Visarion Alexa a ajuns la 10 presupuse victime ale unor agresiuni psihologice sau de altă natură. Mesaje în valuri: „Tu nu înțelegi că sunt ca plastilina în mâinile tale?!”

De Tudor Matei  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o presupusă victimă a fostului paroh Visarion Alexa a decis să rupă tăcerea. Ea a publicat mesaje care demonstrează că preotul o hărțuia psihologic cu conotații de altă natură, constant. Avertizoarea care a făcut publice mesajele electronice afirmă că este vorba de a noua victimă care i-a trimis astfel de mărturii. La aceste presupuse nouă victime se adaugă și cea care l-a acuzat explicit la Poliție de agresiune sexuală în biserică. Oricum ar fi și orice s-ar urmări, chestiunea începe să se împută.

Citiți și A apărut a treia victimă a lui Visarion Alexa. Ce afirma realizatorul Trinitas TV despre Familie, spovedanie, profețiile Părintelui Justin Pârvu și vaccin

Au apărut noi stenograme incendiare în ancheta preotului Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, publica Antena 3 azi.

Victimă: "Sunt una dintre victime, una care a mai găsit resurse să lupte.

Vă rog să publicați aceste mesaje ca să se vadă modul în care acționa părintele Visarion, că nu victima îi făcea avansuri.

Două luni m-a asaltat cu mesaje, două luni în care am căzut psihic cumplit. Am mers la biserică să vorbim, în urma insistențelor din mesaje și m-a sărutat în colțul gurii, fără voia mea.

Am înlemnit, m-am adunat și nu am mai călcat pe acolo. l-am arătat mesajele fostului purtător de cuvânt al Mitropoliei/Patriarhiei.

Se întâmpla acum 5-6 ani, dar le-a ignorat. Vreau să spun că insista până victima ceda și nu invers."

Citiți și Visarion Alexa a rămas fără parohie. Prădătorul sexual a fost sancționat drastic de Biserică. Preotul Eugen Tănăsescu și fostul lui șef Răzvan Bucuroiu au susținut cu tărie că e vorba de o „făcătură” și că trebuie „plimbat ursul”. Putea să fie mai rău

Visarion Alexa: "Într-o zi te vei trezi și vei realiza că nu mai ai timp să faci ce ți-ai dorit. Fă ceea ce îți dorești acum. Tare puțin m-ai prețuit. Eu încă te aștept să vorbim. Tare m-aș bucura. Nu înțeleg de ce te-ai supărat atât de radical. Te rog, iartă-mă și hai să vorbim."

Victimă: "Sincer, nu știu dacă să vă răspund sau nu. De ce îmi mai scrieți dacă vedeți că nu răspund? Cum v-ați așteptat să reacționez la tot ce ați zis? Păcat că nu mă cunoașteți destul de bine."

Visarion Alexa: "Ești bine? (...) Astăzi nu te-am văzut, sper că ești bine. Oare te-a supărat felul meu atent de a mă purta cu tine? Sper că nu. Chiar mi-aș dori să vorbim când poți.

Uite, și acum mă gândesc la tine și tu taci. Dar eu te port în suflet ca pe un diamant de mare preț."

Victimă: "Nu tac doar că nici nu aș ști ce să vă zic."

Visarion Alexa: "Aș vrea să-mi zici ce simți, să-mi spui dacă te tulbur. Dacă da, eu tac, dar nu știu cum să-și spun că tare mi-e dor de tine și iar mi-e teamă că taci și fugi."

Victimă: "Uneori, da, mă tulburați și nu aș vrea să fug, nu e asta intenția mea."

Visarion Alexa: "Of. Așa e. Eu nu vreau să dispari, aș vrea să te văd săptămâna aceasta, dar tu dispari așa de mult timp și apoi taci tare mult și eu nu mai pot de dorul tău. Uneori aș vrea să vin la tine doar să te văd. Te știu de când erai foarte mică. Acum ai crescut sub ochii mei. Și tu nu înțelegi cât de mult ai intrat în inima mea. Tare mult. Te rog să nu fugi! Tu nu înțelegi că sunt ca plastilina în mâinile tale?!

Zile întregi mă gândesc la tine. Doar mă gândesc, nu-ți scriu că nu vreau să te tulbur, dar tare mult aș vrea să te văd. De asta tac. Aș vrea să înțelegi că nu-ți fac niciun rău. Doar vreau să te văd, să te aud, să știu că ești. Îmi hrănești sufletul."

Victimă: "Nu mi se pare în regulă ceea ce îmi spuneți."

Visarion Alexa: "Așa te-am lipit de inima mea, aș face orice să nu fugi, să nu te sperii. Offf, te rog, știu că nu ți se pare. Să știi că țin la tine ca la sufletul meu. Sper să nu fugi, sper din toată inima. O să tac și o să aștept. Liniștit și cuminte, cu tine-n inimă. Aș vrea să-ți vorbesc, față către față. Te rog, nu te-am văzut de mult."

Victimă: "O să trec săptămâna asta să vorbim."

Visarion Alexa: "Fără supărare?!"

Victimă: "Nu am de ce să fiu supărată."

Visarion Alexa: "Nici rece?! Aș vrea să înțelegi că ești în inima mea. Să nu mă cerți. Nu știu cum să-și spun și cum să mă port. Mi-e tare, tare dor de tine. Aș face orice îmi ceri. Iertare. Tare te iubesc. N-ar trebui , dar mi-e tare dor de tine. Iertare. Te rog să nu mă lași să te aștept. Te voi așteptă în fiecare zi toată săptămâna. Iartă-mi cuvintele sincere. Noapte binecuvântată!"

Citiți și Visarion Alexa și Legile Bisericii: Fostul paroh prădător sexual încalcă în continuare canoanele Bisericii refuzând să se supună judecății Comisiei de disciplină iar Arhiepiscopia Bucureștilor îi cântă greșit în strună. Marius Mioc pune punctul pe i

FOTO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Alexandru. 24.09.2022 22:44
    https://www.romaniatv.net/teologul-valentin-guia-pozitie-transanta-in-scandalul-visarion-alexa-trebuie-demis-de-urgenta-exclusiv_6831381.html
  • Coronoia 25.09.2022 00:26
    "Două luni m-a asaltat cu mesaje, două luni în care am căzut psihic cumplit. Am mers la biserică să vorbim, în urma insistențelor din mesaje și m-a sărutat în colțul gurii, fără voia mea."

    Bai, ce-si mai complica unele femei viata, le place drama....cum era daca femeia asta ii bloca obsedatului numarul si daca nu mai trecea pe la biserica lui? Sau sa-l puna pe un barbat din familia ei sa-i zica cateva vorbe de dulce. Era prea simplu sa procedeze asa, prea ca la tara, s-ar fi terminat hartuiala prea repede.

    Dar nu, ea sta sa corespondeze cu el cearceafuri de mesaje, normal ca ala cand vede ca primeste atata atentie interpreteaza ca "asta ma vrea dar se lasa greu; hai sa insist". Mi-ar fi fost si lene draq sa butonez atata cu el pe telefon... era suficient mesajul "potoleste-te sau vine barbate-miu si te tufe fara vaselina" dupa care BLOCK.
  • Aljones 25.09.2022 01:26
    Nici cu muierile astea Nu e ceva in regula. Mesaje luni de zile . Bloca numarul si asta era.
  • Aljones 25.09.2022 01:47
    Si in poza asta Ce unghii area fetiscana aia? Astea vin la credinta sau altceva? Daca el a facut Asa ceva atunci va raspunde in fata lui Dumnezeu . Presupusele victime gasesc ele puterea dupa luni de zile sa reclame. Trebuia sa reclame atunci Nu acum. Se pare ca lovitura de gratie vine din interiorul bisericii ci Nu din afara. Sa-i citim mai des pe sfintii Parinti, sa ne rugam mult, sa tinem mintea In iad si sa nu deznadajduim, si Sa nu judecam pe nimeni ca sa nu fim judecati.
  • Alex 25.09.2022 03:30
    Tocmai in unghiile "fetiscanei" sta credinta,no? ...tocmai ai spus" sa nu judecam pe nimeni..." blabla
  • George ► Alex 25.09.2022 13:03
    Într-adevâr nu în unghii stă credința. Dar sunt reper cam pe unde se situează madmuazela*. O femeie care are unghiile lungi poate să și le taie după o perioadă de timp, și asta e adevărat.
    Ce spune o femeie despre ea când are unghiile lungi? Nu sunt o femeie de casă... nu gătesc, nu spăl... (știu, spală mașina, dar și efortul de a băga la mașină este tot un efort), nu calc. Femeia pregătită de viața de familie știe să gătească... altfel mai are de așteptat, până învață. Dacă mai are și tatuaje, fumează, înjură, deja are mult de lucrat ca să intre în rânduială. Și chiar și în rânduială fiind pot fi femei rele. Decât să te însoțești (de la însoțire vin și cuvintele soț și soție) cu o femeie rea, mai bine de un milion de ori singur.
    Calitatea, și a bărbatului dar și a femeii, a tot scăzut, din păcate, de-a lungul timpului. Și nu are legătură cu judecata observarea unor lucruri la femei. Are legătură cu faptul că vrei să-ți alegi o femeie de casă, nu o femeie care umbla din bărbat în bărbat (se compensează o stimă de sine scăzută prin briz brizuri exterioare... legate de corp - corpul e singurul pe care îl are de valoare, în rest sună a gol) și care nu are nicio legătură cu viața de familie. Ci doar poate într-un anumit moment al vieții ei, determinat poate de hormoni sau de vreun eveniment, s-a gândit că i-ar prinde bine să se însoțească cu vreun fraier (aka sponsor).
    E bine că vin și cu unghii lungi și oricum. Problema este că există mai mult un formalism și nu se ajunge la esența creștinismului. Metanoia (sau pocăința) înseamnă schimbarea minții. Da, cei bolnavi au nevoie de medic. Însă și bolnavul trebuie să facă partea lui. Altfel poate să scoată un demon (să măture casa) și ăla să se întoarcă cu mai mulți. Ai grijă să nu ți se întâmple ție unele mai rele ca acestea le-a zis Mântuitorul celor vindecați.
  • Aljones 25.09.2022 05:34
    Alex, citeste ce spune Sfantul Ioan Gura de Aur , Sau parintele Cleopa. La astfel de clase de religie trebuie pusa o eticheta cum sa se imbrace, si Ce comportament trebuie abordat. Ca am vazut unghiile Asta Nu inseamna ca am judecat si mai ales Un copil. Doamne Fereste! Sunt lucruri trebuie luate In vedere pentru educatia religioasa a copiilor. . Un exemplu bun pentru fete se poate da din Biblie, Sau la o manastire unde se poate explica se catre calugarite cum se poate trai In lume cu frica de Dumnezeu. Credinta sta In unghii? Alex taicule, atunci pe Cine sa i-a se exemplu ? Pe Lady Gaga , Sau pe Bahmuteanu? Si dupa aia sa venim la biserica. Citeste ce spune Parintele Cleopa si daca si asta minte atunci numai la mila lui Dumnezeu. Alexandrule, traim vremuri grele, copiii trebuie educati si crescuti cu frica de Dumnezeu . Femeile alea Care au murit pentru Hristos In puscariile comuniste Sau care Au îndurat iadul pe pamant la din cauza comunistilor pentru credinta In Hristos aveau unghii ? Hai sa nu intram In polemici, citeste un Ianolide, despre Gafencu, Vulcanescu Otel, Cleopa, Bejan, Tu ai vazut unghiile de care vorbeam Dar Tu Nu vezi remarca dumitale nea Sandule. Asa e viata . Dumnezeu si Maica Dommului sa aiba mila de noi toti.
  • Andri 25.09.2022 10:55
    Am zis ca e ceva suspicios in povestea asta. Sincer, nu ma intereseaza telenovelele romantice ale lui Alexa. Ma intereseaza dedesubturile, de ce s-a ascuns totul pana acum, pe cine si de ce a suparat Alexa de si-a luat-o in bot acum. Ce se intampla si nu stim in BOR? Ce incearca unii sa faca cu Mireasa lui Hristos? Aduceti-va aminte, toti sfintii au proorocit o mare apostazie. Sa ne rugam Domnului sa il trimita pe Sf Ilie cu cutitasul ca sa curete BOR de vreascuri.
    Cine sta intr-o pozitie de decizie si nu vrea sa fie in Lumina, e in mana Domnului soarta aceluia.
    Ne rugam pentru noi toti, sa ne vieze Hristos cu harul Lui, sa nu ne mai lase sa facem voile noastre cele rele, ci sa gasim calea catre El, facand voia Lui.
  • Mars.60 Stefan 7649 25.09.2022 17:06
    Asa este. AMIN! AMIN! AMIN!
Ultima oră

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?