VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

De Cititor ActiveNews  /  

Foto: Journalistenwatch.com/ Shutterstock

Foto: Journalistenwatch.com/ Shutterstock

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cititor ActiveNews ne recomandă o știre video din Germania (mai jos) și îi scrie Oliviei Steer cu privire la articolul despre ministrul Sorin Cîmpeanu și sportivul David Popovici: „Foarte bun articolul, felicitari! Lucrurile sunt extrem de grave si ar trebui facut ceva pentru ca toti cei care s-au implicat in PLANdemie cu buna stiinta si rea credinta SA PLATEASCA dupa faptele lor conform legii.”

Știrea KLA.TV: Tribunal: Moartea prin vaccinarea Corona este ca moartea prin sinucidere!

În Germania, companiile de asigurări de accidente refuză să plătească pentru daunele indirecte cauzate de vaccinarea Corona. La fel și în Franța: acolo familia unui bunic care a murit în mod demonstrabil din cauza vaccinării împotriva Covid a dat în judecată compania de asigurări de viață după ce aceasta a refuzat să plătească. Motivul invocat a fost că polița excludea în mod expres plata despăgubirilor în caz de deces în urma vaccinării cu Covid! Compania de asigurări a fost susținută în instanță. Decizia instanței a fost apoi justificată după cum urmează: Din punct de vedere juridic, asumarea unui risc fatal trebuie considerată sinucidere, deoarece inofensivitatea vaccinării nu a fost încă dovedită. Vaccinarea bunicului corespundea astfel unei participări voluntare la un experiment de vaccinare cu Covid pe propriul risc. Efectele secundare, în acest caz moartea, au fost acceptate de el și, prin urmare, au fost autoprovocate. Dacă, potrivit instanței, participarea voluntară la această vaccinare experimentală este considerată sinucidere, ce ar fi o vaccinare obligatorie impusă de stat?  

surse/linkuri: KLA.TV

Companii de asigurări refuză plata și hotărâre judecătorească https://bit.ly/3rkMfzJ
https://bit.ly/3Hqa2nI
https://bit.ly/3rkO5k5
https://bit.ly/3GmKGWq
 

Cititorul nostru scrie: „Verdictul scandalos al unei instanțe: asumarea unui risc letal, cum este vaccinarea Covid 19, trebuie considerată din punct de vedere legal ca o sinucidere, deoarece nu se precizează caracterul inofensiv al vaccinării. Dacă, potrivit instanței, vaccinarea voluntară este considerată sinucidere, nu este vaccinarea obligatorie ordonată de stat echivalentă cu o crimă la comandă?

Art 191. Determinarea sau înlesnirea sinuciderii | Codul Penal din 2009

https://lege5.ro/gratuit/gezdmnrzgi/art-191-determinarea-sau-inlesnirea-sinuciderii-codul-penal?dp=gqytsojugu4tc

(1) Fapta de a determina sau înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

(2) Când fapta prevăzută în alin. (1) s-a săvârșit față de un minor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani sau față de o persoană cu discernământ diminuat, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani.

(3) Determinarea sau înlesnirea sinuciderii, săvârșită față de un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani sau față de o persoană care nu a putut să-și dea seama de consecințele acțiunilor sau inacțiunilor sale ori nu putea să le controleze, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Dacă actele de determinare sau înlesnire prevăzute în alin. (1) - (3) au fost urmate de o încercare de sinucidere, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumătate.

VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Andri 19.08.2022 18:45
    Uite asa e, cand te faci frate cu dracul ca sa treci puntea, ajungi in garla si te ineci.
    Scandalos? Pana la cer!
    Dracul e expert in tot ce inseamna legislatia umana, de aia si contractele in general sunt facute spre bunastarea companiei/institutiei care le elibereaza, nicidecum spre binele clientului.
  • Mircea Dragan 20.08.2022 08:44
    Ia uitati ce ne indemna Klaus Johannes in 22 octombrie 2021 fireste dupa ce a refuzat banii de testare de la UE si a pitit antiviralele condamnand la moarte cate 5-600 romani/zi timp de 40 de zile :
    ''Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel la vaccinare.
    Trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru, nu trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public, a spus șeful statului.''
    Ce spune Codul Penal privitor la inlesnirea sinuciderii???
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  4. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  5. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  8. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu