Un bebeluș de o lună, din SUA, a murit din cauza unui cheag de sânge, după ce a primit o transfuzie de la un vaccinat. Cercetători români au demonstrat că serul poate fi detectat în sânge la 15 zile după inoculare, în pofida afirmațiilor Crucii Roșii

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă dă vina pe vaccin pentru moartea bebelușului ei, în vârstă de o lună, după apariția unui cheag de sânge în urma unei transfuzii, relatează Gateway Pundit.

Cornelia Hertzler din Hot Springs, Montana, l-a născut pe Alexander pe 3 ianuarie 2022. Din păcate, Alexander a murit pe 17 februarie 2022.

Mama din SUA a declarat pentru The Gateway Pundit că bebelușul ei în vârstă de o lună a murit din cauza unui cheag de sânge cauzat de primirea de „sânge vaccinat cu COVID” în timpul unei transfuzii de sânge.
 
Reamintim că încă de anul trecut Japonia a interzis donarea și transferul de sânge de către persoanele vaccinate împotriva coronavirusului.
 
Tot în urmă cu un an publicam în premieră în România: Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii. Twitter a interzis postarea lui Luigi Warren, Japonia, transfuziile de sânge 
 
Articolul continuă după FOTO:
 


"A murit după ce a primit o transfuzie de sânge vaccinat", a susținut Hertzler. "A făcut un cheag de sânge instantaneu după ce a primit transfuzia. Un cheag de sânge pe care niciun anticoagulant nu l-a putut rezolva".

"S-a înrăutățit constant până când s-a dus de la genunchi la inimă și organele sale s-au oprit. De aceea, corpul i s-a umflat și venele lui păreau că explodează", a adăugat ea.

Alexander s-a născut cu o problemă la nivelul gâtului care poate fi tratată doar prin operație. Hertzler a susținut că fiul ei a primit sângele de la medicul de la Sacred Heart din Spokane, Washington, fără permisiunea ei sau a soțului ei.

"El a fost operat pentru a rezolva o problemă la gât cu care s-a născut. Nu a avut nevoie de o transfuzie de sânge în timpul operației. Majoritatea bebelușilor nu au nevoie".

"Mai târziu, după ce autorizația noastră a expirat (am autorizat o transfuzie de sânge doar în caz de urgență în timpul unei operații). Medicul i-a făcut o transfuzie de sânge pentru că nivelul hemoglobinei era puțin scăzut. Noi nu dădusem autorizație pentru acest lucru, iar medicul știa că nu vrem sânge vaccinat pentru că ne făceam griji cu privire la cheagurile de sânge. A doua zi după transfuzie, au descoperit un cheag de sânge", a declarat Hertzler.

Hertzler a declarat că medicul a exclus posibilitatea ca incidentul să fi fost cauzat de transfuzia de sânge.

"Nici măcar nu au luat în considerare faptul că transfuzia de sânge a fost cea care l-a ucis. Ei au recunoscut că a fost cheagul de sânge cel care l-a ucis. Sper că acest lucru îi poate avertiza și pe alții cu privire la pericolul pe care îl reprezintă sângele de la banca de sânge", a spus ea.

Potrivit Crucii Roșii Americane, aceștia "nu etichetează produsele de sânge ca conținând sânge vaccinat sau nevaccinat, deoarece vaccinul COVID-19 nu intră în fluxul sanguin și, prin urmare,  nu ar prezenta niciun risc de siguranță pentru primitor".

"În timp ce anticorpii care sunt produși de sistemul imunitar stimulat ca răspuns la vaccinare se găsesc în tot fluxul sanguin, componentele reale ale vaccinului nu se găsesc", a declarat Jessa Merrill, directorul de comunicare biomedicală al Crucii Roșii.
 
Contrar celor afirmate de Crucea Roșie, un studiu susținut de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din Româniapublicat pe site-ul Institutului Național de Sănătate al Statelor Unite, demonstrează că secvențele cu ARNm pot fi detectate în sânge la 15 zile după vaccinare, relatează Gateway Pundit.
 
Iată concluzia studiului:

„În concluzie, am arătat că vaccinul mARN BNT162b2 rămâne în circulația sistemică a persoanelor vaccinate pentru cel puțin două săptămâni, timp în care își menține probabil capacitatea de a induce expresia proteinei S [Spike] în celulele și țesuturile susceptibile. De asemenea, am arătat că globulele albe și trombocitele nu sunt ținte favorabile ale exprimării proteinei S in vitro. Sunt necesare studii mai complexe privind biodistribuția umană și farmacocinetica pentru a elucida chestiunea referitoare la tropismul tisular al particulelor de vaccin ARNm, precum și la eficiența asimilării și transfecției pentru alte tipuri de celule. Aceasta ar ajuta în optimizarea ulterioară a viitoarelor formule de vaccin ARNm”, se arată în studiul publicat de cercetătorii români.
 
STUDIUL PUBLICAT DE CERCETĂTORII ROMÂNI (PDF)
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Năzuim-spre-Înviere 28.09.2022 16:05
  Cât de dureros !!! :(
  Blestemații ăștia ce simt când văd asa ceva: gen Fauci, Kill Gates și broscoiul de la wef - ca și stăpânii lor mai mari - boșorogii (în)tunecati? Freacă mainile de bucurie nu?!
  Vai de voi nenorociților când veți fi aruncați de Stăpânul nostru Hristos Dumnezeu în iezerul gheenei împreună cu tatăl vostru satana și toți dracii!
 • Enya 28.09.2022 16:35
  STOP TRANSFUZIILOR DE LA VACCINATI LA NEVACCINATI!!!!!!!!!

  Altfel, e posibil ca si nevaccinatii sa primeasca genele demonilor (ARNmesager)!!!!!!!!!!!!!!

  E urgenta maxima, e alerta cea mai importanta, trebuie sa transmitem din om in om PROBLEMA ATAT DE GRAVA A TRANSFUZIILOR si sa-i fortam pe criminali sa nu o foloseasca impotriva noastra, altfel, degeaba nu ne-am vaccinat!

  Eroii vor fi criminali si in viitor si folositi in GENOCIDUL care nu s-a incheiat, sunt mituiti in continuare lunar de sistem cu salarii si indemnizatii si bonusuri absolut imense si imorale ramase in vigoare inca din vremea pandemiei inexistente, desi farsa covid s-a incheiat, vor fi platiti mereu pentru crime, iar ei nu vor ezita niciodata sa le faca pentru ca majoritatea sunt afectati psihic, sunt psihopati, traiesc de zeci de ani in Complexul lui Dumnezeu, au o lacomie diavoleasca, sunt agentii BigPharma, dar cel mai grav e ca nu au bunatate si empatie, sunt rai, neomenosi, NU AU SUFLET! Cei cativa ramasi integri sunt un procent infim, aproape de zero!

  Notificare catre spital inainte de orice operatie in care sa specificati si numele medicului care opereaza, precum si notificare directa catre acesta, catre medicul anestezist si asistentele medicale (cu inregistrare la registatura spitalului + copie xerox pastrata, fara sa uitati sa cereti nr. de inregistrare pentru a servi la un viitor proces daca aceiasi eroi criminali va incalca drepturile din notificare si va infecteaza voit) prin care le aduceti la cunostinta ca nici spitalul, nici medicii, nici asistentii nu au voie sa va transfuzeze sange infectat cu "vaccinuri" ARNmesager (cu genele demonilor, ale ingerilor cazuti)! In caz contrar, vor fi dati in judecata si pedepsiti penal!!!!

  De astfel de lucruri cumplit de grave sa se ocupe avocatii "patrioti", de anihilare totala, nu de sustinerea unui covid inexistent si a unei pandemii inexistente dand in judecata statul, adica fix criminalul, si fortandu-i pe petenti sa aduca dovada vaccinarii sau a asa-zisei treceri prin boala (inexistenta) ca sa fie acceptati in proces, lucru complet detestabil pentru ca de fapt aceasta actiune SUSTINE SISTEMUL, SUSTINE PANDEMIA CA SI CUM AR FI EXISTAT, SUSTINE VACCINAREA!

  Domnule Noe, daca dvs credeati ca delegand un avocat sa va sustina cauza, dar nu cum ar trebui, ci cum o considera omul sistemului, gata, v-ati facut datoria, in vreme ce toti ceilalti "sunt parerologi si dau din gura pe site-uri" dupa parerea dvs, sa stiti ca ati fost inca o data inselat, asa cum ne inseala sistemul (statul, dusmanul nostru) inca de cand ne-am nascut, de cand ne-a furat identitatea si a semnat in locul nostru un act numit Certificat de Nastere prin care ne-a facut firme comerciale, "persoana", "strawman" - om de paie, fictiune legala, furandu-ne statutul de fiinta vie nascuta in carne si oase SUVERANA prin vointa si puterea Creatorului! Noi asta suntem, fiinte vii, nu "persoane"!!! Procesul acela in care v-ati pus toate sperantele este o cacealma, ca toate cele care vin de la sistem si oamenii sai! Nu se va intampla nimic, dar se va trage de timp pentru ca in vreme ce dvs. veti astepta cu speranta sa vi se faca dreptate prin aceasta pacaleala si amagire de proces, statul (dusmanul nostru) va merge cu viteza catre identitatea digitala, multumit ca nu mai faceti absolut nimic pentru ca v-ati pus toate sperantele in domnul avocat si atat!

  Avocatul care e patriot cu adevarat si daca vrea realmente sa sparga buboiul asta odata si-odata nu va deschide decat un singur fel proces care va scoate ADEVARUL la suprafata, si-anume

  PROCESUL COVIDULUI INEXISTENT!!!!!

  in cadrul caruia sa ceara doar 2 lucruri criminalilor de politicieni si eroi care au facut GENOCID intre 2020-2022:

  1. Sa demonstreze stiintific si medical ca exista sars-cov2/covid prin demonstrarea izolarii fizice si chimice a asa-zisului virus in laborator si cu masuratorile de rigoare, cantarire, fotografiere, clasificare etc!
  2. Sa justifice de ce au interzis AUTOPSIILE, singura modalitate stiintifica si medicala care ar fi demonstrat ca NU exista nici un virus, nici un sars-cov2 si ca oamenii au murit ASASINATI prin protocoalele mahomedanului si prin intubarea fortata cu oxigen industrial pana la infectarea totala sau explozia plamanilor!

  Acesta este singurul proces cu adevarat cinstit si cu adevarat in slujba Adevarului si al pamantenilor, restul sunt doar pacaleli!

  PROCESUL COVIDULUI INEXISTENT!


  STOP TRANSFUZIILOR DE LA VACCINATI LA NEVACCINATI!!!!!!!!!!!!!!!! ALERTA MAXIMA!!!!!!!
 • Gligor 29.09.2022 00:17
  "2. Sa justifice de ce au interzis AUTOPSIILE, singura modalitate stiintifica si medicala care ar fi demonstrat ca NU exista nici un virus, nici un sars-cov2 si ca oamenii au murit ASASINATI prin protocoalele mahomedanului si prin intubarea fortata cu oxigen industrial pana la infectarea totala sau explozia plamanilor!"

  Prin AUTOPSIE nu poate detecta nimic care sa incrimineze practica medicala pentru cazurile cu covid deoarece numai analize de ultima generatie (neincluse in metodologia standard in vigoare) o pot dovedi. Singura cale de a demonstra asta ar fi ca prin hotarare judecatoreasca sa se accepte ca analize obtinute prin alte metode sa fie admise ca dovezi legale indubitabile.
 • Enya ► Gligor 29.09.2022 02:11
  Fals. Prin autopsie se poate demonstra si peste zeci de ani si chiar mai mult ca oamenii au fost ucisi, dar nu de un virus inexistent. Va rog, nu mai dezinformati. Autopsiile vor scoate frauda la suprafata, ca NU a existat nici un virus, si vor repune Adevarul in drepturi!
 • Gligor ► Enya 30.09.2022 07:14
  Bine, Enya, bine...
 • Zero9000 28.09.2022 20:43
  V-am trimis un articol cu un caz cu o brazilianca pe email, l-ati primit?
 • ActiveNewsRo 29.09.2022 01:08
  Nu. Trimiteti-l aici.
 • Zero9000 ► ActiveNewsRo 29.09.2022 09:28
  Giselle Neres a fost un tânăra antreprenoare. Ea a murit în urma unui stop cardiac pe 23.09.22 în timp ce mergea pe stradă.

  Nascuta pe data de 24.06.1993.

  A facut prima doza de vaccin in 07.06.2021.
  A facut a doua doza de vaccin in 30.08.2021.

  Un an mai tarziu a murit.

  Aici am postat poze cu dovada ca era vaccinata
  https://imgur.com/a/wP03LEf

  https://jornalpequeno.com.br/2022/09/24/arquiteta-que-participava-da-fecoimp-morre-aos-29-anos/

  Va recomand totusi sa-mi lasati un email unde pot trimite cazuri , ca eu am trimis la unul dar vad ca nu l-ati primit. si odata pe saptamana sa-l verificati , deoarece sectiunea de comentarii este destul de haotica . Eu am trimis email-ul la contact@activenews.ro pe data de 24.09. Nu stiu de ce nu l;-ati gasit. Poate e la spam.

  Astept raspuns. Multumesc
 • ActiveNewsRo ► Zero9000 29.09.2022 12:14
  Vă salutăm!
  Într-adevăr, mesajul era în spam.
  Pentru siguranță, trimiteți pe viitor și la redactia.activenews@gmail.com.
  Mulțumim foarte mult!
  Numai bine!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Medicul stomatolog Juncanaru Iulian a decedat subit în urma unor probleme cardiovasculare

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda

15:01

Ipocrizia Germaniei între LGBT, Fotbal și Gazele din Qatar

14:30

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul nedreptățit de destin