Un celebru jurnal medical observă: Cum a reușit Pfizer să ascundă de autoritățile de reglementare aproape 80% din decesele înregistrate în urma testelor cu vaccinul COVID

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer-BioNTech a întârziat raportarea deceselor asociate cu vaccinulanticovid în rândul participanților la studiul clinic BNT162b2 până după ce Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) a emis o autorizație de utilizare de urgență (EUA) pentru acest produs, semnalează LifeSiteNews.

De asemenea, producătorii de vaccinuri nu au reușit să justifice numărul mare de pacienți care au abandonat studiul

Împreună, aceste strategii au ținut autoritățile de reglementare și publicul în necunoștință de cauză cu privire la o creștere de 3,7 ori mai mare a numărului de decese cardiace în rândul pacienților care au primit vaccinul, potrivit unei analize publicate în International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.

Autorii lucrării au descris-o ca fiind o "analiză medico-legală", definită de Institutul Național pentru Standarde și Tehnologie din SUA ca fiind "utilizarea metodelor științifice sau a expertizei pentru a investiga infracțiuni sau pentru a examina probe care ar putea fi prezentate într-o instanță de judecată".

Ce arată analiza

Corinne Michels, Ph.D., profesor distins pensionat de biologie la Queens College, New York, a condus echipa DailyClout Pfizer/BioNTech Documents Investigations Team la ceea ce autorii susțin că a fost prima examinare independentă a datelor originale din studiul clinic Pfizer-BioNTech COVID-19 mRNA vaccine (BNT162b2).

Investigatorii au analizat fiecare dintre cele 38 de decese survenite între 27 iulie 2020, începutul fazei 2/3 a studiului Pfizer-BioNTech privind vaccinul și 29 octombrie 2020, data de încheiere care a culminat cu raportul intermediar de 6 luni al Pfizer-BioNTech.

Această fază a studiului a implicat 44.060 de pacienți. Jumătate au primit o doză de BNT162b2, iar jumătate au primit un placebo constând într-o soluție salină sterilă inactivă.

Studiul a fost neobișnuit deoarece la săptămâna 20 după ce FDA a emis EUA pentru vaccin, subiecților din grupul placebo li s-a permis să treacă la grupul vaccinat și să primească prima injecție cu BNT162b2.

Trecerea de la grupul placebo la grupul vaccinat - sau "de-orbirea" - are loc în mod normal atunci când beneficiul medicamentului este atât de mare încât a nu trata subiecții devine lipsit de etică. De exemplu, cercetătorii ar putea lua în considerare posibilitatea de a dezvălui un studiu privind cancerul dacă, la un moment dat, toți pacienții netratați se deteriorează sau mor, dar toți pacienții tratați se îmbunătățesc.

Condițiile de încetare pot fi specificate în proiectul studiului, dar acestea implică de obicei contribuția sau revizuirea din partea eticienilor medicali.

Dintre cei 20.794 de subiecți placebo nevăzuți din studiul Pfizer, 19.685 au primit cel puțin o doză de BNT162b2.

În mod normal, decizia de a dezvălui un studiu privind un vaccin se bazează pe siguranța și eficacitatea produsului în atingerea anumitor criterii de evaluare sau obiective. Punctele finale pentru un medicament de prevenire a infecțiilor virale ar putea fi un test pozitiv sau o boală COVID-19 auto-raportată (cifrele de "cazuri" care au condus o mare parte din politica COVID-19), o boală care necesită spitalizare sau deces.

Dar, poate în mod neașteptat, după 33 de săptămâni, datele nu au relevat nicio diferență semnificativă între decesele din grupurile vaccinate și cele din grupul placebo pentru porțiunea inițială de 20 de săptămâni controlată cu placebo a studiului.

După săptămâna 20, după ce majoritatea foștilor pacienți din grupa placebo au primit vaccinul, decesele în rândul celor din grupul vaccinat au continuat fără încetare.

Autorii au dezvăluit "neconcordanțe" între datele prezentate în raportul interimar de 6 luni al Pfizer-BioNTech și publicațiile ulterioare ale administratorilor de la Pfizer-BioNTech de la locul studiului:

"Cel mai important, am găsit dovezi ale unei creșteri de peste 3,7 ori a numărului de decese datorate evenimentelor cardiace la persoanele vaccinate cu BNT162b2 în comparație cu cele care au primit doar placebo".

Acest lucru înseamnă că 79% dintre decesele relevante nu au fost înregistrate la timp pentru a fi incluse în documentele de reglementare ale Pfizer.

Prin neincluderea deceselor relevante ale subiecților în raportul de caz, Pfizer a ascuns semnalele de evenimente adverse cardiace, permițând ca EUA să continue necontestat.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • siBemol14a 28.10.2023 16:00
    Pfizer are bani, OMS sau EUA sau EMA sau ... acceptă necondiționat banii de la Pfizer, planul Marii Resetări s-a bazat / se bazează pe exploatarea micilor defecte ale celui ce a fost / va fi asasinat, eventual pe colaborarea lui pentru finalizarea „corectă” a crimei.
    Mai de mult se zicea iuțeală de mână și nebăgare de seamă...
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO