Vaccin, Război, Moarte - Rețeta Marii Resetări. Unde sunt fotografiile cu mortala monkeypox? Variola maimuței sau reacții adverse la vaccinul Covid? Cititorii ActiveNews sunt mai inteligenți decât „marii resetori”

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


A trecut o săptămână de când variola de maimuță, proclamată „la fel de mortală ca virusul Wuhan”, s-a lansat pe piață, chiar de ziua homosexualilor, la șase luni de când a fost „prevestită” de malthusianistul bolnav Bill Gates după ce făcuse, la fel ca și în cazul Covidului cu „Event 201” și o „simulare” a unei pandemii de variolă.

Alerte medicale vuiesc în toată presa mapamondului și azi se anunță că peste 170 de cazuri își fac de cap în galaxie. Și totuși, în era electronică, în era informațiilor, în era Facebook și Twitter, nu a aparut nici o fotografie de la presupușii bolnavi care au dat lumea peste cap. Nici măcar una. Toată presa planetei răsucește la proțap aceleași două-trei fotografii de arhivă, cu mânuțele buboase și cu maimuța cu negrișorii. Ce-au făcut loviții de vărsatul maimuțelor cu telefoanele lor? Le-a înhățat protocolarul Arafat pe toate?

Și totuși, în penuria aceasta de imagini zguduitoare, maimuțăreala mediatică a venit la timp, conform comentariilor cititorilor ActiveNews, ca să:

- creeze zgomot de fond pentru adoptarea Tratatului Pandemic OMS;

- să-l realeagă în funcție pe marxistul Tedros Ghebreyesus, unicul candidat la șefia OMS;

- să aibă Klaus Schwab despre ce să sporovăiască la Congresul lui, pe lângă războiul din Ucraina, după ce și-a trădat invitatul special la peste o duzină de reuniuni Davos - și chiar sponsor generos al evenimentului „Cyber Poligon” (brrr) -, ați ghicit, poate, pe Vladimir Vladimirovici Putin, omul care, de fapt, prin războiul declanșat în Ucraina, ar putea distruge UE, spre delectarea SUA, cât și contribui, direct sau indirect, la instaurarea Foametei Mondiale. Iată, Ungaria dă primul semn de cutremur euro-atlantic prin mișcarea pe care o face azi: anunțarea Stării de Urgență pe fondul conflictului. Va ieși din NATO, din UE, va cere teritorii de la Ucraina? Totul e posibil.

Ce va mai urma?

Dan Diaconu nu prezice scenarii prea simpatice.

Iar Adrian Pătrușcă observă cum pandemia de COVID-19 și Variola Maimuțelor par să aibă Aceeași Mână, același Scenariu.

Și Marius Mioc susține că e vorba de Episodul II al plandemiei, deși teoretic ar fi al III-lea, după seria cu Războiul din Ucraina, așa cum arată și Adrian Pătrușcă în editorialul A început Etapa a III-a: Variola Maimuței încununează Marea Resetare și nașterea Omului Nou.

Și pentru că toate sunt legate, cititorii noștri se întreabă, întemeiat, dacă „variola de maimuță” nu a fost pusă pe orbita presei ticăloșite și ca să acopere scandalul „hepatitei misterioase” - unde au dispărut, brusc, cele peste 520 de cazuri de copii loviți de boala care a și ucis 11 dintre ei? - și dacă nu cumva ambele sunt doar reacții adverse la vaccinul miraculos, cum au fost și cu „solzii de pește” profețiți, ser experimental despre care chiar Pfizer-BioNTEch recunoaște, în cel mai recent bilanț de firmă, din 9 mai 2022, că nu este nici prea sigur nici prea eficient și, ce să vezi, poate să provoace „evenimente grave subite”, cum ar fi o moarte.

Și tot cititorii ActiveNews, cărora le mulțumim, ne mai trimit și fotografiile de aici, care redau un caz de... nu, nu de „variola maimuței” ci de reacție adversă la vaccinul Covid. Pe care Germania îl comandă în continuare, cu sutele de milioane de euro - aproape 1 miliard, în timp ce impune vaccinarea obligatorie în sectorul medical.

Vaccin, Război, Moarte. Cam asta vor marii resetaci să ne așteapte.

Să nu-i lăsăm.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Enya 25.05.2022 00:17
  Criminalii astia trebuie judecati de Tribunalele Popoarelor Suverane si atarnati in streang! Inca n-au platit pentru GENOCIDUL si FRATRICIDUL din 2020-202 iar ei vor sa inceapa o noua farsa, o noua frauda "medicala" si "stiintifica"!! Starpiturile iadului!

  Nu exista variola maimutei pentru ca pur si simplu nu exista virusuri!

  E momentul sa punem capat nazismului medical si imensei fraude infaptuite de medicina alopata de la impostorul mason Pasteur incoace si sa-i infruntam pe medicii din spitalele de stat, slugile BigPharma, criminalii care ne-au ucis fratii prin protocoalele aragentului si prin vaccinare si, pana vor da socoteala justitiei pamantesti dar si celei divine, sa le daramam statuile de aur pe care singuri si le-au construit, sa le scoatem Complexul lui Dumnezeu din cap, sa le cerem dovezi reale stiintifice (izolarea virusurilor in laborator - CARE NU S-A REALIZAT NICIODATA pentru ca NU exista, deci si al inexistentului virus al variolei bietei maimute), sa ii sfidam, sa nu le mai acceptam umilintele din spitale si policlinici si sa urgentam judecarea si condamnarea lor! Prin aceste jeguri umane, care le-au pus in mana guvernelor atee un virus inexistent prin care si-au putut justifica toate crimele, satanistii au reusit sa inrobeasca planeta si tot prin ei, prin medici, vor sa finalizeze hibridizarea speciei umane si totalitarismul reluand la indigo farsa covid, marea frauda a unui virus inchipuit!

  JOS IMPOSTURA MEDICILOR CARE DE MULT NU MAI SUNT MEDICI SI NU MAI SLUJESC BINELUI, CI INTUNERICULUI!

  Nu exista virusuri, deci toate "vaccinurile" sunt absolut inutile, ele nu vindeca nimic, ci dimpotriva, UCID!

  Stop vaccinarii bebelusilor, copiilor si tuturor celorlalti! Vaccinurile sunt depopulare si sterilizare, nimic mai mult!!!

  Fratilor, ne vom opune cu toate fortele, indiferent ce inseamna asta!!! Criminalii trebuie sa plateasca pentru ce-au facut, nu sa continue sa terorizeze si sa fure vietile! Cine se mai duce pe fb-ul aragentului sau a altui borfas criminal cu supranume de politician si-l felicita, e ultima scursura de roman! Noi trebuie sa le urlam din toti plamanii oriunde-i prindem CA SUNT CRIMINALI, cum pot fi unii dintre noi atat de sclavi sa aiba aceasta atitudine de neinteles pentru mine?!??? Baaaaa, prostii prostilor, din cauza carora am suferit si noi, baaaaaa, molustelor, pe un criminal il condamni la pedeapsa cu moartea, nu-l pupi in fund cu inimioare si felicitari!!!

  Fratilor, pregatiti-va de contraatac! Aduc paramilitari peste jurnalisti si pamanteni? Atunci sa apara TOTI paramilitarii din lume, din toate taberele, sa vedem ce-o iesi! Statele (dusmancele noastre de moarte) pesemne ca vor sa intre mai rapid in desfiintare, caci altfel nu-mi explic insistenta de a ucide pe fata fara sa-si puna o secunda intrebarea, "ma, fritzilor, dar daca pamantenii astia se vor revolta si ne vor anula Sistemul, iar pe noi condamna la moarte?!?!"

  Sa nu va fie frica! Daca pamantenii se urnesc peste noapte si se rascoala la propriu, se cufuresc "paramilitarii" astia si toti militienii si militarii instantaneu in fata noastra, cazand in genunchi si implorand mila si iertare! Cu frica bagata de jegurile din presa LOR au castigat, doar cu frica, nu cu altceva!
  Din frica si-au pus molustele botnita!
  Din frica n-au circulat pe strazi!
  Din frica au intins idiotii raturile ca porcii sa fie scanati!
  Din frica s-au dus sa se injecteze, sa nu cumva sa-i dea afara un patron care EL FALIMENTA daca ramanea fara angajati!
  Din frica s-au dus sa se vaccineze, sa nu cumva sa ramana fara chiloti de "mall"!
  Din frica si prostie!

  Fratilor, sa nu cumva sa cadeti in capcana astora si s-o luam de la capat cu farsa "virusului" si toate urmarile ei, de data asta trebuie sa ne opunem cu totii! Cu toate fiinta, cu toate puterile noatre si cu justitia popoarelor suverane pe care o vom declansa pentru pedepsirea starpiturilor satanice!!

  Nimeni nu are drepturi asupra noastra, suntem fiinte nascute divine si suverane prin vointa si puterea Creatorului, iar aceasta Terra ne apartine noua, cu toate bogatiile si resursele ei gratuite si inepuizabile, nu celor cativa bogatasi psihopati demonizati care au pus ghearele pe tot!

  E momentul sa le aratam ca pentru vietile si libertatile noastre si noi suntem in stare de orice! Gata cu hegemonia demonilor, ajunge!  ACTIVENEWS ZIAR NATIONAL!
 • Alexandru ND 25.05.2022 00:48
  Hristos a Înviat!
  Total de acord cu ce spuneti, cu o singura exceptie - eroare care mie mi se pare ca e perpetuata cam in toata media nationalista (mai putin Incorect Politic si Buciumul): nu e nazism medical ci e curat bolsevism medical. Bolsevismul care a aruncat in temnite cea mai buna generatie a neamului nostru e acum extrapolat la nivel planetar. Daca spunem ca UE = URSS deci nu Recih-ul lui Hitler, e clar ca ceea ce vor demonii astia nu e un lagar de concentrare national-socialist ci un Gulag extins la nivelul intregii planete. De ce toata lumea (am vazut, stupefiat, si la protestele noastre din 2020-2021, steaua lui David, dar nici un simbol care sa aminteasca de iadul iudeo-bolsevic) compara cu lagarele germane carantinarea fortata si restul de restrictii si obligativitati anti-umane? Pe langa românii inchisi in locurile iadului de la Canal, Periprava, Baia Sprie, Gherla, Pitesti, Aiud, etc, lagarele de munca ale lui Hitler par sanatorii. Gulagul sovietic, asta e tot ce ne doresc astia. Sau un "Pitesti" extins la scara planetara, in care vaccinatii cu forta - si ei victime - sa ajunga, plini de ura si de spaima, sa ii tortureze pe cei inca "ne-reeducati".
 • Enya ► Alexandru ND 26.05.2022 00:28
  Adevarat a inviat!

  Amandoua sunt ciume criminale de neiertat, dar eu tot folosesc nazism medical pentru ca fritzii, pe langa ororile infaptuite si de bolsevici, au facut experimente medicale crunte pe oameni, iar cei de azi au vrut sa repete, intr-un fel, scenariul! Nu lipseste mult sa se ajunga la acelasi sacrilegiu, caci de la injectarea obligatorie a omenirii cu moarte si cancer pana la experimente complete ca cele vechi nu e decat un pas! Cand te mitraliaza sau te distruge un bolsevic nenorocit, in ultima secunda a vietii iti faci o cruce mare si nu-ti mai ramane decat sa accepti soarta dementa pe care ai apucat-o, dar cand un psihopat de MEDIC, care a jurat sa nu faca rau, te diseca pe viu, atunci e o catastrofa a intregii specii umane! Stiu, crimele sunt crime oricum ar fi facute, insa sunt de neiertat PENTRU O ETERNITATE cand vin de la oameni scoliti, cu un juramant facut pe inima si cu icoane prin cabinete!

  Toti sunt satane pe pamant! Cine face rau unei alte fiinte (umane sau animale) ori casutei Terra, acela este un spirit inferior care nu merita absolut nimic, poate doar o suferinta pe care sa nu o poata opri!

  Dumnezeu ne-a daruit viata, Terra cu resursele gratuite si inepuizabile, dar mai ales constiinta, sufletul si puterea de a IUBI, prin care sa putem accesa stari si emotii sublime de neimaginat, iar cine isi bate joc de toate acestea, nici nu mai stiu ce sa mai spun, Dumnezeu cu mila!
 • Andri 25.05.2022 04:46
  Un interviu din data 10-11.02.2021 despre cuviosul Efraim din Arizona, care a profetit despre aceasta boala cu bube pe maini, in gura si pe organele genitale:
  https://youtu.be/CDdxf7Yzahc (e in lb greaca)
  Acum, stim ca variola nu e asa ucigasa cum i se face publicitate. Sa speram ca nu a fost modificata genetic asa tare cat sa devina periculoasa, stim doar cat ii duce mintea pe gates si neamu lui in privinta experimentelor pe oameni.
 • aspenter2002 25.05.2022 08:39
  https://miamistandard.news/2022/05/24/videos-davos-elites-warn-painful-global-transition-should-not-be-resisted-by-nation-states/
 • OMAGA 25.05.2022 09:50
  Povestea ultimilor ani pe scurt: satanele dau cu arma biologica, apoi declara pandemie, dar NU pot dovedi ca exista acel "ceva" care a produs pandemia.
  Panicati de frica, oamenii intind bratul la injectie.
  Urmarile nefaste si negative ale injectarii inca NU sunt clare majoritatii omenirii, semn ca vor face la fel si la urmatoarea pandemie.

  Lucrul acesta se va repeta pina cand ne trezim la realitate (si luptam!!!) sau stam si murim cu totii, mai intai cei injectati, apoi si ceilalti.

  Daca nu am fi asa de rai si indaratnici Dumnezeu nu ar permite sa se intample aceste lucruri.
 • adyyon 25.05.2022 19:57
  Păi chestia este că... Exact asta doresc ăia. Haos înainte de "ordine". În urmă cu 12 ani, pe cînd am tradus niște clipuri pentru ManolescuBD, aveau ăia un simbol pe dolar care se numea... "Ordine" din haos. Deci... Exact asta doresc ăia. Haos, ca mai apoi să vină ei cu "ordinea". Și cu "salvatorul", căci de aia doresc haos. Și îl provoacă special pentru ca lucrurile să "evolueze" în direcția aia. Vor să anuleze liberul arbitru, pentru ca stăpînul lor să poată acuză omenirea că asta vrea.
 • Andri 25.05.2022 14:10
  Un interviu din data 10-11.02.2021 despre cuviosul Efraim din Arizona, care a profetit despre aceasta boala cu bube pe maini, in gura si pe organele genitale:
  https://youtu.be/CDdxf7Yzahc (e in lb greaca)
  Acum, stim ca variola nu e asa ucigasa cum i se face publicitate. Sa speram ca nu a fost modificata genetic asa tare cat sa devina periculoasa, stim doar cat ii duce mintea pe gates si neamu lui in privinta experimentelor pe oameni.
 • Noe 26.05.2022 10:25
  Spuneam, la un moment dat, că umanitatea e îngrămădită intr-un avion aflat în picaj, cu câțiva piloți demenți la manșă. E vina piloților sau e vina oamenilor care și-au pus viețile în mâinile câtorva scelerați?
  Mai târziu remarcam ciudată asociere dintre vaccinare și obediența bovină. Cu cât mai multe doze la purtător, cu atât mai mare încrederea în "autorități", coroborată cu ura fața de dizidenții "conspiraționiști". Să fie o simplă coincidență? Cum nu sunt adept al darwinismului, nu cred deloc în coincidențe și nici teoria big bang-ului nu mă convinge.
  Întrebarea e, de ce acum? De ce se grăbesc atât de tare să ne prelucreze genetic, în masă? Un răspuns ar fi că ei nu mai au timp, în vreme ce timpul nostru de-abia acum a venit.
  Nu sunt Nostradamus, așa că nu-mi bat capul cu ce va fi. Mă interesează, mai degrabă, cum voi fi eu mâine, intr-o lume care preferă să subziste, decât să lupte. Știu câteva lucruri: decât o viață de șobolan, mai bine vultur o singură zi; decât cu turma, mai bine urma; decât o lume zombizată, mai bine să nu mai rămână piatră peste piatră.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO