Trump îi cere lui Biden să-și ceară scuze pentru că a transformat Duminica Paștelui în Ziua Vizibilității Transsexualilor

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Biden a stârnit furie declarând ziua de 31 martie "Ziua vizibilității transsexualilor", care în acest an a picat duminica Paștelui, Trump i-a cerut președintelui să-și ceară scuze pentru o asemenea ”blasfemie”, relatează FOX.

Secretarul național de presă al lui Trump, Karoline Leavitt, a calificat drept "îngrozitor și insultător" faptul că Biden "a proclamat în mod oficial duminica Paștelui drept "Ziua vizibilității transsexualilor"".

Leavitt a spus că anunțul președintelui este un exemplu al "asaltului de ani de zile al administrației Biden asupra credinței creștine".

"Cerem campaniei eșuate a lui Joe Biden și Casei Albe să prezinte scuze milioanelor de catolici și creștini din America care cred că ziua de mâine este destinată unei singure sărbători - Învierea lui Iisus Hristos", a spus ea.

În timp ce 31 martie a fost desemnată pentru a onora mișcarea transsexualilor încă de când Biden a preluat funcția, anul acesta cade în Duminica Paștelui, una dintre cele mai importante zile pentru creștini, deoarece aceștia sărbătoresc Învierea lui Iisus Hristos. 

"De Ziua vizibilității transsexualilor, onorăm curajul și contribuțiile extraordinare ale americanilor transsexuali și reafirmăm angajamentul națiunii noastre de a forma o Uniune mai perfectă - în care toți oamenii sunt creați egali și tratați în mod egal pe tot parcursul vieții lor", se arată în comunicatul difuzat de Casa Albă.

"Astăzi, trimitem un mesaj tuturor americanilor transsexuali:  Sunteți iubiți.  Sunteți ascultați.  Sunteți înțeleși.  Voi aparțineți.  Voi sunteți America, iar eu și întreaga mea administrație vă susținem", a continuat acesta.
 
"ACUM, PRIN urmare, eu, JOSEPH R. BIDEN JR., președintele Statelor Unite ale Americii, în virtutea autorității cu care am fost investit prin Constituția și legile Statelor Unite, proclam prin prezenta 31 martie 2024, Ziua vizibilității transsexualilor."
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Hombre 31.03.2024 14:57
    Trump are dreptate. Aceasta zi a fost pusa in mod expres ca o batjocura pentru cei 140 milioane de protestanti si 70 milioane de catolici care traiesc acolo. Cum poti sa fixezi ultima zi din luna (si din trimestru) ca o zi a "incluziunii"? Iar in Canada anul fiscal se termina tot pe 31 martie. Au pus-o special ca sa le strice Pastele.
    Dar o sa vada el la alegeri.

    Vestea buna e ca nici macar Biden nu mai spera ca va fi ales in noiembrie.
    Vestea proasta e ca probabil vom avea razboi, ca sa ramana in continuare la putere.
  • Mars.60 Stefan 31.03.2024 15:29
    Agenda 2030 - 17 obiective de distrugere pe termen lung
    16.03.2024 | www.kla.tv/28484

    Omenirea este zguduită și frământată de crize existențiale. Niciun domeniu al vieții nu este cruțat. Fie în economie, finanțe, politică, etică, medicină sau altceva, parcă nicio piatră nu e lăsată neîntoarsă. Dar de ce oare? Ce, sau mai degrabă, cine se află în spate? O viziune investigativă și o gândire consecventă sunt necesare aici dacă nu vrem să ne înecăm în valurile din ce în ce mai mari.
    Următorul documentar de 30 de minute realizat de asociația elvețiană WIR face lumină asupra acestui haos care escaladează dramatic: cei mai malefici infractori s-au strecurat în poziții de conducere în toate domeniile comunității noastre și își orchestrează Agenda Mondială Unică 2030, disprețuind oamenii și înrobind națiunile.

    AGENDA ONU 2030

    Agenda 2030, proclamată la întrunirea Organizației Națiunilor Unite din 2015 de la New York, este un tratat global pentru viitor, la care guvernele naționale trebuie să se angajeze.
    Această agendă cuprinde 17 așa-numite obiective de sustenabilitate, care arată bine doar la prima vedere.
    La o privire mai atentă, ajungem mereu la aceiași actori, care, de fapt, nu doresc decât controlul total asupra resurselor planetei noastre - un guvern mondial unic și centralizat și, astfel, înrobirea tuturor popoarelor.
    Pentru a-și exercita influența în toate domeniile vieții și în toate structurile, aceste obiective sunt promovate nu numai de Organizația Națiunilor Unite, ci și de parteneri influenți, cum ar fi Forumul Economic Mondial și Marea Resetare a acestuia. De peste 50 de ani, WEF pune în legătură cei mai influenți oameni din politică, afaceri, știință, mass-media, sindicate, ONG-uri, cultură și biserici și îi aduce împreună cu cei mai bogați oameni din lume. În plus, de mai bine de 30 de ani formează elita politică și corporatistă a lumii.
    Fie că este vorba de Bill Gates, Jeff Bezos, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Viktor Orban sau Vladimir Putin. Cu toții au trecut prin școala WEF ca tineri lideri globali. Nu-i de mirare că fondatorul forumului, profesorul german Klaus Schwab, este una dintre cele mai influente personalități ale vremurilor noastre.

    Agenda 2030 a Organizației Națiunilor Unite – program în 17 puncte pentru dominația mondială și înrobirea tuturor popoarelor:

    1. Combaterea sărăciei sub toate formele

    Națiuni întregi și economiile lor sunt distruse în mod deliberat și sunt făcute dependente de guverne pentru a conduce victimele într-un amestec de socialism digital și comunism. Scopul este de a centraliza toate bunurile și resursele, de a le înregistra digital și de a le distribui sau face accesibile numai în anumite condiții. Pentru asta, însă, oamenii trebuie să fie pregătiți să se supună complet complexului industrial digital.

    2. Stoparea foametei, securitatea alimentară și nutriția îmbunătățită și promovarea unei agriculturi durabile

    Agricultura va fi distrusă. Cum fermierii au devenit dependenți de subvenții, globaliștii au acum un joc ușor. Se creează constant noi cerințe pe care agricultorii nu le pot îndeplini, lăsându-i fără opțiuni pentru gestionarea fermelor lor. Astfel, tot mai multe ferme dispar.
    Scopul este ca întregul sector agricol al unei țări să fie preluat de corporații și investitori internaționali uriași. Acestea ar putea recurge la ingineria genetică și la alte metode dăunătoare, sau ar putea produce doar alimente de calitate inferioară, sau pur și simplu ar putea lăsa pământul în paragină pentru a crea o penurie de alimente. Cine deține suveranitatea asupra alimentelor controlează omenirea.

    3. Asigurarea unei vieți sănătoase oamenii de toate vârstele și promovarea bunăstării

    Accentul este pus pe digitalizarea și centralizarea tuturor standardelor medicale de către OMS. Organizația Mondială a Sănătății poate impune măsuri medicale în întreaga lume, sub amenințarea amenzilor și sancțiunilor. În acest scop, responsabilitatea pentru măsurile medicale de orice fel va fi luată de la guvernele naționale. Prin intermediul așa-numitului tratat privind pandemiile, OMS va decide la nivel mondial când și unde vor fi ordonate măsuri coercitive precum măști, vaccinări, teste, închideri și carantine.
    În plus, toate datele privind sănătatea vor fi stocate într-o bază de date internațională și vor fi legate de identitatea digitală a tuturor cetățenilor. Industria medicală va fi standardizată la nivel mondial.
    Toate opiniile și rezultatele cercetărilor în medicină care se abat de la OMS vor fi sistematic suprimate, persecutate și incriminate. Metodele naturiste vor fi interzise în sectorul sănătății și înlocuite cu programe educaționale, produse și servicii ale industriei farmaceutice și chimice.
    Sănătatea oamenilor va fi apoi în întregime în mâinile OMS, deoarece aceasta va putea interveni pentru a reglementa comportamentul neconform prin intermediul datelor de sănătate accesibile în mod deschis. Aceasta poate duce la interzicerea accesului la hrană și la medicamentele necesare pentru cei care bat la ochi.

    4. Asigurarea educației incluzive, echitabile și de calitate și promovarea oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții pentru toți

    Armonizarea globală a sistemelor de educație și standardizarea propagandei pentru a asigura îndoctrinarea în profunzime a copiilor și tinerilor de pretutindeni. În acest scop, ar trebui să existe un trunchi comun de educație. Altfel spus, un regulament cu un conținut ideologic obligatoriu care să fie programat pentru toți oamenii.
    Aceasta duce la o reeducare totalitară în interesul elitelor, în care nu ar mai trebui să existe valori determinate cultural. Ideologiile de gen, cum ar fi LGBTQ, terorismul climatic și presupusa sănătate prin administrarea de substanțe chimice farmaceutice, vor fi folosite pentru a diviza mai eficient oamenii și pentru a-i controla și dirija sub pretextul unui nou guvern mondial, al unui tribunal mondial, al unei forțe de poliție mondiale, al unei bănci mondiale, al unei organizații mondiale a sănătății și al unei monede mondiale digitale.

    5. Împuternicirea femeilor și fetelor pentru oportunități egale și autodeterminare prin egalitatea de gen

    Diversitatea de gen și LGBTQ sunt menite să facă normale toate anomaliile create în mod artificial, inclusiv tendințele pedofile, nu numai pentru a realiza familia tradițională și dizolvarea și dezintegrarea popoarelor, ci și pentru a crea mai multe diviziuni și conflicte interpersonale.
    Astfel, femeile pot fi exploatate și mai eficient în munca salariată de către corporațiile globale, în timp ce copiii pot fi educați de către stat în instituții care funcționează toată ziua. Astfel pot fi îndoctrinați ideologic mult mai devreme. Prin distrugerea legăturii familiale, statul digital urmează să ocupe un loc central, asigurând hrană și locuință în anumite condiții și înlocuind astfel rolul familiei.

    6. Asigurarea disponibilității și gestionarea durabilă a apei și a canalizării pentru toți

    Resursele de apă vor fi gestionate în mod centralizat. Statele sunt forțate să își privatizeze infrastructura de apă și devin dependente de corporații care pot vinde apoi apa populației la prețuri exagerate. Suveranitatea asupra apei înseamnă că sănătatea oamenilor este complet în mâinile lor. În multe locuri, apa de la robinet este deja tratată cu substanțe chimice, cum ar fi fluorura. Acest lucru s-ar putea extinde, ducând la multe simptome cronice de boală și otrăvire, ceea ce va face jocul industriei farmaceutice, deoarece acestea pot vinde cu profit substanțele lor care suprimă simptomele.
    Declarând că lipsa de apă este creată în artificial prin schimbările climatice provocate de om, vor lua și măsuri pentru a minimiza consumul de apă, în special în sectorul sanitar. Acest lucru va face posibilă și interzicerea toaletelor convenționale și înlocuirea lor cu variante care pot funcționa fără apă.
    Oricine deține puterea asupra apei controlează în cele din urmă cine are voie să o folosească, în ce măsură și în ce scop, prin raționalizarea ei.

    7. Asigurarea accesului la energie fiabilă, durabilă și modernă, cu prețuri accesibile tuturor

    Energiile regenerabile, adesea imature, vor fi subvenționate cu banii contribuabililor din motive ideologice, ceea ce va duce la creșterea nemăsurată a prețurilor la electricitate. Astfel, oamenii vor fi forțați să finanțeze dezvoltări care îi vor împinge tot mai mult în sărăcie și, prin urmare, în dependență de stat.
    Oamenii vor fi forțați să folosească noile tehnologii pentru a genera energie și pentru a le instala. Cum asta e foarte scump, oamenii vor trebui să se bazeze pe împrumuturi, devenind dependenți de sistemul financiar monopolist, sau să-și vândă proprietățile sub valoarea lor acelorași structuri globaliste și să se mute în orașe de 15 minute.
    Sectoare întregi ale economiei se vor prăbuși, iar firmele mici și întreprinderile familiale vor dispărea. Astfel, dominația pe piață a marilor corporații poate fi extinsă în continuare. Toate rutele de aprovizionare cu energie vor fi digitalizate pentru a putea analiza în timp real consumul tuturor gospodăriilor.
    Contoarele inteligente, termometrele cu IOT și alte dispozitive de măsurare conectate în rețea ar trebui să facă posibilă monitorizarea și sancționarea unor gospodării întregi, dacă guvernul sau inteligența artificială ordonă acest lucru. În acest fel, energia poate fi raționalizată sau oprită complet de la distanță.
    Lipsa nu numai că va duce la profituri gigantice pentru companiile energetice, dar îi va face și pe oameni permanent vulnerabili la șantaj și control. Dacă companiile tehnologice și guvernele continuă să își extindă puterea și influența, pana de curent și raționalizarea vor deveni parte din viața de zi cu zi.

    8. Promovarea creșterii economice durabile, pe termen lung, ocuparea deplină a forței de muncă (produktive Vollbeschäftigung) și munca decentă pentru toți

    Efectele secundare ale campaniilor de vaccinare cauzează o lipsă a forței de muncă. Țările mai bogate vor recurge la lucrători calificați din străinătate, atât cât mai este nevoie de ei, ceea ce va determina migrația forței de muncă. Aceasta va avea un efect negativ asupra țărilor de origine ale acestor migranți, iar țările lor vor fi slăbite de lipsa forței de muncă calificate și vor fi lăsate de izbeliște.
    Odată ce majoritatea așa-numiților muncitori calificați au migrat și țara de origine a migranților amenință să se dezintegreze, elita globală va începe să jefuiască și să vândă țările slăbite. Cu toate astea, migrația forței de muncă poate fi, de asemenea, folosită ca pretext pentru a distruge economia țării de destinație. Este suficient să se importe suficienți lucrători necalificați pentru a provoca cât mai multe pagube prin lipsa de expertiză, deoarece standardele de calitate sau procedurile relevante nu sunt stăpânite.
    Pentru a produce tulburări, e suficient să inundăm o țară cu muncitori migranți. Acest lucru va duce la conflicte între localnici și migranți, iar războaie civile posibile vor destabiliza țara. Excedentul de forță de muncă creat în mod artificial va fi exploatat de marile corporații pentru a dicta condițiile de muncă. Astfel, oamenii pot fi exploatați și mai eficient, cu aprobarea guvernului. Valorile liberale și demnitatea umană vor fi atunci de domeniul trecutului.
    Odată ce întreprinderile mici și mijlocii locale au fost distruse în mod sistematic și o mare parte a populației a devenit șomeră, o structură parțial socialistă și comunistă poate fi impusă cu ușurință victimelor. În acest fel, locuințele, energia sau hrana pot fi condiționate de docilitate sau de bugetul CO2 .

    9. Construcția infrastructurii rezistente, promovarea industrializării favorabile incluziunii și încurajarea inovării

    Toate națiunile trebuie să fie egale. Aceasta va duce la o scădere a standardului statelor foarte dezvoltate, încât toate națiunile vor fi împinse într-o sărăcie fără precedent. Prosperitatea populației muncitoare va fi distrusă prin expropriere treptată. Totodată, profiturile clasei conducătoare globale vor crește incomensurabil. În același timp, profiturile clasei conducătoare globale cresc nemăsurat. Întreaga economie și toate resursele sunt centralizate și monitorizate prin introducerea unor instanțe de gestionare și control, cum ar fi identitatea digitală, bugetele CO2 și monedele digitale. Autoritățile, birourile, poliția și instanțele vor fi preluate de inteligența artificială și de procesele automatizate digital. Economiile naționale vor fi distruse în favoarea marilor corporații internaționale care acționează în conformitate cu strategia comunistă pe termen lung.
    Automatizarea și robotizarea aduc oamenii la șomaj și în dependență de guverne, conducând la abolirea proprietății private și la drepturi restrictive de utilizare și de proprietate în funcție de bugetul de CO2 și de monedele digitale.
    Locurile de muncă existente și școlile vor fi relocate în realitatea virtuală. Accesul la clădirile fizice sau la zonele de 15 minute va depinde de sistemele digitale de acces și de identificare.
    Spațiul de locuit este relocalizat în orașe modulare digitalizate și complet monitorizate, în orașe de 15 minute și în giga-orașe de tip chinezesc, în care oamenii nu mai pot circula liber din cauza limitării emisiilor de CO2, încât se poate vorbi mai degrabă de închisori în aer liber decât de spații de locuit.

    10. Reducerea inegalității în interior și dintre țări

    Scopul este de a distruge orice independență economică și financiară prin ruinarea sectoarelor economice cu utilizare intensivă de CO2 , prin eliminarea banilor lichizi și a tuturor structurilor care nu respectă agenda Forumului Economic Mondial și a ONU. Un venit de bază individual cu instanțe de control corespunzătoare prin intermediul conturilor de CO2 și al monedelor digitale va putea influența direct sau împiedica consumul.
    Grupurile etnice vor fi amestecate pentru a elimina orice individualitate culturală și religioasă.
    În acest scop, sunt promovate parteneriatele multiculturale. Alimentarea conflictelor culturale și religioase duce la situații extreme care crează premisele pentru restrângerea altor libertăți de către guvern. Sistemele de educație, finanțe și sănătate sunt centralizate și aliniate. O religie și o cultură mondială sunt, de asemenea, introduse sub pretextul păcii și al înțelegerii internaționale. Concurența economică este incriminată și proprietatea privată este naționalizată pentru a uniformiza condițiile de concurență. Drepturile la resurse sunt distribuite în conformitate cu liniile directoare ale noului guvern mondial.

    11. transformarea orașelor și a așezărilor în orașe incluzive, sigure, rezistente și durabile

    Conflictele create și provocate în mod deliberat de migrația în masă și de migrația forței de muncă nu numai că vor alimenta șomajul și concurența aferentă, dar vor crește și criminalitatea la un nivel fără precedent.
    Protestele civile și condițiile asemănătoare unui război civil vor servi drept bază pentru a restrânge și mai mult drepturile fundamentale și libertatea de mișcare a oamenilor la nivel local și pentru a-i ține închiși în orașele lor de 15 minute ca într-un centru de detenție. Libertatea de mișcare nu va mai exista. Aceasta va depinde de bugetul de CO2 și va permite oamenilor să rămână doar în anumite cartiere pentru a proteja clima și a asigura siguranța unei zone.
    Orașele și așezările se transformă în gigaorașe de 15 minute, cu digitalizare și supraveghere radicale. Locuitorii vor fi monitorizați non-stop în timp real și sancționați cu amenzi, restricții bugetare CO2 sau pedepse cu închisoarea în caz de încălcare.
    Toate ajutoarele bănești vor fi eliberate exclusiv în formă digitală, dar numai persoanelor care acceptă noul sistem și își adaptează comportamentul la ordinea de zi.
    Monopolurile de putere vor fi extinse în mod radical și vor fi dotate cu drepturi speciale pentru a interveni în orice domeniu al vieții în cazul în care agenda este încălcată. Aceasta înseamnă că orice cetățean care critică guvernul poate fi reținut pe termen nelimitat sau chiar ucis fără proces sau acuzații.
    Atacuri teroriste brutale și raiduri ale poliției sunt puse în scenă pentru a intimida criticii, pentru a-i reduce la tăcere și pentru a-i face incapabili să acționeze. Înainte ca situația să escaladeze complet, oamenii vor fi dezarmați și legile privind armele vor fi ajustate în așa măsură încât victimele nu vor avea nicio șansă de a se apăra împotriva agendei totalitare.
    Statul va adopta noile legi de expropriere pentru a confisca proprietăți în mod arbitrar. În prima fază de expropriere, oamenii vor fi șantajați să efectueze tot felul de lucrări de renovare a locuințelor lor pentru a atinge obiectivele climatice. În cazul în care nu se conformează cererilor autorităților și refuză, vânzarea, închirierea și locuirea în aceste proprietăți rezidențiale vor fi incriminate și interzise în cea de-a doua fază de expropriere. Milioane de oameni își vor pierde casele și proprietățile, vor trăi în dependență de stat și nu vor mai avea nicio alternativă la orașele de 15 minute.

    12. să asigure modele de consum și de producție durabile

    Vor exista bugete CO2 bazate pe sistemul de puncte de credit social al modelului chinezesc, în care fiecare persoană poate fi pedepsită sau recompensată individual pentru consumul sau comportamentul său. La nivel mondial va fi introdusă o identitate digitală. Aceasta este necesară ca bază pentru emiterea portofelelor digitale. În plus, pe măsură ce agenda avansează, se vor emite identități digitale implantabile pentru fiecare individ la naștere. Toate documentele eliberate anterior, cum ar fi permisele de conducere, cărțile de identitate, pașapoartele, certificatele de naștere, înscrierile în registrele funciare, fișele pacienților, brevetele și numerele de identificare fiscală vor fi reunite sub forma unei înregistrări de date digitale pentru identitatea digitală.
    Pe baza unei inteligențe artificiale este creată o autoritate digitală globală de contracte inteligente care reglementează toate drepturile de hrană, de utilizare, de sănătate, de circulație și de proprietate temporară. Aceasta determină cine este autorizat să dețină sau să utilizeze ceva temporar și pentru cât timp. Alocarea drepturilor de mobilitate, care determină dacă și cu ce vehicule și în ce rază oamenii sunt autorizați să călătorească. De asemenea, reglementează ce au voie să mănânce și ce substanțe trebuie să li se injecteze. Unitatea monetară universală, o monedă digitală mondială bazată pe o monedă digitală a băncii centrale, devine singurul mijloc de plată. Ea garantează în primul rând tranzacțiile nerestricționate între guverne, bănci și corporații.
    Pe de altă parte, fondurile deținătorilor de venit de bază vor fi legate de condiții și vor fi ajustate constant în funcție de obediența sistemului. Mijloacele de plată digitale vor avea o dată de expirare și vor fi programabile. Toată lumea va putea fi controlată prin intermediul punctelor CO2, iar Națiunile Unite vor putea decide pe ce pot fi cheltuiți banii digitali. Autoritățile fiscale și de control subordonate ONU, autoritățile sanitare, medicii și spitalele și alte instituții vor avea acces în timp real și parțial automatizat la toate datele pentru a interveni în comportamentul de consum al tuturor persoanelor cu interdicții și sancțiuni. Alocarea vaccinurilor, a medicamentelor și a altor măsuri medicale va fi legată de portofel, astfel încât să se poată impune recompense și sancțiuni automate, dacă este necesar.
    Toate vehiculele sunt monitorizate în timp real. În caz de nerespectare a zonelor și a intervalelor aprobate pentru vehicul, conducătorii auto sunt avertizați în prima fază și sancționați cu imobilizarea vehiculului în a doua fază. Toate produsele și serviciile, precum și modul în care trăim au o amprentă de CO2. Aceasta va fi analizată digital și va fi recompensată sau penalizată cu puncte, ceea ce va avea un impact și asupra venitului de bază. Companiile vor deveni controlabile, astfel încât li se va interzice să fabrice anumite produse sau să ofere anumite servicii dacă nu respectă obiectivele climatice.
    Pentru a facilita viitoarele exproprieri, va fi introdusă o obligație de înregistrare și verificare pentru metalele prețioase și activele de orice fel. Persoanele care dețin aur și argint și nu le-au înregistrat nu vor avea voie să le vândă organismelor oficiale, deoarece va fi legal doar să cumpere acțiuni înregistrate.
    De exemplu, exproprierea terenurilor pentru a construi parcuri eoliene, parcuri solare sau alte sisteme regenerabile va fi posibilă fără nicio problemă pe baza obiectivelor climatice. Persoanele care nu își pot permite să își convertească locuințele la cele mai recente standarde climatice nu vor avea voie să le închirieze, să le vândă sau să locuiască în ele. În caz de neconformitate, victimele vor risca ca soldul CDBC să scadă atât de mult încât nu-și vor mai putea permite nici măcar să cumpere alimente. Conceptul clădirilor pur utilitare, în care oamenii fie dorm, fie mănâncă, fie lucrează, fie se distrează, servește la izolarea și mai mult a oamenilor unii de alții.
    Familia trebuie să fie divizată și separată cât mai mult posibil pentru a face mai ușor de controlat individul. În timp ce cetățenii obișnuiți vor fi deposedați și privați de toate libertățile lor, elita va continua să conducă fără restricții și să se bucure de tot confortul.

    13. să ia măsuri imediate pentru a combate schimbările climatice și efectele acestora

    Religia pseudo-științifică a presupuselor schimbări climatice provocate de om și acțiunile de alarmă asociate sunt menite să faciliteze sincronizarea globală și preluarea puterii de către elite și cultele sfârșitului lumii.
    Exproprierea și raționalizarea tuturor resurselor acestei lumi urmează să fie impuse umanității de o eco-dictatură sociocomunistă totalitară cu manipulare, violență și șantaj.
    Pentru a dezechilibra complet procesele naturale ale naturii, atmosfera este contaminată în mod deliberat cu substanțe chimice toxice.
    Pesticidele, erbicidele și fungicidele sunt folosite din ce în ce mai des sub pretextul penuriei de alimente.
    În acest scop, alimentele naturale sunt asimilate cu furajele artificiale, iar cerința de etichetare pentru alimentele modificate genetic este abolită.
    Acest lucru se face sub pretextul Codex Alimentarius, al Organizației Mondiale a Sănătății și al Organizației pentru Alimentație și Agricultură.
    Alimentele vegetale sunt modificate într-o asemenea măsură încât ingredientele vitale nu mai sunt conținute și trebuie furnizate extern prin suplimente pentru a consolida și mai mult dependența de industria farmaceutică.
    Va exista un sistem alimentar pe două niveluri, în funcție de bugetul de CO2 și de controlul consumului prin intermediul monedei digitale.
    Substanțele psihoactive vor fi procesate sub formă de alimente sau administrate sub formă de vaccinuri pentru a influența și controla mai puternic gândurile și acțiunile oamenilor.
    Plantele medicinale care ne pot promova sănătatea sau pot ameliora suferința persoanelor bolnave și care, în prezent, încă mai concurează cu produsele industriei farmaceutice vor fi interzise, iar utilizarea lor va fi pedepsită.
    Toate produsele alimentare, energia, apa și produsele de zi cu zi, inclusiv mobilitatea, vor primi o amprentă de carbon care va fi înregistrată digital și atribuită identității digitale impuse de stat.
    Pentru a atinge obiectivele climatice de neatins, transportul privat va fi desființat și va fi înlocuit cu vehicule autonome care se vor conduce singure, care vor fi disponibile doar ca model de închiriere sau abonament, cu un scor de CO2 corespunzător.
    Acest lucru este prezentat oamenilor ca fiind mai sigur și mai ecologic, dar servește doar pentru a restricționa libertatea de mișcare și controlul total.
    Criticii și mișcările de opoziție care nu cred în schimbările climatice inumane sau care pun la îndoială cele 17 obiective ale agendei ONU 2030 sunt persecutate și reduse la tăcere.

    14. să conserve și să utilizeze în mod durabil oceanele, mările și resursele marine pentru o dezvoltare durabilă

    Apele și resursele lor vor fi înregistrate și gestionate la nivel central, iar accesul va fi posibil doar unor concerne selectate.
    Transportul maritim și, prin urmare, utilizarea privată și comercială a mărilor, lacurilor interioare și râurilor vor fi restricționate și mai mult și vor fi autorizate numai în anumite condiții, pe care micii pescari rareori și le vor putea permite.
    Cu toate acestea, marilor corporații li se va permite în continuare să pescuiască, deoarece vor primi capitalul necesar prin subvenții pentru a se conforma noilor standarde, cum ar fi digitalizarea cotelor de pescuit sau conversia la propulsie electrică.
    Acest lucru face ca pescuitul să devină mai puțin atractiv, oferta este redusă, iar cei câțiva mari deținători de licențe primesc profituri enorme.
    În schimb, acest lucru va duce la o sărăcie și mai mare în țările din lumea a treia și la o migrație în masă, care va destabiliza la rândul ei țările mai bogate.
    În plus, acidificarea oceanelor este înrăutățită de industria chimică, ceea ce poate avea consecințe incalculabile, inclusiv moartea peștilor.

    15. să protejeze, să refacă și să promoveze utilizarea durabilă a ecosistemelor terestre, să gestioneze în mod durabil pădurile, să combată deșertificarea, să pună capăt și să inverseze degradarea terenurilor și să stopeze pierderea biodiversității.

    Toate suprafețele de teren și resursele sunt înregistrate digital. Zonele de mediu și de protecție vor fi extinse pentru a conduce oamenii în orașele de 15 minute. Terenurile agricole vor fi gestionate și controlate la nivel central, astfel încât interdicțiile de utilizare vor putea fi emise în orice moment, ceea ce va face imposibilă cultivarea de alimente de către fermieri. Acest lucru va crea o penurie artificială de alimente.
    Întreprinderile vor trebui să achiziționeze licențele corespunzătoare. Utilizarea zonelor naturale, cum ar fi pădurile, parcurile, munții, pajiștile, zonele umede și zonele aride, va fi reglementată și restricționată mai strict sau va fi permisă numai cu un anumit credit de CO2.
    Pentru a preveni, se presupune, secetele și extinderea zonelor aride, se vor folosi mijloace chimice și tehnice pentru a interveni în procesele și procedurile naturale ale pământului.
    Acest lucru va distruge și mai mult biosfera, ceea ce reprezintă unul dintre obiectivele tehnocraților. Distrugerea selectivă a speciilor de plante cu ajutorul substanțelor chimice și înlocuirea lor cu plante modificate genetic, care nu se reproduc singure, care nu numai că nu au nicio valoare adăugată, dar vor distruge și echilibrul naturii.

    16. să promoveze societăți pașnice și favorabile incluziunii pentru o dezvoltare durabilă

    Monopolurile de forță sunt extinse pentru a impune concepte sociale distructive și artificiale asupra popoarelor lumii prin violență și șantaj.
    Acest lucru va duce la fugă și la războaie civile. Tradițiile și orice individualitate a popoarelor vor fi suprimate pentru a putea apărea o societate mondială standardizată.
    Monumentele istorice și operele de artă vor dispărea de pe fața publicului.
    De asemenea, va fi promovată o religie mondială în care se așteaptă ca oamenii să se supună practicilor satanice.
    Se impune amestecul obligatoriu al raselor pentru a elimina pe termen lung orice individualitate a grupurilor etnice.
    Căsătoriile mixte vor fi recompensate cu puncte și un statut social mai ridicat.
    Individul să nu se mai poată baza pe fundamentul său cultural. Pentru a maximiza confuzia, roboții cu inteligență artificială și variantele de gen create artificial vor fi egalizate și promovate din punct de vedere social.
    Sub pretextul interesului superior al copilului, instituțiilor enumerate li se va da posibilitatea de a lua mai ușor copiii din familiile care critică guvernul.

    17. Să consolideze mijloacele de punere în aplicare și să revitalizeze parteneriatul global pentru dezvoltare durabilă

    Structura din spatele Organizației Națiunilor Unite este autoritatea principală și deține toate puterile decizionale și executive.
    Statele naționale vor dispărea după ce guvernele infiltrate vor acționa ca paratrăsnete pentru oameni și ca deschizători de drumuri, iar apoi vor deveni învechite.
    Toate legile și jurisdicțiile naționale vor deveni de prisos, deoarece acestea vor exista doar în cadrul unei singure structuri centralizate, sub forma inteligenței artificiale.
    Planul elitelor este clar. Ei vor să ne conducă într-un viitor distopic, în care vom fi privați de orice libertate.
    Structurile naționale care ar trebui de fapt să ne protejeze nu se revoltă împotriva acestei agende și se opun astfel popoarelor.
    Acest lucru nu este de mirare, deoarece fiecare guvern din ziua de azi este deja infiltrat și dependent la maximum de structurile globaliste care controlează și sistemul monetar.
    Aceștia vor ca oamenii să renunțe complet la propriile libertăți și, acceptând noua ordine mondială, să-și lase propriul viitor să fie distrus.
    Depinde de noi, ca omenire în ansamblu, să ne opunem acestei agende înainte de a fi prea târziu.

    surse/linkuri:
    https://rumble.com/embed/v3tc9zg/?pub=1r1v2m
    https://www.vereinwir.ch/un-agenda-2030
    https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=ro&id=28484&date=2024-03-16
  • Mars.60 Stefan 31.03.2024 16:28
    Viganò criticizes Trump for LGBT Gala
    https://rumble.com/v21ue7q-vigan-criticizes-trump-for-lgbt-gala.html

    În acest videoclip, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò îl critică pe președintele Donald Trump pentru participarea la recenta Gală LGBT. Arhiepiscopul Viganò susține că evenimentul semnifică declinul moral din SUA și creșterea deep state-ului. Fostul președinte Donald Trump a găzduit recent o gală pentru republicanii homosexuali la Mar-a-Lago, după ce Biden a semnat așa-numita lege a "căsătoriei" între persoane de același sex sau "Respect for Marriage Act". Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, fostul nunțiu apostolic de la Vatican la Washington DC, a susținut istoric pe președintele Donald Trump în apărarea luptei președintelui împotriva globalismului, a Marii Resetări și a cauzei pro-viață. Cu toate acestea, Viganò l-a criticat recent pe Trump pentru promovarea sa deschisă a susținătorilor LGBT în urma "Legii privind respectul pentru căsătorie" a președintelui Biden. Dr. Taylor Marshall explică recenta dezamăgire a arhiepiscopului Viganò față de fostul președinte Donald Trump.
  • Tic 01.04.2024 00:41
    Multumim Mars60Stefan.Bună reamintire a planului criminal.Citiți si dati mai departe!Cât mai mult!
  • IC XC NI KA 31.03.2024 21:36
    Învierea lui Iisus Hristos e când se pogoară Lumina Sfântă la Mormântul Mântuitorului.

    Nu e clar? Vădește Dumnezeu până o să fie ..

    Asaltul asupra credinței creștine este într-adevăr dar nu de ani de zile, ci de mii de ani (imediat în 2033 ..să ne ținem). Cine crede (inclusiv ei) că asaltul lor este numai asupra credinței creștine și nu și asupra lor înșiși se înșeală amarnic ..

    Doamne, miluiește.
  1. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  2. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

  3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

  4. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  5. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

  6. Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

  7. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  8. George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

  9. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  10. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal