Unitate, culoare și originalitate, caracteristicile pe care trebuie să le îndeplinească mobila de living in 2023! (P)

De Publicitate  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Camera de zi este cu siguranta sufletul intregii case. Amenajata corespunzator, aceasta emana un vibe pozitiv ce induce tuturor starea de bine. Aduce laolalta rude si prieteni, gazduieste petreceri, aniversari si sarbatori, ofera confort si te asteapta mereu intr-un cadru relaxant dupa o zi solicitanta.

Indiferent de suprafata sa, cu mobila living potrivita poti beneficia aici de un mic coltisor de Rai in care sa te rasfeti ori de cate ori esti acasa. Iata ce caracteristici sa iei in calcul la achizitionarea mobilierului destinat acestei incaperi, pentru a obtine oaza de liniste pe care ti-o doresti!

Unitatea elementelor utilizate

Prima vizata pe lista cerintelor unei amenajari ca la carte este unitatea. Piesele folosite in organizarea si decorarea spatiului trebuie sa fie in armonie si sa se integreze splendid, formand un tot unitar.

De la dimensiuni si forme pana la cromatica, fiecare aspect trebuie sa isi aduca un aport considerabil in crearea unui ambient in care sa te simti in siguranta, sa iti reincarci rezervele de energie si sa iti mentii un tonus excelent. Mobila de living poate da un suflu proaspat acestei incaperi, oferindu-ti astfel un mediu placut, atragator si modern.

Pentru a face alegerea perfecta este recomandat sa iti indrepti atentia spre seturile propuse de designeri. In acest mod, te poti inspira din ideile lor creative adaptandu-le nevoilor tale sau poti merge direct pe mana acestora investind intr-un ansamblu de piese de mobilier gata pregatit pentru a fi pozitionat in locuinta ta. Seturile prezinta avantajul inegalabil de a fi realizate respectand toate conceptele de confort, estetica si functionalitate, putand fi incluse cu succes in orice schema de amenajare interioara.

Mobila de living si piesele sale "cheie"

Biblioteca, coltarul, canapeaua, fotoliile si masa cu scaunele ofera o varietate de posibilitati de sistematizare a camerei de zi si faciliteaza luarea celei mai bune decizii la cumparare. Coltarele si canapelele extensibile, dotate cu spatii de depozitare sunt deosebit de utile si practice pentru orice familie.

Bibliotecile in numeroase forme de prezentare vin, de asemenea, la pachet cu o multitudine de beneficii de care te poti bucura impreuna cu cei dragi. Interioarele lor incapatoare, alaturi de rafturile deschise sau vitrinele elegante, permit sistematizarea eficienta a obiectelor personale dupa bunul plac. Hainele, lenjeriile, cartile, fotografiile, portelanurile, televizorul, consola de jocuri si obiectele de decor isi pot gasi locul ideal prin intemediul modelelor propuse de producatori.

Pe langa aceste doua elemente cheie in orice camera de zi, o masa extensibila cu 4 sau 6 scaune tapitate vor completa splendid intregul ambient. Daca dispui de o suprafata generoasa, nu ezita sa introduci in scena si un set din aceasta categorie de articole. 

Culorile, plusul de rafinament adus camerei de zi de mobila de living

Plaja larga de nuante, de la cele mai deschise precum alb, crem, bej si sonoma pana la cele mai inchise de maro, gri, wenge si negru, iti va indeplini orice preferinta cromatica ai avea. Mixurile in voga te vor cuceri garantat si te vor ajuta sa "formulezi" un decor de revista.

In functie de luminozitatea naturala a camerei te poti orienta spre nuantele cele mai potrivite. Daca vizezi obtinerea unei incaperi care sa lase senzatia de spatiu larg si luminos, este indicat sa optezi pentru culorile deschise. Rezultatul va fi, fara indoiala, unul senzational!

Originalitatea este un factor frecvent remarcat in colectiile actuale. Dispunerea modulelor, rafturile suspendate, manerele ascunse si iluminarea corpurilor sunt doar cateva dintre surprizele rezervate de designeri. Alege mobila living care corespunde cerintelor tale si vei avea chiar la tine acasa un coltisor relaxant si elegant, amenajat spectaculos!