Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cody Flint are 34 de ani. Până de curând, a lucrat ca pilot agricol, având cincisprezece ani de experiență de zbor. La fel ca mulți alți oameni, Cody a făcut anul trecut vaccinul Pfizer. Apoi, a așteptat 48 de ore și s-a urcat din nou în avion, însă totul a luat-o razna. Avea o durere cumplită de cap, „de parcă i-ar fi explodat o bombă în cap”. A început să i se îngusteze câmpul vizual, nu-și putea mișca bine mâinile și picioarele și chiar și-a pierdut conștiența. Este un miracol că a reușit să aducă avionul la sol fără probleme, iar Cody nu este sigur cum a reușit să facă asta, pentru că nu-și amintește cum a aterizat. 
 
A mers la un medic care l-a diagnosticat cu vertij. Cody spune că suferă, de asemenea, de presiune intracraniană severă și că are leziuni la nivelul urechii interne și acumulări de lichid în craniu. Despre zbor nu mai poate fi vorba. De-abia dacă mai poate conduce o mașină. Nu a mai avut niciodată probleme de acest gen până acum. Ba chiar a făcut un control medical cu doar 10 zile înainte de vaccinare, pe care l-a trecut cu brio. Dar acum, dacă nu cumva starea lui de sănătate se îmbunătățește semnificativ, cariera de pilot a lui Cody s-a terminat. 
 
Invitat în emisiunea Stew Peters Show, acesta își descrie experiența cu vaccinul Pfizer, manifestându-și totodată regretul că s-a vaccinat din proprie inițiativă, ca să-i protejeze pe cei din jur. Uitându-se în urmă, consideră că a fost extrem de naiv. VIDEO: 

 
Citiți și: OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA | ActiveNews
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • adria 24.01.2022 21:10
    Categoria piloților de avioane este, cred, singura categorie unde legătura dintre așa-zisul vaccin anti-COVID și efectele lui catastrofale nu poate fi negată; piloții sunt, și trebuie să fie, într-o formă fizică și mentală excelente pentru a zbura avionul. Controalele medicale pentru ei sunt dese și extrem de riguroase, conduse de medici calificați special pentru asta .

    Unul dintre cele mai mari programe de vaccinare obligatorie din SUA a fost pentru piloții de linii aeriene. Drept urmare au murit sute: – vezi tabelul. Ca și în cazul tinerilor fotbaliști, altfel sănătoși, care se prăbușesc și mor, aceasta nu este o coincidență.
    https://freenations.net/wp-content/uploads/2022/01/image-4-832x1024.png
  • Patriot Roman 24.01.2022 22:21
    Multi dupa ce s-au intzepat au zis ca-s naivi..exp. acest Cody Flynt..Dar e mai probabil/posibil sa fie prosti, pt. ca numai prostii pot fi prostiti de propaganda oficiala mainstream. Cind vreodata statul in ultimii 50 de ani ti-a vrut binele? Poate numai in antichitate..
  • Maria888 24.01.2022 23:03
    Simona Halep, vaccinata la zi, nu a mai putut continua la Australian Open si a iesit din top 10. Poate ca are legatura si factorul varsta, poate doar nu mai are aceeasi energie. Poate.
    Eu doar nu pricep de ce statele se opun oricarei prezentari a riscurilor vaccinurilor. De ce nu prezinta si ce promit producatorii de vaccinuri si ce riscuri sunt si sa te lase sa alegi. De aici teoria conspiratiei, deoarece acest articol de mai sus nu se regaseste pe siteul Ministerului Sanatatii unde isi are locul.
  • paul1111 25.01.2022 06:59
    Cine nu intelege sau nu vrea sa inteleaga (din rea credinta - a se citi lipsa de caracter) ca aceste vaccinuri dauneaza grav sanatatii isi merita soarta.

    Punct.
Ultima oră

21:30

In Memoriam Profesorul Radu Ciuceanu: TESTAMENT DUHOVNICESC

21:00

DE ZIUA LUI RADU CIUCEANU (16 aprilie 1928- 12 septembrie 2022). Institutul Național pentru Studiul Totalitarismului al Academiei Române așteaptă să i se atribuie, postum, numele său

20:29

Profesor emerit japonez, mesaj către lume: “Utilizarea frauduloasă a terapiei genice experimentale la persoanele sănătoase, o încălcare extremă a drepturilor omului”. Vaccinurile ARNm au provocat vătămări fără precedent în istoria omenirii - VIDEO

19:13

Panică la Iași: O trotinetă electrică a explodat într-un apartament și a provocat evacuarea a 25 de persoane și arsuri unui bărbat de 30 de ani

18:30

16 aprilie: 145 de ani de la nașterea lui Gala Galaction, preotul prozator, traducător al Sfintei Scripturi

17:16

“Verificatorii de fapte” parteneri ai Facebook, printre care UE, susțin în mod perfid că activitatea lor nu este Cenzură – însă faptele îi contrazic flagrant

16:00

16 aprilie: Sfintele Mucenițe Fecioare Agapia, Irina și Hionia. Sfinții Felix episcopul, Ianuarie preotul, Furtunat și Septemiu

14:29

Morți subite în magistratură: Procurorul Pavel Palcu a murit la 70 de ani, după un AVC făcut în decembrie. Fostul procuror Doru-Viorel Ursu, mort subit la 71 de ani. Avocatul Dumitru Rădescu, fost judecător, mort la numai 58 de ani

13:25

Lovitură de Teatru de Ziua Z: Macron îl invită pe Putin în Franța

13:19

Putin a numit un nou ambasador la București. Cine este Vladimir Lipaev

13:06

Iranul amenință cu arme nucleare? ”Sioniștii vor primi un răspuns în câteva secunde”

12:17

Imaginile groazei de la spitalul Al-Shifa, după retragerea armatei israeliene. Cadavrele sunt efectiv peste tot

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte