Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cody Flint are 34 de ani. Până de curând, a lucrat ca pilot agricol, având cincisprezece ani de experiență de zbor. La fel ca mulți alți oameni, Cody a făcut anul trecut vaccinul Pfizer. Apoi, a așteptat 48 de ore și s-a urcat din nou în avion, însă totul a luat-o razna. Avea o durere cumplită de cap, „de parcă i-ar fi explodat o bombă în cap”. A început să i se îngusteze câmpul vizual, nu-și putea mișca bine mâinile și picioarele și chiar și-a pierdut conștiența. Este un miracol că a reușit să aducă avionul la sol fără probleme, iar Cody nu este sigur cum a reușit să facă asta, pentru că nu-și amintește cum a aterizat. 
 
A mers la un medic care l-a diagnosticat cu vertij. Cody spune că suferă, de asemenea, de presiune intracraniană severă și că are leziuni la nivelul urechii interne și acumulări de lichid în craniu. Despre zbor nu mai poate fi vorba. De-abia dacă mai poate conduce o mașină. Nu a mai avut niciodată probleme de acest gen până acum. Ba chiar a făcut un control medical cu doar 10 zile înainte de vaccinare, pe care l-a trecut cu brio. Dar acum, dacă nu cumva starea lui de sănătate se îmbunătățește semnificativ, cariera de pilot a lui Cody s-a terminat. 
 
Invitat în emisiunea Stew Peters Show, acesta își descrie experiența cu vaccinul Pfizer, manifestându-și totodată regretul că s-a vaccinat din proprie inițiativă, ca să-i protejeze pe cei din jur. Uitându-se în urmă, consideră că a fost extrem de naiv. VIDEO: 

 
Citiți și: OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA | ActiveNews

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marea Resetare - Guvernul Mondial

Povestea și Ghicitoarea Serii la ActiveNews cu Ana și Maria

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • adria 24.01.2022 21:10
  Categoria piloților de avioane este, cred, singura categorie unde legătura dintre așa-zisul vaccin anti-COVID și efectele lui catastrofale nu poate fi negată; piloții sunt, și trebuie să fie, într-o formă fizică și mentală excelente pentru a zbura avionul. Controalele medicale pentru ei sunt dese și extrem de riguroase, conduse de medici calificați special pentru asta .

  Unul dintre cele mai mari programe de vaccinare obligatorie din SUA a fost pentru piloții de linii aeriene. Drept urmare au murit sute: – vezi tabelul. Ca și în cazul tinerilor fotbaliști, altfel sănătoși, care se prăbușesc și mor, aceasta nu este o coincidență.
  https://freenations.net/wp-content/uploads/2022/01/image-4-832x1024.png
 • Patriot Roman 24.01.2022 22:21
  Multi dupa ce s-au intzepat au zis ca-s naivi..exp. acest Cody Flynt..Dar e mai probabil/posibil sa fie prosti, pt. ca numai prostii pot fi prostiti de propaganda oficiala mainstream. Cind vreodata statul in ultimii 50 de ani ti-a vrut binele? Poate numai in antichitate..
 • Maria888 24.01.2022 23:03
  Simona Halep, vaccinata la zi, nu a mai putut continua la Australian Open si a iesit din top 10. Poate ca are legatura si factorul varsta, poate doar nu mai are aceeasi energie. Poate.
  Eu doar nu pricep de ce statele se opun oricarei prezentari a riscurilor vaccinurilor. De ce nu prezinta si ce promit producatorii de vaccinuri si ce riscuri sunt si sa te lase sa alegi. De aici teoria conspiratiei, deoarece acest articol de mai sus nu se regaseste pe siteul Ministerului Sanatatii unde isi are locul.
 • paul1111 25.01.2022 06:59
  Cine nu intelege sau nu vrea sa inteleaga (din rea credinta - a se citi lipsa de caracter) ca aceste vaccinuri dauneaza grav sanatatii isi merita soarta.

  Punct.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

19:30

Corneliu Vlad: La Davos, globaliștii au declanșat „faza ucigașă” a Marii Resetări. Cum vor elimina populația? Planul lui Rothschild, Rockeffeler, Schwab, Soros și Gates în 5 puncte

18:07

ROMÂNI ÎN UCRAINA. FILMUL ZILEI

16:00

Răzvan Ionescu: SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

14:29

Regizorul rus Nikita Mihalkov propune ca Rusia să creeze propriul Premiu Oscar

12:30

„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

11:30

DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

11:00

Un sfânt al închisorilor comuniste: Gheorghe Jimboiu (18 Octombrie 1921 – 27 Mai 1963)

00:10

28 mai: Sfântul Ierarh Nichita Mărturisitorul

23:10

Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

22:25

Biserica Ortodoxă Ucraineană și-a declarat deplina independență și autonomie față de Patriarhia Rusă

22:00

Adriana Tîrnoveanu: FUSUL NEUITĂRII. Debut la ActiveNews

21:00

Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

20:00

Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

19:10

Ion Cristoiu: Cum era fentată Moscova de regimul Ceaușescu în chestiunea Mareșalului Antonescu

18:00

JUSTIȚIA „NOASTRĂ”: GUNOIUL LUMII