Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic din Texas ar fi injectat otravă în săculeții de perfuzie, provocând moartea unui medic și probleme grave de inimă la alți 11 pacienți, la un spital din Dallas. Bărbatul a acționat din răzbunare, după ce a fost supus unei anchete privind conduita sa medicală nepotrivită, susțin documentele tribunalului, potrivit Fox News.

Medicul anestezist Raynaldo Rivera Ortiz Jr, în vârstă de 59 de ani, a fost arestat pe 15 septembrie - la o săptămână după ce Consiliul Medical din Texas i-a retras licența după ce o serie de pacienți sănătoși au suferit complicații misterioase care le-au pus viețile în pericol în timpul unor operații . Niciunul dintre pacienți nu se afla sub îngrijirea sa.

"Practicarea în continuare a medicinei de către pârât reprezintă o amenințare continuă la adresa bunăstării publice", a scris consiliul în ordinul de suspendare.

Imaginile alarmante din 4 august îl arată pe Ortiz ieșind dintr-o cameră la ora 12:35 p.m. la Baylor Scott & White Surgicare din North Dallas ținând în mână un săculeț de perfuzie în timp ce merge pe un hol gol spre un frigider folosit pentru depozitarea perfuziilor.

El trece pe lângă frigider, face o întoarcere , apoi lasă o pungă de perfuzie înăuntru. După ce închide ușa, se furișează rapid pe hol.

O asistentă a recuperat perfuzia otrăvită la ora 12:11 p.m., care a fost administrată unei femei în vârstă de 56 de ani, supusă unei operații de chirurgie estetică, potrivit unei plângeri penale federale din partea Procuraturii SUA pentru Districtul de Nord din Texas.

Aceasta a suferit complicații cardiace grave și a fost transportată de urgență la un spital din apropiere.

Un alt clip din 19 august pare să-l arate pe Ortiz în jurul orei 10:24 cu o perfuzie ascunsă sub un dosar de hârtie. Se observă cum bărbatul a schimbat săculețul de la perfuzie.

Soluția contaminată a fost administrată unei femei în vârstă de 54 de ani, supusă unei operații abdominale, care a suferit și o urgență cardiacă, se arată în plângerea penală.

Procurorii îl numesc pe Ortiz un "terorist medical

Clipurile video au fost difuzate la o audiere în instanță săptămâna trecută, unde procurorii federali l-au descris pe Ortiz ca fiind un "terorist medical" care a folosit medicamente pentru stoparea inimii pentru a transforma perfuziiile în "bombe otrăvite care au explodat asupra unor pacienți” a relatat FOX4 Dallas-Forth Worth.

Judecătorul magistrat american David Horan a scris într-un ordin prin care îl reține pe Ortiz fără cauțiune că, dacă medicul ar fi eliberat, acesta ar putea avea "un comportament violent de răzbunare împotriva celor care sunt implicați în această anchetă".
 
Dr. Raynaldo Rivera Ortiz Jr. ar putea fi condamnat la pedeapsa cu moartea dacă va fi găsit vinovat de introducerea de medicamente care afectează inima în pungile intravenoase ale pacienților.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • hannah 27.09.2022 15:44
  Individul asta este un mic infractor-criminal fata de calaii in halate albe sau in uniforme militare sau in costume scumpe (vezi prim ministrii, ministrii ai sanatatii, etc.) ce ne-au trimis semenii la groapa sub pretext de "paranghelie demonica" (pandemie covidata) si i-au drogat, legat de paturi si intubat fortat sau le-au administrat otravuri "vindecatoare" cu denumiri savante gen Remdesivir. Si tot umar langa umar cu acest criminal sau poate ceva mai sus pe podiumul asasinilor in serie sunt cei ce au promovat si practicat injectarea in masa a populatiei cu serurile fauciste.
  Deci, nici-o diferenta! Ba poate totusi este: asta va fi pedepsit posibil cu moartea, calaii pandemisti insa joaca o batuta pe mormintele atator nevinovati si nimeni nu se revolta, nimeni nu-i condamna, ba mai mult, sunt promovati in functii aducatoare de "fericire materiala" si li se dau uniforme cu buzunare din ce in ce mai mari, pentru spagile ce le vor incasa in continuare!
  Eu personal consider ca acesti criminali nu primesc salarii pentru munca ce o depun (de la stat), ci spagi pentru crima!
  Ma rog zilnic Creatorului sa nu ajung pe mana lor, nici eu, nici semenii mei (a se interpreta corect, cf. dex cuvantul seaman), pentru ca numai printr-un noroc mai putem da peste un medic cu suflet, dedicat in primul rand lui Dumnezeu, apoi vietii si semenilor.
 • Piatra 01.10.2022 13:51
  Dacă a făcut faptele pentru care este acuzat, trebuie să plătească conform legii. Pe când urmează cei implicați în plandemonie, a căror victime sporesc de la o secundă la alta pe tot mapamondul? Cred cu tărie că singura plată dreaptă, pentru crimele în formă continuată a acestora, va fi numai de Dumnezeu. Omenirea a decăzut moral( atent manipulată si ispitită) la așa nivel că nu mai avem verticalitate, dragoste, discernământ, empatie pentru victime, dorința de dreptate, setea de Adevăr. Doamne, ai Milă de noi!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncanaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda

15:01

Ipocrizia Germaniei între LGBT, Fotbal și Gazele din Qatar

14:30

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul nedreptățit de destin