VLAD VOICULESCU, DIPLOMA SAU DEMISIA! Trei jurnaliști de investigații și un director de ziar îi cer Ministrului Sănătății să arate Diploma de Master și nu o Notificare bătută la mașină. Se solicită și sprijinul DNA și al Ministerului Educației

De Alesandru Anghel și Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au murit 18 oameni în urma incendiului de la Matei Balș, unii dintre ei arși de vii, dar nimeni nu este vinovat. Și nici responsabil. Oare motivul ar putea fi pentru că Vlad Voiculescu este supra-calificat pentru funcția de ministru al Sănătății?

Din 25 noiembrie 2020, când jurnalistul de investigații Bogdan Tiberiu Iacob a prezentat misterele prin care Vlad Voiculescu a avut o cariera explozivă în străinătate și în țară, fără a avea studiile necesare, și până astăzi, 16 februarie, Ministrul Sănătății (pentru a doua oară) nu a fost în stare să-și prezinte Diploma universitară.

Faptul că are o Înștințare/Notificare privind absolvirea unor cursuri nu schimbă fondul problemei, sintetizat de o stimată cititoare ActiveNews: ca să lămurească problema, Vlad Vasile Voiculescu trebuie să prezinte: lucrarea de licentță, cu titlul și tema prezentate în fața comisiei, care să cuprinda și numele profesorului coordonator; un link către lucrarea de licență, dacă există online, iar daca nu, un CD pus de el la dispoziția presei cu această lucrare;  diploma de licență în original, eliberată de universitatea unde zice că a studiat; foaia matricolă pentru toți anii de studiu, în care să fie prezentate materiile studiate pe ani, numarul de credite pentru fiecare și mai ales notele luate la fiecare examen din toți anii de studii universitare; examenele date și notele la examene în cei 2 ani de masterat, disertația (lucrarea de masterat) obținută dupa cei 2 ani de masterat (ulteriori licentei și fară de care nu se putea înscrie), cu titlul și tema aferente, coordonatorul, anul obținerii; calificativul / nota obtinută la finalizarea studiilor de masterat.

Mai recent, jurnalistul Matei Alexandru de la Criticii, a reușit să vorbească la Universitatea din Viena cu unul dintre profesorii lui Vlad Voiculescu de la care a aflat că Notificarea prezentată public de ministru nu se referă la absolvirea unui Master ci a unor cursuri pentru studenți din Europa de Est. Jurnalistul de investigații a prezentat și cum arată o Diplomă de Master de la aceeași Universitate, spre deosebire de Înștiințarea (foto sus) scoasă de ministru. Foto mai jos cu o Diploma de Master:

Chestiunea l-a revoltat și pe cunoscutul gazetar veteran Cornel Nistorescu. Acesta îl consideră pe Vlad Voiculescu un Alt Impostor în Guvernul României și îi cere azi în Cotidianul Diploma sau Demisia! „Diploma, magister, nu adeverința!”, scrie Nistorescu.

Bomboana abia cum vine și, pentru a fi degustată, se cere și ajutorul DNA dar și, obligatoriu, al Ministrului Educației Naționale.

Jurnalistul de investigații Adrian Popescu de la Româniacurată.ro merge mai departe și se întreabă dacă Atestatul lui Voiculescu de la MEN - obținut pe vremea când șeful lui, Dacian Cioloș, era și șeful Guvernului - este legal. Redăm dilema sa:

„Dacă DNA ar mai exista. Atestatul lui Voiculescu de la MEN e legal?

Vlad Voiculescu a fost acuzat că nu are diplomă de licență și a declarat că și-a obținut diploma la școala de business pe care a urmat-o la Viena timp de zece ani și doar la insistențele prietenei sale, pentru că nu dă importanță studiilor. Dar cum legea română dă, dl. Voiculescu se grăbea în ianuarie 2016 să obțină de la guvernul Cioloș, în care se pregătea de un mare viitor un atestat că are tot ce îi cere legea română ca să fie demnitar. Pentru că decizia că va fi demnitar preceda, în cazul dînsului, studiile.

Potrivit atestatului publicat, a făcut un masterat care servește și de licență, pentru care nu are diplomă, drept pentru care MEN, la care absolvenții români din străinătate așteaptă cu anii un atestat la Harvard, îi elibera cu celeritate o hîrtie bună la toate, spunînd căPrezentul atestat cuprinde și ciclul de licență pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă”.

Îl cuprinde, adică cum? Că în Austria nu ai voie să te înscrii la masterat fără diplomă de licență, vedeți aici, How to Apply to a University in Austria in 2021 – MastersPortal.com.

Documentul de atestare are sigla Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educației Naționale și a fost eliberat în ianuarie 2016 de directorul Gabriela Marilena Lețcai. Dăm citatul pe larg pentru DNA, deși e știut că procurorii de acolo au oarecari restricții în a cerceta persoanele de pe circuitul cu ochi albaștri și s-ar putea să nu se autosesizeze, ca la Ponta, care nu-și mai plătise demult cotizația.

„În baza O.M.E.C.Ș. nr. 5269/2015 și a avizului de legalitate nr. 1138 acordat de către Direcția Generală Juridic la data de 15.01.2016, se atestă că diploma de studii, eliberată de Vienna University of Economics and Business, Republica Austria, la data de 04.10.2011, domnului Vasile-Voiculescu Vlad, se echivalează cu diplomă de master (ciclul II) în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor. Prezentul atestat cuprinde și ciclul de licență pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă, conferă aceleași drepturi cu absolvenții instituțiilor de învățământ superior similare, acreditate, din România și este valabil cu prezentarea diplomei menționate mai sus în original”.

Dna Gabriela Marilena Lețcai nu poate da atestate pentru diplome care nu există și ar trebui să fie obiectul unei investigații al corpului de control al ministerului, primului ministru și al DNA. Poate are curaj și ca să scape spune cine i-a dat ordin să facă atestatul. Acesta a fost creat special ca să păzească piața românească de oameni care își cumpără diplome fără acoperire, deși a fost aplicat timp de treizeci de ani ca să oprească intrarea pe piață a celor cu diplome de la Oxford și Harvard. Cît despre băiatul deștept VV, rămâne cum am stabilit.”

Totuși, cum rămâne? Diploma sau Demisia?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Orizont 16.02.2021 12:02
    IMPORTANT :
    Inca un studiu despre eficienta IVERMECTINEI - Israel :

    https://www.jpost.com/israel-news/antiparasitic-drug-reduces-covid-19-infection-exclusive-658949

    Profesorul Eli Schwartz, fondator al Centrului pentru Medicină de Călătorie și Boli Tropicale de la Sheba Medical Center din Tel Hashomer, Israel, a finalizat săptămâna trecută un studiu clinic al ivermectinei, medicament aprobat de US Food and Drug Administration. Un agent antiparazitar cu spectru larg care și-a demonstrat eficiența și în lupta împotriva virusurilor, informează Jerusalem Post.

    Conform datelor încă nepublicate, Schwartz anunță că a demonstrat că medicamentul ajută la „eliminarea” virusului în doar șase zile. Mai mult, șansele de a fi testat negativ pentru coronavirus au fost de trei ori mai mari pentru grupul care a primit ivermectină, față de cel placebo, spune el pentru The Jerusalem Post.
  • ioansperling 16.02.2021 12:21
    Romania lucrului bine facut pas cu pas dragi români!
  • adria 16.02.2021 19:45
    Lista documentelor pe care Vlad Vasile Voiculescu ar trebui să le prezinte este obligatorie în orice țară (în care NU ți-ai făcut studiile) ca să obții un post de profesor de liceu ... nu mai vorbim de fotoliul de ministru.
  • Enya 16.02.2021 23:59
    Acest IMPOSTOR nu are nici diploma de licenta, nici diploma de master!

    Acest impostor, care ar trebui sa faca inchisoare pt infractiunea de fals, uz de fals etc, numit politic de securisti la cel mai important minister al tarii, strategic, care tine de sanatatea psihica si fizica a unui popor, inca mai este in functie si nu este zburat de acolo ca ultimul om fara caracter, mincinos, incompetent, uzurpator ce s-a dovedit a fi!

    Nu este nici economist (nu uitati, nu are diploma de licenta, deci nu are specializare in economie, la fel, nu are nici master!), nu este nici medic, si nu inteleg in ruptul capului cum medicii adevarati accepta sa fie condusi de un IMPOSTOR! (de fapt, n-ar trebui sa ma mire atata vreme cat si astia au incalcat juramantul lui Hippocrate si au devenit complicii politicienilor in marele plan al NWO de subjugare finala a omului. La asa medici, asa "conducatori")!

    Si tot la inchisoare pt. fals in acte sa intre si indivizii care au semnat porcaria aia de adeverinta de bloc prin care l-au validat in fata prostilor de romani! "Lasati-i, ma, in pace, ca sunt prosti, sunt usor de pacalit, merge orice cu oile din Romania!"

    Acest IMPOSTOR a fost una dintre gurile cele mai vocale care urlau:
    - impotriva altor impostori ("fara penali in functii publice!")
    - impotriva referendumului pt definirea casatoriei dintre un barbat si o femeie, influentand decisiv la ratarea acestui moment istoric pe care oile romane l-au pierdut doar pt ca s-au uitat in gura unui agent de influenta!
    Prin impostura, minciuna, fals si uz de fals a pacalit un popor intreg! Acest impostor nu a niciodata fost ales electoral de romani, ci doar numit politic de seuristii, doar pe baza unor diplome INEXISTENTE!

    Va rog, nu va lasati pana ce acest IMPOSTOR care are ca agenda privatizarea sanatatii (distrugerea sanatatii publice in favoarea bighpharma, pastorita in Romania de rudele securiste) si vaccinarea obligatorie (revenirea la nazism) a intregii populatii, cu interzicerea tuturor drepturilor, inclusv acela de a-ti hrani familia, copiii, de a cumpara alimente daca nu te-ai vaccinat, sau chiar si cu incarcerare daca te opui, nu va fi eliminat definitiv din politica!

    Scoateti IMPOSTORUL din minister si aruncati-l acolo unde ii este locul!

    Impostorul nu are nici diploma de economist, nici diploma de medic! Nu are studii superioare, punct!
    Impostorul are doar 12 clase de scoala de tara!

    Nu incetati presiunile pana ce acest individ submediocru, fara vocabular, fara carte, fara studii superioare, fara nici o calitate umana, nu va fi eliminat definitiv din viata politica si din functiile unde exista si din care emite ordine si va face legi impotriva oamenilor!

    Vreau sa vad diploma de licenta in economie si masterul in economie ale acestui individ! Nu atestate, notificari si alte porcarii si falsuri in acte! S-a facut fals in acte pt ca nu s-au echivalat o diploma de licenta si una de master pentru ca pur si simplu nu au existat vreodata! Vreau diploma de licenta si de master in original, daca romanii nu cer asa ceva si se multumesc cu mizeria aia de adeverinta fara stampila si fara sa specifice numarul de identificare al unei eventuale diplome de licenta si de master (care nu exista!!?), atunci suntem mai prosti decat toti prostii la un loc si de-aceea si functioneaza ceas manipularea cu "pandemia"!!

    In alte tari, un asemenea IMPOSTOR era deja la inchisoare!
  • Enya 17.02.2021 01:10
    Mii de scuze, am scris repede din cauza frustrarii, fara sa mai corectez:
    * lasati-i
    * securisti
  • Enya 17.02.2021 02:39
    Mizeria aceea de atestat prezentata in locul diplomelor de licenta si de master ce ar fi trebuit eliberate de Universitatea din Viena este fix, dar fix ca atestatul “medicului” Matteo Politi, un alt impostor (cu 8 clase) care se dadea medic in Romania si facea operatii in 5 (cinci!) spitale private din Romania si care, ca si voiculescu, fusese validat tot de functionari din Ministerul Educatiei! Asta ca sa intelegeti valoarea NULA a unor atestate semnate de anumiti functionari publici din ministerele noastre. Ce s-a intamplat cu Politi s-a intamplat si in cazul voiculescu.

    Diploma falsa obtinuta in alta tara de escrocul cu 8 clase Matteo Politi a fost recunoscuta de Ministerul Educatiei, care a eliberat un atestat prin care certifica echivalarea “studiilor”, totul pe baza avizului Directiei de Sanatate Publica si a Colegiul Medicilor (!!!!!!!!!!)!

    https://www.libertatea.ro/stiri/matteo-politi-avea-asupra-sa-un-atestat-de-recunoastere-studiilor-dar-care-nu-ii-dadea-drept-sa-practice-medicina-iata-documentul-foto-2538495

    Sa mai amintim si cazul unei doctorite care opera cu o diploma de medic falsa.

    https://cautasanatate.ro/10-ani-in-sala-de-operatie-fara-diploma-de-medic/amp/

    Aceasta este birocratia (infractionala) romaneasca ce valideaza in functii, prin “atestate”, IMPOSTORI!

    Voiculescu trebuie sa arate romanilor, DNA si presei adevarate care a mai ramas in Romania cele doua diplome (despre care a mintit ca le-a obtinut): diploma de licenta in economie si diploma de master in economie, eliberate de Universitatea din Viena. Atat si nimic altceva. Doua diplome originale, cu numele lui, datele personale de identificare, fotografia lui pe ambele, cu antetul Ministerului Educatiei din Austria, cu semnatura oficialilor de la Universitate, cu serie si nr. de inregistrare, durata studiilor in ani (semestre), anul absolvirii, sesiunea si anul in care a obtinut licenta / masterul, titlul licentei /masterului, tipul de specializare obtinut in urma studiilor efectuate si incheiate prin credite complete si examene luate si nu in ultimul rand domeniul (economie). Asa cum arata o diploma reala de incheiere a studiilor universitare.

    Este mai mult decat clar ca acest individ trebuie sa dispara pentru totdeauna din viata politica, iar DNA sa preia acest dosar de inselaciune, fals si uz de fals si sa-l predea apoi justitiei!
  • Rusi 17.02.2021 09:38
    Astia sunt tovarasii profesorului de provincie, johanis Au fost promovati toti expiratii si rebuturile societatii .
  • Rusi 17.02.2021 09:41
    Miroase a multa PUSCARIE.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO