Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


YouTube a eliminat discursul unui parlamentar britanic din Parlament, care a întrebat de ce nu se fac mai multe în Marea Britanie și în întreaga lume pentru a investiga efectele adverse ale vaccinurilor COVID, având în vedere datele "compromițătoare" ale guvernului, scrie LifeSiteNews.

Discursul exhaustiv al deputatului conservator Andrew Bridgen privind efectele nocive documentate ale vaccinurilor COVID a fost rapid eliminat vineri de pe YouTube pentru că ar fi "încălcat" "liniile politicile de comunitate" ale platformei.

Bridgen a împărtășit o captură de ecran care arată eliminarea discursului său din Parlament, sugerând că YouTube nu permite exprimarea liberă a convingerilor, având în vedere eliminarea propriului său discurs din Parlament.

"...@YouTube, mai exact ce politică a comunității a fost încălcată prin postarea unui discurs(...)?” a scris Bridgen pe Twitter.

În discursul său, Bridgen a citat date din Florida și din Marea Britanie care arată că rata efectelor adverse grave ale "vaccinurilor" cu ARNm este mult mai mare decât ratele de acest fel pentru toate vaccinurile administrate anterior.

De exemplu, chirurgul general din Florida a împărtășit că, înainte de izbucnirea epidemiei COVID, "nu au existat niciodată mai mult de 2.500 de incidente pe an" de "efecte nocive" ale vaccinurilor, în timp ce, după ce vaccinurile COVID au fost lansate în 2021, "acest număr a explodat la peste 41.000 de cazuri, o creștere de peste 1.600%".

Datele privind reacțiile adverse pentru vaccinurile COVID în Marea Britanie au fost la fel de ridicate, a raportat Bridgen.

Parlamentarul a împărtășit, de asemenea, date din Marea Britanie care arată că "una din 990 de persoane vaccinate cu rapelul Pfizer va avea un efect advers grav" - adică o spitalizare, un handicap semnificativ, un eveniment care pune viața în pericol sau decesul - în timp ce una din 662 de persoane vaccinate cu rapelul Moderna va avea un efect advers grav.

Acest lucru echivalează cu o medie de o șansă la 800 de efecte adverse grave pentru rapelurile COVID.
 
În schimb, conform datelor furnizate de guvernul britanic, la fiecare 43 600 de vaccinuri de rapel COVID a fost prevenită doar o spitalizare a unui adult sănătos cu vârsta cuprinsă între 50 și 59 de ani.

"Datele sunt clare", a declarat Bridgen. "Probabilitatea de a fi rănit din cauza COVID este depășită de șansa de a fi rănit de rapelurile anticovid".

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină

19:48

Adrian Pintea: În șa, drept, imposibil de uitat

19:18

Zice lumea: Marea contra-ofensivă a Ucrainei a început