VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

De Cititor ActiveNews  /  

Foto: Journalistenwatch.com/ Shutterstock

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un cititor ActiveNews ne recomandă o știre video din Germania (mai jos) și îi scrie Oliviei Steer cu privire la articolul despre ministrul Sorin Cîmpeanu și sportivul David Popovici: „Foarte bun articolul, felicitari! Lucrurile sunt extrem de grave si ar trebui facut ceva pentru ca toti cei care s-au implicat in PLANdemie cu buna stiinta si rea credinta SA PLATEASCA dupa faptele lor conform legii.”

Știrea KLA.TV: Tribunal: Moartea prin vaccinarea Corona este ca moartea prin sinucidere!

În Germania, companiile de asigurări de accidente refuză să plătească pentru daunele indirecte cauzate de vaccinarea Corona. La fel și în Franța: acolo familia unui bunic care a murit în mod demonstrabil din cauza vaccinării împotriva Covid a dat în judecată compania de asigurări de viață după ce aceasta a refuzat să plătească. Motivul invocat a fost că polița excludea în mod expres plata despăgubirilor în caz de deces în urma vaccinării cu Covid! Compania de asigurări a fost susținută în instanță. Decizia instanței a fost apoi justificată după cum urmează: Din punct de vedere juridic, asumarea unui risc fatal trebuie considerată sinucidere, deoarece inofensivitatea vaccinării nu a fost încă dovedită. Vaccinarea bunicului corespundea astfel unei participări voluntare la un experiment de vaccinare cu Covid pe propriul risc. Efectele secundare, în acest caz moartea, au fost acceptate de el și, prin urmare, au fost autoprovocate. Dacă, potrivit instanței, participarea voluntară la această vaccinare experimentală este considerată sinucidere, ce ar fi o vaccinare obligatorie impusă de stat?  

surse/linkuri: KLA.TV

Companii de asigurări refuză plata și hotărâre judecătorească https://bit.ly/3rkMfzJ
https://bit.ly/3Hqa2nI
https://bit.ly/3rkO5k5
https://bit.ly/3GmKGWq
 

Cititorul nostru scrie: „Verdictul scandalos al unei instanțe: asumarea unui risc letal, cum este vaccinarea Covid 19, trebuie considerată din punct de vedere legal ca o sinucidere, deoarece nu se precizează caracterul inofensiv al vaccinării. Dacă, potrivit instanței, vaccinarea voluntară este considerată sinucidere, nu este vaccinarea obligatorie ordonată de stat echivalentă cu o crimă la comandă?

Art 191. Determinarea sau înlesnirea sinuciderii | Codul Penal din 2009

https://lege5.ro/gratuit/gezdmnrzgi/art-191-determinarea-sau-inlesnirea-sinuciderii-codul-penal?dp=gqytsojugu4tc

(1) Fapta de a determina sau înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

(2) Când fapta prevăzută în alin. (1) s-a săvârșit față de un minor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani sau față de o persoană cu discernământ diminuat, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani.

(3) Determinarea sau înlesnirea sinuciderii, săvârșită față de un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani sau față de o persoană care nu a putut să-și dea seama de consecințele acțiunilor sau inacțiunilor sale ori nu putea să le controleze, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Dacă actele de determinare sau înlesnire prevăzute în alin. (1) - (3) au fost urmate de o încercare de sinucidere, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumătate.

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • IC XC NI KA 19.08.2022 14:43
  Chiar că scandalos verdictul instanței.. cei care vor să se sinucidă vor să moară, să-și ia viața, asta intenționează! Cei care s-au vaccinat au vrut să moară, să-și ia viața? Nu! Dimpotrivă! Au vrut să-și salveze viața .. că vacc. e “sigur și eficient” .. ați uitat?! Aaa .. că nu-i “sigur și eficient” .. da, consimțământul e viciat, nu este exprimat în mod valabil .. dar astă este un alt aspect..
 • Sabin G 19.08.2022 16:27
  Au vrut sa fie mai cu moț nicidecum sa-și salveze viața...nu exista nicio dovada ca vaccinul te salvează de la moarte, din contra... au fost multi care au vorbit despre riscul de deces asociat vaccinarii ... dar na era cool sa arați mândru qr pe telefon și sa poți intra pe unde ai chef
 • IC XC NI KA ► Sabin G 19.08.2022 17:20
  Or fi vrut să fie mai cu moț .. și asta îi face similari sinucigașilor?

  Ce s-a întâmplat cu noi?! Nu mai putem gândi limpede?! Dacă și asta și-au propus .. le-a ieșit!
 • Andri 19.08.2022 18:45
  Uite asa e, cand te faci frate cu dracul ca sa treci puntea, ajungi in garla si te ineci.
  Scandalos? Pana la cer!
  Dracul e expert in tot ce inseamna legislatia umana, de aia si contractele in general sunt facute spre bunastarea companiei/institutiei care le elibereaza, nicidecum spre binele clientului.
 • Mircea Dragan 20.08.2022 08:44
  Ia uitati ce ne indemna Klaus Johannes in 22 octombrie 2021 fireste dupa ce a refuzat banii de testare de la UE si a pitit antiviralele condamnand la moarte cate 5-600 romani/zi timp de 40 de zile :
  ''Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel la vaccinare.
  Trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru, nu trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public, a spus șeful statului.''
  Ce spune Codul Penal privitor la inlesnirea sinuciderii???

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol