Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic malaezian cu un mare număr de urmăritori pe Facebook și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid. 

Dr. Syafiq Nordin, un medic malaezian cu aproape 10.000 de urmăritori pe Facebook, și-a cerut scuze public pentru rolul său în recomandarea și adiminstrarea vaccinului Pfizer în timpul pandemiei.
 
El recunoaște că are regrete în urma recentelor studii despre vaccinul Pfizer și se simte părtaș la slăbiciunea din cadrul industriei care a ieșit la iveală.

El își cere scuze din inimă, în special celor care i-au cerut sfatul medical în perioada de vaccinare în masă, recunoscându-și limitele în ceea ce privește acordarea de asistență financiară pentru orice complicații care ar putea apărea în urma vaccinului. 

Aceasta este traducerea în limba engleză a mesajului său de ieri (18 aprilie 2024) de pe Facebook. 

VĂ ROG SĂ MĂ IERTAȚI

Având în vedere știrile recente despre Pfizer, a fost dezvăluită o slăbiciune a industriei din care fac parte.

Mă simt întristat, deoarece, înainte de a-l cunoaște pe Dr. Razin Jaafar, au existat multe greșeli în sfaturile medicale pe care le-am oferit, în special în ceea ce privește vaccinul COVID.

Cu toate acestea, îi sunt foarte recunoscător pentru că acum am ochii mai deschiși și sunt mai luminat cu privire la științele sănătății, care, sincer, sunt mai naturale și mai potrivite pentru sufletul meu ca medic și ca musulman.

În perioadele COVID trecute, nu se poate nega faptul că a fost dificil pentru lucrătorii din domeniul sănătății care s-au străduit să ofere cele mai bune servicii de sănătate, și chiar mai dificil pentru restul cetățenilor care se confruntau cu închiderea.

Administrarea vaccinului în acel moment a fost considerată cea mai bună cale, iar programul de vaccinare în masă a fost lansat foarte repede.

Am fost, de asemenea, implicat, în calitatea mea, în oferirea de sfaturi medicale și în obținerea "consimțământului" pentru ca vaccinul să poată fi administrat.

Eu, în calitate de medic, am primit, de asemenea, 3 vaccinuri Pfizer.

Totul s-a întâmplat într-o manieră "touch & go", mi-a fost imposibil să identific cui am dat sfaturi medicale legate de această problemă.

Prin aceasta, doresc să-mi cer scuze de o mie de ori pentru greșelile pe care le-am făcut în anii anteriori, în special față de cei care au venit la mine în timpul sezonului de vaccinare în masă COVID.

Sincer, sunt incapabil să ajut financiar în cazul în care apar complicații.

Cu toate acestea, voi face tot posibilul pentru a oferi sfaturi medicale mai holistice, în conformitate cu științele restaurative aduse de Dr. Razin.

Îmi cer scuze, cetățeni malaezieni!

Dr. Syafiq Nordin
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Tic 19.04.2024 14:55
  Ipocrit si dobitoc.
 • Cronicar Ortodox 19.04.2024 15:17
  Un medic cu demnitate. Chiar dacă e doar pe Fb, deci fix 0, măcar e ceva...

  Oare când și în România?
 • Mircea Dragan 19.04.2024 18:07
  Imi vine greu sa cred ca un medic poate fi asa de dobitoc . Nu a fost in stare sa citeasca cele 11 pagini din ''documentatia'' '''vaccinului'''? Daca citea era scris acolo intre altele ca efect advers - moartea.
  Ne poate totusi spune ce a gasit in neregula in legatura cu ''vaccinul'' de la pfizer ca suntem curiosi.
  Ce l-a determinat sa-si puna cenusa in cap?
  Sa nu deznadajduiasca ca OMS condus de un ....etiopian care a ascuns 2 epidemii de holera in propria tara tot anunta .... gripa aviara!
 • radu office 19.04.2024 21:30
  jurma continua sa sara..la fel ca bomba de cauciuc chinezeasca.
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian