UPDATE! ÎNCĂ DOI ROMÂNI UCIȘI DE VACCIN. Un profesor de 45 de ani din Argeș și un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu au murit la nici 24 de ore după ce s-au vaccinat cu PFIZER / BioNTech. BILANȚUL NEGRU înregistrat de ACTIVENEWS

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MORȚI DUPĂ VACCINURILE „SIGURE” , „EFICIENTE” ȘI „CU FOARTE PUȚINE” EFECTE ADVERSE - CITAT DIN DOCTORII GHEORGHIȚĂ, CRAIU, MAHLER, MARINESCU

Un învățător în vârstă de 45 de ani, din Argeș - Gheorghe Constantin Năstase -, a murit acasă, miercuri, după ce cu numai o zi în urmă se injectase cu prima doză de ser experimental Pfizer/BioNTech - Comirnaty. Bărbatul s-a stins din viață pe 3 martie, la ora 3.20 dimineața, la mai puțin de 24 de ore de la administrarea vaccinului, după cum au confirmat surse oficiale.

UPDATE 3: Barbatul mort în Gorj a fost vaccinat cu lotul AstraZeneca retras de 9 țări. Gheorghiță spune că nu e nici o problemă. PANICĂ ÎN GORJ. MORȚI PE BANDĂ ÎN ITALIA

 

UPDATE 2: Gheorghe / George Constantin Năstase era învățător la clasa a IV-a în cadrul Școlii Gimnaziale Liviu Rebreanu, din Mioveni, acolo unde tatăl lui Constantin Năstase, zis Titi, a fost director în trecut. Învățătorul s-a programat la vaccinare la cererea sa. El s-a înscris pe platformă pentru a fi imunizat cu vaccinul Pfizer/BioNTech și a primit prima doză pe data de 2 martie. Pe data de 3 a decedat. Dascălul decedat era nepotul veteranului de război, general de brigadă în retragere, Constantin Năstase. Tatăl învățătorului împreună cu generalul Năstase au înființat Muzeul Cula Racoviței. În ultimul an, veteranului de război i-au murit trei rude; ginerele în vârstă de 74 de ani, un reputat profesor de matematică , de asemenea, fost director la Școla Gimnazială Liviu Rebreanu, un nepot în vârstă de 50 de ani angajat la uzina Dacia și Gheorghe Constantin Năstase, decedat miercuri, după cum a transmis Curierul Zilei, publicație locală din Argeș.

UPDATE 1: ESTE al DOILEA CAZ în foarte scurt timp. Pe 1 martie, un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu a făcut infarct la o zi după vaccin. Colegii au chemat imediat ambulanța, medicii l-au resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit. După aproximativ 12 ore, pacientul a făcut un alt infarct, care i-a fost fatal, au transmis ieri Antena 3 și RTV. VIDEO în baza articolului.

Victima era fratele unui cunoscut medic din oraș și a murit în urma unui infarct după vaccin. Bărbatul, în vârstă de doar 46 de ani, se vaccinase împotriva COVID-19 cu doar o zi înainte. Victima vaccinării, Ioan Barbu, lucra la Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a dus la muncă imediat după vaccin. Însă, la doar câteva minute după ce a ajuns, i s-a făcut rău.

Colegii au chemat imediat ambulanța, medicii l-au resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit. L-au dus totuși la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații.

Acolo însă, după aproximativ 12 ore, pacientul a făcut un alt infarct, care i-a fost fatal. Colegii bărbatului spun că nu știau ca omul să fi avut probleme de sănătate, mai transmite sursa citată.

ActiveNews relatează mai jos despre alte 10 cazuri asemnănătoare. Un studiu american pe care îl evidențiem mai jos atrage atenția asupra legăturilor periculoase dintre vaccin și atacuri de cord sau vasculare.

Potrivit GorjOnline, care publică și fotografia lui Ioan Barbu (dr), victima era fratele medicului Letitia Barbu, în vârstă de 46 de ani și a murit, luni, 1 martie, după ce i s-a făcut rău la birou. Colegii bărbatului spun că nu știau ca acesta să aibă probleme cardiace, însă au menționat faptul că acesta se vaccinase anti-COVID în ziua precedentă. 

Cazul de azi al învățătorului Gheorghe Constantin Năstase de la Școala LIviu Rebreanu din Mioveni, după cum a aflat ActiveNews

Revenind la cazul de astăzi, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 a anunțat că în cazul bărbatului de 45 care a decedat acasă după imunizare, nu au existat probleme cronice de sănătate, transmite Antena 3.

Bărbatul se simțea bine când s-a dus să se vaccineze

Potrivit sursei citate, atunci când s-a prezentat la vaccinare, bărbatul era în stare bună, a rămas în centru după imunizare și nu avea simptome. După patru ore însă, el a ajuns la UPU, după ce și-a pierdut cunoștința acasă.

Seara, el a plecat din spital pe propria răspundere, iar dimineața a decedat.

"În 2 martie, bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a prezentat, conform programării în platforma electronică, pentru administrarea primei doze de vaccin produs de Pfizer/BioNTech, într-un centru de vaccinare din Mioveni, județul Argeș.

După 4 ore de la vaccin, bărbatul a ajuns la Urgență

În urma efectuării triajului medical și a examenului clinic de specialitate de către personalul vaccinator, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate.

După administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spațiul de supraveghere postvaccinală, fără a prezenta simptomatologie, ulterior părăsind centrul de vaccinare.

Conform datelor furnizate către CNCAV, după patru ore de la administrarea vaccinului, pacientul a fost adus cu ambulanța la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, în urma unui episod de pierdere a conștienței suferit la domiciliu.

Bărbatul a plecat seara din spital, pe proprie răspundere

La sosirea în unitatea medicală, pacientul avea o stare generală bună, fără a prezenta traumatisme. În urma investigațiilor specifice complexe, acesta a rămas sub supraveghere medicală, însă în seara aceleași zile, bărbatul a solicitat externarea pe propria răspundere, contrar avizului medical.

În dimineața zilei de 3 martie, personalul medical de la Ambulanță, solicitat de familia acestuia, a declarat decesul bărbatului, la domiciliu.

DSP Argeș a sesizat autoritățile pentru efectuarea procedurilor specifice pentru stabilirea cauzelor decesului. Conform medicului de familie al acestuia, persoana se afla în evidență cu dislipidemie și valori tensionale crescute", se arată în comunicatul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, remis, joi, presei.

Citiți România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știut și au tăcut - Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI

BILANȚUL NEGRU

Acest nou caz se adaugă următoarelor cazuri semnalate de ActiveNews:

Trei cadre medicale, două din Piatra Neamț și unul din Timișoara, intrate pe lista morților suspecte de după vaccinul anti-Covid, morți care nu au intrat în nici o statistică oficială a Ministerul Sănătății de până acum și probabil nici nu o să intre, deși unele dintre ele a devenit deja cazuri publice. Cele trei noi decese au fost făcute cunoscute public, în exclusivitate, de TVMNeamț și ActiveNews, AICI.

Redăm aici doar puținele cazuri devenite cunoscute până acum:

1. Asistentului medical Sorin Săvulescu de 49 de ani din Mangalia -caz investigat de ActiveNews.

2. Pensionara de 73 de ani din Bacău.

3. Cazul ascuns de Ministerul Sănătății și Institutul Marius Nasta din București, al unei asistente medicale în vârstă de 55 de ani, despre a cărei moarte s-a aflat de abia pe 5 februarie, după 8 zile de la deces. Nici până astăzi nu ni s-a oferit o explicație oficială.

4. Doina Militaru, asistent optician. Trei săptămâni a durat calvarul ei de după injectarea cu ser anti-Covid, petrecută pe 15 ianuarie. Pe 24 ianuarie a împlinit 55 de ani. Era spitalizată, în plină boală. Și-a pierdut apoi organ după organ. Pe 7 a murit. Suspiciunile privind legătura cu vaccinarea au fost semnalate chiar de către medicul legist de la IML, care a solicitat autopsia, conform norei asistentei, Alexandra Cozer. Tot nora asistentei decedate a declarat ca victima era fericită că s-a vaccinat. 

5. Profesorul Gheorghe Dolinschi, jurnalist cultural la cotidianul „Crai nou”, împlinise chiar pe 6 februarie 2021 vârsta de 76 de ani. Distinsul profesor, jurnalist și cărturar din comuna Arbore, județul Suceava, a murit pe 6 februarie după ce a făcut prima doza de vaccin anti-Covid la Rădăuți și apoi i s-a făcut rău, potrivit presei locale.

6. În cazul profesorului universitar Ioan Dzițac din Oradea, care a decedat după a doua doză a vaccinului, conform relatărilor presei, soția profesorului, Simona Dzițac, a reacționat pe Facebook, afirmând că decesul a fost cauzat de o boală de inimă. Un studiu american arată însă o sensibilitate a celor bolnavi de inimă sau cu probleme vasculare și nu recomandă vaccinarea acestora, avertizând autoritățile în acest sens.

7. Asistentul medical Gheorghe Leca, de 64 de ani, căzut din prima linie.

8. Cazul suspect de deces al medicul ortoped Florică Guțu, 58 de ani.

9. Lucrător pe ambulanță la Spitalul de Copii din Timișoara - Ștefan Radovits, 64 de ani. - Aceste trei cazuri au fost prezentate de ActiveNews, AICI.

10. 1 martie 2021, Ioan Barbu, bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu. 

11. Azi, învățător de 45 de ani, Argeș.

Citiți: NOI DOVEZI. Peste 500 de decese post-vaccin în Europa și peste 900 în America. În România subiectul e OMERTA. CIFRE și GRAFICE OFICIALE despre morți suspecte în urma vaccinurilor de Covid Pfizer/BioNTech și Moderna, din baze de date ale UE și SUA

VOM REVENI!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Mirror 04.03.2021 14:21
  Cine cunoaște rusa ca să ne spună de ce sunt vaccinati cu forța acești ruși? Se pare că același echipaj de mascați este filmat acționând intr-un bloc, pe stradă, dar și în biroul unui polițist pe care il vaccinează deși e turmentat...
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4065255313507749&id=100000699607013
 • Orizont 04.03.2021 15:28
  Am inteles ca nu e ceva real. Ar fi niste montaje facute de Andrey Klochkov pe canalul YouTube BARAKuda . Cauta pe net Vitaly Nalivkin - un "actor" care imita politiceni - cumva face o satira la adresa lui Putin.
  Dar este posibil ca ceva de genul acesta să devină realitate în curand ...
 • Orizont 04.03.2021 15:30
  https://handofmoscow.com/2020/07/01/fictional-mp-nalivkin-repeated-photo-of-putin-2007/
 • Dionisie 04.03.2021 19:21
  Ieri a mai murit un barbat in Arges, la 4 ore dupa vaccin. Retransmit mesajul unei prietene:
  Avem o colega la Scoala al carei sot a murit in urma vacc. Ieri la 2 l-a facut si seara in jur de 6 a murit. Nu stia sa aiba vreo boala, avea in jur de 40 de ani. Nu stiu amanunte, zice ca a facut un soc. Ea il facuse deja, ii fusese rau vreo 2 zile.
 • ActiveNewsRo 04.03.2021 19:49
  Multumim pentru comentariu! Incercati sa mai aflati cateva detalii ca sa dam de caz. Multumim!
 • Saiana 04.03.2021 23:48
  Deci... au pregatit vaccinul ca sa fie pregatit, apoi au dat drumul virusului, dar pentru ca virusul nu a avut efectul estimat , au trecut la vaccin...dar partea frumoasa abia acum urmeaza, pentru ca dupa ce ne tin in lock down si ne afecteaza sistemul imunitar , cu purtarea mastii, cu izolarea, cu demoralizarea etc...vaccinul va face praf sistemul nostru deja afectat, dupa ce ne vor vaccina obligatoriu pe toti , care moare imediat dupa vaccinare , asta e, daca nu, vor "slobozi " urmatorul corona virus , dar care ce sa vezi sistemul nostru imunitar nu va mai putea sa-i faca fata pentru ca, anticorpii s-au dezvoltat pentru acest virus...si atunci sa vezi genocid... Cit ma doare ca oamenii si-au bagat capul ca strutul in nisip si nu vor sa vada adevarul. Mergeti fratilor ca innecatii la vaccinare, si cit mai repede sa nu cumva sa se termine.
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României