VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

De Iustina Filimon  /  

Foto: FOX6News

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN: 

  
La sfârșitul lunii iulie 2020, a început faza III a studiului clinic pentru vaccinul Pfizer-BioNTech destinat adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. La studiu au luat parte 2.260 de voluntari, dintre care 1131 au primit două doze de vaccin și 1129 au primit placebo. Maddie de Garay, având vârsta de 12 ani la momentul respectiv, a fost unul dintre cei 1131.
 
Conform mărturiilor depuse în repetate rânduri și cu diferite ocazii de mama ei, la mai puțin de 12 ore după a doua doză, în ianuarie 2021, sănătatea lui Maddie a fost dată cu totul peste cap. A început să acuze dureri abdominale puternice, simțea ca niște șocuri electrice dureroase la nivelul cefei și pe șira spinării, avea mâinile și picioarele reci ca gheața, erupții cutanate misterioase, pielea de pe picioare a început să i se exfolieze, avea reflux gastric și vărsături, simțea furnicături și înțepături în picioare, ca, în cele din urmă, să paralizeze de la brâu în jos.
 
Printre suferințele post-vaccinare ale fetei se numără și: amețeli, convulsii, leșinuri, menstruații abundente cu cheaguri de sânge, retenție urinară, slăbirea vederii, pierderi de memorie, amestecarea cuvintelor, oboseală extremă „și, din păcate, mai mult decât atât”. În plus, a fost internată luni întregi în spital și a ajuns în repetate rânduri la Urgențe. A fost țintuită într-un scaun cu rotile și trebuie să folosească un tub de hrănire, deoarece și-a pierdut capacitatea de a înghiți lichide sau alimente. Durerile pe care le simte sunt adesea atroce.
 
Despre cazul lui Maddie, ActiveNews a mai scris anterior aici și aici
 
Mai sus ați putut urmări un filmuleț realizat înainte ca mama lui Maddie, Stephanie de Garay, să depună mărturie despre experiența cumplită a fiicei ei cu vaccinul Pfizer în cadrul întâlnirii din 26 octombrie 2021 a Comitetului consultativ pentru vaccinuri și produse biologice conexe (VRBPAC) al FDA. La 9 luni de la vaccinul care i-a distrus sănătatea copilului său, Stephanie de Garay a vorbit despre evoluția sănătății lui Maddie, exprimându-și disperarea că după atâta timp nu primește de la nimeni răspunsuri sau explicații pentru ce i s-a întâmplat fiicei ei. Totodată, ea îi avertizează pe toți părinții din lume că, dacă ceva asemănător li se va întâmpla copiilor lor, vor fi pe cont propriu și vor trăi un adevărat coșmar:
 
„Medicii, companiile farmaceutice și guvernul nu vă vor ajuta - vor pune totul pe seama anxietății - deși copilul dumneavoastră nu a fost niciodată diagnosticat cu această afecțiune.”
 
„[Maddie] este prizonieră în corpul ei, care nu mai funcționează câtuși de puțin ca înainte.” VIDEO:

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

The Great Reset: Analyzing Davos 2022 & Their Agenda

Povestea și Ghicitoarea Serii la ActiveNews cu Ana și Maria

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • paul1111 24.01.2022 19:52
    Cum platesc copiii pentru prostiile pe care le fac parintii "open-minded".
    A avut incredere in stiinta.

    Mai sunt si alti "destupati" care gandesc asa la noi.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

18:07

ROMÂNI ÎN UCRAINA. FILMUL ZILEI

16:00

Răzvan Ionescu: SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

14:29

Regizorul rus Nikita Mihalkov propune ca Rusia să creeze propriul Premiu Oscar

12:30

„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

11:30

DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

11:00

Un sfânt al închisorilor comuniste: Gheorghe Jimboiu (18 Octombrie 1921 – 27 Mai 1963)

00:10

28 mai: Sfântul Ierarh Nichita Mărturisitorul

23:10

Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

22:25

Biserica Ortodoxă Ucraineană și-a declarat deplina independență și autonomie față de Patriarhia Rusă

22:00

Adriana Tîrnoveanu: FUSUL NEUITĂRII. Debut la ActiveNews

21:00

Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

20:00

Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

19:10

Ion Cristoiu: Cum era fentată Moscova de regimul Ceaușescu în chestiunea Mareșalului Antonescu

18:00

JUSTIȚIA „NOASTRĂ”: GUNOIUL LUMII

16:56

Se învârte roata în Războiul din Ucraina: Cad măștile propagandei