VIDEO cu Dr. Flavia Groșan către presă: „Nu vă dau schema de tratament pentru că o s-o faceți praf!” ȘI A FOST „FĂCUTĂ PRAF” CHIAR EA. În apărarea doctoriței: „Curajul Flaviei Groșan, medicul minune fără ghilimele, și mizeriile Antenei 3”

De ActiveNews și Victor Roncea  /  

Foto: Bihoreanul și FB / Video: A3

Foto: Bihoreanul și FB / Video: A3

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum am relatat în articolele noastre precedente, colega noastră de la Național Claudia Marcu a reușit să genereze subiectul Numărul 1 al lunii. Ea este cea care a publicat prima oară despre performanțele extraordinare ale medicului din Oradea Flavia Groșan, linșată mediatic și instituțional, de presa și colegii ei aserviți sistemului.

Așa cum observă și Cristi Șelaru de la ȘtiriPeSurse, Carmen Pantiș, sefa Colegiului Medicilor Bihor, se antepronunță în cazul medicului Flavia Groșan: „Afirmațiile ei sunt încălcări grosolane ale deontologiei medicale.”  Nu ne-ar mira să o vedem pe dr. Pantiș printre „sponsorizații” BigPharma.

SOLIDARITATE cu Dr. Flavia Groșan! După ce a salvat 1000 de pacienții Covid cu un tratament propriu, doctorița pneumolog este pusă la zid de SISTEM pentru că a criticat protocoalele oficiale de tratament. Colegiul Medicilor o acuză de „DERAPAJ”

Acum, Claudia Marcu intervine ca o jurnalistă de mare clasă în apărarea Flaviei Groșan, după ce curajoasa doctoriță a îndrăznit să apară la Antena 3 unde după interviul exclusiv a fost atacată murdar, așa cum de altfel simpatica orădeancă anticipase.

Aceasta a dezvoltat o schemă de tratament pe bază de Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. „Sigur că pe lângă acest antibiotic mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține”, spune aceasta. „Nu vă dau schema de tratament pentru că o s-o faceți praf!”, îi spunea doctorița jurnalistei Antenei 3 (VIDEO). Până la urmă a fost „făcută praf” chiar ea, din câte înțelegem. Dar nu se lasă. Și noi o susținem, între foarte mulți alți români.

UPDATE 19.03.2021 - Doctorița-Minune Flavia Groșan a dezvăluit SCHEMA DE TRATAMENT cu care a salvat peste 1000 de români de COVID. ActiveNews vă recomandă rubrica noastră TERAPIE și PREVENȚIE COVID 

 

Solidaritatea față de medicul bihorean s-a manifestat imediat în spațiul online, prin sute de mesaje de susținere a doctoriței cât și mărturii ale celor care au fost scăpați de la moarte de către Flavia Groșan. Pe Facebook a apărut deja un Grup Alături de FLAVIA GROȘAN care are deja peste 15.000 de membri (UPDATE: a ajuns la peste 40.000 în aceeași zi). Felicitări, tuturor!

Pusă la zid de SISTEM, Dr. Flavia Groșan continuă dezvăluirile: ”Au blocat un antibiotic care AR FI DISTRUS COVIDUL! Cum a fost făcut un vaccin în 3 luni și la ăsta nu-i dau voie?” Curajoasa doctoriță bihoreancă tratează cu umor ticăloșiile. SOLIDARITATE! 

Claudia Marcu ne oferă și reacția Flaviei Groșan după ce a fost acuzată că tratează Covid-19 contrar schemei oficiale: „Nu m-au preocupat amenințările nimănui”. Publicăm mai jos integral apărarea pe care i-o face jurnalista de la Național doamnei Doctor-Minune:

Curajul Flaviei Groșan, medicul minune fără ghilimele, și mizeriile Antenei 3 

Am fost și rămân un jurnalist care își iubește profesia, un jurnalist integru care va lupta până la capăt să schimbe răul în bine. Aseară însă a fost poate pentru prima oară în cei 27 de ani de presă în care mi-a fost rușine. Rușine că fac parte dintr-o breaslă în care încap indivizi fără scrupule, așa cum i-am văzut pe cei de la Antena 3, în emisiunea lui Gâdea.

 
Anunțat cu surle și trâmbițe, interviul ”exclusiv” cu medicul minune pus în ghilimele a fost o batjocură, nu numai la adresa unui medic excepțional, ci mai ales la adresa românilor, care, pentru prima oară, primeau dreptul de a spera. De dr. Flavia Groșan am auzit de la pacienții vindecați, care mi-au stârnit curiozitatea. Când am reușit să stau de vorbă cu ea, m-a cucerit imediat. Nimeni din presă nu o abordase până la mine, deși vindecă bolnavii Covid de la începutul pandemiei. Și ezita să vorbească, anticipând că, odată ieșită în spațiul public, va fi discreditată. A avut însă încredere în mine și nu a greșit.
 
Medicul Flavia Groșan este o persoană modestă, timidă, cu firescul orgoliu profesional și cu mândria de a fi reușit să vindece oamenii pe care ceilalți din sistem îi condamnau la moarte. Dar, mai presus de toate aceste calități, medicul Flavia Groșan este un om extraordinar de curajos. După apariția articolului ”Un medic român face minuni. 100% vindecați de Covid” în ziarul Național, care a devenit viral și a bătut orice record de accesări, dr.Flavia Groșan m-a sunat emoționată să-mi spună că nu se aștepta la atâtea aprecieri și la atâtea cuvinte frumoase scrise de români în comentarii. Pe contul ei de Facebook a scris:
 
”Am sentimentul că am înțeles lumea în care trăiesc și ce înseamnă să-ți placă enorm ceea ce faci. Vă iubesc prieteni. Fără încrederea dumneavoastră nu aș fi ajuns aici”.
 
Este dificil să excelezi de atâta amar de timp în profesia ta și să nu primești recunoașterea și aprecierea pe care le-ai fi meritat. I-am spus doamnei doctor să nu facă greșeala să iasă pe vreun post de televiziune pentru că o vor călca în picioare. I-am spus și de ce și i-am anticipat exact ceea ce va urma dacă va accepta așa ceva. Când au început oamenii să mă sune și să-mi spună că Gâdea anunță interviu cu medicul Flavia Groșan am fost devastată. Am știut ce va urma. Nu știu cum de a cedat, probabil acea Lavinia de la Antene din Oradea a dat buzna peste ea și a reușit să o convingă de intențiile ei bune. Poate că pentru cei din afara presei mizeria pe care a făcut-o Antena 3 a rămas nesesizată. Însă pentru cei care știu ce înseamnă presă și, mai ales, televiziune, scopul oribil al postului Antena 3 era cât se poate de vizibil. Am lucrat și în televiziune și niciodată, dar niciodată nu am întâlnit vreun reporter, cât ar fi fost el de josnic, să facă așa ceva. Înainte de a înregistra un interviu îi spui interlocutorului să se aranjeze puțin, coafura, puțin machiaj, pentru că imaginea celui care vorbește este foarte importantă.
 
Doamna doctor Flavia Groșan este asaltată de pacienți și muncește ca un rob de dimineață până la ora 23 uneori, iar oboseala aproape a dărâmat-o. Lavinia de la Antene a pus camera pe ea așa cum o găsise în cabinet, după o zi epuizantă de muncă, cu părul ciufulit, pentru că era imaginea perfectă a scopului urmărit. O altă regulă de bază încălcată a fost absența preinterviului. Când te duci să iei un interviu, mai întâi stai de vorbă cu interlocutorul, îi pui întrebări și vezi ce are de spus. Pentru că oamenii, în general, și o spun din experiență proprie, nu vorbesc organizat, poate și din dorința de a spune mai multe lucruri deodată. Apoi trebuie să iei în considerare că interlocutorii au trac în fața camerei, iar tu trebuie să-i liniștești, să le spui că este doar înregistrare și că imperfecțiunile vor dispărea la montaj. Iar dacă te bâlbâi la o frază, ai posibilitatea să mai spui o dată acel lucru. Cei din televiziune știu exact despre ce vorbesc. După preinterviu, când începe înregistrarea, trebuie să-i pui întrebări țintite, ca să organizezi interlocutorul. Lavinia de la Antene nu a făcut nimic din toate acestea. Iar așa-zisul interviu a fost doar un material brut, aruncat fără niciun fel de montaj la o oră de maximă audiență. Rușine, Antena 3!
 
Rețeta pentru linșajul mediatic a fost perfectă. Chemat un estetician care să critice un pneumolog-bronholog de excepție și o tanti doctor al cărei nume îmi scapă și care tot arunca ironii și sarcasme din colțul stânga sus al ecranului și gata. Scopul a fost atins. Telespectatorii Antena 3 au văzut că dr. Flavia Groșan nu este ”medicul minune”, ci un om care este posibil să aibă ceva probleme psihice, așa cum a și postat acest individ Radu Tudor pe Facebook, cu fotografii făcute pe imaginile din interviu.
 
Mărturisesc că am fost dezgustată când am văzut nemernicia colegilor mei de breaslă. Dar îmi place să cred și să sper că românii nu sunt atât de proști cum cred cei de la televiziunile vândute. Interviul meu cu doamna doctor Flavia Groșan, poate și pentru și faptul că tracul camerei lipsea, a fost perfect. Poate că într-o zi voi lua decizia să-l fac public. Până atunci însă îmi doresc ca românii să o susțină și să nu o lase singură în fața hienelor, atât cele din lumea medicală, cât și cele din mass-media. Iar doamnei doctor Flavia Groșan am un singur mesaj să-i transmit:
 
Vă mulțumesc că existați!
 
Claudia Marcu, ziarul Național
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Orizont 18.03.2021 20:20
  Tineti aproape de d-na Dr. Flavia Grosan si impreuna cu toti jurnalistii de buna credinta trebuie expus intreg angrenajul care incearca discreditarea.
  Va multumim pentru o atitudine deontologica exemplara !
 • Trandafir 18.03.2021 22:08
  ELVETIA foloseste de la inceputul pandemiei, in protocolul anti-covid, CLARITROMICINA (KLACID 500)!
 • __ 19.03.2021 01:22
  eu am găsit două studii pe macrolide, ambele finalizate favorabil (iar unul de dimensiuni mari, facut de Gates/Pfizer/U. Stanford, no bravo mă, e in faza 3)


  (
  engleză:

  https://www.jstage.jst.go.jp/article/bst/14/2/14_2020.03058/_article/-char/en -> PDF

  https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04398004?term=Clarithromycin&cond=covid&draw=2&rank=2

  )

  -c(l)arryOn
 • __ ► __ 19.03.2021 10:17
  Bine de stiut!

  In contrast cu claritromicina, Guvernul SUA a incetat utilizarea kaletra ( Lopinavir/Ritonavir )  din iunie 2020!!!

  site-ul principal guvernamental zice (tradus automat cu Google Translate):


  Rezumatul datelor clinice pentru COVID -19

  Concentrațiile plasmatice ale medicamentelor obținute utilizând doze tipice de lopinavir / ritonavir sunt mult sub nivelurile care ar putea fi necesare pentru a inhiba replicarea SARS-CoV-2.

  Lopinavir / ritonavir nu a demonstrat un beneficiu clinic la pacienții spitalizați cu COVID-19 în timpul unui mare studiu randomizat în Regatul Unit.

  Într-un mare studiu internațional randomizat, lopinavir / ritonavir nu a redus rata mortalității la pacienții spitalizați cu studiu randomizat de dimensiuni moderate COVID-19.5A (n = 199) nu a reușit să găsească un beneficii virologice sau clinice ale lopinavir / ritonavir peste standardul de îngrijire.

  Rezultatele dintr-un studiu controlat randomizat mic au arătat că darunavir / cobicistat nu a fost eficient pentru tratamentul COVID-19.

  Nu există date din studiile clinice care să susțină utilizarea altor inhibitori de protează HIV pentru tratați COVID-19. Vă rugăm să consultați datele clinice pentru COVID-19 de mai jos pentru mai multe informații.

  de la: https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/antiviral-therapy/lopinavir-ritonavir-and-other-hiv-protease-inhibitors/
 • JoeB 18.03.2021 22:23
  https://www.lewrockwell.com/2021/03/no_author/valid-claims-natural-remedies-prevent-treat-or-cure-covid-19-are-now-being-censored-by-the-fda/
 • mihai cu lupa 18.03.2021 23:25
  Sunt alaturi de doamna doctor Flavia Grosan pentru omenia, profesionalismul si curajul ei.
  Sa ne rugam pentru reusita ei!
 • Andrei-NicolaeMihai 18.03.2021 23:28
  Ceea ce este Mihai Eminescu pentru limba și literatura română (și nu numai), aceea este Medicul Nicolae Paulescu pentru medicina românească (Arhetipul Medicului Român în Eternitate):

  (sublinierea îmi aparține)
  "Prin urmare, medicina studiază omul și, singură printre științe, are omul ca unic obiect al studiului ei.

  Ce e mai mult, - medicina, fiind o știință cu aplicații practice, are meritul de a pleca numai de la fapte pozitive; EA NU URMEAZĂ SISTEME SAU UTOPII , CARE FIIND ÎNTOCMITE PE O CUNOȘTINȚĂ IMPERFECTĂ A OMULUI, NU SERVESC DECÂT SĂ INDUCĂ LUMEA ÎN EROARE. Medicina cunoaște deci în mod real omul; ea ar trebui să fie principala bază a filozofiei.

  Profesia unui medic îl obligă să se devoteze pentru cei ce suferă și, de multe ori chiar, să-și riște viața pentru a scăpa pe aceea a altora. În ce altă profesie se găsește abnegația absolută de sine, pe care medicina o impune celor ce o exercită?

  Este evident deci că, dintre toate profesiile, medicina este cea mai binefăcătoare. Dar, - în plus, - medicul, prin profesia sa, devine prietenul
  și chiar confidentul celor ce suferă, - bogați sau săraci, tineri sau bătrâni, - care-l ascultă și se supun orbește la prescripțiile lui. Ori, cum un medic instruit cunoaște instinctele și prin urmare și patimile, îi este ușor ca, - prin grai și prin exemplu, - să poată să lumineze omenirea și să-i îndrumeze educația socială, care combate aceste patimi, - adică să răspândească principiile adevăratei morale științifice.

  Astfel, părintele medicinei, HIPOCRATE, a avut dreptate să zică; „scopul final al medicinei nu este numai să vindece sau să prevină bolile, - ci încă să perfecționeze pe oameni și să-i facă mai fericiți, făcându-i mai buni”.

  Medicul trebuie deci să fie, în acelaș timp, un savant care iubește din tot sufletul știința medicală, adică știința omului; să fie o ființă care se jertfește pentru alții, până la moarte și, în sfârșit, să fie un învățător al omenirii sau mai bine zis, un apostol al moralei... și așa ar fi în realitate, dacă confrați nedemni n-ar fi deschis tarabă în templul sacru al medicinei."

  Dr. NICOLAE PAULESCU," Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria", Editura Vicovia, 2010

  (Floriane, crapă de ciudă! Dar și pseudo-medicii delatori, suflete mici, analfabeți funcționali alături de masele dezorientate și demonizate și suferinde de dizonanță cognitivă, multe căzute între lupi, abandonate - din pacate - inclusiv de noii Farisei - și ei... tot analfabeți funcționali - aceasta în cazul în care nu sunt chiar ei "lupi în piele de oaie - împlinirea profeției Sfântului Antonie cel Mare)!

  Și un dar de sfârșit ("Fericiți cei prigoniți pentru dreptate..."):
  https://www.historia.ro/sectiune/portret/articol/nicolae-paulescu-si-descoperirea-insulinei-povestea-unui-nobel-furat
 • JoeB 19.03.2021 00:32
  „Avem motivul. Nimic în afară de vaccin nu poate explica de ce aceste persoane au avut acest răspuns imun ”, spune profesorul și medicul șef Pål Andre Holme.

  (Foto: Stian Lysberg Solum / NTB)
  Experții norvegieni spun că cheagurile de sânge mortale au fost cauzate de vaccinul covid AstraZeneca
  „Teoria noastră conform căreia acesta este un răspuns imun puternic, cel mai probabil declanșat de vaccin, a fost confirmată”, spune profesorul și medicul șef Pål Andre Holme. Trei lucrători norvegieni din domeniul sănătății cu vârsta sub 50 de ani au fost spitalizați. Unul este mort.

  Ida Irene Bergstrøm
  JURNALIST
  Joi 18. martie 2021 - 12:03
  „Motivul stării pacienților noștri a fost găsit”, a anunțat astăzi ziarului național norvegian VG medicul șef și profesor Pål Andre Holme.

  Holme a condus lucrarea pentru a afla de ce trei lucrători din domeniul sănătății cu vârsta sub 50 de ani au fost spitalizați cu cheaguri de sânge grave și niveluri scăzute de trombocite după ce au luat vaccinul AstraZeneca Covid. Unul dintre lucrătorii din domeniul sănătății a murit luni.

  Experții au lucrat la o teorie conform căreia vaccinul a fost cel care a declanșat un răspuns imun neașteptat și puternic - o teorie pe care acum cred că au confirmat-o.

  Teoria noastra ca acesta este un raspuns imun puternic care cel mai probabil a fost cauzat de vaccin a fost gasit. În colaborare cu experți în domeniu de la Spitalul Universitar din Norvegia de Nord HF, am găsit anticorpi specifici împotriva trombocitelor din sânge care pot provoca aceste reacții și pe care îi cunoaștem din alte domenii ale medicinei, dar apoi cu medicamente medicale ca fiind cauza reacție ”, explică medicul șef VG.

  „Nimic în afară de vaccin nu poate explica de ce”
  Când a fost rugat să clarifice de ce spune „cel mai probabil” în citat, Holme răspunde cu încredere că motivul acestor rare cazuri de cheaguri de sânge a fost găsit.

  „Avem motivul. Nimic în afară de vaccin nu poate explica de ce acești indivizi au avut acest răspuns imun ”, afirmă el.

  VG întreabă, de asemenea, cum poate Holme să știe că răspunsul imun nu este cauzat de altceva decât vaccinul.

  „Nu există nimic în istoricul pacienților acestor indivizi care să poată oferi un răspuns imun atât de puternic. Sunt încrezător că anticorpii pe care i-am găsit sunt cauza și nu văd altă explicație decât vaccinul care îl declanșează ”, răspunde el.

  Cei trei lucrători medicali afectați au intrat cu toții în spital cu o afecțiune foarte rară:

  Au avut dureri acute
  Aveau cheaguri de sânge în locuri neobișnuite, cum ar fi stomacul și creierul
  În plus, au avut sângerări și niveluri scăzute de trombocite
  EMA se așteaptă să încheie astăzi mai târziu
  Agenția norvegiană pentru medicamente nu dorește să comenteze concluziile de la Oslo University Hospital.

  „Trebuie să ne uităm mai întâi la rezultate, nu vreau să comentez acest lucru acum”, spune directorul medical Steinar Madsen la NTB, The Norwegian News Agency.

  Se așteaptă ca Comitetul de siguranță al Agenției Europene pentru Medicamente să încheie această chestiune mai târziu astăzi și Madsen spune că așteaptă rezultatele acestora.

  De asemenea, AstraZeneca refuză să comenteze concluzia experților norvegieni.

  „Așteptăm deciziile EMA mai târziu astăzi înainte să comentăm acest lucru”, spune directorului de relații media Christina Malmberg Hägerstrand către NTB.

  LEGATE DE:
  Medicii norvegieni investighează dacă cheagurile de sânge ar putea fi legate de vaccinul AstraZeneca. Iată ce caută
  Medicii norvegieni investighează dacă cheagurile de sânge ar putea fi legate de vaccinul AstraZeneca. Iată ce caută
  SĂNĂTATE COVID19
  Autoritatea de reglementare a medicamentelor din UE sprijină vaccinul AstraZeneca, numindu-l
  Autoritatea de reglementare a medicamentelor din UE sprijină vaccinul AstraZeneca, numindu-l „sigur și eficient”
  Experții norvegieni spun că cheagurile de sânge mortale au fost cauzate de vaccinul covid AstraZeneca
  Experții norvegieni spun că cheagurile de sânge mortale au fost cauzate de vaccinul covid AstraZeneca.
 • Om simplu 19.03.2021 07:46
  Nu le pasa de nimic. Ei o tin pe a lor, si merg doar pe minciuna oficiala. Ideologia este mai tare ca adevarul, presa surclaseaza dovada. E ca si cum ai prins hotul cu portofelul tau in mana, iar el iti spune ca nu este adevarat cai al lui, ba mai te ia si la bataie ca i-ai bagat buletinul tau in "portofelul lui".
  Agentia de reglemantare a medicamentelor din UE a zis nu numai ca vaccinul este sigur, dar este chiar mai bun decat se asteptau - a provocat mult mai putine efecte secundare decat anticipasera initial prin "studiile" lor.
 • JoeB 19.03.2021 00:35
  https://sciencenorway.no/covid19/norwegian-experts-say-deadly-blood-clots-were-caused-by-the-astrazeneca-covid-vaccine/1830510
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei