Un culturist perfect sănătos din Deva a dispărut fulgerător după a treia doză de vaccin. Olimpiu Fleșeru, deplâns de Primăria Deva, avea 46 de ani. INFARCT!

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cu tristețe în suflete și profund regret, anunțăm dispariția prematură a colegului nostru OLIMPIU FLEȘERU care a părăsit prea devreme această lume.” a anunțat azi, marți, 24 ianuarie 2023, Primăria Deva.

„Pierderea colegului nostru care avea doar 46 de ani ne-a marcat pe toți. A fost un om minunat, un om inimos, respectuos și care te ajuta de fiecare dată când aveai nevoie.

Va rămâne veșnic în amintirea noastră.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis public Colectivul Primăriei Municipiului Deva.

Olimpiu Fleșeru era consilier la Primăria Deva. Din Declarația sa de avere rezultă că nu avea familie, stătea într-o garsonieră și avea o Dacia Solenza. Din spusele apropiaților „era sănătos tun, sportiv și culturist”.

„Nu stiu ce s a putut intampla, ultima data cand ne-am vazut, era cat un munte si sanatos. Inima ta se odihneste acum, dar inima celor care raman in urma, sangereaza. Ingerii sa te conduca mai departe pe drumul tau ! Sincere Condoleante familiei!”, a scris Deak Karoly, în aparență un cunoscut al victimei.

„Dumnezeu să-l ierte! Mergeam cu el la sală exact la un an după ce și a făcut a treia doză”, a scris un alt aparent prieten, Florentin Gherman.

Din comentariile survenite postării Primăriei aflăm că victima a decedat subit în urma unui infarct. Poliția și Parchetul probabil nu o să investigheze pista vaccinurilor pentru că, așa cum a zis și savantul de renume mondial Valeriu Gheorghiță, acestea sunt „sigure și eficiente”. Bine, n-a zis exact și pentru ce. Pentru inimă sau pentru cord?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

CLIMA - ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Badass 25.01.2023 01:11
    Criminalii ăștia și rabla de Rafila sa. L piș în servieta, după ce au stropit aliații cu viruși luni întregi au scos antibioticele din farmacii. Acum au scos nitroglicerina un vasodilatator care te scapă de infarct pe loc. Ca sa nu mai aibă oamenii cum se salva în timp util. Voi realizați cine va cere votul la anul?
  • roman ortodox 25.01.2023 01:48
    Asta e crima. Peste scurt timp se va elucida. Ca el sunt mulți. Dumnezeu sa îl odihnească cu Drepții! Nu se poate asa ce a sănătos tun sa moara în somn. L-am cunoscut , era un munte de om, sportiv, culturist de zeci de ani, nu bea , nu fuma , nu pierdea nopțile. Aproape toți din primărie s-au dus în gașca la înțepaŕe. I inadmisibil ce s-a întâmplat acolo. Mi-a zis ca a luat 3 doze Pfizer. L-am întrebat de ce? A fost oarecum obligat, motivul ca lucrează cu publicul.
  • Mioriticu 25.01.2023 02:37
    Ce înseamnă culturist perfect sănătos? A investigat cineva de la activenews fișa lui medicala? Sunteți la curent cu ce steroizi anabolizanti ar fi putut lua? (un lucru frecvent utilizat de culturisti pt creșterea masei musculare și are ca efecte secundare cancerul și atacul de cord)
  • Tic 25.01.2023 09:50
    Posibil sa fie efect cumulat. Nu este obligatoriu ca omul asta sa fi luat steroizi și alte întăritor. Iar dacă da, nu știm ce doze,care nu sunt neapărat mortale. Dar ce ziceți de fata aceea de 15 ani, moarta de curând, subit, tot de la steroizi? Ea parca nu era culturista.
  • Mircea Dragan 25.01.2023 08:32
    Nu nu e de la '''''vaccin''''! La 46 de ani era deja batran. A murit de batranete.
  • Mircea Dragan 25.01.2023 08:37
    Cu ce s-au injectat pestii mari din politica? Tare as fi curios ca prea moare doar pleava si rar cate un primar de prin vreo comuna.
  • George 25.01.2023 11:00
    L-am cunoscut pentru prima oară la nunta unui prieten. Era un om bun și credincios din ce am înțeles. Însă prietenia cu lumea este vrăjmășie cu Dumnezeu. Fiindcă nu putem sluji la doi stăpâni... căci doar pe unul îl vom iubi. Ce să zic. „În cele ce veți fi prinși în alea veți fi judecați”, din cauza asta ne sfătuiește Sf. Ap. Pavel să ne rugăm neîncetat! Dumnezeu cu mila și cu îndurările sale. Dumnezeu e milostiv cât omul trăiește, și drept după ce el moare, fiindcă I-a dat timp să se pocăiască. Și moartea ne prinde la maximul de înduhovnicire pe care-l avem. Cred că e cumplit acel moment, când realizezi cu adevărat că nu ai lucrat cele bune... deși teoretic toți putem pretinde asta.
    Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!
  • Tabără Octavian-Adrian 25.01.2023 22:10
    Trebuie să renunțăm la aceste teosofări și să revenim la bazele ortodoxiei: Ora et labora.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 26.01.2023 06:48
    condoleante
  • George 27.01.2023 16:49
    Mai cunosc pe cineva care a făcut infarct în Deva. Tot așa era vaccinat, din câte am înțeles (Paico avea nunele de familie). E fostul soț al unei doamne cu care colaborasem eu mai demult.
  • roman ortodox 31.01.2023 08:06
    Florin Paico, de Boboteaza a plecat dintre noi.

    https://m.activenews.ro/stiri/Decese-subite-in-lant-la-Deva-dupa-un-consilier-vaccinat-din-Primarie-a-urmat-Florin-Paico-Seful-Administratiei-Pietelor.-Un-al-treilea-barbat-dublu-vaccinat-a-fost-gasit-fara-suflare-in-propria-locuinta.-REVOLTA-contra-VACCINISTILOR-Ar-trebui-lins-179315
Ultima oră

21:57

Air Europa a activat recunoașterea facială în aeroporturi

21:40

Piața mașinilor electrice, în cădere liberă: jumătate dintre proprietari regretă achiziția

21:10

IPS Teodosie, trimis de DNA în judecată pentru făcătura securistică Recorder-Bănescu chiar în Săptămâna Luminată. Avocata Irina Stanciu: ”Susțin în mod cert nevinovăția clientului meu, Arhiepiscopul Tomisului“

20:30

Kovesi, pe axa București-Moscova-Bruxelles și retur? Bogdan Tiberiu Iacob: ”21 de rubini” – un film complet deturnat. De către cine și de ce?

20:11

Influencerița TikTok Madison Baloy, cu peste 450.000 de urmăritori, a murit de cancer de colon la doar 26 de ani – cancerul a fost depistat în 2022 - VIDEO

19:41

Fostul jucător de baschet NBA Darius Morris a încetat din viață la doar 33 de ani – cauza morții, necunoscută

18:16

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie după ce sistemul de porți biometrice “e-Gates” a colapsat la nivel național - pasagerii blocați au așteptat ore întregi “fără mâncare și apă”

17:15

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, internat cu septicemie: s-a activat o celulă de criză. Transferat la Institutul "Matei Balș" din Capitală - infectat cu un stafilococ

15:41

Datoria publică a României a depășit jumătate din valoarea PIB-ului. Revista Presei

14:45

Reacțiunea: 21 de rubini - un film smintitor

14:15

Mihai Tîrnoveanu: Mihai Eminescu ne spune că cine atacă Biserica Ortodoxă Română numai român nu e. Tocmai de aceea, 21 de rubini sunt 30 de arginți!

13:41

Trump a scăpat ca prin minune de procesul documentelor clasificate

13:30

Drulă, Armand și cu Fritz bagă scama în chibiț. Luminița Arhire: AȘA GRĂIT-A LIICEANU...

12:49

Date Eurostat: A scăzut numărul autorilor, jurnaliștilor și lingviștilor români

11:31

Șoc în lumea sportului! Hocheistul Alexander Reichenberg a murit subit la 31 de ani