Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic din Texas ar fi injectat otravă în săculeții de perfuzie, provocând moartea unui medic și probleme grave de inimă la alți 11 pacienți, la un spital din Dallas. Bărbatul a acționat din răzbunare, după ce a fost supus unei anchete privind conduita sa medicală nepotrivită, susțin documentele tribunalului, potrivit Fox News.

Medicul anestezist Raynaldo Rivera Ortiz Jr, în vârstă de 59 de ani, a fost arestat pe 15 septembrie - la o săptămână după ce Consiliul Medical din Texas i-a retras licența după ce o serie de pacienți sănătoși au suferit complicații misterioase care le-au pus viețile în pericol în timpul unor operații . Niciunul dintre pacienți nu se afla sub îngrijirea sa.

"Practicarea în continuare a medicinei de către pârât reprezintă o amenințare continuă la adresa bunăstării publice", a scris consiliul în ordinul de suspendare.

Imaginile alarmante din 4 august îl arată pe Ortiz ieșind dintr-o cameră la ora 12:35 p.m. la Baylor Scott & White Surgicare din North Dallas ținând în mână un săculeț de perfuzie în timp ce merge pe un hol gol spre un frigider folosit pentru depozitarea perfuziilor.

El trece pe lângă frigider, face o întoarcere , apoi lasă o pungă de perfuzie înăuntru. După ce închide ușa, se furișează rapid pe hol.

O asistentă a recuperat perfuzia otrăvită la ora 12:11 p.m., care a fost administrată unei femei în vârstă de 56 de ani, supusă unei operații de chirurgie estetică, potrivit unei plângeri penale federale din partea Procuraturii SUA pentru Districtul de Nord din Texas.

Aceasta a suferit complicații cardiace grave și a fost transportată de urgență la un spital din apropiere.

Un alt clip din 19 august pare să-l arate pe Ortiz în jurul orei 10:24 cu o perfuzie ascunsă sub un dosar de hârtie. Se observă cum bărbatul a schimbat săculețul de la perfuzie.

Soluția contaminată a fost administrată unei femei în vârstă de 54 de ani, supusă unei operații abdominale, care a suferit și o urgență cardiacă, se arată în plângerea penală.

Procurorii îl numesc pe Ortiz un "terorist medical

Clipurile video au fost difuzate la o audiere în instanță săptămâna trecută, unde procurorii federali l-au descris pe Ortiz ca fiind un "terorist medical" care a folosit medicamente pentru stoparea inimii pentru a transforma perfuziiile în "bombe otrăvite care au explodat asupra unor pacienți” a relatat FOX4 Dallas-Forth Worth.

Judecătorul magistrat american David Horan a scris într-un ordin prin care îl reține pe Ortiz fără cauțiune că, dacă medicul ar fi eliberat, acesta ar putea avea "un comportament violent de răzbunare împotriva celor care sunt implicați în această anchetă".
 
Dr. Raynaldo Rivera Ortiz Jr. ar putea fi condamnat la pedeapsa cu moartea dacă va fi găsit vinovat de introducerea de medicamente care afectează inima în pungile intravenoase ale pacienților.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • hannah 27.09.2022 15:44
  Individul asta este un mic infractor-criminal fata de calaii in halate albe sau in uniforme militare sau in costume scumpe (vezi prim ministrii, ministrii ai sanatatii, etc.) ce ne-au trimis semenii la groapa sub pretext de "paranghelie demonica" (pandemie covidata) si i-au drogat, legat de paturi si intubat fortat sau le-au administrat otravuri "vindecatoare" cu denumiri savante gen Remdesivir. Si tot umar langa umar cu acest criminal sau poate ceva mai sus pe podiumul asasinilor in serie sunt cei ce au promovat si practicat injectarea in masa a populatiei cu serurile fauciste.
  Deci, nici-o diferenta! Ba poate totusi este: asta va fi pedepsit posibil cu moartea, calaii pandemisti insa joaca o batuta pe mormintele atator nevinovati si nimeni nu se revolta, nimeni nu-i condamna, ba mai mult, sunt promovati in functii aducatoare de "fericire materiala" si li se dau uniforme cu buzunare din ce in ce mai mari, pentru spagile ce le vor incasa in continuare!
  Eu personal consider ca acesti criminali nu primesc salarii pentru munca ce o depun (de la stat), ci spagi pentru crima!
  Ma rog zilnic Creatorului sa nu ajung pe mana lor, nici eu, nici semenii mei (a se interpreta corect, cf. dex cuvantul seaman), pentru ca numai printr-un noroc mai putem da peste un medic cu suflet, dedicat in primul rand lui Dumnezeu, apoi vietii si semenilor.
 • Piatra 01.10.2022 13:51
  Dacă a făcut faptele pentru care este acuzat, trebuie să plătească conform legii. Pe când urmează cei implicați în plandemonie, a căror victime sporesc de la o secundă la alta pe tot mapamondul? Cred cu tărie că singura plată dreaptă, pentru crimele în formă continuată a acestora, va fi numai de Dumnezeu. Omenirea a decăzut moral( atent manipulată si ispitită) la așa nivel că nu mai avem verticalitate, dragoste, discernământ, empatie pentru victime, dorința de dreptate, setea de Adevăr. Doamne, ai Milă de noi!
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu