Un doctor din Armata SUA dezvăluie: Medicilor li s-a spus să NU raporteze reacțiile adverse ale serurilor experimentale Covid

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un locotenent-colonel al armatei americane și medic militar a descris modul în care colegilor săi li s-a spus să nu introducă în bazele de date oficiale înregistrările privind reacțiile adverse ale injecțiilor Covid, informează Life Site News

„Ei fie închid ochii, fie refuză să admită că reacțiile adverse există", a declarat medicul militar Peter Chambers, locotenent-colonel în armata SUA și membru al „Beretelor Verzi” din cadrul Forțelor Speciale.
 
Chambers a făcut aceste comentarii în cadrul celei de-a noua conferințe online a Fundației "Adevăr pentru Sănătate", în cadrul căreia a fost anunțat noul sistem global de raportare al Fundației pentru vătămările provocate de „vaccinurile” Covid. VIDEO:
 
 
 
Reacțiile doctorului Chambers la injecția Covid

Discutând cu dr. Elizabeth Lee Vliet, președintele și directorul executiv al Fundației, despre implementarea injecțiilor Covid în rândul forțelor armate, Chambers și-a dezvăluit experiența recentă ca chirurg în cadrul forței operative pentru Operațiunea Lone Star, o misiune de securitate a armatei texane la granița dintre SUA și Mexic.

Chambers, veteran de 39 de ani și deținător al unei Inimi Purpurii, a făcut injecția Covid de la ModeRNA în ianuarie 2021, fără a fi conștient de potențialele efecte secundare. El se consideră acum un susținător al " victimelor vaccinurilor", din cauza reacțiilor adverse pe care le-a avut ulterior. 

El a dezvoltat rapid "ceață cerebrală" de un tip pe care nu l-a mai avut nici măcar când suferea sechele de la rachete în timpul serviciului activ. De asemenea, el a suferit și pierderi de vedere.
 
Când, în cele din urmă, a făcut investigații RMN, după ce avusese crize de vertij, amețeli și greață care l-au făcut să se izbească de un camion în timp ce se întorcea de la o patrulă de noapte, Chambers a fost diagnosticat cu demielinizare, o boală care afectează țesutul nervos. 

Medicii din armată "au fost sfătuiți să nu introducă" reacțiile adverse în baza de date 

El a povestit că a întâlnit "mai mulți soldați" care au suferit, ca și el, reacții adverse asemănătoare în urma injecțiilor Covid, precum și "6 soldați care au ajuns la terapie intensivă" și un soldat care a fost obligat să facă o a doua doză, deși după prima suferise micro-coagularea sângelui. 
 
Dr. Chambers a notat detaliile de la acești militari și le-a introdus în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) al CDC. Cu toate acestea, el i-a dezvăluit doctorului Vliet că "medicii chirurgi de la spitalele militare nu îi lăsau să fie introduși (în sistem). Li s-a spus să nu introducă oamenii în VAERS".

"Medicii mi-au spus personal, în sistemul de serviciu activ care funcționa la Fort Sam Houston, că nu aveau voie să introducă oamenii în sistemul VAERS", a adăugat el.

Din cauza faptului că injecțiile Covid sunt în totalitate seruri experimentale, Chambers a remarcat cum "nu putem nici măcar să le introducem [vătămările provocate de injecțiile COVID] în propria noastră bază de date de apărare, medicală, epidemiologică".  

"Nu putem nici măcar să o interpretăm ca pe un diagnostic adevărat", a spus el. "Așa că, atunci când încerci să vorbești cu oameni aflați în alte funcții, nu sunt receptivi. Fie se uită în altă parte, fie spun pur și simplu: "Ei bine, nu pot face asta. Nu există așa ceva'".

I s-a spus să-și facă bagajele pentru că a încercat să le facă soldaților informări pentru consimțământ în cunoștință de cauză

În calitate de chirurg al forței operative pentru Operațiunea Lone Star, dr. Chambers a trebuit să completeze formulare de consimțământ informat, în conformitate cu reglementările armatei, pentru soldații care făceau injecțiile Covid. Chambers a explicat cum trebuia să "întărească sau să confirme" dacă soldații aveau nevoie de injecție, în timp ce, în același timp, cunoștințele sale despre pericolele injecției Covid creșteau.

Din cei 3.000 de soldați pe care i-a informat, doar 6 au ales să facă „vaccinul”. 

Provocat de un ofițer medical superior în legătură cu acest lucru, Chambers a declarat că i s-a "spus că trebuie să îmi fac bagajele și să plec peste graniță".

După cum a relatat LifeSite, doctorul Chambers a depus ulterior mărturie în cadrul unei audieri la Tribunalul Federal din Tampa, pe 10 martie 2021, în cazul Navy SEAL 1 vs. Austin. Dr. Chambers a spus că a fost presat să îi vaccineze pe soldați și a prezentat ca probă o instrucțiune privind scutirile religioase, care suna astfel: "Soldații vor încerca. Soldații vor eșua".

Aprecieri pentru noul sistem de raportare a reacțiilor la „vaccinul” Covid

După ce s-a confruntat cu o rezistență acerbă împotriva introducerii raportărilor privind injecțiile Covid în sistemul VAERS, Dr. Chambers a salutat călduros noul sistem de raportare a vaccinurilor pus la punct de Fundața „Truth for Health” (Adevăr pentru Sănătate) - Citizens Vaccine Injury Reporting System (CVIRS)™ (Sistemul cetățenilor de raportare a vătămărilor provacate de vaccin).
 
„Dacă sistemul pe care îl avem în prezent de la guvern, pe care guvernul ni-l pune la dispoziție, nu funcționează, atunci noi, oamenii, trebuie să punem altceva în loc, pentru că mai trebuie să și tratăm oamenii”, a afirmat medicul.

Doctorii "nu pot renunța pur și simplu" (la misiunea lor), a adăugat el. "Nu chiar totul este legat de Covid".

Dr. Chambers a fost prima persoană care a folosit și înregistrat leziunile provocate de propria sa vaccinare Covid în noul sistem al fundației, care este conceput pentru a fi ușor de utilizat și al cărui formular poate fi completat în mai puțin de 20 de minute. „Acest sistem a fost creat întocmai pentru asta și sunt onorat să fiu prima persoană” care participă, a concluzionat fostul medic militar.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • mariusmioc 14.04.2022 20:44
    Pe lîngă Chambers sînt și alte declarații de acest fel. Medicul militar american Theresa Long a declarat sub jurămînt în fața instanței că i s-a zis de către superiori să ascundă cazurile de vătămări datorate vacsinării c0vid-19. Ea spune că se teme pentru viața ei și siguranța copiilor ei. https://beforeitsnews.com/alternative/2022/03/military-doctor-testifies-under-oath-that-she-was-ordered-to-cover-up-vaccine-injuries-through-biden-admin-directive-video-3770304.html
  • Toth Florin 15.04.2022 10:34
    nato o sa ramana fara armata in cativa ani, parca zici ca a fost facuta cu intentir
  • DanielaBMED 18.04.2022 00:03
    Cred ca este mai putina democratie in SUA decat la noi in Romania, chiar dinainte de covid. Dar acum, in plandemie, e si mai rau : miroase a dictatura. Culmea e ca americanii se trezesc cam greu, ca si australienii, canadienii etc... iar acum razboiul din Ucraina ne adoarme pe toti.
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste