VIDEOTECA ActiveNews: „Consimțământ neinformat” - un rezumat dureros a ceea ce am trăit de la începutul pandemiei în 2020. DOCUMENTAR tradus în limba română

De Cronicar  /  

Desen de Ben Garrison: „Am încercat să vă avertizăm dar n-ați vrut să ascultați.”

Desen de Ben Garrison: „Am încercat să vă avertizăm dar n-ați vrut să ascultați.”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Documentarul „Consimțământ neinformat” face o incursiune amănunțită în narațiunea Covid-19 - cine o controlează și cum a fost folosită frica pentru a împinge o tehnologie nouă și nedovedită de transfer de gene către și în oameni de toate vârstele, ne informează traducătorul în limba română al filmului, Ionel Trandafir:

„Întrețesându-se cu povestea sfâșietoare a pierderii unui suflet, interviuri cu medici și oameni de știință, cum ar fi Dr. Robert Malone, inventatorul ARNm și epidemiologul Peter McCullough, explorează pierderea drepturilor omului în numele biosecurității și modul în care "elitele" profită de pe urma acesteia.

Povestea personală la care se revine din când în când pe parcursul filmului este cea a unui soț îndurerat, a cărui soție s-a sinucis. Aceasta a suferit o hărțuire și o intimidare neîncetată din partea colegilor și a superiorilor pentru că a refuzat să se injecteze, iar când în cele din urmă a fost trimisă în concediu fără plată, s-a sinucis.

„Divide et impera” - crearea dezbinării între oameni - este o strategie de război veche de când lumea. În timpul domniei lui Hitler, antisemitismul a fost normalizat prin intermediul propagandei în care evreii erau comparați cu "păduchii" și erau acuzați că sunt purtători de boli infecțioase. Aceeași tactică a fost folosită în timpul pandemiei Covid.

Filmul trece în revistă abandonarea masivă a jurământului lui Hipocrate de către instituția medicală, cultura nelegiuită a industriei farmaceutice și capturarea de către aceasta a agențiilor de reglementare și a mass-mediei, istoria consimțământului în cunoștință de cauză și de ce coerciția și obligativitatea încalcă acest principiu de bază al sănătății publice, leziunile provocate de vaccinuri și negarea acestora, corupția din culise care a dus la suprimarea științei și a tratamentului precoce și multe altele.

Un documentar de mare succes care prezintă minciuna Covid ca niciun altul pe care l-am văzut până acum. ”Consimțământ neinformat” spune povestea modului în care prietenii, vecinii, angajatorii și familia au fost îndreptați unii împotriva celorlalți din cauza politicilor guvernamentale care demonizează indivizii pentru deciziile lor medicale.

După cum spunea Thomas Jefferson:

„Cand poporul se teme de guvern, acolo este tiranie; cand guvernul se teme de popor, acolo este libertate.”

Fără îndoială, „Consimțământ neinformat” este cel mai bun rezumat a ceea ce am trăit de la începutul pandemiei în 2020.

Filmul documentar are o durată de puțin peste două ore, așa că stați jos, urmăriți și informați-vă.

Uninformed Consent:

Scenariu și regie : Todd Harris, Matador Films
Lansat : 23 iulie 2022 Canada, SUA
Traducere în română: Ionel Trandafir – septembrie 2022”

VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Enya 27.09.2022 02:22
    Imi tremura inima, am retrait 2 ani cumpliti!!!

    Nici nu stii cum sa mai simti, da, criminalii trebuie impuscati, nu sa invinovatim tot victimele, insa exista ceva ce-i face pe nevaccinati sa nu empatizeze cu victimele: din cauza lor si-au pierdut toate drepturile de fiinte umane pentru ca daca acestea nu girau o frauda si o dictatura nazista medicala, acceptandu-le testele frauduloase PCR, botnitele, "vaccinurile" si certificatul "verde" nazist, criminalii n-ar fi putut in veci sa instaureze teroarea totala!

    DAAAAAAAAAAAAR!!!!!

    In afara de asta, de ce persoanele din film zise de partea binelui, medicii si specialistii cei "buni" vorbesc despre Covid si pandemie ca si cum ar fi existat? Ca si cum ar putea sa existe vreodata?!??????????????


    Multumesc mult, Ionel Trandafir, pentru efort! Insa as vrea sa va rog ceva: traduceti un documentar in care e scoasa la iveala frauda stiintifica/medicala! Unul care spune negru pe alb ca n-a existat covid19, n-a existat sars-cov2 pentru simplul motiv ca NU EXISTA VIRUSURI! Ca teoria virusurilor (la pachet cu toate "vaccinurile" de cand au fost inventate) este cea mai mare frauda medicala a umanitatii pentru ca are un singur rol:

    EXTERMINAREA INTREGII SPECII UMANE

    si

    HIBRIDIZAREA CELOR PUTINI RAMASI IN VIATA CU DEMONII (INGERII CAZUTI) CARE VOR TERRA SI CREATIA LUI DUMNEZEU!

    Tragand linie, ramane rezultatul: cei care s-au intepat, au primit genele demonilor si le apartin de-acum in eternitate, pentru ca ARNmesager nu sunt altceva decat aceste gene demonice!

    Politicienii si medicii lumii au facut GENOCID, iar pentru aceste crime cu sange rece nu exista decat o singura consecinta: pedeapsa cu moartea!

    Ochii lui biden se vede ca sunt demonici. Carcasa aceea nu e om. Si multi ca el. E impanzita lumea!

    Treziti-va, ne vor tine din "pandemie" in "pandemie" pentru ca singurul scop al ocultei demonilor este sa ne hibridizeze cu genele lor, iar asta se poate face doar prin "vaccinuri"! Nu mai acceptati nimic de la guvernele criminale, iar cand ne vor presa din nou, vom merge peste ei, dar nu programati de rhti la fel de criminali si tradatori ce-si spun patrioti si care au devenit sefi peste proteste tocmai ca sa le poata controla si deturna pe cele reale, CI ATUNCI, PE LOC!!

    Cand guvernul ucide, iar justitia la fel de criminala prin complicitatea la GENOCID si nepedepsirea nici unui criminal nu face nimic, atunci e de datoria fiintelor umane sa-si apere vietile cu orice pret!
  • Mircea Dragan 27.09.2022 09:06
    Consimtamantul trebuie sa fie informat. Ca romanii s-au asezat la coada sa se intepe ptr mici,100 de lei nu mai e treaba noastra. Acum sa o mierleasca.
  • dejuan 28.09.2022 09:46
    "Deputatul Mihail Delyagin a avertizat recent că adoptarea unui "ausweis" de sănătate digitală la nivel național ar echivala cu o "lovitură de stat" care ar preda conducerea externă a țării către "Big Tech și Big Pharma prin INTERMEDIUL OMS". Motivul pentru care aduc în discuție acest lucru este pentru că, cel puțin așa cum am înțeles comentariile sale, Delyagin nu crede că Putin este implicat direct în ceea ce se întâmplă și se teme că președintele rus va ajunge să-și asume vina pentru orice haos social și/sau economic care ar putea urma (Delyagin: "Când acești oligarhi sălbatici vor veni la putere, când această mafie medicală sălbatică va ajunge la putere, Rusia nu va exista! Nu va fi nimeni care să apere Rusia! Dacă Putin semnează această lege, cine îl va apăra pe Putin? Voi numi două duzini, dar ce zici de restul? Ajută-te, protejează-te pe tine și Rusia de o lovitură de stat!"). În acest caz, este imperativ să oprim aceste politici periculoase, destabilizatoare, înainte ca acestea să stârnească tulburări grave în Rusia."

    Fragment dintr-un articol cu toate link-urile necesare despre enigma "Putin si politica vaccinului in Rusia" din Noiembrie 2021 (scris de Riley Waggaman sau Edward Slavsquat)
    https://edwardslavsquat.substack.com/p/i-believe-we-are-facing-an-evil-that
    https://www.unz.com/mwhitney/i-believe-we-are-facing-an-evil-that-has-no-equal-in-human-history/#comments

    Cred ca de atunci, ca sa zic asa, Putin a intors armele.
Ultima oră

13:25

Lovitură de Teatru de Ziua Z: Macron îl invită pe Putin în Franța

13:19

Putin a numit un nou ambasador la București. Cine este Vladimir Lipaev

13:06

Iranul amenință cu arme nucleare? ”Sioniștii vor primi un răspuns în câteva secunde”

12:17

Imaginile groazei de la spitalul Al-Shifa, după retragerea armatei israeliene. Cadavrele sunt efectiv peste tot

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

09:21

Viitorul războiului este aici. "Dragonfire", prima armă laser a Marii Britanii, poate să distrugă ținte aflate la kilometri distanță. Costul este mai mic de 10 lire sterline pe lovitură

09:11

Doliu în presa din România. Un mare jurnalist de Radio a murit subit la numai 57 de ani

08:57

Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

08:44

Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

08:31

Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București

23:07

Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

22:30

Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5