Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Sibiu Independent

Foto: Sibiu Independent

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotbalistul Ioan Ilie Bozdoghină a încetat din viață la 40 de ani. Acesta juca la ACS Păltiniș Rășinari. Bozdoghină a aflat anul trecut că are cancer. Echipa a transmis informația public, scrie Sibiu Independent.

„Ai luptat așa cum o făceai și pe terenul de fotbal… Ne-am rugat pentru tine și am sperat că o să te vedem din nou lângă noi…. Ai pierdut…..dar pentru noi o să rămâi veșnic un CAMPION! Drum lin spre cer, Bozdo Ioan!” este mesajul celor de la ACS Păltiniș Rășinari.

În luna decembrie s-a organizat online și în diferite locații o strângere de fonduri pentru a-l ajuta să meargă la tratament în Germania. Din păcate, toate eforturile familiei, colegiilor și comunității s-au dovedit în zadar.
 
Conform surselor, fotbalistul suferea de cancer al intestinului subțire, diagnosticat vara trecută.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Nick Cohen 27.02.2024 10:33
  Cite doze si-a facut ?
 • Coronoia 27.02.2024 11:11
  Cica nu e frumos sa punem intrebarea asta atunci cand moare cineva, dar era super normal sa o pui acum vreo 2 ani fiecarei persoane care voia sa intre intr-o carciuma/mall/discoteca/circoteca etc. Acum sar vaxatii de cur in sus la auzul intrebarii - interesant, numai vaxatii. Pentru ei vaxul e religie si simpla aluzie ca vaxul lor drag ar putea fi daunator echivaleaza cu blasfemie.
 • Mircea Dragan 27.02.2024 19:07
  A facut 3 doze ca mergea in cantonament carnatul asta!
 • paul1111 27.02.2024 12:14
  3 doze cumva ?
  Nu am voie sa pun intrebarea asta acum ?
  Dar acum 3 ani de ce ne intrebau toti daca ne-am vaccinat ?
  Asa-i trebuie.
 • Rusi 28.02.2024 17:40
  Nu plateste nimeni pentru moartea lui? Gheorghita ,Arafat si ceilalti nu sunt inca arestati?
 • Constantinescu Valentin-Ionut 06.03.2024 10:59
  condoleante
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România