VACCINATĂ - LEȘINATĂ - DESCALIFICATĂ. Anita Alvarez, cel puțin dublu vaccinată, are INTERZIS să participe la finala de înot artistic de la Campionatele Mondiale de la Budapesta. DOVADA VIDEO se dedică paginii de propagandă neagră RO VACCINARE

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Anita Alvarez are INTERZIS să participe la finala de înot artistic de la Campionatele Mondiale de la Budapesta, deși echipa SUA se pregătește pentru acest eveniment, la 48 de ore după ce a leșinat în bazin și a încetat să mai respire timp de două minute, după cum au transmis organizatorii competiției.

Înotătoarea de 25 de ani spera să ia parte la finala de astăzi, dar a fost exclusă de Federația Internațională de Natație, cu doar câteva ore înainte de începerea competiției, informează DailyMail

Înotătoarea americană de înot artistic Anita Alvarez a leșinat în bazin în timpul unei reprezentații solo la Campionatele Mondiale, după cum a publicat și ActiveNews.

Ea a fost salvată în mod spectaculos de antrenoarea sa, Andrea Fuentes, care a scos-o de pe fundul bazinului.

Dar nu era prima oară. Alvarez a mai leșinat și în timpul unei competiții la Barcelona, anul trecut, când, la fel, nu a mai respirat timp de două minute.

Multă lume s-a întrebat dacă și când s-a vaccinat sportiva. ActiveNews a găsit o filmare din 13 mai 2021 în care această afirmă că „e fericită că s-a vaccinat”.

„Am luat prima doză de vaccin la începutul lui martie și a doua cu două săptămâni în urmă” (aprilie-mai 2021), spune Alvarez într-o transmisie video în care și alți sportivi americani preamăresc vaccinul salvator.

După cum am informat și ieri, sportiva, care nu mai avusese astfel de „incidente” în cariera ei - acum distrusă - a leșinat pentru prima oară în iunie 2021, la Barcelona (imagini emoționante aici).

VIDEO-DOVADA cu fericirea de a fi vaccinată, leșinată și acum descalificată:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Catalin1972 24.06.2022 18:19
  Era doar o chestiune de timp ca să înceapă să fie interziși sportivi datorita efectelor vaccinului sigur și eficient ... :(
 • Andri 24.06.2022 18:43
  Macar si-a gasit “linistea si pacea” dupa spusele ei. Sper sa nu-si gaseasca si locul cu verdeata foarte curand, pacat de sufletele astea
 • George 24.06.2022 20:21
  „locul cu verdeață” este pentru morții vii? Întreb și eu! Sinuciderea și chiar ignoranța care duce la aceasta sunt păcate destul de grele. Există trei uriași care duc la săvârșirea păcatelor. Acești trei uriași sunt: „Neștiința, maica tuturor relelor, uitarea, sora împreună lucrătoare și slujitoarea ei, și nepăsarea trândavă, care țese veșmânt și acoperământ norului negru așezat peste suflet...” conform Sfântului Marcu Ascetul. Oamenii sunt dispuși să-și pună viața trecătoare pe acest pământ la bătaie în schimbul vieții veșnice, din păcate. Au creiere de găină. Iar unii au chiar studii foarte înalte, fiind foarte deștepți... din cauza asta chiar te miri de faptul că iau câteodată decizii foarte proaste.
  Dacă nu te luminează un pic Duhul Sfânt e în deșert toată „deșteptăciunea” lor. Oricum mai devreme sau mai târziu toți vom muri. Ideea este ce facem ca să ne salvăm sufletul. Restul sunt povești nemuritoare. Cea mai bună afacere o reprezintă salvarea sufletului! În rest, cu ce te ajută că ai toată lumea la picioare? Da, o perioada scurtă vei fi cel mai tare din parcare... Și pe urmă? Viața trece cât bați din palme.
  https://doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/cei-trei-uriasi-puternici-tari
 • Andri ► George 24.06.2022 21:58
  In prea putine suflete se mai aude glasul lui Dumnezeu, trebuie sa ne rugam pentru toata lumea.
 • Christinne Radu 24.06.2022 23:14
  Altu mort "brusc":

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10950757/Veteran-BBC-news-presenter-Harry-Gration-dies-suddenly-aged-71.html

  Apropo, sper sa nu cada si David Popovici in capcana vaxinatului cum s-a-ntimplat cu Halep si altii.
 • lsyandex 25.06.2022 21:32
  Microtromboze greu de detectat? Oricum e 100% de la vaccin, că dacă avea de mai demult problemele astea nici măcar nu ajungea sportiv profesionist, darămite să-și reprezinte țara.
 • Andri 28.06.2022 17:00
  Da
  https://rumble.com/vv70q7-emergency-medicine-doctor-shows-micro-blood-clots-in-d-dimer-tests.html
  Alt medic concediat pentru ca a avut curaj sa vorbeasca.
 • P.M. 26.06.2022 07:50
  Dacă ar avea conștiință, ar ține un interviu la o televiziune cu acoperire națională și ar avertiza lumea să nu facă greșeala ce a făcut o ea;încă mai sunt oameni ce se vaccinează;sportivii și toți oamenii cu impact la public ce au avut astfel de evenimente ar trebui să avertizeze lumea;cum au avut nerușinarea să îndemne lumea la sinucidere, așa ar trebui să și expună și mustrările de conștiință;din păcate nu cred că se va întâmpla asta fiindcă ei sunt foarte răi;în răutatea lor malefică, cei ce nu se vaccinează ar trebui închiși în lagăre.

  Nu cedăm, nu ne vaccinăm, cu maimuța nu ne jucăm!
 • Rusi 26.06.2022 13:56
  Cu timpul tarile cu procent mare de vaccinare cu serul experimental vor ramane fara sportivi.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

16:21

Kompromat ca la manual: Statuia lui Zelenski se prăbușește cu un zgomot infernal de Fiare Vechi

15:50

Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS