Vaccin, Război, Moarte - Rețeta Marii Resetări. Unde sunt fotografiile cu mortala monkeypox? Variola maimuței sau reacții adverse la vaccinul Covid? Cititorii ActiveNews sunt mai inteligenți decât „marii resetori”

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A trecut o săptămână de când variola de maimuță, proclamată „la fel de mortală ca virusul Wuhan”, s-a lansat pe piață, chiar de ziua homosexualilor, la șase luni de când a fost „prevestită” de malthusianistul bolnav Bill Gates după ce făcuse, la fel ca și în cazul Covidului cu „Event 201” și o „simulare” a unei pandemii de variolă.

Alerte medicale vuiesc în toată presa mapamondului și azi se anunță că peste 170 de cazuri își fac de cap în galaxie. Și totuși, în era electronică, în era informațiilor, în era Facebook și Twitter, nu a aparut nici o fotografie de la presupușii bolnavi care au dat lumea peste cap. Nici măcar una. Toată presa planetei răsucește la proțap aceleași două-trei fotografii de arhivă, cu mânuțele buboase și cu maimuța cu negrișorii. Ce-au făcut loviții de vărsatul maimuțelor cu telefoanele lor? Le-a înhățat protocolarul Arafat pe toate?

Și totuși, în penuria aceasta de imagini zguduitoare, maimuțăreala mediatică a venit la timp, conform comentariilor cititorilor ActiveNews, ca să:

- creeze zgomot de fond pentru adoptarea Tratatului Pandemic OMS;

- să-l realeagă în funcție pe marxistul Tedros Ghebreyesus, unicul candidat la șefia OMS;

- să aibă Klaus Schwab despre ce să sporovăiască la Congresul lui, pe lângă războiul din Ucraina, după ce și-a trădat invitatul special la peste o duzină de reuniuni Davos - și chiar sponsor generos al evenimentului „Cyber Poligon” (brrr) -, ați ghicit, poate, pe Vladimir Vladimirovici Putin, omul care, de fapt, prin războiul declanșat în Ucraina, ar putea distruge UE, spre delectarea SUA, cât și contribui, direct sau indirect, la instaurarea Foametei Mondiale. Iată, Ungaria dă primul semn de cutremur euro-atlantic prin mișcarea pe care o face azi: anunțarea Stării de Urgență pe fondul conflictului. Va ieși din NATO, din UE, va cere teritorii de la Ucraina? Totul e posibil.

Ce va mai urma?

Dan Diaconu nu prezice scenarii prea simpatice.

Iar Adrian Pătrușcă observă cum pandemia de COVID-19 și Variola Maimuțelor par să aibă Aceeași Mână, același Scenariu.

Și Marius Mioc susține că e vorba de Episodul II al plandemiei, deși teoretic ar fi al III-lea, după seria cu Războiul din Ucraina, așa cum arată și Adrian Pătrușcă în editorialul A început Etapa a III-a: Variola Maimuței încununează Marea Resetare și nașterea Omului Nou.

Și pentru că toate sunt legate, cititorii noștri se întreabă, întemeiat, dacă „variola de maimuță” nu a fost pusă pe orbita presei ticăloșite și ca să acopere scandalul „hepatitei misterioase” - unde au dispărut, brusc, cele peste 520 de cazuri de copii loviți de boala care a și ucis 11 dintre ei? - și dacă nu cumva ambele sunt doar reacții adverse la vaccinul miraculos, cum au fost și cu „solzii de pește” profețiți, ser experimental despre care chiar Pfizer-BioNTEch recunoaște, în cel mai recent bilanț de firmă, din 9 mai 2022, că nu este nici prea sigur nici prea eficient și, ce să vezi, poate să provoace „evenimente grave subite”, cum ar fi o moarte.

Și tot cititorii ActiveNews, cărora le mulțumim, ne mai trimit și fotografiile de aici, care redau un caz de... nu, nu de „variola maimuței” ci de reacție adversă la vaccinul Covid. Pe care Germania îl comandă în continuare, cu sutele de milioane de euro - aproape 1 miliard, în timp ce impune vaccinarea obligatorie în sectorul medical.

Vaccin, Război, Moarte. Cam asta vor marii resetaci să ne așteapte.

Să nu-i lăsăm.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • Enya 25.05.2022 00:17
    Criminalii astia trebuie judecati de Tribunalele Popoarelor Suverane si atarnati in streang! Inca n-au platit pentru GENOCIDUL si FRATRICIDUL din 2020-202 iar ei vor sa inceapa o noua farsa, o noua frauda "medicala" si "stiintifica"!! Starpiturile iadului!

    Nu exista variola maimutei pentru ca pur si simplu nu exista virusuri!

    E momentul sa punem capat nazismului medical si imensei fraude infaptuite de medicina alopata de la impostorul mason Pasteur incoace si sa-i infruntam pe medicii din spitalele de stat, slugile BigPharma, criminalii care ne-au ucis fratii prin protocoalele aragentului si prin vaccinare si, pana vor da socoteala justitiei pamantesti dar si celei divine, sa le daramam statuile de aur pe care singuri si le-au construit, sa le scoatem Complexul lui Dumnezeu din cap, sa le cerem dovezi reale stiintifice (izolarea virusurilor in laborator - CARE NU S-A REALIZAT NICIODATA pentru ca NU exista, deci si al inexistentului virus al variolei bietei maimute), sa ii sfidam, sa nu le mai acceptam umilintele din spitale si policlinici si sa urgentam judecarea si condamnarea lor! Prin aceste jeguri umane, care le-au pus in mana guvernelor atee un virus inexistent prin care si-au putut justifica toate crimele, satanistii au reusit sa inrobeasca planeta si tot prin ei, prin medici, vor sa finalizeze hibridizarea speciei umane si totalitarismul reluand la indigo farsa covid, marea frauda a unui virus inchipuit!

    JOS IMPOSTURA MEDICILOR CARE DE MULT NU MAI SUNT MEDICI SI NU MAI SLUJESC BINELUI, CI INTUNERICULUI!

    Nu exista virusuri, deci toate "vaccinurile" sunt absolut inutile, ele nu vindeca nimic, ci dimpotriva, UCID!

    Stop vaccinarii bebelusilor, copiilor si tuturor celorlalti! Vaccinurile sunt depopulare si sterilizare, nimic mai mult!!!

    Fratilor, ne vom opune cu toate fortele, indiferent ce inseamna asta!!! Criminalii trebuie sa plateasca pentru ce-au facut, nu sa continue sa terorizeze si sa fure vietile! Cine se mai duce pe fb-ul aragentului sau a altui borfas criminal cu supranume de politician si-l felicita, e ultima scursura de roman! Noi trebuie sa le urlam din toti plamanii oriunde-i prindem CA SUNT CRIMINALI, cum pot fi unii dintre noi atat de sclavi sa aiba aceasta atitudine de neinteles pentru mine?!??? Baaaaa, prostii prostilor, din cauza carora am suferit si noi, baaaaaa, molustelor, pe un criminal il condamni la pedeapsa cu moartea, nu-l pupi in fund cu inimioare si felicitari!!!

    Fratilor, pregatiti-va de contraatac! Aduc paramilitari peste jurnalisti si pamanteni? Atunci sa apara TOTI paramilitarii din lume, din toate taberele, sa vedem ce-o iesi! Statele (dusmancele noastre de moarte) pesemne ca vor sa intre mai rapid in desfiintare, caci altfel nu-mi explic insistenta de a ucide pe fata fara sa-si puna o secunda intrebarea, "ma, fritzilor, dar daca pamantenii astia se vor revolta si ne vor anula Sistemul, iar pe noi condamna la moarte?!?!"

    Sa nu va fie frica! Daca pamantenii se urnesc peste noapte si se rascoala la propriu, se cufuresc "paramilitarii" astia si toti militienii si militarii instantaneu in fata noastra, cazand in genunchi si implorand mila si iertare! Cu frica bagata de jegurile din presa LOR au castigat, doar cu frica, nu cu altceva!
    Din frica si-au pus molustele botnita!
    Din frica n-au circulat pe strazi!
    Din frica au intins idiotii raturile ca porcii sa fie scanati!
    Din frica s-au dus sa se injecteze, sa nu cumva sa-i dea afara un patron care EL FALIMENTA daca ramanea fara angajati!
    Din frica s-au dus sa se vaccineze, sa nu cumva sa ramana fara chiloti de "mall"!
    Din frica si prostie!

    Fratilor, sa nu cumva sa cadeti in capcana astora si s-o luam de la capat cu farsa "virusului" si toate urmarile ei, de data asta trebuie sa ne opunem cu totii! Cu toate fiinta, cu toate puterile noatre si cu justitia popoarelor suverane pe care o vom declansa pentru pedepsirea starpiturilor satanice!!

    Nimeni nu are drepturi asupra noastra, suntem fiinte nascute divine si suverane prin vointa si puterea Creatorului, iar aceasta Terra ne apartine noua, cu toate bogatiile si resursele ei gratuite si inepuizabile, nu celor cativa bogatasi psihopati demonizati care au pus ghearele pe tot!

    E momentul sa le aratam ca pentru vietile si libertatile noastre si noi suntem in stare de orice! Gata cu hegemonia demonilor, ajunge!



    ACTIVENEWS ZIAR NATIONAL!
  • Alexandru ND 25.05.2022 00:48
    Hristos a Înviat!
    Total de acord cu ce spuneti, cu o singura exceptie - eroare care mie mi se pare ca e perpetuata cam in toata media nationalista (mai putin Incorect Politic si Buciumul): nu e nazism medical ci e curat bolsevism medical. Bolsevismul care a aruncat in temnite cea mai buna generatie a neamului nostru e acum extrapolat la nivel planetar. Daca spunem ca UE = URSS deci nu Recih-ul lui Hitler, e clar ca ceea ce vor demonii astia nu e un lagar de concentrare national-socialist ci un Gulag extins la nivelul intregii planete. De ce toata lumea (am vazut, stupefiat, si la protestele noastre din 2020-2021, steaua lui David, dar nici un simbol care sa aminteasca de iadul iudeo-bolsevic) compara cu lagarele germane carantinarea fortata si restul de restrictii si obligativitati anti-umane? Pe langa românii inchisi in locurile iadului de la Canal, Periprava, Baia Sprie, Gherla, Pitesti, Aiud, etc, lagarele de munca ale lui Hitler par sanatorii. Gulagul sovietic, asta e tot ce ne doresc astia. Sau un "Pitesti" extins la scara planetara, in care vaccinatii cu forta - si ei victime - sa ajunga, plini de ura si de spaima, sa ii tortureze pe cei inca "ne-reeducati".
  • Enya ► Alexandru ND 26.05.2022 00:28
    Adevarat a inviat!

    Amandoua sunt ciume criminale de neiertat, dar eu tot folosesc nazism medical pentru ca fritzii, pe langa ororile infaptuite si de bolsevici, au facut experimente medicale crunte pe oameni, iar cei de azi au vrut sa repete, intr-un fel, scenariul! Nu lipseste mult sa se ajunga la acelasi sacrilegiu, caci de la injectarea obligatorie a omenirii cu moarte si cancer pana la experimente complete ca cele vechi nu e decat un pas! Cand te mitraliaza sau te distruge un bolsevic nenorocit, in ultima secunda a vietii iti faci o cruce mare si nu-ti mai ramane decat sa accepti soarta dementa pe care ai apucat-o, dar cand un psihopat de MEDIC, care a jurat sa nu faca rau, te diseca pe viu, atunci e o catastrofa a intregii specii umane! Stiu, crimele sunt crime oricum ar fi facute, insa sunt de neiertat PENTRU O ETERNITATE cand vin de la oameni scoliti, cu un juramant facut pe inima si cu icoane prin cabinete!

    Toti sunt satane pe pamant! Cine face rau unei alte fiinte (umane sau animale) ori casutei Terra, acela este un spirit inferior care nu merita absolut nimic, poate doar o suferinta pe care sa nu o poata opri!

    Dumnezeu ne-a daruit viata, Terra cu resursele gratuite si inepuizabile, dar mai ales constiinta, sufletul si puterea de a IUBI, prin care sa putem accesa stari si emotii sublime de neimaginat, iar cine isi bate joc de toate acestea, nici nu mai stiu ce sa mai spun, Dumnezeu cu mila!
  • Reee 04.11.2022 00:02
    ENYA, ai dreptate in tot ce ai scris si ma bucur ca exista oameni ca tine. Daca bacteriile si fungii(ciupercile), au fost izolate conform postulatelor lui Koch, virusii, sau macar, unul singur, niciodata. Recomand tuturor cartea lui Peter Duesberg, "Inventing the AIDS virus". Nu va lasati inselati de faptul ca autorul n'a folosit ghilimele pentru "Inventing". Eu o am in format PDF si sper s'o mai puteti gasi si voi la liber pe net. Va mai recomand, Claire Séverac, "Complotul mondial impotriva sanatatii". Va mai recomand sa cititi Antoine Béchamp, tot ce puteti gasi. Dupa parerea mea, e cel mai mare biochimist care e existat vreodata. La moartea Sa, lui Paris Soir, i'au trebuit mai mult de 11 pagini, sa'I enumere toate titlurile. Contemporan cu plagiatorul Pasteur, l' a facut ca la decesul acestuia, sa retracreze tot ce'a mintit si pe patul de moarte sa spuna ca "microbii sunt nimic, mediul este totul". ENYA, multumesc inca o data.
  • Enya ► Reee 11.12.2022 14:11
    REE, si eu va multumesc, sa stiti! Din inima! In timpul celor 2 ani de cosmar, 2020 si 2021, pe langa disperarea pe care o traiam pana in strafunduri, uneori ma simteam cel mai singur om de pe planeta. Aveam si am oameni care ma iubesc si pe care si eu ii iubesc, dar trebuia sa-i conving mereu ca nu exista virus, nu exista covid, nu exista pandemie, exista doar un urias GENOCID, cel mai mare din toate timpurile pentru ca se urmareste prin el extinctia intregii rase umane si lasarea in viata a doar cateva sute de milioane de sclavi hibridizati si fara glas, trebuia sa-i conving permanent sa nu cumva sa se vaccineze sau sa poarte botnita, sa nu accepte internarea in spitalele mortii, sa se imunizeze natural prin hrana sanatoasa si putina, miscare multa, hidratare, soare, detoxifieri, sa faca posturi cu apa, sa nu creada si sa nu ia in seama nimic din ce li se spune de catre criminalii de la putere si eroi, toate acestea au ars in mine dar tot nu m-am lasat, cu cat vrea mai mult un criminal sa-mi fure libertatea, cu atat mai mult ma inversunez sa ma lupt pentru ea!

    Oamenii au memoria scurta si parca au uitat complet asasinatele la propriu si dezastrul si nenorocirile si abuzurile de orice fel in special din 2020 si 2021, eu nu le voi uita nici pe lumea cealalta pentru ca m-am lovit de ele zilnic, un om care refuza totalmente botnita, scanarea, testarea, vaccinarea, certificatul nazist, orice umilire, inregimentare sau aplecare a capului in fata criminalilor supranumiti politicieni si a militienilor si jandarmilor, un om care s-a opus zi de zi cu toate riscurile si cu toate pierderile sufletesti si de alt fel nerecuperate vreodata nu va mai putea privi viata si sistemul satanist cu aceiasi ochi!

    Romanii si toate popoarele trebuie sa se ocupe acum de criminalii de razboi, sa-i condamne la moarte si sa-i execute, avem numele lor, avem dovezile GENOCIDULUI, nu e loc de iertare si nici de uitare, ce a propovaduit Iisus nu se aplica pentru ca el se adresa doar speciei umane a lui Dumnezeu pe care trebuia sa o insanatoseasca moral si spiritual, acum e vorba de o specie NEumana care distruge intreaga rasa umana si de sagetile ei pamantene din guvernele criminale, e vorba de cel mai mare GENOCID din toata istoria umanitatii, iar ca sa intorci celalalt obraz inseamna sa permiti entitatilor demonice care sunt la un pas sa puna mana pe creatia lui Dumnezeu - sufletul divin al fiintei umane si casuta Terra, inseamna de fapt sa inlesnesti operatiunea lui Lucifer, sa te condamni singur la moarte sau la hibridizarea cu genele lui, de aceea iertarea in acest GENOCID nu isi are locul, dimpotriva, nu trebuie aplicata sub nici o forma daca vrem sa ne salvam vietile, demonii nu se vor opri, criminalii pamanteni nu se vor opri, deci singura solutie este sa-i oprim prin condamnarea lor la moarte si inchisoare pe viata prin Tribunalele Libere ale Popoarelor care sa-i judece in Legile Pamantului, Legile lui Dumnezeu, nu in Legea Amiralitatii de acum care este legea ocultei sataniste!!

    Am trecut pe langa Targul de Craciun al mizeriei criminale de “nicusor” si nici n-am putut sa ma uit macar, daramite sa intru, eu nu-i inteleg pe romani, fratilor, daca anul trecut aceiasi nenorociti va conditionau intrarea in tarcurile lor de certificatul nazist al mortii, cum mai puteti sa mai intrati vreodata in viata asta la targurile lor??? Unde va sunt demnitatea umana, memoria, frustrarea de a trai cu criminalii langa voi fara ca acestia sa fi fost pedepsiti, unde va este coloana vertebrala, fratilor? Vreti vin fiert? Brad? Portocale? Colinde? Faceti-va raiul in casele si curtile voastre, pe ulite si in fata blocurilor, laolalta cu vecinii, prietenii, rudele si chiar necunoscutii de pe strada, ce cautati la niste porcarii progresiste alaturi de straini, ascultand niste “artisti” propagandisti ai vaccinarii in loc sa va bucurati de aceste Sarbatori cu cei apropiati?

    REE, multumesc inca o data pentru cuvintele atat de calde care m-au atins, toate mesajele superbe pe care le-am primit pe ActiveNews de la romani de peste tot mi-au ramas in inima pentru totdeauna, va spun cu emotie ca sunt hrana pentru suflet si nu vor fi uitate niciodata!
  • Andri 25.05.2022 04:46
    Un interviu din data 10-11.02.2021 despre cuviosul Efraim din Arizona, care a profetit despre aceasta boala cu bube pe maini, in gura si pe organele genitale:
    https://youtu.be/CDdxf7Yzahc (e in lb greaca)
    Acum, stim ca variola nu e asa ucigasa cum i se face publicitate. Sa speram ca nu a fost modificata genetic asa tare cat sa devina periculoasa, stim doar cat ii duce mintea pe gates si neamu lui in privinta experimentelor pe oameni.
  • aspenter2002 25.05.2022 08:39
    https://miamistandard.news/2022/05/24/videos-davos-elites-warn-painful-global-transition-should-not-be-resisted-by-nation-states/
  • OMAGA 25.05.2022 09:50
    Povestea ultimilor ani pe scurt: satanele dau cu arma biologica, apoi declara pandemie, dar NU pot dovedi ca exista acel "ceva" care a produs pandemia.
    Panicati de frica, oamenii intind bratul la injectie.
    Urmarile nefaste si negative ale injectarii inca NU sunt clare majoritatii omenirii, semn ca vor face la fel si la urmatoarea pandemie.

    Lucrul acesta se va repeta pina cand ne trezim la realitate (si luptam!!!) sau stam si murim cu totii, mai intai cei injectati, apoi si ceilalti.

    Daca nu am fi asa de rai si indaratnici Dumnezeu nu ar permite sa se intample aceste lucruri.
  • adyyon 25.05.2022 19:57
    Păi chestia este că... Exact asta doresc ăia. Haos înainte de "ordine". În urmă cu 12 ani, pe cînd am tradus niște clipuri pentru ManolescuBD, aveau ăia un simbol pe dolar care se numea... "Ordine" din haos. Deci... Exact asta doresc ăia. Haos, ca mai apoi să vină ei cu "ordinea". Și cu "salvatorul", căci de aia doresc haos. Și îl provoacă special pentru ca lucrurile să "evolueze" în direcția aia. Vor să anuleze liberul arbitru, pentru ca stăpînul lor să poată acuză omenirea că asta vrea.
  • Andri 25.05.2022 14:10
    Un interviu din data 10-11.02.2021 despre cuviosul Efraim din Arizona, care a profetit despre aceasta boala cu bube pe maini, in gura si pe organele genitale:
    https://youtu.be/CDdxf7Yzahc (e in lb greaca)
    Acum, stim ca variola nu e asa ucigasa cum i se face publicitate. Sa speram ca nu a fost modificata genetic asa tare cat sa devina periculoasa, stim doar cat ii duce mintea pe gates si neamu lui in privinta experimentelor pe oameni.
  • Noe 26.05.2022 10:25
    Spuneam, la un moment dat, că umanitatea e îngrămădită intr-un avion aflat în picaj, cu câțiva piloți demenți la manșă. E vina piloților sau e vina oamenilor care și-au pus viețile în mâinile câtorva scelerați?
    Mai târziu remarcam ciudată asociere dintre vaccinare și obediența bovină. Cu cât mai multe doze la purtător, cu atât mai mare încrederea în "autorități", coroborată cu ura fața de dizidenții "conspiraționiști". Să fie o simplă coincidență? Cum nu sunt adept al darwinismului, nu cred deloc în coincidențe și nici teoria big bang-ului nu mă convinge.
    Întrebarea e, de ce acum? De ce se grăbesc atât de tare să ne prelucreze genetic, în masă? Un răspuns ar fi că ei nu mai au timp, în vreme ce timpul nostru de-abia acum a venit.
    Nu sunt Nostradamus, așa că nu-mi bat capul cu ce va fi. Mă interesează, mai degrabă, cum voi fi eu mâine, intr-o lume care preferă să subziste, decât să lupte. Știu câteva lucruri: decât o viață de șobolan, mai bine vultur o singură zi; decât cu turma, mai bine urma; decât o lume zombizată, mai bine să nu mai rămână piatră peste piatră.
  • Gligor 04.11.2022 06:03
    "Spuneam, la un moment dat, că umanitatea e îngrămădită intr-un avion aflat în picaj, cu câțiva piloți demenți la manșă. E vina piloților sau e vina oamenilor care și-au pus viețile în mâinile câtorva scelerați?"

    Spuneai la un moment dat in ultmiii doi ani. E vina tuturor ca avionul a decolat acum 3 ani fara destinatie.
Ultima oră

14:31

Fostul Ministru al Sănătății, Sorina Pintea, condmnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”