Xi Jinping a scos tancurile pe străzi în încercarea de a reprima protestele împotriva dictaturii Covid. Administrația de la Beijing cenzurează toate protestele, la fel cum proceda presa oficială în timpul pandemiei

De Cătălin Vușcan  /  

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mașinăria de cenzură chineză face tot posibilul pentru a împiedica oamenii să vadă scenele de protest din mai multe orașe chineze.

Așa cum se întâmplă în general în cazul protestelor din China - chiar și a celor de mică amploare - mass-media chineză nu a făcut absolut nicio mențiune despre acestea.

Scenele de protest postate pe platforme precum Twitter și împărtășite pe scară largă la nivel internațional sunt pur și simplu ignorate de mass-media de stat, după cum relatează blogul lui Debbie Hepplewhite, The Naked Emperor.

De pildă, Un protest de amploare din cartierul chinez al Londrei, din 2021, a fost complet ignorat de MSN. VIDEO:
 
 

Daily Mail relatează că autoritățile chineze au scos tancurile pe străzi în încercarea de a pune capăt protestelor declanșate de politica zero-Covid. VIDEO:

Oficialii Partidului Comunist al lui Xi au intensificat represiunea asupra manifestanților, polițiștii fiind văzuți luptându-se cu protestatarii.

O înregistrare video dramatică arată o femeie țipând în timp ce este arestată de șase ofițeri de poliție și târâtă departe de o piață principală din Hangzhou, în timp ce oficialii chinezi au încercat să înăbușească protestele din oraș.

Un bărbat este văzut încercând să împiedice poliția să o aresteze pe femeie, strigând la ei, dar doi oficiali au fost văzuți alergând spre protestatar și strigând la el să se întoarcă.

Imaginile arată, de asemenea, o mulțime uriașă de protestatari care încearcă să oprească un grup de polițiști să aresteze doi bărbați în Hangzhou. Dar ofițerii au fost văzuți luptându-se cu protestatarii și târându-i pe cei doi demonstranți în timp ce îi țineau de guler.
 
VIDEO:


 
Citiți și: Jurnalist BBC, bătut de poliție în timpul protestelor împotriva restricțiilor draconice anti-COVID ale regimului Xi Jinping. VIDEO
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

17:10

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu accidentările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”