ZIUA ȘI DECESUL. Profesoara Adriana Bunea din Oradea decedată după rapelul cu vaccinul experimental MODERNA. Soțul: „Își dădea ochii peste cap. Când a ajuns salvarea, era deja cu ochii dilatați și fixați, iar gura încleștată”. Autoritățile, pe SILENȚIOS

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta directoare a Liceului German "Friedrich Schiller" din Oradea, Adriana Bunea, de 55 de ani, a decedat joi la Spitalul Județean din localitate. Ea fusese internată în stare gravă luni, chiar pe 8 martie, imediat după administrarea celei de-a doua doze de vaccin Moderna.

Portalul local Bihor Online, semnalat și de Bihoreanul, scrie că profesoara Adriana Bunea a ajuns pe 8 martie la Unitatea de Primire Urgențe în stare de inconștiență. Soțul fostei directoare, profesorul Vasile Bunea, a declarat pentru Bihon.ro că în ultimele săptămâni soția lui s-a simțit rău în mai multe rânduri, dar nu se știa să fi avut probleme serioase de sănătate. Ultimele săptămâni coincid cu cele 28 de zile dintre intervalul de administrare a celor două doze de vaccin. Practic, constatăm că profesoara a fost injectată cu serul experimental Moderna pe 8 februarie.

Conform materialelor publicate de ActiveNews este vorba de al 12-lea deces înregistrat de presă după vaccin. Cu siguranță numărul lor este mult mai mare dar, conform autorităților, recte imberbul Gheorghiță-vaccinistul, toate decesele de după vaccin sunt simple coincidențe, așa că și rapoartele despre ele ajung mai greu la cunoștința opiniei publice. Redăm în continuare relatarea colegilor noștri de la Bihor Online:

Doliu la Liceul Schiller din Oradea! Moarte șocantă a profesoarei Adriana Bunea 

 
Pe 8 martie, prof. Adriana Bunea ajungea în stare gravă la UPU, la doar câteva ore de la efectuarea rapelului. Dar, potrivit medicilor, nu se pot face conexiuni.
 
Joi seară s-a stins din viață un profesor îndrăgit de generații întregi de copii. Este vorba despre fostul director al Liceului Teoretic German Friederich Schiller din Oradea, profesoara de fizică Adriana Bunea.

După ce a făcut rapelul vaccinului anti-Covid cu Moderna, împreună cu soțul său, și el cadru didactic, starea de sănătate a femeii s-a deteriorat brusc. La doar câteva ore după, Adriana Bunea era internată de urgență la Spitalul Județean Clinic de Urgență Oradea. Se întâmpla luni, 8 martie…

La UPU a ajuns în stare de inconștiență, în jurul orei 21:30, cu midriază fixă bilaterală (dilatația accentuată a pupilelor), într-o stare generală profund alterată. I s-a făcut și dializă. Medicii din mai multe specialități medicale au luptat să redea viața doamnei profesor. Din nefericire, a suferit o insuficiență multiplă de organe și, cu toate eforturile depuse, a decedat câteva zile după, în cursul serii de joi.

Intoxicație misterioasă și PH acid

„Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută (adică chiar serul experimental Moderna, a cărui compoziție exactă este necunoscută medicilor din Oradea, normal - n.n.). Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin (probabil o fi fost ceva în aerul din Oradea - n.n.). Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în prinicipiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”, ne transmitea dr. Adrian Traian Dușe, directorul Spitalului Județean, în cursul după-amiezii de vineri. Alți medici din spital opiniază că nu se poate face o legătură de cauzalitate între vaccin și deces (conform indicațiilor prețioase de la centru - n.n.).

Informații din zona medicală transmit că pacienta ar fi suferit o acidoză metabolică severă cu substanță necunoscută. Astfel, organele i-ar fi fost afectate în chip sever de scăderea PH-ului organismului până într-o zonă hiper-acidă, incompatibilă cu viața. Profesor de fizică la rândul său, soțul decedatei confirmă. Vasile Bunea ne-a relatat că, în ultimele două săptămâni, soția sa avusese stări de rău repetate, fără precedent, similare unor crize de fiere (perioada de după prima doza - n.n.). În același timp, domnul Bunea subliniază că, din cunoștințele sale, soția Adriana nu avea probleme deosebite de sănătate. Precum soția sa, Vasile Bunea este profesor de fizică, dar la Colegiul Tehnic Traian Vuia din Oradea. Cei doi soți se cunoscuseră încă de pe băncile facultății.

Filmul zilei fatidice

Soții Bunea au făcut rapelul la vaccin luni, în jurul orei 16, în Orășelul Copiilor, după care s-au îndreptat în plimbare, către mașină. Vasile Bunea relatează că, sosită acasă, Adriana Bunea s-a relaxat în fața televizorului. Soțul ieșise din casă, în jurul orei 18. În jurul orei 20, fiica acestora, Carina Bunea, a descoperit-o pe mama sa, cu o stare generală de sănătate alterată. După insistențele fiicei, a fost chemată ambulanța și, într-un final, femeii i s-a acordat primul ajutor, când deja starea sa de sănătate se agravase.

„Au așteptat după ambulanță și în sufragerie își dădea ochii peste cap. Când a ajuns salvarea, ea era deja cu ochii dilatați și fixați, iar gura încleștată”, relatează soțul.

La Urgențe, medicii au indicat o substanță toxică necunoscută, în sângele pacientei. Joi seara la ora 19:30 a fost declarat decesul femeii. La internare, i se făcuse testul Covid, iar acesta a ieșit negativ.

Autopsia s-a realizat vineri seara, iar analiza acestui examen va fi realizată la IML Timișoara. Rezultatul analizei va surveni în următoarele săptămâni. Conform uzanțelor, s-a deschis anchetă penală IN REM, pentru moarte suspectă.

Autoritățile, pe silențios

Contactată telefonic, directoarea DSP Bihor, dr. Daniela Rahotă ne-a transmis că nu este la curent cu cazul doamnei profesor. Însă prefectul Dumitru Țiplea asigură că nu s-au raportat suspiciuni privind o eventuală conexiune între vaccin și decesul cadrului didactic. Coordonatoarea programului județean de vaccin nu a putut furniza informații, iar purtătorul de cuvânt al DSP Bihor nu a putut fi contactat pentru a transmite detalii despre acest caz.

Astfel, până la ora publicării acestui articol, autoritățile nu ne-au furnizat informații oficiale despre tipul și lotul de vaccin cu care a fost vaccinată persoana decedată.

Redacția JURNAL BIHOREAN & BIHON.RO transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

ACTIVENEWS se alătură: Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!

Colectivul Liceului Teoretic German ”Friedrich Schiller” anunță cu nemărginită durere, trecerea la cele veșnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ținută morală excepțională, un dascăl dedicat și un coleg apreciat.

Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinși noi, toți cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei vești despre dispariția sa fulgerătoare.”


Foto: Bihoreanul

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • ioansperling 13.03.2021 12:09
  Dumnezeu sa o ierte!
  Si totusi eu nu pot intelege de ce continua oamenii sa se vaccineze desi toata ziua apar noi decese? Daca se merge pe principiul " nu o sa mi se intample tocmai mie" de ce nu e bun acelasi principiu sa nu te vaccinezi?
 • Orizont 13.03.2021 13:27
  Valerica , baiat de mingi, nu se dezminte - Minciuni pe banda rulanta :

  https://www.stiripesurse.ro/valeriu-gheorghita-detalii-ocante-in-cazul-profesoarei-moarte-dupa-rapel-evenimente-de-acest-fel_1689405.html
 • cyrus1 13.03.2021 13:40
  Cand ti-e frica esti slab!!! Usor de manipulat!!! Le este frica sa nu-si piarda locul de munca si se vaccineaza. Daca ar refuza 90% din poulatie vaccinul, ce ar face slugoii NWO? Ar da afara din servici pe toti? Ne-ar baga la puscarie? Sau ne-ar tine in casa inchisi pe perioada nelimitata? Fiecare alege pentru el, dar un lucru e sigur - POTI SA AI LOC DE MUNCA BINE PLATIT, BANI MULTI, DAR DACA NU AI SANATATE NU O SA TE BUCURI DE NIMIC! De ce sa i-au un tratament expermental pt. o boala pe care nu o am. Daca am fi uniti am putea schimba multe in tara asta.... inclusiv regimuri totalitare care ne inrobesc .... In campania electorala vin cu promisiuni... Dupa ce se vad la putere iau decizii impotriva cetateanului dupa bunul lor plac si dupa ordinele primite din afara Coloniei ca nu mai suntem tara...
 • aspenter2002 13.03.2021 14:40
  O abordare corecta a autorităților ar fi să se recunoască faptul ca moartea doamnei Bunea este evident corelata cu vaccinarea și verificată cauza pentru a nu se mai intampla in viitor. Mușamalizrea e ticăloasă.
 • Mirror 13.03.2021 15:12
  Precum afișează canalele miluite în capul paginii, permanent, pe burtiere cât mai țipătoare, bilanțul ”decedaților” și a ”infectaților” de făcătura numită cvd19..... TOT AȘA AR TREBUI AFIȘATE PE SITE-URILE ONESTE –PERMANENT- bilanțul persoanelor decedate după ce s-au injectat cu făcăturile numite vaccinuri, cât și a persoanelor care au avut reacții adverse severe, dar și a celor mai puțin grave, pentru ca opinia publică să conșientizeze că făcăturile astea nu sunt nici ”sigure” și nici ”eficiente”.
 • __ 13.03.2021 16:43
  Gheorghiță e gay.

  Lacrimi îmi dau.

  bihorenii conduc haotic, asta e cauza decesului.

  - Modern Ma Tzurlan
 • Gogu de la băcănie 13.03.2021 18:32
  De ce vaccinul este calificat ca "sigur și eficient" din moment ce pe prospect există triunghiul negru, specific produselor insuficient testate?
  De ce nu se explică populației faptul că vaccinul a primit doar o autorizare condiționată de punere pe piață, care este provizorie, ceea ce înseamnă că lipsesc date de siguranță care vor fi disponibile abia la sfârșitul anului 2023, când se va încheia studiul clinic?
  https://www.art-emis.ro/jurnalistica/de-ce
 • Orizont 13.03.2021 18:37
  Avertismentul unui savant german care a descoperit riscuri teribile ale vaccinurilor MRNA care se inoculeaza acum si aparitia unei catastrofe la nivel global :

  A COMING COVID CATASTROPHE
  https://www.brighteon.com/257797f0-06fa-4596-be69-af71bb3adc21

  https://focusmalaysia.my/opinion/experts-sound-the-alarm-about-risks-of-mass-vaccination/

  'World renown vaccine specialist, Geert Vanden Bossche, gave a groundbreaking interview this week risking his reputation and his career by bravely speaking out against administration of #Covid19 vaccines. In what may be one of the most important stories ever covered by The Highwire, the vaccine developer shared his extreme concerns about these vaccines in particular and why we may be on track to creating a global immunity catastrophe.'
 • JoeB 14.03.2021 05:38
  https://m.beforeitsnews.com/alternative/2021/03/deagles-last-words-everything-we-know-3744798.html
 • JoeB 14.03.2021 05:55
  MEDICAL SHOCKER: Oamenii de știință de la Sloan Kettering descoperă că ARNm inactivează proteinele care suprimă tumorile, ceea ce înseamnă că poate promova cancerul

  Postat de: Lymerick
  Data: sâmbătă, 13 martie 2021 11:17:13
  www.rumormill.news/167859

  02 martie 2021
  de: S.D. Wells

  (Știri naturale) În celulele dvs. există un strat secret de informații numit ARN messenger, care se află între ADN și proteine, care servește ca o legătură critică. Acum, într-un factor de șoc medical pentru întreaga lume a filosofiei vaccinului, oamenii de știință de la Sloan Kettering au descoperit că mRNA în sine poartă cancer CAUZând modificări - modificări pe care testele genetice nici măcar nu le analizează, zburând complet sub radarul oncologilor de pe tot globul.

  Deci, acum este timpul ca laboratoarele independente care nu sunt producători de vaccinuri (sau angajate de aceștia) să efectueze teste de diagnostic pe seria de vaccinuri Covid și să afle dacă acestea sunt inoculații care provoacă cancer care, odată completată seria, vor provoca tumori canceroase în masele vaccinate care s-au repezit cu toții pentru a scăpa de frică și influență propagandistică. Bine ați venit în lumea vaccinurilor experimentale și murdare cunoscută sub numele de „tehnologie” a ARNm.
Ultima oră

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre

10:56

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXIV) – În care strig catalogul generației 1979 a Școlii Generale Vădastra, cu nume, prenume, porecle și neamurile din care ne tragem