mic nivel. Cultele satanice își exploatează și își controlează membrii făcându-i bolnavi, corupți și perverși. Bolnavi ca în disforie de gen, promiscuitate sexuală, pornografie, pedofilie, incest, vaccinuri, război fără sfârșit... Ei au subminat cel mai minunat și esențial lucru din viață, dragostea dintre bărbat și femeie, și dintre părinți și copii. Familia nucleară este globul roșu al societății. Acești diavoli sunt hotărâți să o ucidă.

    Am 70 de ani și voi mai fi aici doar pentru încă un deceniu sau două. Dar mă cutremur când mă gândesc la ceea ce îi așteaptă pe oameni.

    Este timpul să recunoaștem situația noastră nefastă. Un cancer fatal infectează toate instituțiile sociale. Trebuie să fie recunoscut și abordat.

    Va ajunge civilizația occidentală în mormânt din cauza nepăsării și naivității noastre?

    https://www.henrymakow.com/2020/02/satanism-explained.html
  • Cosmin32 16.12.2021 18:04
    Agenda REALĂ din spatele presiunii nebunești de a injecta fiecare copil pentru COVID

    de Leo Hohmann | Liberty Sentinel

    Alianța Gavi Vaccin Alliance a lui Bill Gates a publicat în 2018 un document despre programul său INFUSE care ar trebui să fie lectură obligatorie pentru fiecare părinte de copii mici.

    Acest document este garantat să dea de gândit oricărui părinte care se gândește să urmeze sfatul doctorului Anthony Fauci, al asistentei de la școala publică locală sau al pediatrului conform guvernului care insistă să își injecteze copilul.

    Publicat cu mai bine de un an înainte ca cineva să fi auzit de Covid-19, documentul explică de ce Fauci, Gates și guvernul corupt al SUA sunt atât de hotărâți să introducă aceste "vaccinuri" în organismul unor persoane din ce în ce mai tinere.

    Fauci, un vechi colaborator al lui Gates care face parte din Consiliul de conducere al Decade of Vaccines Collaboration al miliardarului, a început în urmă cu un an să se concentreze pe injectarea celor de 65 de ani și mai mari cu noile și extrem de experimentale "vaccinuri" Covid pe bază de gene. Acum, el insistă asupra vaccinurilor pentru copiii de 5 ani, în timp ce face sugestii că ar dori să le vadă administrate sugarilor și copiilor mici până în primăvara anului 2022.

    Alianța Gavi, cu 1,16 miliarde de dolari din banii contribuabililor pe care i-a primit în timpul administrației fostului președinte Trump, se asociază cu Forumul Economic Mondial, Organizația Națiunilor Unite, Fundația Gates și alte organizații globaliste pentru a susține crearea unui ID digital înregistrat, verificabil, pentru fiecare copil de pe planetă.

    Acest ID va fi legat de statutul de vaccinare al fiecărui copil.

    Documentul de 5 pagini al Gavi privind INFUSE afirmă următoarele:

    "Imaginați-vă un viitor în care toți copiii au acces la vaccinuri vitale, indiferent unde locuiesc - un viitor în care părinții și lucrătorii din domeniul sănătății se asigură că sunt vaccinați la timp, un viitor în care au propria lor fișă medicală stocată digital, care nu poate fi pierdută sau furată, un viitor în care, indiferent de sex, poziție economică sau socială, această fișă permite fiecărui copil (și părinților) să aibă acces la un cont bancar, să meargă la școală, să aibă acces la servicii și, în cele din urmă, să își construiască o viață prosperă. Acest viitor este posibil astăzi. Cu cele mai recente progrese în domeniul tehnologiilor digitale, care permit modalități mai eficiente de înregistrare, de identificare a nașterilor și de eliberare a dovezilor de identitate și de autentificare pentru accesul la servicii - suntem pe punctul de a construi un viitor mai sănătos și mai prosper pentru cei mai vulnerabili copii din lume."

    Nu vă lăsați confundați de partea cu "construirea unui viitor mai sănătos și mai prosper". Aceasta este doar o fațadă. Este vorba doar de colectarea de date și nu are nimic de-a face cu sănătatea.

    Adevăratul scop din spatele acestui impuls istoric, fără precedent, de a vaccina copiii foarte mici, chiar și împotriva unor boli precum Covidul, care nu reprezintă o amenințare pentru ei, este de a încorpora generația actuală de copii în sistemul de identitate digitală globală în plină expansiune. Când vor deveni adulți, aceștia vor fi atât de obișnuiți să fie urmăriți și monitorizați încât majoritatea nici măcar nu vor putea înțelege avertismentele din trecut cu privire la pierderea intimității. Ei vor fi condiționați să se simtă confortabil cu ceea ce generațiile anterioare ar fi considerat un control tehnocratic sufocant asupra vieții lor.

    Sunteți curioși cu privire la siguranța și eficacitatea injecțiilor Covid pentru copii și adolescenți? Urmăriți interviul video de 15 minute cu Dr. Angelina Farella, medic pediatru.

    Gavi descrie un sistem global de identificare care va include, după propria recunoaștere, informații de identificare personală despre educația, istoricul de sănătate, dosarele financiare și activitatea de cumpărare a fiecărei persoane.

    "În 2018, prin intermediul INFUSE, Gavi face apel la inovații care valorifică noile tehnologii pentru a moderniza procesul de identificare și înregistrare a copiilor care au cea mai mare nevoie de vaccinuri salvatoare de vieți."

    Declarația de mai sus este în concordanță cu Obiectivul 16.9 al ONU pentru dezvoltare durabilă, care solicită o identitate legală digitalizată pentru toți oamenii din întreaga lume, inclusiv înregistrarea nașterii, până în 2030. Acest lucru presupune colectarea de date biometrice despre fiecare individ și stocarea lor pentru totdeauna în cloud.

    Gavi se referă la valorificarea noilor tehnologii.

    La un moment dat, acest lucru va include probabil vaccinurile subdermale cu puncte cuantice care pot fi administrate prin intermediul unei tehnologii finanțate de Gates și care a fost dezvoltată la Massachusetts Institute of Technology. Această tehnologie permite stocarea de informații medicale sub piele cu ajutorul microneedulelor.

    Tatuajul cu cerneală invizibilă conține puncte cuantice nu mai mari de câțiva nanometri care formează un cod QR, vizibil doar atunci când este iluminat de lumina infraroșie a unei aplicații de telefon mobil.

    În decembrie 2019, potrivit Free West Media:

    "Robert S. Langer și echipa sa de la MIT au dezvoltat și patentat tehnica prin care plasturii transdermici ar putea fi utilizați pentru a eticheta oamenii cu cerneală invizibilă pentru a stoca subcutanat informații medicale și de altă natură. Cercetarea a fost finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates și de Koch Institute for Integrative Cancer Research". [Sublinierea este adăugată]

    Această tehnologie înseamnă mult mai mult decât vaccinarea. Este o modalitate de a marca digital fiecare ființă umană și de a dezvolta un dosar complet de informații personale care va urmări fiecare individ din leagăn până la mormânt, fără ca vreunul dintre acestea să fie scutit de ochii indiscreți ai Marelui Guvern și ai partenerilor săi corporatiști.

    Dar nu-l credeți pe cuvânt pe acest reporter.

    La rubrica "ACCESUL LA ALTE SERVICII", din graficul de mai jos, Gavi dezvăluie adevăratul motiv pentru care este atât de hotărâtă să pună zeci de vaccinuri în brațele copiilor, adolescenților și tinerilor adulți.

    În noul sistem de bestie tehnocratică, informația reprezintă puterea, așa cum armele și tancurile proiectau puterea în epoca pre-digitală.

    Pur și simplu, planurile lui Gates de a ne "înregistra" digital bebelușii, copiii și adolescenții reprezintă poarta de intrare pentru prădătorii globaliști pentru a exercita o dominație cu spectru complet asupra fiecărui aspect al viitoarelor lor vieți adulte. Adăugați la amestec conținutul injecțiilor de ARNm care modifică genetic și scopul final pare a fi nu numai de a exercita un control mai mare asupra generației următoare, ci și de a o face mai puțin umană.

    Așa se descriu cu nonșalanță tentaculele de mare anvergură ale unui nou sistem global de identificare pe care îl construiește în parteneriat cu Gates, Forumul Economic Mondial, Fundația Rockefeller și o serie de alte centre de putere globaliste.

    "Pe măsură ce copilul crește, cardul digital de sănătate pentru copii poate fi folosit pentru a accesa servicii secundare, cum ar fi școala primară sau serviciile financiare, servind ca bază pentru o identitate digitală recunoscută la scară largă", afirmă Gavi.

    Acest sistem va fi în cele din urmă necesar pentru participarea la fiecare aspect al societății - sănătate, educație, bănci, privilegii de conducere, cumpărare și vânzare - toate acestea fiind cuprinse într-un singur sistem digital integrat și globalizat Carte de identitate care le permite tehnocraților prădători să adune orice date doresc de-a lungul vieții tale.

    Dacă părților interesate împuternicite în mod corespunzător nu le place ceea ce văd - dacă scorul tău de credit social scade prea mult - pot "programa" contul tău bancar pentru a-ți bloca accesul la noii bani digitali sau pentru a restricționa disponibilitatea banilor în anumite locuri și în anumite momente.

    Gavi este, de asemenea, legată de o altă inițiativă globalistă finanțată de Gates - Alianța ID2020 - care numără printre "partenerii săi globali" Fundația Rockefeller, Microsoft și Accenture.

    Într-o subsecțiune a documentului său de 5 pagini intitulat "OPORTUNITATE", Gavi afirmă: "În cadrul unei sub-secțiuni din documentul său de 5 pagini, Gavi afirmă::

    "Potrivit Alianței ID2020 - un parteneriat public-privat din care face parte Gavi - utilizarea cardurilor de sănătate digitale pentru copii ar putea îmbunătăți în mod direct ratele de acoperire prin asigurarea unei înregistrări verificabile și exacte și prin faptul că îi determină pe părinți să își aducă copiii pentru o doză ulterioară. Din punctul de vedere al părinților, fișele digitale pot face mai comodă urmărirea vaccinurilor copilului și pot elimina birocrația inutilă. Iar pe măsură ce copiii cresc, cardul lor de sănătate digital poate fi folosit pentru a accesa servicii secundare, cum ar fi școala primară, sau pentru a ușura procesul de obținere a unor acreditări alternative. Într-adevăr, cardul digital de sănătate ar putea deveni, în funcție de nevoile și de gradul de pregătire al țării, primul pas în stabilirea unei identitati legale, de largă circulație."

    Impactul acestei tehnologii asupra societății va fi înfricoșător.

    Iar tehnocrații de la Gavi nu se gândesc ca vreun copil să aibă o scăpare.

    Graficul de mai sus notează, pe un ton mai degrabă sinistru, că niciun copil nu scapă tiraniei tehnocratice atunci când aceasta afirmă:

    "Sunt necesare tehnologii digitale inovatoare în toate etapele lanțului valoric al imunizării pentru a se asigura că fiecare copil beneficiază de toate vaccinurile recomandate".

    Gavi se laudă că a "prevenit peste 13 milioane de decese" în întreaga lume prin vaccinarea copiilor din țările sărace. Ceea ce nu veți găsi în niciunul dintre documentele sale este modul în care cel mai mare susținător financiar privat al său, Bill Gates, a ucis, sterilizat și afectat permanent zeci de mii de copii din India și din alte țări cu injecțiile sale experimentale.

    Este timpul ca politicienii americani, republicani și democrați deopotrivă, să înceapă să fie trași la răspundere pentru că finanțează organizații globaliste și prădătoare precum Gavi cu miliarde de dolari din taxele americane.

    Chiar dacă crezi că le facem o favoare copiilor prin creșterea continuă a numărului de vaccinuri injectate în micile lor corpuri, cum justifici folosirea programului de vaccinare în continuă creștere ca o poartă de acces la crearea unei identități globale, digitale pentru toți oamenii?

    https://tapnewswire.com/2021/12/guest-posts-the-real-agenda-behind-mad-push-to-inject-every-child-for-covid/
  • Mihaela Mihai 18.12.2021 11:45
    Noi,părinții nu vrem să vaccinam copiii dar ce ne facem cu cei care conduc țările și au putere de decizie....?Ne îngrădesc libertatea de mișcare și dacă îți taie sănătatea,educația și profesia nu ai încotro!!!!Sper și am credința că nu se va decide cu obligativitatea certificatului verde!Satana îi conduce pe liderii țărilor și cei fin senat șiparlament....este era satanei !!!!Dumnezeu să izbăvească!!!!Credința nu ne-o poate fura nimeni și nimic!
  • manu_fx 18.12.2021 12:38
    Ar trebui sa rezistam. Cu cat trece mai mult timpul, cu atat efectele adverse grave ale "vaccinurilor" se vor vedea mai bine si lumea va fi mai nemultumita. Cu cat rezistam mai mult, cu atat avem sansa ca lucrurile din agenda "elitelor" sa nu se mai produca, din cauza rupturilor care vor aparea in societate.
Ultima oră

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni