Washington - Cel mai mare marș din SUA împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie și a pașapoartelor de vaccinare: Suntem 17.000 de medici care spunem adevărul! Mai mulți decât NIH, CDC și FDA la un loc. Se comite o CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII!

De Vlad Pârău  /  

Foto: AFP / theaustralian.com.au

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Zeci de mii de oameni au mărșăluit la Washington pe 23 ianuarie pentru a protesta împotriva ordinelor de vaccinare Covid obligatorie - unul dintre cele mai mari evenimente și proteste organizate în SUA împotriva acestor impuneri de la începutul pandemiei. Începând cu ora locală 12:30, mii de oameni au mărșăluit în jurul Monumentului Washington până la Lincoln Memorial, mulți dintre ei purtând pancarte care denunțau măsurile covidiene, pașapoartele de vaccinare și ordinele de vaccinare obligatorie, informează The Epoch Times. Participanții au criticat administrația Biden pentru impunerea ordinelor de vaccinare obligatorie și personaje ca cele dispuse pe un autobuz care a circulat în Washington, după cum puteți vedea mai jos:

În ultimele săptămâni, cazurile de infectare cu noul coronavirus din SUA au crescut vertiginos în zonele cu rate ridicate de vaccinare, punând din nou sub semnul întrebării eficacitatea vaccinării Covid, iar un studiu recent al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a sugerat că imunitatea naturală este superioară celei conferite de vaccinuri în cazul variantei Delta a SARS-CoV-2.

„Nu suntem câțiva, suntem 17.000 de medici! Aceasta însemană mai mulți decât NIH (Institutul National de Sănătate condus de Fauci), CDC și FDA (Administrația pentru Medicamente) la un loc!” - a spus de la tribuna dr. Richard Urso de la America's Frontline Doctors, cu referire la cei peste 17.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume care au semnat o Declarație prin care au afirmat public că nu trebuie să li se administreze vaccinuri Covid unor copii sănătoși.

Extras Video tradus:

„Trăim un război. Un război pe care companiile farmecutice îl duc - de zeci de ani - împotriva noastră. Trebuie să fim conștienți că aceste companii au pus întotdeauna pe primul loc profitul lor financiar. Numai că de data aceasta au mers prea departe. Vorbim deja de o crimă împotriva umanității!” - a spus și dr. Pierre Kory de la Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

Extras Video tradus:

Dar aceste lucruri au fost explicate cel mai bine de somitățile medicale și juridice care au luat cuvântul la marele miting anti-obligativitatea vaccinării de la Washington, după cum se poate vedea și asculta mai jos (vom reveni cu extrase din discursurile participanților, traduse în română, în măsura posibilităților): 

Dr. Robert Malone la Washington - Marșul „Înfrângem Obligativitatea Vaccinării”, 23 ianuarie 2022. VIDEO:


 
Av. Robert F. Kennedy Jr. , directorul publicației Childrenshealthdefense.org, discurs INTEGRAL - Marșul „Înfrângem Obligativitatea Vaccinării”, 23 ianuarie 2022. VIDEO:


Discursul complet al Dr. Peter McCullough. VIDEO:
 
 
Robert F. Kennedy Jr: PUTEM OPRI MĂCELUL. PROTESTAȚI! REZISTAȚI! LUPTAȚI! Nou Imn al Libertății: Adevărul este de partea noastră. ALĂTURAȚI-VĂ MIȘCĂRII!FILMAREA INTEGRALĂ A PROTESTULUI DE LA WASHINGTON, CU TOATE CUVÂNTĂRILE. VIDEO:

 

Citiți și: OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marea Resetare - Guvernul Mondial

Povestea și Ghicitoarea Serii la ActiveNews cu Ana și Maria

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Aljones 25.01.2022 00:52
  Nu se mai intelege nimic. Un discurs foarte frumos , Domnul Malone , doctori, etc. de ce acesti doctori Nu au iesit la inaintare de la inceputul pandemiei? De ce acum? Daca ar fi iesit acum 2 ani sa vorbeasca asa , Nu ar fi fost concediati de la bun Inceput? Acum vor sa isi spele pacatele Sau cum? S-au omorat oameni nevinovati In si acum sunt împotriva pandemiei? Sunt acesti doctori vaccinati Sau nu? Sau joaca la doua capete?
  Alta intrebare : Kennedy a fost In Belgia la Un meeting , din cate stiu eu ca sa intri In belgia iti cere certificatul de vaccinare. Este Kennedy vaccinat sau nu? Sau cum?
  Daca cineva ma poate lamuri la aceste intrebari ar fi fantastic . Deci, Nu dau cu paru, doar intreb, vreau sa înteleg care e treaba. Si as dori ca Activenews sa nu imi stearga comentariul.
 • manu_fx 25.01.2022 08:24
  Exista declaratia de la Barington, din Octombrie 4, 2020, unde sute de mii de doctori si experti au semnat impotriva pandemiei, a masurilor luate, impotriva vaccinurilor, etc: https://gbdeclaration.org/
  Doar ca acest manifest a fost cenzurat si ignorat de mass media principala, astfel incat vocea expertilor medicali a fost suprimata in favoarea propagandistilor si cioclilor apocaliptici pro pandemie, pro lockdown, pro masuri draconice impotriva populatiei.
 • Aljones 25.01.2022 01:17
  Multumesc Activenews pentru postarea comentariului meu. Trebuie sa intelegem de la bun inceput sa nu ne mai incredem in lumea asta , ci sa lasam toate grijile noastre Dumnezeului Nostru, Iisus Hristos . Probabil ca jocurile au fost facute, Ce ne mai ramane? Sa nu me pierdem integritatea si Sa luptam pana la capat Asa cum putem noi , cu rugaciune, post , milostenie si daca trebuie sa me aparam viata atunci sa o facem cu demnitate.
 • d.juan 25.01.2022 02:53
  Fauci al Israelului pus in mod elegant sa recunoasca ce prostii a facut (inclusiv certificatul de vax):
  https://www.youtube.com/watch?v=bnMMYJKZvnU
  #Covid19 #Vaccines #Israel
  Israeli vaccine chief: "We have made mistakes" 784,305 views Jan 18, 2022

  Dr.John Campbell : CDC recunoaste ca imunitatea naturala este protectiva
  https://www.youtube.com/watch?v=25-iJKPA1CA
  Excellent natural immunity confirmed 498,562 views Jan 24, 2022
 • Filipan Daniel Marius 25.01.2022 22:26
  Este adevarat ca medicii cunosc cu mult mai multe decat un asistent, pe de alta parte un asistent bine pregatit poate sa ofere o opinie avizata despre o afectiune sau alta, despre un anumit tratament, etc ...
  Avem nevoie de cati mai multi, ne-au divizat destul, toti care lucreaza in sanatate au cunostinte elementare si pot sa-si exprime o parere pertinenta .
  Nu strica 17.000 + medici plus 50.000 + asistente medicale .

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

19:30

Corneliu Vlad: La Davos, globaliștii au declanșat „faza ucigașă” a Marii Resetări. Cum vor elimina populația? Planul lui Rothschild, Rockeffeler, Schwab, Soros și Gates în 5 puncte

18:07

ROMÂNI ÎN UCRAINA. FILMUL ZILEI

16:00

Răzvan Ionescu: SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

14:29

Regizorul rus Nikita Mihalkov propune ca Rusia să creeze propriul Premiu Oscar

12:30

„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

11:30

DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

11:00

Un sfânt al închisorilor comuniste: Gheorghe Jimboiu (18 Octombrie 1921 – 27 Mai 1963)

00:10

28 mai: Sfântul Ierarh Nichita Mărturisitorul

23:10

Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

22:25

Biserica Ortodoxă Ucraineană și-a declarat deplina independență și autonomie față de Patriarhia Rusă

22:00

Adriana Tîrnoveanu: FUSUL NEUITĂRII. Debut la ActiveNews

21:00

Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

20:00

Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

19:10

Ion Cristoiu: Cum era fentată Moscova de regimul Ceaușescu în chestiunea Mareșalului Antonescu

18:00

JUSTIȚIA „NOASTRĂ”: GUNOIUL LUMII