Unul dintre cei mai buni actori de stand-up comedy, mort din „cauze naturale”, la doar 54 de ani

De Cătălin Vușcan  /  

Euro Weekly News

Euro Weekly News

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comediantul și vedeta de pe Netflix, David A. Arnold, a murit la vârsta de 54 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa. Scenaristul de la "Full House"  a murit "din cauze naturale", la domiciliul său, informează Daily Mail.

Într-o declarație dată publicației LA Times, familia sa a declarat:
 
"Cu mare tristețe confirmăm decesul prematur al soțului, tatălui, fratelui și prietenului nostru, David A. Arnold.

David a decedat liniștit astăzi în casa sa, iar medicii au stabilit că moartea s-a datorat unor cauze naturale.

Vă rugăm să vă rugați pentru noi și să ne respectați intimitatea în acest moment, deoarece suntem cu toții șocați și devastați de această pierdere.”

Arnold a fost căsătorit cu Julie L Harkness, alături de care au avut doi copii, Anna-Grace și Ashlyn. (Mai jos, Arnold și soția lui)
 Arnold was married to wife Julie L Harkness, pictured together, with whom he had two children, Anna-Grace and Ashlyn

El postase pe Instagram un videoclip cu unul dintre scheci-urile sale de comedie, cu doar câteva ore înainte ca familia sa să anunțe decesul.

David a postat în descriere: "Nu voi uita niciodată ziua în care fata mea mai mare a decis pe cine va trimite la azil dintre mine și soția mea”.
 
 The post prompted heartbroken comments from friends and supporters underneath as they learnt of his death

Comediantul  și-a început cariera la Festivalul de Comedie de la Montreal și a apărut în emisiunea Laffapalooza a lui Jamie Foxx. 

David a lansat două show-uri speciale de stand-up pe Netflix în timpul carierei sale. În 2019, el l-a lansat pe David A. Arnold: Fat Ballerina, iar în luna iulie a acestui an a lansat It Ain't For The Weak.
 
La unul dintre show-urile sale de stand-up, era specificat că intrarea este permisă doar celor complet vaccinați anticovid. „Aceste măsuri de precauție vor permite publicului nostru să aibă parte de cea mai sigură și plăcută experiență de comedie posibilă”, au scris organizatorii evenimentului.
 
 (În imagine: Arnold, alături de soția lui și cei doi copii)
Morning News (WGN Chicago) Comedian David Arnold & Family — DAVID A. ARNOLD
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Briela 08.09.2022 12:09
  Foarte tare această declarație: ”David a decedat liniștit astăzi în casa sa, iar medicii au stabilit că moartea s-a datorat unor cauze naturale” ... dar noi ”suntem cu toții șocați și devastați de această pierdere.”

  Americanii ăștia ori sunt proști făcuți grămadă, ori sunt idioți ... ori sunt foarte bine plătitți de cine are interes să ascundă toate aceste ”morți liniștite din cauze naturale”.
 • Mircea Dragan 08.09.2022 20:33
  Americanii in marea lor majoritate sunt naivi. Eu asa i-am cunoscut.
 • Mircea Dragan 08.09.2022 20:32
  Natural Gogule , natural.
 • Kara 09.09.2022 08:07
  Cu 5 zile inainte de a muri a postat acest video:

  https://twitter.com/RodolpheTola/status/1568064427466825728
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?