UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

De Alesandru Anghel și Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un cântăreț de muzică rock în vârstă de 48 de ani din Cumbria, Marea Britanie, a suferit un „traumatism cerebral fatal” în urma unei tromboze - astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge - provocate de „vaccinul” Covid de la AstraZeneca, a concluzionat ancheta autorităților, citată de Antena 3 (foto captură dreapta).

ActiveNews a semnalat cazul rockerului Zion în urmă cu un an, în iulie 2021, AICI (foto captură stânga).

Rockerul a murit în același mod ca tânăra de la Cluj, zilele trecute: Timeea, 21 de ani, însărcinată în 3 luni, tromboză venoasă, a murit cu zile la Neurochirugie Cluj. Medicii nu i-au mai putut salva viața. Tromboza venoasă se numără între efectele vaccinării Covid, potrivit unui studiu Lancet

În vârstă de 48 de ani, cântărețul rock Zion a suferit de o durere de cap chinuitoare pe 13 mai anul trecut, la opt zile după ce a primit primul vaccin, la Penrith Auction Mart din Cumbriam, scrie Daily Mail, potrivit sursei citate.

El a murit ulterior la Royal Victoria Infirmary (RVI) din Newcastle-upon-Tyne, în 19 mai.

În cadrul anchetei finalizate în 17 august la serviciul de Medicină Legală / Coroners Court din Newcastle, Marea Britanie, s-a aflat cum starea sa s-a deteriorat grav în zilele de după apariția simptomelor de durere de cap.

Un paramedic a fost chemat în mai anul trecut, pe 15 mai, la domiciliul victimei, care acuza dureri înfiorătoare de cap, și i-ar fi recomandat să mergă la spital. În cadrul anchetei a fost audiată și Vikki Spit, logodnica și partenera de 21 de ani a lui Zion, care a spus că paramedicul a fost „categoric” când a spus că „migrena nu avea nicio legătură cu vaccinul” și că amândoi „au crezut” acest lucru. Doar era un paramedic. Adică un fel de cadru SMURD.

Ea a adăugat: „(Zion - n.r.) era pregătit să meargă la spital dacă sfatul era să facă acest lucru”. Paramedicul a negat afirmația femeii.

Ulterior, a fost efectuată o analiză clinică a modului în care Serviciul de Ambulanță din Nord-Est a gestionat apelul inițial și s-a concluzionat că paramedicul a făcut o „evaluare amănunțită” și că nu ar fi existat „nici un motiv de îngrijorare”.

Două zile mai târziu, la 17 mai, un alt paramedic a sosit la domiciliul lui Zion și l-a descris ca fiind „confuz”. Zion a avut apoi ca o criză ușoară de epilepsie și a fost transportat imediat cu o ambulanță la spitalul Carlisle.

Ulterior, a fost trimis la RVI și a fost transportat de urgență la spital pentru a fi operat imediat.

Damian Holliman, neurochirurgul care l-a operat pe Zion, a declarat că, la sosirea sa, niciuna dintre pupile nu răspundea la lumină. În acest moment, Zion avea o hemoragie la nivelul creierului și a fost operat.

Medicul neurochirurg Holliman a declarat că era „pe deplin conștient” că cheagul de sânge al lui Zion „a fost rezultatul vaccinării sale recente”. „Nu am niciun alt motiv să cred că a fost altceva” - tromboza sa a fost „legată cumva de vaccinare”.

Alți doi consultanți de la RVI au depus, de asemenea, mărturii în cadrul audierii și au fost de acord cu opinia lui Holliman, potrivit căreia Zion a suferit complicații rare din cauza vaccinului.

Într-o concluzie, medicul legist Karen Dilks, a declarat: „Zion a murit din cauza unor complicații foarte rare și agresive ale vaccinului contra coconavirusului AstraZeneca”. 

Citiți și Av. Gheorghe Piperea: PROCESE PENTRU „MORȚILE SUBITE” - Dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporală a administrării unui vaccin, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci CAUZA ESTE VACCINUL

Realitatea ne arată însă că astfel de morți subite nu sunt deloc „rare”, după cum se poate vedea și pe site-ul

RealNotRare.com

Luna trecută, responsabilii britanici din domeniul sănătății au recomandat tuturor persoanelor sub 40 de ani să li se ofere o alternativă la vaccinul de la AstraZeneca, din cauza temerilor legate de formarea de cheaguri de sânge, mai informează Daily Mail.

Într-o emisiune la Trinitas TV din perioada de propagandă agresivă pandemică, un cercetător român de la Oxford. Ștefan Dascălu, decorat (pentru ce?) chiar și cu Ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni”, recomanda vaccinul produs de universitatea lui în fața experților în sănătate Vasile Bănescu și Visarion Alexa, afirmând cinic și faptul că embrionii umani folosiți pentru dezvoltarea serului experimental au fost uciși... demult.

Citiți și Rămas paralizat după injectarea cu serul AstraZeneca sigur și eficient și externat după 420 de zile de spitalizare, un fost agent de pază și securitate vorbește: Am făcut doar ceea ce Guvernul ne-a spus să facem. Regret că am făcut vaccinul

 

Cu privire la practicile AstraZeneca, prestigioasa publicație britanică de specialitate British Medical Journal (BMJ) a publicat un articol științific în care se acuză „lipsa gravă de transparență în ceea ce privește raportarea finanțării cercetării” Oxford-Astra Zeneca. Deși la începutul pandemiei cele două producătoare au susținut că munca lor este „non-profit”, ulterior și-au schimbat din mers politica, în ciuda criticilor opiniei publice, și au ajuns la profitabila cifră de doar 4 miliarde de dolari din „vaccinul” „non-profit”. Nici o problemă de etică. La fel ca la Trinitas TV.

În emisiunea de la Trinitas TV ni se spunea mincinos că serul experimental criminal - după cum se vede mai sus - nu generează reacții adverse grave - recomandându-se vaccinarea - dar și că dezvoltarea vaccinurilor din fetuși umani nu este chiar așa o problemă de bioetică, morală, pentru că crima, respectiv „cercetarea” s-a petrecut... cu mult timp în urmă și a fost efectuată printr-un „avort medical legal”!

Teza „avortului medical legal” a fost reluată recent de încă purtătorul de cuvânt de pe Patriarhie, declanșând protestele oficiale a două mari organizații Pro Vita:

Poziția Federației Ortodoxe Pro Vita din România față de dezbaterile pe tema pretinsului drept la avort și a mesajelor smintitoare ale funcționarului Patriarhiei Vasile Bănescu: AVORTUL NU ESTE NICIODATĂ O SOLUȚIE MORALĂ, ORICARE AR FI CIRCUMSTANȚELE!

PRO VITA București cere demiterea Purtătorului de Cuvânt al Patriarhiei, după poziția sa confuză, anticreștină și antiumană, de susținere a avorturilor. La fel și cititorii ActiveNews: VASILE BĂNESCU NU REPREZINTĂ BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Mircea Dragan 19.08.2022 16:32
  A gasit ce a cautat. Este cool sa fii cobai.
 • Andri 19.08.2022 18:49
  Strigator la cer!
  Imi placea candva sa-l urmaresc pe preotul Visarion Alexa, m-am lamurit rapid cand a inceput sa faca reclama injectiilor guvid, declarand ca-si va injecta si copiii cu serul minune.
  Dumnezeu cu mila cu noi toti..
 • __ 20.08.2022 00:00
  hazliu, Mircea ^^^
  acum un an am pus un studiu independent de la oamenii de știința de la Oxford pe tema Tromboza Venoasă Cerebrală (TVC). Eu sunt un prost dar studiul, ca multe altele, nu. Acela zice ceva foarte simplu: da, exista beneficiu, faci TVC și de la covid (cauzat de tulpina activă, mai periculoasă, la momentul 2021, respectiv, nu aceasta de acum din România), dar TOTUȘI faci și de la vaccin. Proporția era 8 la 1 covid versus vaccin sau ceva de genu. Deci mult maii rău de la covid. Deci e bun vaccinul. Dar... dă cu virgulă, e o problemă. Există un risc mare. Există posibilitatea să o mierlești, există posibilitatea să te sinucizi (în loc să scapi de covid). E probema inexpugnabilă a deciziei personale. Pentru cine e treaz. Pentru cine știe că are responsabilități sfinte. Pentru cine știe să scoată biruiana din grădină Că CINE se cunoaște cel mai bine, sau ar trebui să se cunoască? Păi, omul însuși.
 • Floros 22.08.2022 18:16
  Vasile Bănescu. Un limbric. Poate așa i se ordonă să latre. Biserica ortodoxa romana suntem noi toți românii care o frecventăm. Nu purtătorul lui pește de cuvinte. Poporul român ortodox cu frică și cu dragoste de Dumnezeu poate să mute munții din loc. Nu are dreptul nimeni să ne spună să ne vaccinăm. Mi-e frică doar de Dumnezeu, atât.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol