Trump, atac dur la administrația Biden: Unii oameni nu vor să se vaccineze și asta este libertatea lor. Avem un grup de oameni care ne distrug țara cu bună știință. Cea mai mare rușine din istoria țării noastre. VIDEO

De Cătălin Vușcan  /  

Fox News

Fox News

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul Președinte Donald Trump s-a alăturat joi postului Fox & Friends pentru a critica administrația Biden în toate privințele, de la vaccinarea obligatorie, până la crizele din domeniul imigrației, potrivit Info Wars.

Referindu-se la problema vaccinurilor, Trump a declarat: "Unii oameni nu vor să le ia și asta este libertatea lor și asta trebuie să facem. Dar, oamenii nu vor să le ia pentru că nu au încredere în Biden nu au încredere în administrație".

Trump a adăugat că un "grup de oameni", printre care posibil și Biden, "ne distrug cu bună știință țara".

"Avem un grup de oameni. Nu știu dacă este vorba de Biden. S-ar putea să nu fie. Dar avem un grup de oameni care ne distrug țara și poate că ne distrug țara cu bună știință", a spus Trump. 

Trump a criticat și gestionarea dezastruoasă a crizei din Afganistan de către administrația Biden:

„Vreau să văd binele pentru țară. Nu există nicio satisfacție. Ceea ce fac ei ne distruge țara. Țara noastră este distrusă sub ochii voștri. Și nu am mai văzut niciodată așa ceva. Retragerea din Afganistan. ... Am rămas cu 2.000 de oameni, talibanii ne respectau, [președintele afgan], cu care am avut multe de-a face, ne respecta. Aveam de gând să aducem oamenii înapoi. Urma să scoatem niște afgani, să scoatem echipamentul nostru. Am lăsat echipamente în valoare de 85 de miliarde de dolari. Este de neconceput. Săptămâna trecută au avut o paradă în care au arătat tot echipamentul pe care l-au luat. A fost ca o capitulare. Niciodată nu a existat un punct mai jos în istoria țării noastre. Și să nu credeți că, Rusia China, Coreea de Nord sau Iranul nu se uitau, pentru că, în opinia mea, a fost cea mai mare rușine din istoria țării noastre”, a spus Trump.
 
VIDEO:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Razvan Adrian 03.12.2021 11:16
    Nu cred ca era mai bun nici el numai da din gura acuma ca nu mai e la putere.
    Daca chiar era un om asa de laudabil demasca toata porcaria asta de pandemie de la inceput. Sa nu uitam ca a prins pandemia un an de zile cat a mai fost presedinte iar pe vremea lui s-au luat masurile draconice de lockdown in state si a tacut la fel cum fac toti.
    E si el ca si pesedisti...cat erau in opozitie tot dadeau din gura contra certificatului verde. Acuma aflati la putere il voteaza cu voiosie.

    Toata pandemia a avut o inertie si un impact mult prea mare la nivel global si era nevoie de o persoana influenta cum era "stimabilul" de mai sus ca sa stopeze avantul isteriei. Nu s-a intamplat nimic, asa ca acuma vom ajunge sa luam parte la acest proiect cu mic cu mare, unii de buna voie din frica de moarte iar altii constransi de amenzi uriase. Bulgarele s-a rostogolit prea mult si a luat prea mari dimensiuni ca sa-l mai opresti si toate indiciile duc spre vaccinarea obligatorie globala indiferent ca ai trecut sau nu prin boala.
    Trei lucruri importante s-au spus de catre OMS in aceste zile care ma duc cu gandul la faptul ca nu va scapa nimeni neintepat si acestea sunt:
    - afirmatia OMS ca cei trecuti prin boala cu celelalte litere grecesti sunt mult mai predispusi sa faca versiunea omicron imi intareste ideea ca nu se va mai da certificat verde la trecere prin boala cand vor declara ca a devenit tulpina predominanta.
    - declaratia OMS conform careia testele rapide nu sunt valabile la omicron scoate din joc posibilitatea testarii pentru locul de munca.
    - faptul ca a aparut in africa de sus deschide un nou drum spre vaccinarea continentului african la fel ca in restul lumii. Chiar ma intrebam acum cateva saptamani daca va scapa africa de planul acesta diabolic. Se pare ca nu.
  • Nozomi Ike Saenoda 03.12.2021 13:06
    Strategia de infiltrare și amenințarea PCC
    https://stirichina.ro/strategia-de-infiltrare-si-amenintarea-pcc/

    PCC controlează cea mai mare economie din lume în funcție de produsul intern brut (PIB), dacă luăm în considerare puterea de cumpărare pe care o cumpără PIB-ul Chinei. PCC controlează o armată de două ori mai mare decât cea a SUA în ceea ce privește numărul de trupe și, prin prisma anumitor criterii, inclusiv supercalculatoare, inteligență artificială și rachete hipersonice, este mai avansată decât Statele Unite în ceea ce privește tehnologia militară.

    Din punct de vedere diplomatic, China poate aduna mai multe voturi în Adunarea Generală a Națiunilor Unite decât Statele Unite și aliații săi, în chestiuni precum drepturile omului pentru uiguri sau economia dezvoltării. Beijingul obține acest tip de influență politică și economică în primul rând prin stimulente monetare, inclusiv prin finanțarea dezvoltării unor țări întregi, sau prin infuzii specifice de contracte și bani pentru companii puternice și persoane influente. PCC se angajează în aceste forme de corupție, unele dintre ele legale, altele nu, și în Statele Unite. Acest articol se concentrează pe modul în care PCC se infiltrează în Statele Unite, pe amenințarea pe care acesta o reprezintă și pe soluțiile potențiale pe care cetățenii le pot susține.
  • Nozomi Ike Saenoda 03.12.2021 13:07
    Infiltrarea
    În Statele Unite, PCC se infiltrează în elitele economice, politice, academice și mediatice cam în același mod în care încearcă să facă acest lucru în alte țări.

    Beijingul alege cele mai puternice interese economice americane și le oferă acces privilegiat și extrem de profitabil la piețele chineze, care constau în 1,4 miliarde de persoane și un PIB nominal de 14,72 trilioane de dolari în 2020. Printre aceste companii se numără cele mai mari nume de corporații americane, printre care Apple, Boeing, Goldman Sachs și J.P. Morgan.

    Pentru că aceste corporații fac atât de mulți bani în China și pentru că veniturile lor din China ar putea fi tăiate în orice moment de PCC, ele sunt stimulate să se conformeze dorințelor PCC. Acestea știu că dacă nu se conformează, veniturile lor din China ar putea fi reduse la zero, le-ar putea distruge profitabilitatea și le-ar putea distruge prețul acțiunilor. Uneori, PCC încearcă să își folosească influența în aceste mari corporații pentru a obține locuri în consiliile de administrație pentru membrii PCC. Uneori nu au nevoie de acest lucru, atunci când membrii consiliului de administrație existent, inclusiv cetățeni americani, cunosc regulile jocului: Livrați pentru PCC, sau pierdeți profitabilitatea companiei și poziția de lider în acest proces.
  • Nozomi Ike Saenoda 03.12.2021 13:10
    Mediile academice, mass-media mainstream și think-tank-urile, toate aflate la niveluri de elită în producția de cunoștințe și care, împreună, sunt în mare măsură autoreferențiale și exclud puncte de vedere și surse alternative, au un lucru în comun: finanțarea corporatistă. O parte substanțială a acestei finanțări corporatiste provine de la întreprinderi care depind de comerțul cu China pentru a-și menține profitabilitatea și, prin urmare, valoarea acțiunilor lor. Mediile academice depind în special de afacerile directe din China, sub forma taxelor de școlarizare de la cetățenii chinezi, care, în cazul școlilor de stat, sunt sub forma unor taxe de școlarizare foarte necesare și foarte profitabile, plătite în afara statului.
  • Nozomi Ike Saenoda 03.12.2021 14:43
    PCC se infiltrează în mod obișnuit în elitele politice prin furnizarea de venituri prin donații pentru campanii, acorduri de consultanță sau mită directă. Aceste venituri sunt aproape întotdeauna livrate de intermediari, fie că este vorba de mari corporații care produc în China, de miliardari ale căror întreprinderi fac afaceri extinse în China sau de organizații non-profit cu fluxuri de venituri din China.

    Miliardarii americani care au legături cu afacerile din China, printre care Stephen Schwarzman, Larry Fink și Michael Bloomberg, au fost unii dintre cei mai eficienți intermediari ai influenței chineze la nivelurile politice de elită din ambele partide. Dar PCC încearcă, de asemenea, să aibă acces la politicieni prin intermediul membrilor familiilor acestora.
Ultima oră

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO