Zoe Dantes: Smintiții planetei în Elveția. Davos & Întunecații & OMS

De Zoe Dantes  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa ne anunță că psihopații ce se vor elite, au o întâlnire, să pună la cale viitorul omenirii. Cine i-a ales pe ăștia elite? De ce se autointitulează elite?

Ei sunt doar un grup terorist scăpat de sub orice control, grup care se vrea "creierul" distrugerii planetei, ai omenirii în general. Au o agendă de care se țin pas cu pas, înrobind tot ce le stă în cale. Pârjolind totul în jur, în speranța că vor rămăne veșnici! În viață și la putere.

Nelegiuiții lumii, mai pun la cale lucruri. Oribile! Pe care politicienii de carton, șantajabili, din toate guvernele de doi bani, se aplecă unul după celălalt să pupe "papucul sultanului"!

Acești "Întunecați de la Davos", sunt cei mai aprigi vrăjmași ai umanității. Deși este o întrunire privată Întunecații sunt apărați de o armată: 5000 de mercenari imbecili cu mitraliere și armament de asalt. De cine sunt păziți acești psihopați? Și mai ales de ce? Că doar ni se explică cât de mult bine doresc ei oamenilor.

"Elitele Întunericului" pun la cale sclavizarea omenirii, asasinarea a cât mai mulți oameni, prin tot felul de simulări a unor "programe"! În urmă cu șase luni, sacul cu bani al tuturor relelor, psihopatul Gates, explica cum va apărea în curând o altă boală! Neaparat virală! De ce virală? Ca să existe din nou un inamic fără față și să se reintroducă în aplauzele imbecililor pe care se bazează, termenul de "asimptomatic"! Cu acordul eroilor! Din nou acești eroi sunt instrumentele pe care Întunecații se vor baza. O dată ce te-ai vândut, rămăi vândut până la capăt!

Binențeles că există și înțeparea. Alt ser magic, căci cu primul nu prea a mers. Nu au murit suficienți și nu s-au înțepat destui. Adică, numărul pe care mizau ei. Arma principală a Întunecaților este gruparea teroristă numită și OMS! După cum stiți, condusă de unul acuzat de genocid în Etiopia. Prietenul nedespărțit al lui Fauci și Gates, și sluga Davoșilor. Reprezentantul stăpânilor în a acoperi laboratoarele cu armele biologice. Specialistul morții! A demonstrat acest lucru în țara de unde vine. E bun!

Au incercat prostirea oamenilor doi ani. Când situațiile au degenerat în proteste violente de stradă în toată lumea, au inventat un război. Acum se cam termină și cu mascarada asta. Este nevoie de altă mascaradă!

Pentru ca jocurile să iasă inventează un Tratat. Al OMS si obligă statele să-și schimbe Constituțiile, pentru ca această grupare terorista OMS să dețină toată puterea asupra lumii. Probabil vor să mențină la putere, în statele lumii, slugile!

Individa care se vrea conducatoarea ...UE vă atenționează ca Fiara UE va cumpăra armament la nivel de uniune pentru toate statele. De ce? Pentru ca să aibă hoardele OMS ului transformate in echipe de asalt, Task Force, armata de mercenari necesară sclavizării Europei! Dacă cumva nu vă supuneți, Întunecații vor scoate pe străzi mercenarii cu mitralierele. Ați vazut că în China a funcționat! Le-a placut! De ce să nu funcționeze și aici?

Ei știu deja pe câți indivizi fără coloană vertebrală se pot baza. E suficient să se livreze din nou niște arginți asasinilor media și mascarada 3 este gata.

Dacă și de data asta oamenii vor accepta minciuna și manipularea vom vedea. Nu ne rămâne decât să sperăm că în ultimul ceas, omenirea se va trezi din somnul care Naște Monștri și le vor livra Întunecaților și intrumentelor lor: eroi, media, influenceri, autorități, exact ce au dat ei!
Pârjol și saci negri!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Orizont 23.05.2022 14:34
    Pârjolul vine în curând datorită colapsului economic - Va începe în Franta și Italia la scurtă vreme dupa ce crapă reptila de la Buckingham , apoi și in Marea Britanie..
  • Irina Savu 23.05.2022 20:12
    Pe bune, chiar crapa??? Pare "in forma" pentru inca un secol.. :)
  • Elina 23.05.2022 14:58
    Nenea Putin, le dati la baietii astia o racheta sa se joace cu ea? Nu e nevoie sa veniti personal, doar sa o trimiteti..
  • ion ion 7995 23.05.2022 15:02
    slugile satanei nu se mai ascund , asta inseamna ca opozitia nu mai e luata in considerare, deci vor taia si spanzura (chiar si la propriu) pe fata. Cu atat mai rau pt ei, caci judecata le va fi pe masura, numai in locul lor n-as vrea sa fiu
  • Mircea Dragan 23.05.2022 15:04
    Deja pe forumuri au reaparut figurile triste ale postacilor pro ''intepare''.
  • adria 23.05.2022 16:20
    Până la 18 mai 2022, 50 de șefi de stat și de guvern au confirmat participarea. Din fostul bloc sovietic doar Ungaria și Rusia lipsesc. Din fosta Iugoslavie lipsesc Slovenia și Bosnia.
    Ucraina are una din cele mai numeroase delegații. Și, desigur, Zelenskyy, cu un discurs special, nu putea lipsi.
    https://www3.weforum.org/docs/WEF_AM22_List_of_confirmed_PFs.pdf
    Mai multe aici:
    http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2022/may/20/the-globalists-here-is-the-full-roster-of-davos-2022-attendees/
  • Irina Savu 23.05.2022 19:59
    Dr. Michael Yeadon: „Guvernul vă minte în așa hal încât v-ar putea duce la moarte, pe voi și pe copiii voștri”. Fostul vicepreședinte Pfizer face declarații neașteptate, aici:
    https://www.activenews.ro/stiri/Fostul-vicepresedinte-Pfizer-Dr.-Michael-Yeadon-Guvernul-va-minte-inasa-hal-incat-v-ar-putea-duce-la-moarte-pe-voi-si-pe-copiiivostri.-%20Cel-mai-rau-scenariu-o-dictatura-digitala-ce-l-ar-face-pe-Hitler-sa-para-mic-copil.-Scapareanumai-la-Dumnezeu-166350
    Tot dansul spune urmatoarele:
    Doar Dumnezeu ne poate salva
    „Sunt om de știință și vă pot spune că, pentru a-i aborda pe oamenii obișnuiți, nu pot folosi știința ca instrument. Va eșua. Deci, avem nevoie de filosofi, de oameni care înțeleg logica, religia. Ei trebuie să se lupte cu asta și să înceapă să vorbească pe limba oamenilor. Pentru că, dacă o lăsăm în sarcina oamenilor de știință, ca mine, deși sunt bine intenționat, aș fi un extraterestru care delirează în ochii majorității oamenilor de rând. Nu vor crede că guvernul îi minte, nu cred că guvernul ar face vreodată ceva care să le dăuneze, dar este exact ceea ce se întâmplă”.
    „În ultimul timp, am început să îmi închei comunicările cu formularea „Dumnezeu să ne izbăvească!”, pentru că cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât oricând, de la Al Doilea Război Mondial încoace”, a concluzionat în cele din urmă dr. Yeadon într-un e-mail trimis redacției LifeSiteNews, ulterior interviului.
Ultima oră

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția