Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

De Cătălin Vușcan  /  

Sursa foto: AFP

Sursa foto: AFP

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin a afirmat, în timpul vizitei sale în Harbin, că Moscova "nu a refuzat niciodată să negocieze", politicienii de la Kiev au fost cei care "s-au retras din procesul de negociere", transmite TASS.

"Am fost înșelați încă o dată", a spus Putin. "Acum trebuie să înțelegem cu cine ar trebui să facem afaceri și cum. Cu cine și în ce măsură putem avea încredere. Și, bineînțeles, analizăm acum tot ceea ce se întâmplă pe această cale".

Putin a reamintit că atunci când trupele rusești se aflau în apropierea Kievului, partenerii occidentali au insistat asupra retragerii lor: "Nu se poate semna niciun document dacă partea opusă îți pune arma la tâmplă", au argumentat ei.

"A doua zi au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi și au spus: "Ei bine, acum vom lupta până la capăt"", și-a amintit Putin.
 
"Iar manipulatorii lor occidentali au adoptat poziția cunoscută acum de întreaga lume: Rusia trebuie să fie învinsă pe câmpul de luptă, să fie făcută să sufere o înfrângere strategică. Nu noi suntem cei care ne-am comportat astfel”, a conchis Putin.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Briel 17.05.2024 18:10
    Precis așa !

    S-a întors lumea cu fundul în sus .... au ajuns rușii să spună adevăruri, iar america să mintă ca necuratul. De britanici nici nu pomenesc, că ăștia n-au leac.

    Am auzit un proverb rusesc: spune adevărul și-l rușinezi pe diavol. Dacă stai să te gândești este cu mult mai simplu să spui adevărul decât să minți, nu te poți

    încurca, nu poți să-l uiți, e liniar și merge într-o singură direcție, o cale îngustă.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires