Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson spune că medicii ar trebui să-și ceară scuze pentru că au recomandat vaccinul anticovid.
 
"Dacă rănești pe cineva în mod neintenționat, trebuie să spui: "Îmi pare rău"."

"Apropo", a adăugat Carlson, "nu m-aș duce niciodată la un medic care încă minte în legătură cu COVID, pentru că este o persoană periculoasă. Este o persoană imorală și periculoasă".

"Nu pot să trec peste asta", a continuat Carlson.

"Este ca și cum, 'Oh, sunt grozav în meseria mea. Am ucis o grămadă de oameni, dar sunt o persoană grozavă'. Este ca și cum, nu, este un păcat prea mare pentru a fi trecut cu vederea. Nu ai nicio credibilitate dacă nu-ți ceri scuze pentru asta și nu explici cum ai ajuns la acea concluzie greșită.", a spus Tucker în cel mai recent interviu cu Jimmy Dore.
 
Vedeți secvența VIDEO AICI
 
Interviul integral:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Passagero 29.03.2024 12:27
    Ce scuze, trebuie sa plateasca daune si sa mearga la bulau pentru crimele savarsite.
  • Oscar D. 29.03.2024 13:45
    Da, sa umple podurile oamenilor pe care i-au mintit si manipulat cu scuze. Fix de aia e nevoie, pana cedeaza grinzile. Si atunci e totul bine.
  • dumbirish01 29.03.2024 14:08
    "Emmanuel Todd indică faptul că satanismul este gramatica ascunsă a Statului Zero în mod obișnuit atunci când susține că un „ritual satanic” („Une sorte de rituel Économico-Philosophotico-Satanique”) a servit ca punct de demarcare dintre epoca elitei WASP și momentul când a fost succedată de sinagoga Satanei ca sii clasă conducătoare a Americii. Orbit de categoriile superficiale pe care și le-a însușit -o de la Max Weber, Todd nu reușește să vadă nu numai că gramatica ascunsă a protestantismului este satanică, ci și mai important, că America a devenit Marele Satan atunci când evreii au preluat cultura. Todd insistă că dispariția protestantismului este „cheia explicativă decisivă” pentru a înțelege „actuala turbulență globală” [53], fără a ne spune cine a reușit sa inlocuiasca WASP ca noua clasă conducătoare a Americii. Todd susține că „dispariția religioasă” (religia extincției) a dus la „dispariția moralității sociale și a sentimentului colectiv; la un proces de expansiune geografică centrifugă, combinând cu o dezintegrare a inimii inițiale a sistemului ”[54] ca și cum ar fi un act impersonal al naturii, fără actori umani la cârmă.

    satanismul a fost traiectoria Imperiului Anglo-American de când Satana a susținut faimosul său discurs la începutul poemului epic protestant Paradise Lost. Poeții romantici ai Angliei, așa cum am indicat deja, știau că Satana era eroul Paradisului pierdut. Când Percy Bysshe Shelley a vrut să aprindă focul rebeliunii în Irlanda, el nu a putut găsi nicio frază mai bună decât cea pe care Satana obișnuia să -și trezească demonii în iad când a spus la încheierea acelui discurs: „Trezește -te, ridica-te sau ramai pentru totdeauna căzut . ” Satanismul eroic al lui Milton devine evident la începutul aceluiași discurs, când Satana, care a fost expulzat din cer, se trezește întro-o mare de flăcări, care acum este nu numai casa lui eternă, ci și regatul său. În acest discurs, Satana începe prin a -și lua rămas bun de la cer.


    „Aici, în sfârșit”, au spus puritanii când au ajuns în America, „putem domni în siguranță”. După ce dictatorul puritan Oliver Cromwell a murit în 1660, un val de revulsie la excesele puritanismului a măturat prin Anglia, care a fost cel mai bine simbolizat de gloata care a exhumat corpul lui Cromwell și l -a spânzurat. Capul lui Crowell a apărut în timpul acestui act de desecrare, iar locul unde se află necunoscut până în zilele noastre, dar spiritul său revoluționar se îndepărtase din Anglia,( în timp ce capul lui era încă pe umeri ) și migra peste Atlantic spre Massachusetts, unde a devenit Spiritus Movens în spate Revoluției americane un secol mai târziu.
    " https://www-unz-com.translate.goog/ejones/cherchez-le-juif-satanism-as-the-hidden-grammar-of-america/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
  • Alex TG 29.03.2024 14:48
    Doar sa-si ceara scuze? Cand aveau atitudinea de gardian la Auschwitz si se dadeau drept atoatestiutori? (Vezi Gheorghita, Fauci, Lauterbach etc.). Au ucis cu buna stiinta milioane de oameni..
  • Aljones 29.03.2024 15:44
    Scuze? Ce au facut se numeste participare la genocid. La parnaie direct.
  • Mars.60 Stefan 29.03.2024 18:27
    Da. Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze. De dupa gratii.
  • Bizar 29.03.2024 19:07
    Cine controlează America? Iată o modalitate ușoară de a afla dacă ești controlat.
    https://twitter.com/i/status/1773602427775623367
  • Neanae 29.03.2024 22:59
    Șmeker mai e și Tuckeraș ăsta. Păi nu e clar ca a aruncat piatra-n lac și noi bâldâbâc ne aruncăm după ea? Și să înjurăm noi în locul lui pe ăia ale căror scuze sunt beșini de draci ce sunt?
    Bravo, el un domn, noi ca țâganii urlam să le moară nenorociților tot testosteronul așa măcar nu mai procreeaza, cu alte cuvinte să le moară tăt neamul lor de criminali.
    Sa fie puși la zid fără proces, ca pe Ceaușescu (uneori îl regret, pe ea nu), toți nenorociții care au făcut tot ce puteau mușchii lor ca să omoare lent, mediu, rapid milioane de oameni … Auzi, să-și ceară scuze. Ei lor. Gramatical o violare lingvistică. SĂ PREZINTE SCUZE OMENIRII ȘI IERTARE ÎNAINTE DE EXECUTARE ÎN ZORI!

    Aaaa, ce m-a făcut Tucker să mă ușurez în locul lui
  • Brainless 30.03.2024 10:16
    Intr-o lume ideala toti cei care au recomandat vaccinul, sau l-au impus altora sub o forma sau alta (politicieni, medici, "influenceri"...) si NU s-au vaccinat ei insisi, ar trebui judecati pentru genocid. Cei care au facut-o din convingere si au zeama magica in vene trebuie doar evitati ca imbecili periculosi. Toti ceilalti nu au alta solutie decat sa raman treji la viitoarele pandilii si sa evite pe cat posibil "binefacerile" medicinei moderne.
  • Rusi 01.04.2024 10:37
    Medicii care au recomandat vaccinul anticovid trebuie condamnati la moarte pentru crime impotriva umanitatii.
Ultima oră

21:50

Adriana Tîrnoveanu: Sălciuța tatei...

20:45

Macron vrea Înarmarea Nucleară a Europei împotriva Rusiei

20:42

De ce sunt intelectualii lași?

19:30

23 de ani de la întronizarea Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, de către vrednicul de pomenire Patriarh Teoctist, de Florii 2001 - FOTO/VIDEO

17:22

Emanuel Petran: Schema prin care suntem furați

14:30

TREI DECENII OBSEDANTE. Unul dintre ultimele editoriale ale lui Nicolae Iliescu...

13:14

Topul orașelor cu cei mai mulți Miliardari - Mari schimbări

12:30

Gând de Duminică – Intrarea Domnului în Ierusalim - de Elena Solunca. La Mulți Ani tuturor celor ce poartă nume de flori!

00:00

Sărbătoarea care vestește Sfintele Paști. Duminica Floriilor - intrarea Domnului în Ierusalim

22:38

“Vocea lui Traian Trifan a sunat în sufletele noastre ca o trâmbiță a Apocalipsului”

21:45

Prof. Florin Popescu: Ce concluzie am avut în urma conferinței de ieri despre Pascalie, ce soluție există?

20:30

Ion Cristoiu: Candidatura lui Cozmin Gușă la prezidențiale este un mare eveniment. În SUA crește nemăsurat revolta studenților împotriva războiului din Gaza - VIDEO

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE