Victorie în instanță contra Ministerului Justiției - După 70 de ani s-ar putea afla unde se află osemintele lui Iuliu Maniu

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valerian Stan anunță un pas important pentru Istorie: 

"PNȚMM, victorie în instanță împotriva Ministerului Justiției 

În numele PNȚMM, astăzi am câștigat la Curtea de Apel, ca instanță de fond, un proces împotriva Ministerului Justiției condus de „liberala” Alina Gorghiu, precum și împotriva Administrației Națională a Penitenciarelor, din subordinea aceleiași. Timp de mai mult de un an, cele două instituții, la numeroasele noastre demersuri ne-au răspuns, de tot atâtea ori și cât se poate de straniu, că în arhive nu se mai găsesc actele privind detenția și decesul lui Iuliu Maniu. În cele din urmă, le-am cerut să ne comunice împrejurările în care aceste acte au dispărut, cine este responsabil de aceasta și ce măsuri au fost luate împotriva respectivilor. De data aceasta, răspunsul n-a mai venit, drept care ne-am adresat instanței.

Ministerul Justiției a scăldat-o iar resposabilii de la ANP s-au purtat fix cum au învățat de la temnicerii regimului comunist: au mințit. Prin întâmpinare ei au susținut că ne-ar fi răspuns și la ultima cerere, însă din anexele la întâmpinare nu rezulta deloc acest fapt. 

Încât, dacă soluția va fi menținută în apel, cele două instituții sunt datoare cu un răspuns ce poate fi foarte important la întrebarea care se tot pune de 70 de ani: unde a fost înmormântat și unde se află osemintele marelui patriot martir Iuliu Maniu. Lucruri pe care sovieticii, oamenii lor din România și, iată, și urmașii lor le-au vrut și le-ar vrea tăinuite pe vecie."

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu