VACCINA-M-AȘ ȘI N-AM CUI...

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iubiți compatrioți, măi dragă... păi nici bine n-am simțit noi o adiere c-un damf de relaxare a măsurilor care „arătau că ne pasă”, că odată mi ți s-a-nvârtoșat androidul fioros, cu 66,09% ulei de frână în instalație, și ne-a zis, cu fermecătorul său zâmbet (alcătuit dintr-o mie de dinți scrâșniți) ascuns sub botniță, că: „NEIN! NEIN! und NEIN!”
 
După ce a vizitat, pe 18 decembrie 2020, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, loc unde vor ateriza în curând dozele din „diferite tipuri de vaccin”, președintele lu' „românii mei” a văzut un microfon, ce-i drept fără pupitru, și a considerat necesar să ne tragă o smetie orală peste ceafă, ca să ne învățăm minte!
 
Din discursul său am reținut că există trei categorii de cetățeni: cei care fac parte din „personalul medical” (Nelu Tătaru, alții), cei care fac parte din „personalul esențial” (să zicem președintele Klaus, Ciucă-al-nostru... Cîțu, cred... ei hai, și Aurescu) și abia apoi „populația generală” adică... p...(leb)imea. Deci: se va vaccina întâi „personalul medical”, deoarece acesta va trebui să aibă grijă ulterior de „personalul esențial”, așa că e necesar să fie în bună stare.
 
Apoi se va vaccina  „personalul esențial”, fala și mândria patriei. Restul, recte p...(leb)imea, mai la vară. Am mai reținut că deși „vaccinarea este voluntară și nu e nimeni obligat, dar noi recomandăm fiindcă această vaccinare este singura, repet, singura cale de a scăpa de pandemie”,  totuși ea este obligatorie deoarece: „...dacă începe campania de vaccinare, până când nu va fi TOATĂ lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm! Până atunci. însă, și aici vă rog să mă înțelegeți foarte bine, până atunci trebʹe să avem grijă și să respectăm restricțʹile .”
 
Cum vă spuneam, vaccinurile vor fi pe alese:
 
„Vom avea diferite tipuri de vaccin toate sunt foarte bune, toate sunt autorizate la cele mai înalte standarde europene, toate sunt eficʹente, adică își fac efectul (!!!!), toate sunt SI-GU-RE! și în acest fel vom putea, dacă ne mobilizăm și mergem la vaccinare, până-n vară să scăpăm de această pandemie!”
 
Iar după ce a făcut această minunată introducere prin care ne-a împărțit în caste și a adus un elogiu vaccinurilor, președintele a continuat să ne transmită niște „indicății prețioase”, ajutându-se de o gesticulație mai bogată decât discursul, ceea ce m-a determinat să opresc sonorul și să joc  MIMĂ cu ficusul de ultimă generație! Când însă ceea ce descria el acolo, cu mâinile, mi s-a părut că a început a semăna binișor cu renul Rudolf, mi-am da seama că președintele vorbește despre apropiatele sărbători și am fost curioasă să și ascult ce ne așteaptă. Iată:
 
„Am observat că foarte multă lume este interesată să știe ce va fi de Crăciun și de Anul Nou. Pot să vă spun ce va fi: restricțʹile, toate restricțʹile care sunt acum în vigoare, rămân în vigoare!!! (gest circular cu mâinile, n.n.) Și de Crăciun și de Anul Nou! ( rânjet sinistru sub mască, așa cred..., n.n.) Însă, aceste restricții nu sunt facultative, aceste restricții sunt O-BLI-GA-TO-RII!!!! ( figură triumfală, n.n.) Este interesul oricărui român să respecte aceste restricții pentru un motiv simplu: ca să nu ajungă el, sau copilul lui, sau părintele lui în spital ( amenințare fățișă, subliniată cu gestică, n.n.) Atât de simplu este! (aici Klaus simte că suntem cu toții proști, în afară de el... și de Ciucă-al nostru... ei, hai și de Aurescu...) Aceste măsuri sunt gândite pentru a ne pro-te-ja de boală! Ele trebuie respectate! Există dispozitive suplimentare organizate de Ministerul de Interne pentru cei care nu înțeleg vorba bună, vor avea surpriza neplăcută să fie amendați! Restricțiile, repet, nu sunt doar așa, ca să fie, ci respectarea lor este obligatorie!!! ( accentuează, cu o satisfacție sadică,  pe OBLIGATORIE).”
 
În acest timp, generalul Ciucă, bine mascat,  aflat în dreapta  lui Klaus, având cravată asortată la ținuta acestuia, părea că nu mai are răbdare cu logoreea neobișnuită a președintelui. Numai că președintele abia se încălzise... ceea ce i se întâmplă foarte rar... și a continuat, dezlănțuindu-se împotriva p...(leb)imii a cărei indisciplină iresponsabilă i-a contaminat, fără îndoială,  pe Emmanuel Macron, pe Andreea Esca și pe ministrul Bode:

„Cred... face o pauză... cred , totuși , că majoritatea românilor înțeleg rostul acestor restricții, înțeleg rostul măștii (arată cu ambele mâini către masca lui cea conformă, ca să înțelegem corect chiar și noi, proștii, termenul de „mască”, n.n.), rostul distanțării (se leagănă de pe un picior pe altul, n.n.) toate acestea sunt  pentru a ne proteja de boală! Este foarte clar... (ridică tonul, și accelerează mișcarea mâinilor, n.n.) și este foarte clar... un lucru pe care-l observăm pe zi ce trece (în crescendo, n.n.). Aceste măsuri sunt corecte! Cu toții vedeți datele care se comunică zilnic OFICEAL! Nu am scăpat de pandemie! Avem în fiecare zi mii de persoane care s-au infectat (de bune ce sunt măsurile, cred!, n.n.) însă numărul de la o zi la alta nu mai este în creștere cum, din păcate, a fost, de exemplu, în NOEMBRE. Lucrurile s-au stabilizat și se poate chiar observa o mică scădere, însă să n-o înțelegem greșit... nu este momentul pentru relaxare... chiar dacă începe campania de vaccinare... Până când nu va fi toată lumea vaccinată NU PU-TEM SĂ NE RE-LA-XĂM! ( păi cum, monșer, parcă nu era obligatorie vaccinarea, n.n...) În timpul sărbătorilor de Crăciun, de Anul Nou, dacă vreți să vă fie bine,  stați acasă cu FAMILEA! Vă doresc multă sănătate!”
 
EPILOG: Băgați-vă mințile-n cap, cetățeni! „Dispozitivele suplimentare organizate de Ministerul de Interne pentru cei care nu înțeleg vorba bună” sunt cu ochii pe voi!
 
P.S. Ar fi de remarcat un efect vizual interesant pe parcursul declarației de presă: Iohannis seamănă din ce în ce mai bine cu Ionuț Rusu, actorul care îl parodiază de obicei, în timp ce generalul Ciucă-al-nostru seamănă din ce în ce mai bine cu ambasadorul Adrian Zuckerman, care ne enervează de obicei.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • LN 21.12.2020 18:53
  Excepțional articolul doamnei Luminița Arhire, ca de obicei.
 • ioansperling 21.12.2020 21:56
  A trebuit sa-l republic! Genial scris!
  Multumesc!
 • dandu 22.12.2020 08:00
  Splendid scris, felicitări, aș citi în fiecare dimineață așa un material, e bun pentru sănătate!
 • dandu 22.12.2020 08:01
  Splendid scris, felicitări, aș citi în fiecare dimineață așa un material, e bun pentru sănătate!
 • adria 22.12.2020 14:22
  "toate sunt foarte bune, toate sunt autorizate la cele mai înalte standarde europene"

  Să mori tu, Iohannis? La fel de sigure ca E-urile din alimente, autorizate prin Codex Alimentarius standardul nășit de ONU (Organzația Națiunilor Unite) și de OMS (Organizația Mondială a Sănătății)?
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires