Un copil se prăbușește după vaccinul Covid la un Centru de Vaccinare din Sectorul 5 al Capitalei. VIDEO DRAMATIC

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil s-a prăbușit la un Centru de Vaccinare Covid din Sectorul 5 al Capitalei. VIDEO:

Cea mai tristă filmare a zilei provine de la un Centru de Vaccinare din Sectorul 5 al Capitalei, unde un copil s-a prăbușit imediat după vaccin, potrivit unui clip devenit viral pe canalele Telegram din întreaga lume. Nu cunoaștem soarta copilului dar vom încerca să aflăm detalii în cursul zilei de luni.

Filmarea de la noi era succedată de una similară din Brazilia, în care un copil de 13 ani moare după vaccin, pe care am ales să nu o difuzăm din cauza dramatismului ei. Poate fi găsită pe internet.

Citiți Vaccinarea copiilor, contraindicată. Studiu al unor experți internaționali privind serurile cu ARN mesager, tradus de Dr Geanina Hagima de la organizația Medici pentru Respectarea Eticii Covid 

Utilizatorul român care a surprins imaginile de la Centrul de Vaccinare din Sectorul 5 al Bucureștiului a însoțit filmarea de textul „Să vă mai vaccinați copiii!”.

Citiți: ATENȚIE, PĂRINȚI: Vaccinarea copiilor pentru COVID este un joc de noroc periculos! O Ruletă Rusească! Avertizări clare din partea oamenilor de știință din întreaga lume.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • A.C. 24.10.2021 03:14
    De ce faceti copiilor injectia asta?!!!
    NU cedati presiunilor! Este razboi psihologic, clar! Paziti-va copilasii!
  • Sarge 26.10.2021 15:38
    Cate unii parinti le fumeaza bebelusilor in fata, ce pretenentii ai de la asemenea parinti? care spun ca isi iubesc copiii dar afuma belusii zilnic cu fumul de tigari sau isi lasa copiii la 12-13 (sau chiar mai putin) sa fumeze, sa bea etc).
  • NDorin 24.10.2021 04:49
    Cum vor trăi părinții lui de aici incolo cu aceasta rană pe suflet!? Dumnezeu să-i păzească de tot răul!
  • Rusi 24.10.2021 09:59
    Numai niste parinti inconstienti pot permite ca aceste seruri experimentale sa fie injectate in copiii lor.
  • Tic 24.10.2021 10:16
    Prin injectarea copiilor se face PRELUAREA de către nenorociți a autorității părintești către ei și a viitorului omenirii. Părinți, iubiți copiii, nu ii livrați criminalilor. Citiți și altceva decât cele spuse de "guru" gen Johannis.Daca știți ca politicienii sint corupți și coruptibili, de ce le acordați încredere acum? Ieșiți din acest confort psihic, aruncați iluziile care nu va lăsa să vedeți adevărul, chiar dacă va este frica de el, și opuneți-vă uciderii și maltratarii copiilor. Plus ca prin atitudinea voastră ne faceți și noua, celor care vedem dincolo de decoruri și efecte speciale gen circulat cu sirenele pornite, indiferent dacă au pacient sau nu, mult rău! Măcar stați 5 min și va gândiți :dar dacă au dreptate cei care zic ca totul este o înscenare? Citiți MINCIUNI MASS Media, scrisa de 3 jurnaliști belgieni, în care la loc de frunte figurează "revoluția" noastră din '89,facuta tot cu victime necesare!!! Mai sint și altele demontate acolo. Citiți și gândiți! Dar măcar citiți!
    Doamne Dă-le gândul bun părinților din întreaga lume! Planul ăstora este sa ne îngenuncheze pe noi cei din țările dezvoltate SUA, CANADA, UE, AUSTRALIA, NOUA ZEELANDA, apoi vor sa treacă la tarile emergente și asa mai departe. Dacă toată manevra injectării ar fi fost făcută cu forța, v-ați fi opus. Asa fiind îmbrăcată în grija pt voi și copiii voștrii, v-au păcălit!
  • Andrei Serban 24.10.2021 10:37
    Cat sange rece au cadrele acelea medicale, vad ca nu este bine ceea ce fac si totusi o fac, vaccineaza in continuare...Acesti oameni intunecati la minte sunt cei care se preocupa de "sanatatea" noastra !!!
  • Monte Santo 24.10.2021 10:52
    In Australia am vazut ceva asemanator.Parinți total inconstienti,spalați pe creiere de noua Propaganda Mass-Media.Asa va fi si pe vremea lui Antihrist.Aceleasi tactici de manipulare ,aceeasi lasitate la oameni
  • Orizont 24.10.2021 12:28
    Parinti spalati pe creier !
  • Enya 24.10.2021 13:48
    Uitati farsa criminalilor care inca de la inceput au fost anticonstitutionali, dar terorizeaza si mint populatia cu ajutorul mass-mediei tradatoare mituite:

    https://stirioficiale.ro/hotarari/hotarare-nr-91-din-22-10-2021

    HOTĂRÂRE nr. 91 din 22.10.2021

    "... (blablabla).... adopta prezenta HOTARARE:

    Art.1. - (1) Se propune interzicerea circulatiei...

    ....blablabla..."

    La absolut toate articolele "SE PROPUNE", DA? De cand propunerea, aparuta chiar si in MO, este interzicere de orice fel?

    Iar prostimea sare la vaxxare, de frica??

    Totul e ilegal, intelegeti, romanilor? TOTUL! De cand a inceput cea mai mare farsa si frauda medicala umanitatii, TOTUL E ILEGAL!

    Atata vreme cat Constitutia inca este in picioare, nu au ce sa ne faca, iar ei stiu asta, de-aceea au facut toate nenorocirile doar prin presa si tv (si le-a reusit!!!), nu prin parlament! Iar daca indraznesc sa umble la Constitutie sau sa o incalce, atunci se schimba si atitudinea poporului roman!

    Din curiozitate, a aparut vreun avocat sa explice oamenilor cat de anticonstiutional este ce au anuntat ei ca incepe de luni si cat de NUL este totul? Domnul Piperea?
  • CARMEL 24.10.2021 17:23
    Iata ce scrie pe pagina oficiala a cantaretei Celine Dion.

    "CELINE DION DELAYS OPENING OF NEW LAS VEGAS SHOW AT THE RESORTS WORLD THEATER DUE TO MEDICAL REASONS

    Celine has been experiencing severe and persistent muscle spasms which are preventing her from performing. Her medical team continues to evaluate and treat her. However, the symptoms she is experiencing are prohibiting her from participating in the ongoing rehearsals for the new show."

    - https://www.celinedion.com/news/celine-dion-delays-opening-of-new-las-vegas-show-at-the-resorts-world-theatre-due-to-medical-reasons/
  • Vero 24.10.2021 23:57
    Dacă părinții au semnat, atunci ei sunt responsabili de vătămarea copilului asa ca responsabilii trebuie sa plătească în fata legii și a lui Dumnezeu.
    Trist, nu!?
  • Sarge 26.10.2021 15:35
    Spre rusinea lor inteleg ca au vrut sa musamalize cazul din moment ce nu au facut o postare macar pe facebook in care sa dea explicatii, gasiti totusi (momentan) un raspuns aici: https://www.facebook.com/ComplexulMultifunctionalSfantulAndrei/posts/237888694986905?comment_id=238856808223427&reply_comment_id=240709034704871&__cft__[0]=AZUkdDlWMN2sSNpQbCxkZWGGdOAFYJ1r6LMNQcXgbtpOc3WUm6mJtmBGLTlgbxZp4pMaMjxblQw7D5elvBVvTIe7ByIl9x4TGJdqDVamHFZiXsE0o_PZD7bC7bnyNzIrBjcFZn70JPyW4YpCljdZJ7h6&__tn__=R]-R
  • alex888 28.10.2021 21:06
    Peste tot in lume fac asa, cel mai rau este in Australia, Canada si Noua Zeelanda. Statele Unite incã mai rezistã.
    Noi românii trebuie sã ne rugam Treimii Sfinte si Preasfintei Maicii Domnului, sã ne ajute, avem unlete spirituale, in acest rãzboi spiritulal.
    Doamne binecuvânteaza-i pe români si ROMÂNIA!!!
  • alex888 28.10.2021 21:07
    Peste tot in lume fac asa, cel mai rau este in Australia, Canada si Noua Zeelanda. Statele Unite incã mai rezistã.
    Noi românii trebuie sã ne rugam Treimii Sfinte si Preasfintei Maicii Domnului, sã ne ajute, avem unlete spirituale, in acest rãzboi spiritulal.
    Doamne binecuvânteaza-i pe români si ROMÂNIA!!!
Ultima oră

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer