Varujan Vosganian îi acuză de omor prin omisiune pe medicii Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță, după decesul în urma vaccinului a unei colege de la Editura Ararat a comunității armene: Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul scriitor și politician Varujan Vosganian a informat azi, în Vinerea Marea, despre decesul în urma vaccinului a unei apropiate, de la Editura Ararat a comunității armenești din România:

Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, arătându-se că tutunul dăunează grav sănătății, ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății.

Colega noastră de la Editura Ararat, doamna Mariam, a făcut prima rundă de vaccin, pentru a putea călători la fiica ei, în Anglia. N-a spus că are aorta mărită. Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit.

Dacă medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță ar fi informat-o corect în legătură cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat și ar fi sărbătorit Paștele împreună cu noi.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

ACTUALIZARE Mariam Bostangian, redactor al Editurii Ararat a comunității armenilor, a decedat în urma vaccinului experimental Covid. Varujan Vosganian acuză: Discriminarea devine politică oficială în România, iar campania de vaccinare, o formă de represiune și șantaj

 

Același lucru l-a susținut ActiveNews încă de la începutul campaniei de vaccinare, publicând mai multe studii științifice din Statele Unie și Israel care atrag atenția asupra acestor probleme. Din păcate, cu prețul multor vieți omenești - al căror număr exact va rămâne o necunoscută - medici care au abdicat de la statutul lor de salvatori ai omului s-au mulțumit să apară ca vedete în reclame mincinoase în care se afirmă neștiințific și iresponsabil că vaccinurile sunt „sigure”, „eficiente” și „cu foarte puține reacții adverse”.

Reamintim că Mahler a ascuns timp de 9 zile chiar decesul în urma vaccinului a unei angajate de la Institutul Marius Nasta pe care îl conduce: România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știut și au tăcut - Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI

Chiar și după ce s-a dovedit că există acest pericol mortal, Valeriu Gheorghiță a susținut în continuare vaccinarea cu serul ucigaș. Vedeți PREMIERĂ: Cheaguri de sânge în organele interne ale inginerului din Gorj decedat după vaccinul AstraZeneca, pe 1 martie, la Târgu Jiu. Gheorghiță nu a suspendat vaccinarea cu AstraZeneca. Cine plătește acum pentru moartea inginerului?

Un studiu american publicat de ActiveNews avertiza asupra unei posibile cauze a deceselor și reacțiilor severe după vaccin ale persoanelor vârstnice sau/și sensibile cu inima și circulația sângelui.  
 
Într-un al doilea studiu american se arata De ce se poate muri de vaccin. Posibile cauze: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi. STUDIU remis autorităților SUA, valabil și pentru cele din România.
 
Recent, israelienii au evidențiat un STUDIU care susține că vaccinul Pfizer poate provoca miocardită la persoanele în jur de 30 de ani. Cercetătorii israelieni au descoperit 62 de cazuri de miocardită după inocularea cu serul Pfizer
 
Citiți și: „UN NOU HOLOCAUST”. Oameni de știință israelieni susțin că vaccinările au cauzat mai multe decese în Israel decât ar fi provocat coronavirusul în aceeași perioadă de timp. FRANCE SOIR i-a intervievat pe Dr. Hervé Seligmann și Ing. Haim Yativ
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • INJECTIA FINALA 01.05.2021 01:02
    La Gheorghita am privit
    Era fardat, ofilit
    Si cand m'am apropiat
    Ochisorii i s'au spart

    Si'am intrat pe un tunel
    Sa'I judec creierul chel
    Si ce credeti c'am gasit
    Un cufar plin de argint
    De aur si diamante
    Doar intr'un an adunate
    Ca face publicitate
    Fara rusine, fartate
    La Big Pharma, ucigasii
    Ce ne omoara ca lasii
    Prin vaxxuri otravitoare
    Si'au planuri totalitare

    Nu vei mai avea mancare
    De nu treci prin vaccinare
    Libertatea, suprimata
    Dreptatea, anihilata

    Puneti mana pe lopata
    Nu sa'I spargeti, ci indata
    Sa le adanciti o groapa
    Ca poate au sa priceapa
    Ca au viata blestemata

    Ce zici, Ghita, nu ai teama
    De o inima de mama
    Ce'si vede pruncu'n mormant
    Ca vei fi iute pamant ?
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO