UE și Arafat insistă pentru Pașaportul-Certificat de Vaccinare. La ce este folositor dacă vaccinații se pot îmbolnăvi și transmite virusul altora, din postura de „bombe silențioase”? SONDAJUL ACTIVENEWS: 94,9% din peste 20.000 de cititori sunt CONTRA

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pașaportul verde”, documentul menit facilitării călătoriilor în interiorul UE, ar urma să devină operațional în iunie, a declarat duminică Thierry Breton, comisarul european pentru Piața Internă,  informează AFP citată de Agerpres și Adevărul.

SONDAJUL ACTIVENEWS lansat după ce tovarășa Angela Merkel a anunțat că Pașaporul UE de vaccinare este în lucru relevă că 94,9% din peste 20.000 de cititori ai noștri sunt CONTRA 

Acest certificat, pentru care ar urma să fie prezentată miercuri o propunere finală, va conține informații care „vor indica faptul că o persoană fie a fost vaccinată împotriva COVID-19, fie s-a vindecat sau a primit un rezultat negativ la test”, a explicat Thierry Breton,  într-o întâlnire cu presa.

„Va fi sub format electronic sau pe hârtie”, a spus el. Echipat cu un cod QR, obținut gratuit, acest certificat va fi în limba fiecărei țări și tradus în engleză. „Va fi valabil în toate țările Uniunii Europene. Lucrăm pentru ca acest lucru să fie gata înainte de luna iunie”, a afirmat comisarul european. Comisia Europeană ar urma să prezinte săptămâna viitoare propunerea sa finală privind pașaportul verde, în contextul în care statele din sudul blocului comunitar, dependente în mare măsură de turism, speră ca astfel să poată relansa acest sector în sezonul estival care se apropie, notează AFP.

Interesant că încă de sâmbătă Raed Arafat afirma același lucru în România.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a explicat, sâmbătă, la Digi 24, că adeverințele eliberte după vaccinarea împotriva COVID-19 sunt valabile și în afara României, scrie Libertatea.

„E un cod QR care permite verificarea. E mai greu să falsifici”, a spus Arafat. „Adeverința de vaccinare cu data e valabilă și atunci când urci în avion și o arăți și în altă țară, ei o văd și o recunosc. Ea este și în limba engleză, e un cod QR care permite verificarea și faptul că demonstrezi că ești vaccinat este verificabil”, a spus Raed Arafat.

„Acest lucru poate fi aplicat la turism, între țări mai ales. Sunt state care discută deja acest lucru și cred că îl vor aplica. Dacă ai fost vaccinat, nu mai intri în carantină, pentru că știu că deja ai fost imunizat și scade șansa de răspândire și de a infecta pe alții”, a adăugat Raed Arafat.

Cum rămâne totuși cu demonstrația făcută prin cazul jurnalistului Mirel Curea, care, deși vaccinat complet, tot s-a infectat cu virusul Covid devenind o „bombă silențioasă” pentru alții? Cu siguranță, situația este valabilă pentru toți cei vaccinați.

Și atunci de ce este nevoie de acest „certificat” care se va transforma în „pașaport verde”?

SONDAJUL ACTIVENEWS:


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • JoeB 14.03.2021 21:33
  Adevărul despre COVID-19 | O carte nouă de dr. Joseph Mercola
  Doctorul din NY a dovedit că toată lumea este greșită despre hidroxiclorochină
  Analiza de Dr. Joseph Mercola Fapt verificat
  21 februarie 2021


  STORY AT-A-GLANCE-
  În martie 2020, dr. Vladimir Zelenko s-a lăudat cu o rată de succes de aproape 100% în tratarea pacienților cu COVID-19 cu hidroxiclorochină (HCQ), azitromicină și sulfat de zinc timp de cinci zile
  Zelenko a tratat acum 3.000 de pacienți cu simptome COVID-19 și doar trei pacienți cu risc crescut au murit
  Dezinformarea și minciunile directe au fost făcute despre HCQ, inclusiv cercetări fabricate, într-un efort aparent de a suprima și preveni utilizarea pe scară largă
  Tratamentul precoce este crucial. În primele cinci zile de infecție cu SARS-CoV-2, încărcătura virală rămâne destul de constantă. În jurul zilei a 5-a, crește exponențial, putându-vă copleși sistemul imunitar. Pentru a preveni complicațiile, tratamentul trebuie să înceapă în primele cinci zile de la apariția simptomelor
  Tratamentul timpuriu este, de asemenea, crucial pentru a preveni simptomele „pe termen lung” după recuperare. Niciunul dintre pacienții lui Zelenko care și-a început tratamentul în primele cinci zile nu a dezvoltat simptome pe termen lung
  Dr. Mercola intervievează experții

  Acest articol face parte dintr-o serie săptămânală în care Dr. Mercola intervievează diverși experți cu privire la o varietate de probleme de sănătate. Pentru a vedea mai multe interviuri de experți, faceți clic aici.

  Mulți medici din întreaga lume au început să utilizeze medicamentul anti-malarie hidroxiclorochină (HCQ) de la începutul pandemiei COVID-19. Printre aceștia se află doctorul Vladimir Zelenko, medic practicant într-o comunitate evreiască din Monroe, New York.

  El a atras atenția națională în martie 2020 când i-a spus gazdei radio Sean Hannity că a avut o rată de succes de aproape 100% în tratarea pacienților cu COVID-19 cu HCQ, azitromicină și sulfat de zinc timp de cinci zile.1 „Am văzut rezultate remarcabile ; previne într-adevăr progresia bolii, iar pacienții se îmbunătățesc ", a spus el la momentul respectiv.

  Ca răspuns, oficialii județeni din domeniul sănătății au declarat că afirmațiile lui Zelenko sunt „neîntemeiate” și au îndemnat locuitorii să asculte oficialii din domeniul sănătății publice.2 În acest interviu, el explică modul în care HCQ funcționează împotriva COVID-19 și discută minciunile făcute cu privire la medicament pentru a suprima răspândirea utilizare. Zelenko avea un cont Twitter foarte activ și avea să primească milioane de vizualizări pe tweet-urile sale și, la fel ca mulți alți adevărați din această pandemie nebună, a fost cenzurat și recent eliminat de pe Twitter.

  „Când avem o populație mare de oameni care trebuie tratați, trebuie să fie orală, ieftină, sigură și eficientă”, spune el. „Apropo, acest lucru nu este nou. Aceste informații erau cunoscute în 2005 - chiar înainte.

  Există lucrări cu [Dr. Anthony] Numele lui Fauci pe el, numind [HCQ] un drog miracol. Fauci a numit HCQ un vaccin. Există o lucrare în care a numit-o un tratament absolut de vis și un vaccin. Deci, este uitat în mod convenabil, dar asta este. Este o chestiune de evidență științifică ”.

  Ceea ce este cel mai impresionant pentru mine este că el, prin cercetări profunde, încercări și erori în tranșee, a stabilit un protocol incredibil de eficient și a făcut acest lucru în condiții enorme de sănătate personală. În primăvara anului trecut, a fost diagnosticat cu un tip de sarcom pulmonar care este de obicei considerat terminal și, deși îmbunătățit, continuă să fie tratat pentru această afecțiune.

  Găsirea soluțiilor pentru a evita o capcană a morții
  În timp ce SARS-CoV-2 străbătea comunitatea sa evreiască strâns legată, Zelenko vedea între 50 și 250 de pacienți pe zi. În acest moment, el a tratat peste 3000 de pacienți cu simptome asociate COVID-19. Doar o treime dintre ei au primit de fapt regimul de triplu medicament.

  Restul de două treimi se aflau în categorii cu risc scăzut și nu aveau nevoie de tratament medicamentos.

  În total, Zelenko a avut doar 15 pacienți care au ajuns să necesite spitalizare, dintre care patru au fost intubați. Toate au fost în cele din urmă extubate și recuperate cu succes. Restul de 11 au fost admiși pentru antibiotice intravenoase pentru pneumonie. În total, doar trei dintre pacienții săi cu risc crescut au murit din cauza COVID-19, ceea ce ridică rata mortalității pentru acest tratament la doar 0,3%.

  „Nu poți ignora asta. Asta nu ia în considerare nici măcar pacienții cu stratificare a riscului, pe care am ales să nu îi tratez. Cu alte cuvinte, am putut să le spun acestor pacienți: „Știu că vei fi bine. Du-te acasă și vei fi bine. ”Și asta are valoare.

  Dacă le includeți, rata mortalității este chiar mai mică. Și acest lucru a fost reprodus. Nu trebuie să mă asculți. Îl poți numi anecdotic tot ce vrei, dar acum există profesori de virologie la Harvard cu 4.000 de experiențe de pacienți.

  Dr. George Fareed, de exemplu, sau Dr. Harvey Risch de la Școala de Epidemiologie din Yale, care a demonstrat că este absolut dovedit statistic că HCQ utilizat în mediul pre-spitalicesc este absolut eficient. Este imposibil să fie o greșeală ”, spune el.

  Apasa aici pentru a afla mai multe
  De ce HCQ?
  Zelenko spune povestea modului în care a început să trateze pacienții cu COVID-19 cu HCQ:

  „Spitalele erau aproape de capacitate și toate serviciile ambulatorii erau închise. Jumătate din personalul meu era bolnav și dintr-o dată am avut o zonă de război. Practic am început să învăț medicina de triaj, încercând să salvez cât mai mulți oameni posibil.

  La acea vreme, întreaga lume se concentra asupra construirii aparatelor respiratorii și a capacității spitalului [în loc să pună] accent pe îngrijirea pre-spitalicească. Am găsit asta bizar pentru că asta nu facem niciodată în medicină. [Folosim] bunul simț și intervenim în primele etape.

  Este mult mai ușor să remediați o mică problemă decât o problemă mare. De exemplu, cineva are cancer, nu așteptăm să devină boală metastatică. Tratăm cât mai curând posibil. Cineva are o infecție mică. Am eliminat infecția.

  Dacă vă uitați la CDC, acestea vă recomandă să începeți tratamentul gripei cu medicamente antivirale în primele 48 de ore, nu în săptămână, cu excepția cazului în care a fost vorba de COVID-19. Ni s-a spus să trimitem pacienții acasă și, când se îmbolnăvesc, să-i trimitem la spital, unde erau șanse mari să fie intubați, mai ales în martie și aprilie.

  În acel moment, în oraș, aveau rate de mortalitate peste 80%. Deci, a fost o condamnare la moarte. Nimic din toate acestea nu avea deloc sens pentru mine. Așadar, am început repede să-mi spăl virologia.

  Am vrut să înțeleg cum funcționează acest virus și, mai important, ce pot face în legătură cu acesta. O serie de pe YouTube numită MedCram, Episodul 34, a salvat lumea. Acesta explică biologia din spatele modului în care zincul inhibă ARN-polimeraza și faptul că zincul nu poate pătrunde în celulă. Deci, are nevoie de ajutor. ”

  Zelenko continuă să descrie modul în care s-a instalat pe HCQ, așa-numitul ionofor de zinc, ceea ce înseamnă că transferă zincul în celulă. El a decis să trateze pacienții cu risc crescut cât mai curând posibil, iar acest lucru sa dovedit a fi esențial. Tratamentul timpuriu chiar salvează vieți atunci când vine vorba de COVID-19. Aceasta nu este o situație în care strategia „așteptați și vedeți” este bine sfătuită.

  Potrivit lui Zelenko, în primele cinci zile de infecție cu SARS-CoV-2, încărcătura virală rămâne destul de constantă. În jurul zilei 5, crește exponențial, putând copleși sistemul imunitar. Acest lucru a însemnat, de asemenea, că nu-și permite să aștepte rezultatele testelor, care au durat aproximativ cinci zile. Până atunci, majoritatea pacienților ar fi progresat deja prea mult.

  Deci, dacă un pacient prezintă simptome, mai ales dacă au raportat și pierderea gustului sau a mirosului, el ar începe tratamentul imediat. În retrospectivă, aproximativ 90% din testele la persoanele care prezintă simptome au avut un test pozitiv.

  Sinergia HCQ și a zincului
  Zelenko compară HCQ și zincul ca o armă și un glonț. HCQ este arma care trage zincul în celulă. Zincul este glonțul de argint care ucide virusul prin inhibarea unei enzime asociate cu replicarea virală în interiorul celulei. Antibioticul azitromicină este administrat pentru a preveni pneumonia bacteriană și alte infecții bacteriene secundare care sunt frecvente în COVID-19.

  Astăzi, desigur, avem și mai multe informații, ceea ce înseamnă că există mai multe instrumente disponibile alături de HCQ, zinc și antibiotice. Ivermectina, de exemplu, pare foarte utilă, în special pentru prevenire, la fel ca și steroizii și diluanții de sânge. Deci, Zelenko va modifica acum tratamentul pacienților individuali pe baza simptomelor lor.

  „Nu este o abordare de tăiere a cookie-urilor, dar ceea ce este absolut același lucru este că pacienții cu risc crescut trebuie tratați cât mai curând posibil, în primele cinci zile de la apariția simptomelor și toți supraviețuiesc”, spune el.

  Operația psihologică împotriva HCQ
  Din păcate, după cum a discutat Zelenko, a existat în esență o „operație psihologică” pusă în aplicare pentru a speria oamenii departe de HCQ. O mare parte din asta o transforma într-o problemă politică. Încă de la început, medicii care au consumat medicamentul au fost amenințați cu pierderea licenței lor medicale, lucru nemaiauzit pentru un medicament cu o istorie atât de lungă de utilizare în siguranță.

  Guvernul SUA a înrăutățit lucrurile, eliberând numai autorizații de utilizare de urgență pentru utilizare în spital și nu pentru ambulatoriu. Între timp, HCQ este utilizat de aproximativ 60 de ani la persoanele cu afecțiuni cronice precum lupusul și artrita reumatoidă.

  „Deci, ipocrizia, pierderea bunului simț, îndoctrinarea absolută au ucis mulți oameni”, spune Zelenko. „Cauza principală a acesteia este modul în care educăm oamenii. Înainte, învățământul superior era despre predarea gândirii critice și a raționamentului deductiv, a analizei analitice.

  Acum îi îndoctrinăm pe oameni să răspundă la stimuli precum câinii, precum automatele, ca roboții. Simțul comun nu mai contează. Aceasta este critica mea față de învățământul superior și de ce cred că mulți medici au căzut în capcană. De asemenea, această țară a fost traumatizată. Chiar dacă un medic a fost dispus să o dea, pacienților le-a fost frică să o ia. ”

  Cel mai mare motiv al fricii s-a datorat, din păcate, studiilor și studiilor falsificate care utilizează doze toxice. Este dificil să nu bănuiți un motiv ulterior în lumina acestor fapte. După cum a remarcat Zelenko, o componentă principală a răspunsului pandemic, și anume tratamentul pre-spitalicesc sau ambulatoriu, a fost suprimată.

  Întrebarea este de ce? Un motiv evident a fost acela că a fost un an al alegerilor prezidențiale, iar președintele de atunci Trump a ieșit în sprijinul HCQ în martie 2020. Anunțul său a declanșat reacții imediate din partea unei mass-media cronice ostile. "Au existat o mulțime de oameni dispuși să folosească toate modalitățile posibile pentru a-l defăima pe președinte și a discredita orice ar putea să-i ofere o victorie", spune Zelenko.

  Apoi, desigur, au existat interese financiare. Milioane de dolari au fost investite în medicamente noi, cum ar fi remdesivir, de exemplu - un medicament care costă mai mult de 3.000 de dolari pe tratament și este doar pentru utilizare în spital.

  Spitalele au fost, de asemenea, plătite cu zeci de mii de dolari în plus pentru pacienții cu COVID-19, așa că nu a lipsit niciun stimulent pentru a aduce oamenii în spital și a-i menține acolo. Între timp, tratamentul ambulatoriu precoce al lui Zelenko costă aproximativ 20 de dolari.

  Studiile frauduloase au alimentat neîncrederea
  În ceea ce privește studiile frauduloase și înșelătoare, primul care a declanșat alarma a fost un studiu VA din Virginia, care a constatat că HCQ nu a împiedicat moartea. Cu toate acestea, l-au folosit doar la pacienții în stadiu târziu, care erau deja pe ventilatoare. De acolo, au extrapolat incorect că nu ar fi util în etapele anterioare, ceea ce pur și simplu nu este adevărat. Alte studii au folosit pur și simplu doza greșită.

  În timp ce medicii care au raportat succesul medicamentului utilizează doze standard în jur de 200 mg până la 400 mg pe zi, fie pentru câteva zile, fie pentru câteva săptămâni, studii precum Procesul de recuperare finanțat de Bill & Melinda Gates3 au folosit 2.400 mg de hidroxiclorochină în timpul primele 24 de ore - de trei până la șase ori mai mari decât doza zilnică recomandată4 - urmată de 400 mg la fiecare 12 ore timp de încă nouă zile pentru o doză cumulativă de 9.200 mg pe parcursul a 10 zile.

  În mod similar, Procesul de solidaritate, 5 condus de Organizația Mondială a Sănătății, a utilizat 2.000 mg în prima zi și o doză cumulativă de 8.800 mg pe parcursul a 10 zile. Aceste doze sunt pur și simplu prea mari. Mai mult nu este neapărat mai bun. Prea mult și ghici ce? S-ar putea să omori pacientul. După cum a remarcat Zelenko, aceste doze sunt „suficiente pentru a ucide un elefant”.

  Nu este clar de ce aceste studii au folosit astfel de doze enorme, văzând modul în care dozele în care este prescris acest medicament în mod normal, pentru o serie de condiții, nu ajung niciodată atât de mare. „Toate aceste studii au făcut să demonstreze că dacă otrăvești pe cineva cu doze letale de medicament, vor muri”, spune Zelenko.

  Apoi a fost celebrul studiu Lancet pe care Organizația Mondială a Sănătății l-a folosit pentru a justifica interzicerea esențială a HCQ. Acest studiu a fost retras când s-a descoperit că datele au fost fabricate complet și complet cu date generate în mod fals de la o companie fly-by-night. Ar fi trebuit să fie o meta-analiză a aproximativ 90.000 de pacienți, care a arătat că HCQ are efecte letale.

  Din păcate, înainte de a fi retras, acest fals studiu a dus la faptul că OMS (sau pentru a cita Zelenko, „organizația mondială de omucidere”) a pus un moratoriu asupra utilizării HCQ, ceea ce nu a îmbunătățit încrederea publicului în droguri. Chiar și mai flagrant, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente a folosit acea hârtie falsă ca una dintre justificările sale pentru eliminarea autorizației de utilizare de urgență pentru HCQ, chiar dacă studiul fusese deja retras.

  Suprimarea HCQ ucisă inutil zeci de mii
  Potrivit lui Zelenko, „HCQ este cel mai sigur medicament din istoria medicinei, azitromicina este unul dintre cele mai frecvente antibiotice utilizate în medicină, iar zincul este un mineral bine cunoscut și bine tolerat. Aceste medicamente erau accesibile și disponibile pentru a fi luate acasă, ceea ce era foarte important. Și au funcționat. ”

  Virusul nu este periculos dacă îl abordați corect. Dacă îl tratați în intervalul de timp potrivit, nu este diferit de gripa rea. Vă puteți descurca. ~ Dr. Vladimir Zelenko
  30 iunie 2020, Zelenko și doi coautori au publicat un studiu, 6 care arată că tratarea pacienților cu COVID-19 care au confirmat rezultatele pozitive ale testelor „cât mai devreme posibil după apariția simptomelor” cu zinc, doză mică de HCQ și azitromicină au redus șansele de spitalizare cu 84% și decesele cauzate de toate cu 500%, comparativ cu absența tratamentului.

  Destul de nebun, chiar dacă Zelenko a depus eforturi mari pentru a împărtăși descoperirile sale clinice cu Casa Albă și Institutele Naționale de Sănătate, el nu a primit niciun sprijin și i s-a spus că nu au niciun folos.

  „Ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani este că elita academică și industria farmaceutică au crescut un monopol asupra adevărului medical”, spune el.

  „Se simt doar date generate prin studii randomizate de control, studii farmaceutice sponsorizate sau cele care ies din instituțiile academice majore, trebuie privite ca adevăr. Orice lucru care vine de la un medic de primă țară trebuie să fie anecdotic.

  Aceasta este crima aici. Și au creat bariere artificiale care împiedicau fluxul de bun simț și informații care salvează viețile. Știți ce țări au luat-o în serios? Vedeți, aceasta este o boală a bogăției, deoarece țările bogate și-ar putea permite risipa de bani. Țările sărace precum Honduras ... nu aveau opțiuni.

  Nu-și permiteau aparatele respiratorii. Nu aveau suficientă capacitate de spital. Deci, au gravitat spre abordări generice ieftine. Și acestea sunt cele care au cele mai bune rezultate. ”

  Zelenko subliniază Uganda, care are o populație de aproximativ 50 de milioane de oameni, dar a înregistrat doar 325 de decese.7 „Cred că acesta a fost un genocid împotriva persoanelor în vârstă și o crimă împotriva umanității”, spune el. "Există o mulțime de oameni care au sânge pe mâini, inclusiv mass-media."

  Efort coordonat de a provoca rău
  El subliniază, de asemenea, că răspunsul pandemic, inclusiv suprimarea HCQ, a fost în mod clar un efort global coordonat.

  „Trebuie să te întrebi, cine beneficiază de o lume destabilizată? Cine beneficiază de haosul pe stradă, de anarhie, de disperare financiară, de traume psihologice? ... În unele părți ale acestei țări, rata sinuciderilor a crescut cu 600%.

  Vorbesc cu colegii mei din sălile de urgență - cantitatea de abuz asupra copiilor și abuzului conjugal pe care au văzut-o este absolut ridicolă. Cantitatea de daune colaterale cauzate de boli care pot fi prevenite, cum ar fi bolile de inimă și cancerul, care sunt în creștere, deoarece oamenii nu au acces la îngrijiri de rutină.

  Mulți oameni nu primeau operații opționale la timp. Deci, au fost multe daune colaterale. Închiderea ucide mai mulți oameni decât virusul. Virusul nu este periculos dacă îl abordați corect. Dacă îl tratați în intervalul de timp potrivit, nu este diferit de gripa rea. Vă puteți descurca. Nu trebuie să închizi lumea. ”

  Adevărata agendă care intră în viziune simplă
  Într-adevăr, lumea devine din ce în ce mai alb-negru și devine din ce în ce mai ușor de văzut că sistemele globale și naționale nu beneficiază, ci, mai degrabă, înrobesc populația și cum o fac. După cum a remarcat Zelenko:

  „Văd lumea acum cu o asemenea claritate ... Nu mai este confuz. Este o alegere binară. Este foarte clar cine este pe ce parte. Și iată echipele: sunt cei care vor să trăiască o viață a lui Dumnezeu, conștienți ... Viața noastră are sfințenie. Sunt neprețuite și ar trebui păstrate cu orice preț. Și nimeni nu are dreptul să înrobească o altă ființă umană. Aceasta este o abordare.

  Cealaltă este [internarea] ... o încercare de a înrobi, psihologic, și cu atât mai mult fizic, populația lumii. Vrei să știi ce urmează? Uită-te la declarațiile lui Justin Trudeau. Justin Trudeau, primul ministru al Canadei, tocmai a anunțat că oricine va da dovadă de pozitiv va fi pus în carantină într-o unitate administrată de guvern, până când guvernul va considera sigur să vă întoarceți înapoi în societate.

  Asta [și] vrea Cuomo să facă în New York. Și îți voi spune ce cred. Pentru ceea ce urmează să spun, voi fi etichetat ca un teoretician al conspirației. Dar tu stii ce? Nu-mi pasă pentru că, în cele din urmă, adevărul va ieși la iveală și istoria va dovedi că este corect.

  Dacă vă uitați la Organizația Națiunilor Unite și la Forumul Economic Mondial, acestea au un plan. Au un plan pe 30 de ani, au un plan pe 100 de ani. Totul este descris în cartea lor. Uită-te la el.

  Deci, există un plan numit planul 2030. Puteți merge la Forumul Economic Mondial și puteți privi propriile cuvinte. Este condus de Klaus Schwab și grupul său. El a scris o carte numită „Marea resetare.” De aici provine termenul.

  Acum, toate guvernele îl cită, precum Justin Trudeau, prințul Charles, primul ministru australian. Există o mulțime de alți politicieni care solicită marea resetare. Deci, care este marea resetare? Ce cer?

  Nu. 1, vreau să spun că este absolut ridicol, dar ei spun: „Nu vei deține nimic și vei fi fericit.” Aceasta este misiunea lor. Nr. 2, America nu va mai fi o superputere. Nr. 3, va exista un grup mic de națiuni care vor determina direcția către care merge lumea. Nu. 4, nu veți mânca carne decât ca un tratament ocazional.

  Nr. 5, va exista un impozit global pe combustibilii fosili pentru a eradica dependența de petrol. Nr. 6, un miliard de refugiați vor fi strămutați [și] va trebui să-i încorporăm și să-i absorbim în societatea noastră. Acestea sunt obiectivele lor declarate.

  Acum, cum luați cea mai mare țară din lume, cea mai puternică țară, cea mai bogată țară și să o faceți să nu mai fie o superputere mondială? Ei bine, exact asta fac. Economia este în pericol.

  Ați introdus un guvern acum care acordă ajutor de ajutor străin Chinei, Rusiei, Siriei, Iranului, Autorității Palestiniene. Acum trimit miliarde de dolari pentru a sprijini financiar aceste țări. Deci, trebuie să te întrebi, ce se întâmplă aici?

  Totul a început cu mulți ani în urmă, dar când Trump s-a dus la Davos, în primii câțiva ani ai președinției sale, el a spus: „Nu fac parte din agenda dvs. globalistă. Voi pune interesul meu național pe primul loc. ”A fost o lovitură în ochii globaliștilor. Acesta este punctul în care George Soros a ieșit și a spus că Trump este unul dintre cei mai periculoși oameni de pe planetă și trebuie să fie doborât.

  Era periculos pentru agenda lor. Deci, pentru ceea ce luptăm cu adevărat este sufletul omului. Dumnezeu ne testează, după părerea mea. Fiecărei persoane i se adresează o întrebare simplă, fie să vă plecați înaintea lui Dumnezeu și să vă protejați prezența divină, fie că vă veți pleca în fața lui Bill Gates ... Sun pentru Nürnberg 2.0. Acești oameni trebuie aduși în fața justiției ”.

  Nu există nicio justificare rațională pentru vaccinurile COVID-19
  Zelenko împărtășește, de asemenea, opiniile sale cu privire la vaccinurile COVID-19 mARN. El subliniază faptul că, în timp ce Gates împinge vaccinurile COVID-19, aparent pentru a salva vieți, el spune că simte că populația lumii trebuie redusă.

  „Dacă cineva ar fi eugenicist și simte că populația lumii trebuie redusă, de ce i-aș lua vaccinul pentru sănătatea mea?” el intreaba. „Inconsistențele logice de aici sunt absolut perverse.

  Sunt atât de pro-vaccin, încât nu-ți poți imagina. Am administrat zeci de mii de pacienți vaccinări. Mi-o dau mie și copiilor mei. Cu toate acestea, nu sunt pozitiv la vaccinul COVID-19. Și vă voi spune de ce: Deoarece majoritatea pacienților cu vârsta sub 45 de ani au o rată de recuperare de aproape 100%, cu un nas ușor, care curge din COVID-19. De ce aș vaccina pe cineva cu un vaccin experimental? Răspunsul nu este din motive medicale.

  O altă întrebare, de ce aș da cuiva un vaccin, chiar dacă prezintă un risc ridicat, dacă îi pot oferi profilaxie și / sau tratament precoce spitalicesc și au o rată de recuperare de 100%? Nu din motive medicale.

  O altă întrebare: De ce aș da un vaccin cuiva care a avut deja COVID-19 și are anticorpi? Nu din motive medicale. Și de ce aș da un vaccin foarte specific cuiva care va fi expus la o tonă de variante diferite, tulpini și mutații?

  Nu aș vrea. Ceea ce aș folosi este o abordare care inhibă replicarea ARN a virusurilor ARN, care funcționează pentru toate tulpinile, inclusiv, potențial, gripală. Acesta este marele secret murdar de aici. ”

  Este sigur să nu mai trăiești în frică
  Zelenko, care s-a născut într-o țară comunistă și a cărui familie a suferit sub conducerea comunistă și fascistă, este destul de sensibil la semnele acestor regimuri autoritare. El relatează o poveste spusă în cartea „Arhipelagul Gulagului” de Alexander Soljenitsin.

  Stalin a vrut să sape un canal de la Moscova la Sankt Petersburg. Lucrările efectuate la mijlocul iernii au dus la moartea a 400.000 de lucrători din închisoare, deoarece nu li s-au dat hainele sau instrumentele corespunzătoare. Corpurile au fost aruncate în ciment și au devenit o parte permanentă a canalului.

  „Nici o navă nu a folosit canalul pentru că era prea puțin adâncă. Deci, întrebarea a fost, de ce a fost construit acest canal? Și răspunsul este: pentru ca 400.000 de oameni să moară ”, spune Zelenko.

  „Nu atacă vaccinul. Atac nevoia de vaccin. Nu am suficiente informații pentru a spune că sunt bune sau rele. Și nu-mi place să ghicesc. Dar ceea ce vă pot spune este că știu cu adevărat că 99,98% dintre persoanele tinere și sănătoase cu vârsta sub 45 de ani se recuperează, fără tratament.

  Știu, de asemenea, cu certitudine, din propriile probe din lumea reală testate în luptă, care au fost reproduse acum pe sute de mii de pacienți, că, dacă interveniți devreme, eliminați, în esență, internarea și moartea. Și acum am tratat două valuri. Nu am văzut un pacient care a avut COVID-19 în primul val, să-l iau din nou ...

  Deci, nevoia de vaccin nu există. A fost ... confuz artificial ... oferind oamenilor o soluție artificială de falsă speranță pentru a-i înrobi să fie codependenți de guvern. Știi de ce abordarea mea este atât de periculoasă? Deoarece nu numai că tratează COVID-19, [ci] tratează anxietatea. Le spune oamenilor că nu trebuie să vă faceți griji.

  Declarația mea adresată poporului american sau oricui ascultă este: Reveniți la viața normală. Nu trebuie sa te ingrijorezi. Și apropo, există opțiuni fără prescripție medicală ... care pot înlocui HCQ dacă guvernul sau medicul dvs. sunt prea proști sau vicios ca să vi-l dea. Deci, nu trebuie să te bazezi pe ele. Puteți cumpăra lucruri fără rețetă care vă vor salva viața. Deci, ideea mea este să reveniți la viața normală ...

  Este de necrezut crima care a fost făcută pe psihicul uman. Strig către omenire: Nu te speria! Fii precaut. Fi inteligent. Foloseste bunul simt. Dar nu te speria. Reveniți la viață. Reangajează-te în viață. ”

  Mecanisme de acțiune HCQ și alternative
  Alternativele fără prescripție medicală la HCQ includ EGCG (extract de ceai verde) și quercetină, ambele fiind ionofori de zinc și, prin urmare, funcționează la fel ca HCQ. Quercetina funcționează cel mai bine atunci când este luată împreună cu vitamina C, cu toate acestea, deoarece vitamina C ajută la activarea acesteia. Zelenko recomandă să luați 1.000 de miligrame de vitamina C cu ea.

  Acum, HCQ are și alte mecanisme de acțiune pe lângă faptul că este un ionofor de zinc, deci este o alegere mai bună, dar dacă pur și simplu nu îl puteți obține, EGCG sau quercetina sunt suporturi viabile. Avantajele suplimentare ale HCQ includ:

  Inhibarea intrării virale în citoplasmă, în parte prin modificarea pH-ului
  Inhibarea furtunilor de citokine prin proprietăți antiinflamatorii
  Stabilizând celulele roșii din sânge, ceea ce îmbunătățește oxigenarea
  „Deoarece are patru mecanisme diferite de acțiune, este un medicament foarte eficient și are un timp de înjumătățire plasmatică de 50 de zile”, spune Zelenko. „Dar dacă nu o poți obține, nu o poți obține. Deci, voi lua quercetina sau EGCG. ”

  Avertismentul aici este că trebuie să implementați acest tratament în intervalul de timp potrivit. Poate fi util să recunoaștem că, în esență, avem de-a face cu două boli sau stadii ale bolii, aici.

  În primul rând, există infecția virală și, în al doilea rând, există supra-răspunsul imun care duce la eliberarea citokinelor inflamatorii și a agenților care pot provoca cheaguri de sânge. Cheia este de a preveni progresia de la prima etapă la a doua.

  Ajutorul pentru prescripție este disponibil
  La fel ca mulți alții care au îndrăznit să conducă mănușa care este promovarea HCQ, Zelenko a fost atacat din mai multe unghiuri. Personajul său a fost asasinat în presă, acreditările sale medicale au fost puse la îndoială și amenințate, iar prezența sa online a fost redusă la tăcere.

  „Aveam zero experiență în mass-media înainte de martie 2020. Sunt un doctor liniștit care avea grijă de pacienții săi, ducând o viață senină. Dintr-o dată, totul a explodat asupra mea ...

  Am fost pe Twitter, obținând 10 milioane de afișări pe tweet. M-au închis luna trecută pentru manipularea platformei. Nici măcar nu sunt sigur ce înseamnă asta. Așadar, a trebuit să-mi dezvolt propriul site web. Este gratuit și are protocoalele mele în 20 de limbi diferite. ”

  Pentru a afla mai multe despre protocolul lui Zelenko, asigurați-vă că vizitați site-ul său web, vladimirzelenkomd.com. Acolo veți găsi protocoale nu numai pentru tratamentul precoce, ci și profilaxie, împreună cu studii care documentează raționamentul fiecăreia dintre componentele tratamentului și mărturiile pacienților.

  Site-ul său web include, de asemenea, acces la telemedicină prin „Vorbiți cu un medic”, care vă poate face peste noapte medicamentele. „Așadar, dacă locuiți într-un stat care este tiranic, puteți avea o consultație cu Dr. Fields”, spune Zelenko. „A trebuit să dezvolt acest lucru, deoarece erau pacienți în toată țara care nu aveau acces [la HCQ].”

  HCQ ar trebui să fie disponibil pentru majoritatea oamenilor din SUA în acest moment, dar aveți nevoie de o rețetă, iar unii medici nu sunt încă dispuși sau rezistenți să o prescrie. Alteori, farmaciile pot crea obstacole. „Poate fi nevoie de o oarecare diligență, dar niciunul dintre pacienții mei nu merge fără medicamentul scris pentru ei”, spune el.

  Tratamentul timpuriu previne efectele secundare pe termen lung
  În încheiere, merită menționat faptul că, atunci când tratați devreme, riscul de a dezvolta efecte secundare pe termen lung, denumit în mod obișnuit „transportatori de lungă durată”, este practic nul. Niciunul dintre pacienții lui Zelenko care a primit tratament în primele cinci zile de la apariția simptomelor a continuat să dezvolte simptome pe termen lung.

  „Am avut pacienți care au transportat transporturi lungi, dar au venit la mine după acea fereastră și erau deja avansați în procesul inflamator. În acel moment, furtuna de citokine se prinsese deja. Au dezvoltat cheaguri de sânge, unii dintre ei aveau infarct pulmonar sau, de fapt, accident vascular cerebral.

  Alții au dezvoltat ARDS sau leziuni pulmonare catastrofale și pneumonii, iar alții pur și simplu nu sunt ei înșiși. Nu știu cum să o descriu, dar a mâncat o parte din sufletele lor. Nu sunt aceiași oameni. Există depresie, lipsă de energie. Există și un impact psihologic.

  Deci, nu înseamnă că nu mă ocup cu transportatorii cu distanță lungă, da. Dar modalitatea de a preveni sindromul de lungă călătorie este de a interveni în primele cinci zile, cu medicamente antivirale adecvate la pacienții cu risc crescut. Acest lucru este 100% de succes ”, spune el.

  Lumina Adevărului va Prevalui
  Zelenko se referă la pandemia COVID-19 și la tot ceea ce o înconjoară ca pe un război informațional, un război propagandistic, iar obiectivul și agenda sa principală în acest război este să educe și să spună adevărul.

  „Există o mulțime de narațiuni false care sunt pompate în capul oamenilor, pentru a crea frică”, spune el. „În Psalmii lui David, scrie:„ Cu oamenii strâmbi trebuie să te descurci strâmb. ”De asemenea, spune că ar trebui să înveți de la un hoț.

  Așadar, am învățat de la inamic și le folosesc tactica pentru a le contracara. Principala tactică este răspândirea adevărului. Apropo, nu mai depinde de mine. Am lideri din a doua, a treia și a patra generație care și-au asumat misiunea și răspândesc cu adevărat cunoștințele în întreaga lume.

  Este de neoprit. Ar putea încerca să o încetinească și așa sunt. Dar adevărul va ieși la iveală. Adevărul iese la iveală. Și când adevărul va fi revelat, oamenii care încearcă să-l împiedice și să folosească minciuni pentru sacrificare, vor fi distruși de el, dacă vrea Dumnezeu.

  Acum sunt mai optimist decât am fost vreodată, pur și simplu pentru că nu mai există confuzie. Viața era foarte confuză. Nu știai ce e bine, ce e rău. Acum, este foarte clar. Există mult mai mult rău, este adevărat. Dar știu unde este. Știu unde este inamicul. Și știu unde este binele. Și puțină lumină îndepărtează mult întuneric. ”
 • Orizont 14.03.2021 21:50
  https://www.stiripesurse.ro/renate-weber-profeteste-pasaportul-de-vaccinare-va-fi-impus-si-e-discriminatoriu_1691320.html
 • Orizont 14.03.2021 22:38
  https://www.luju.ro/gandesc-deci-sunt-terorist
 • ioansperling 15.03.2021 06:50
  Nu o sa foloseasca la nimic cum nu folosesc nici restrictiile dar pentru urgentarea planului lor este un bun catalizator!
 • UN_OM 15.03.2021 08:44
  Reprezintă o evidență sigură a celor 'imunizați' la nivel european/global . In topic : cea mai mare afacere la nivel mondial din istorie. Afacerea dă roade, deci, trebuie continuată .
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires