ZONA ZOSTER și BUBE PE FAȚĂ. Semnal de alarmă venit de la Iași: apar afecțiuni grave după administrarea vaccinului anti COVID-19

De Alesandru Anghel  /  

Foto: BZI

Foto: BZI

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ieșenii se prezintă la medicul de familie cu diferite afecțiuni grave apărute după administrarea vaccinului împotriva COVID-19. Cele mai multe efecte secundare apar după administrarea rapelului. Printre cele mai grave reacții adverse se numără Zona Zoster, o infecție virală extrem de dureroasă, dar și iritații în zona feței și a ochilor, transmite ziarul Bună Ziua Iași.

Reacții adverse grave sunt raportate medicilor de familie după imunizarea împotriva COVID-19.

Pacienții ajung în cabinetele medicilor de familie cu afecțiuni grave după administrarea rapelului. Printre cele mai grave se numără și zona zoster, o infecție extrem de dureroasă. Persoanele de toate vârstele imunizate cu doza doi prezintă efecte secundare în termen de 10 zile.

„Sunt foarte mulți pacienți care ajung la noi cu diferite afecțiuni ce apar într-un termen de zece zile de la administrarea vaccinului, în special de la administrarea rapelului. Au fost cazuri în care o persoană a venit în a 6-a zi după rapel prezentând zona zoster, o infecție extrem de dureroasă. Până atunci, aceasta nu a mai avut o astfel de afecțiune. Pentru că a apărut într-o perioadă scurtă de la vaccin, eu am raportat-o ca fiind efect secundar al vaccinului împotriva COVID-19.

Acesta nu a fost un caz singular. Repet, este o afecțiune extrem de dureroasă. Au mai fost pacienți care în acceași perioadă de la administrarea rapelului s-au prezentat cu bube pe față și multe alte efecte adverse. Există un număr mare de reacții adverse, dar diferă de la persoană la persoană. Unele sunt mai grave, altele mai ușoare”, a declarat dr. Anca Deleanu, președintele Societății Medicilor de Familie din Iași.

 Mai multe despre Zona Zoster la BZI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Filipan Daniel Marius 20.11.2021 17:15
    Nu se poate doamna doctor . Mai ganditi-va ! Asta ar insemna ca nu e sigur si eficient ?
  • Enya 20.11.2021 18:10
    URGENT un site cu victimele vaxxurilor din Romania!

    Modele:

    https://thecovidblog.com
    https://nomoresilence.world
  • Orizont 20.11.2021 19:42
    https://www.alertadigital.com/2021/11/18/uno-de-los-jefes-mundiales-de-la-masoneria-cuantas-mas-inyecciones-reciban-los-imbeciles-mas-rapido-se-convertiran-en-abono/

    Cei „vaccinati” vor mai trăi, cel mult, încă zece ani
    (...)
    Steven îl întreabă pe Mylo, despre otrava transgenică techno: „Cum pot cei „vaccinați” să știe cu certitudine cât timp le mai rămâne de trăit după ce au fost perforați?” Mi-a prezentat informația, numită „Formula de sfârșit de ciclu”. Mi-a explicat cât de ușor este să-l calculezi. Puterea simplității. Există un ciclu maxim de zece ani de la injectare până la sfârșitul ciclului. Și este extrem de ușor de determinat.”

    Și fapt cheie: senilul și octogenarul Canderian a dezvoltat brevetul pentru oxidul de grafen pentru a fi folosit ca armă biologică de control al minții.

    „Cu cât nemernicii primesc mai multe injecții, cu atât mai devreme vor fi compost”.

    „Orice hematolog o poate vedea în câteva secunde la microscop și chiar mai ușor la microscop electronic. Procentul de sânge contaminat cu oxid de grafen este „reciprocitatea” calculului de sfârșit de ciclu. Cu alte cuvinte, un „inoculat” (cum numește Canderian orice persoană injectată cu arma biologică de utilizare experimentală pentru depopularea lumii) care are o deteriorare de 20% a oxidului de grafen în sânge va trăi, cu excepția oricăror alte criterii de intrare, 8 ani. (10 ani minus 20%). Cineva cu 70% deteriorare a oxidului de grafen nu va trăi mai mult de 3 ani (10 ani minus 70%) „.

    Steven îl întreabă din nou. „Ce efect au a doua și a treia injecție și întăririle și cum schimbă asta situația de Sfârșit de Ciclu”. Mylo a răspuns, fară să clipească: „Totul poate fi măsurat prin teste hematologice. Cu cât nemernicii primesc mai multe injecții și stimulente, cu atât sângele lor va arăta mai rău la microscop și cu atât vor deveni compost mai repede.”
Ultima oră

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO