Trei noi cazuri suspecte de decese în România după vaccinul anti-Covid: un asistent medical și un medic de la Spitalul Județean Neamț și un lucrător pe ambulanță de la Spitalul de Copii din Timișoara, mort după ziua lui de naștere

De Alesandru Anghel și Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei cadre medicale, două din Piatra Neamț și unul din Timișoara, se adaugă la lista morților suspecte de după vaccinul anti-Covid, morți care nu au intrat în nici o statistică oficială a Ministerul Sănătății de până acum și probabil nici nu o să intre, deși unele dintre ele a devenit deja cazuri publice. Cele trei noi decese sunt făcute cunoscute public, azi, în exclusivitate, de TVMNeamț și ActiveNews.

Se înmulțește așadar numărul deceselor post-vaccinare experimentală din România fără ca autoritățile să prevină populația și asupra riscurilor la care se expun pe lângă presupusele beneficii prezentate pompieristic. Antena 3 a prezentat zilele trecute în exclusivitate date despre un nou cadru medical decedat după vaccin: Doina Militaru, asistent optician. Trei săptămâni a durat calvarul ei de după injectarea cu ser anti-Covid, petrecută pe 15 ianuarie. Pe 24 ianuarie a împlinit 55 de ani. Era spitalizată, în plină boală. Și-a pierdut apoi organ după organ. Pe 7 a murit. Suspiciunile privind legătura cu vaccinarea au fost semnalate chiar de către medicul legist de la IML, care a solicitat autopsia, conform norei asistentei, Alexandra Cozer. Tot nora asistentei decedate a declarat ca victima era fericită că s-a vaccinat. 

Un distins profesor, jurnalist și cărturar din comuna Arbore, județul Suceava, a murit pe 6 februarie după ce a făcut prima doza de vaccin anti-Covid la Rădăuți și apoi i s-a făcut rău, potrivit presei locale. Profesorul Gheorghe Dolinschi, jurnalist cultural la cotidianul „Crai nou”, împlinise chiar pe 6 februarie 2021 vârsta de 76 de ani. Amintim că în cazul profesorului universitar Ioan Dzițac din Oradea, care a decedat după a doua doză a vaccinului, conform relatărilor presei, soția profesorului, Simona Dzițac, a reacționat azi pe Facebook, afirmând că decesul a fost cauzat de o boală de inimă cu care se lupta de mai mulți ani. Un studiu american arată însă o sensibilitate a celor bolnavi de inimă sau cu probleme vasculare și nu recomandă vaccinarea acestora, avertizând autoritățile în acest sens.

Aceasta ar putea fi situația și în cazul decesului femeii de 73 de ani din Bacău și al asistentului medical de 49 de ani din Mangalia - nici unul recunoscut oficial ca fiind din cauza vaccinului - în timp ce cazul ascuns de Ministerul Sănătății și Institutul Marius Nasta din București, al unei asistente medicale în vârstă de 55 de ani, despre a cărei moarte s-a aflat de abia pe 5 februarie, după 8 zile de la deces, este încă sub investigație.

Noile cazuri, din Piatra Neamț

ActiveNews a informat incă de pe 4 februarie cu privire la situația unui asistent medical de la Spitalul Judetean Neamt care se afla in stare grava, dupa ce s-a vaccinat anti Covid. Cazul nu fusese facut public pana atunci, transmitea TVMNeamț în exclusivitate.

Jurnalistul Ionuț Corfu de la TVMNeamț a publicat ieri seara, în exclusivitate, că, din păcate, asistentul de la UPU Piatra Neamt care a fost vaccinat desi avea simptome de infectare cu Sars Cov2, a murit  la un spital din Cluj Napoca în cursul serii de ieri, dupa cum l-au anuntat surse din Spitalul Judetean Neamt.

Asistentul medical Gheorghe Leca, de 64 de ani, căzut din prima linie 

Leca Gheorghe, în vârstp de 64 de ani, s-a vaccinat anti Covid pe 5 ianuarie, iar la momentul vaccinarii, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare du Sars Cov2. Desi a mentionat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat unda verde pentru imunizare, punand tusea pe seama unei infectii respiratorii de sezon. Pe 17 ianuarie, deci la 12 zile dupa vaccin, asistentul a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar ulterior, starea lui de sanatate s-a agravat. A fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde in seara de 17 februarie a decedat, plamanii fiindu-i foarte grav afectati.

La Sectia UPU din Spitalul Judetean Neamt, s-au vaccinat pana acum doar 10 angajati din 60, mai transmite TVMNeamț într-un alt material pe această temă..

Tot ieri seara, a murit la un spital din Iasi si o infirmiera de la Sectia Chirurgie a Spitalului Judetean Neamt. Femeia in varsta de 38 de ani, fusese transferata de la ATI Piatra Neamt, dupa ce se infectase cu Sars Cov2. Initial, s-a vehiculat ca fusese vaccinata, insa informatia nu s-ar fi confirmat, mai afirmă sursa citată.

24 de cazuri de infectare cu virusul Covid după vaccinare

Alte surse ne-a transmis că cele mai multe cadre medicale din Spitalul Județean Neamț au facut prima doza de vaccin experimental pe data de 5 ianuarie, după care a urmat și cea de a doua, la 21 de zile, soldate cu numeroase reacții adverse, între care și o pareză facială a unei doctorițe ATI, caz cunoscut doar de colegii săi medici, pentru că nu a fost raportat oficial. În urma vaccinărilor s-au înregistrat 24 cazuri de infectare cu Covid-19, cu forme mai ușoare sau mai grave.

Caz suspect - decesul medicul ortoped Florică Guțu, 58 de ani

Un alt caz suspect este cel al medicului ortoped Florică Guțu - implicat și într-un scandal local de mită -, care, după ce a făcut a doua doză de vaccin, a decedat, pe 28 ianuarie, în urma unui AVC, despre care colegii săi medici se întreabă dacă nu a fost generat tot de vaccin.

Medicul avea 58 de ani și era notoriu pentru condiția sa atletică.

Un studiu american remis autorităților federale ale SUA arată că posibile cauze ale unor morți după vaccin pot fi: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi

Lucrător pe ambulanță la Spitalul de Copii din Timișoara - Ștefan Radovits, 64 de ani

Ștefan Radovits, lucra pe ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara. La câteva zile după primul vaccin Pfizer, pe 15 ianuarie, s-a simțit rău. A doua zi, pe 16 ianuarie a.c., bărbatul de 64 de ani a decedat subit.

"Era sănătos tun.", ne-au transmis apropiați ai săi. Ștefan Radovits a murit, de asemenea, la scurt timp după aniversarea zile sale de naștere. Lucrătorul pe ambulanță se născuse pe 8 ianuarie 1957 și anterior mutării în oraș locuise pentru 12 ani in Dumbrăvița, localitate aflată la 5 km de Timișoara.

Contactat de ActiveNews, preotul din Dumbrăvița, părintele Vasile Achim Baboș, ne-a confirmat informațiile și ne-a declarat că chiar el l-a condus pe decedat pe ultimul drum pentru a-i face slujba de înmormântare. „Nu știu să fi avut vreo problemă de sănătate.”, ne-a spus părintele Baboș.

Tentativa noastră de a lua legătura cu conducerea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu nu a avut succes. La nici unul dintre numerele de telefon dispuse pe site nu a răspuns nimeni, în ciuda încercărilor noastre repetate.

Numărul deceselor pare să fie oricum mult mai mare. Profesorul de drept Gheorghe Piperea a declarat, de asemenea, într-o emisiune TV, că are cunoștință de cel puțin alte 10 cazuri.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • JoeB 21.02.2021 01:30
  Pandemia Covid este rezultatul blocării tratamentului eficient de către autoritățile de sănătate publică
  Paul Craig Roberts  20 februarie 2021  De ce toate țările din lume urmează același răspuns nereușit și iresponsabil la Covid? Măștile și „distanțarea socială” de șase picioare sunt ineficiente, la fel și vaccinurile. Cu excepția cazului în care masca este un N95, masca nu împiedică transmiterea virusului. Deoarece virusul este răspândit aerian sau prin aerosoli, șase picioare între persoane nu împiedică răspândirea. Blocările sunt mai dăunătoare pentru oameni și economii decât Covid.  De ce autoritățile aplică măsuri ineficiente ignorând în același timp măsurile de succes dovedite care reduc foarte mult amenințarea Covid și poate o elimină cu totul? Oare pentru că măsurile dovedite sunt ieftine și nu oferă nicio oportunitate pentru profituri mari din vaccinuri? Oare pentru că „pandemia Covid” este utilă pentru impunerea măsurilor de control care reduc libertățile civile? Oare pentru că blocajele decimează afacerile de familie și permit o concentrare economică suplimentară? Răspunsul este „da” la toate cele trei întrebări.

  Profesorul de medicină Regius de la Oxford Univesity , Sir John Bell, a dezvăluit că vaccinarea Covid provoacă mai multe mutații ale virusului, necesitând noi vaccinuri într-o goană nesfârșită .

  Am întrebat un distins virolog dacă profesorul din Oxford a avut dreptate și mi s-a spus: „Da, vaccinarea Covid provoacă și va provoca mai multe mutații”. Există deja o serie de variați, iar guvernul sud-african a raportat că vaccinul pe care l-a cumpărat nu este eficient împotriva tulpinii Covid din Africa de Sud.

  Mai mult, vaccinurile în sine nu au fost supuse testării pe termen lung și multe vaccinări sunt asociate cu mai multe reacții grave și peste 1.000 de decese. Unii oameni de știință sunt îngrijorați de faptul că tehnologia netestată din unele vaccinuri va avea efecte adverse asupra sistemului imunitar și va duce la o creștere a ratei generale a mortalității. Cu toate acestea, ne uităm la el, zburăm cel puțin parțial orbi. De ce, deoarece există o modalitate mult superioară de a proceda?

  În primul rând, începeți cu prevenirea. Vitamina D, vitamina C, zincul și NAC (n.m. N-ACETYL CYSTEINE) sunt stimulatori imuni eficienți și ieftini, care elimină infecția și reduc gravitatea infecției. Jonathan Cook oferă un raport despre cele mai recente cercetări aici.


  Apoi apelează la cure. Atât tratamentul HCQ / zinc / antibiotic, cât și tratamentul cu Ivermectină / zinc / antibiotice sunt dovedite, sigure și ieftine. Cu toate acestea, dovezile au fost ascunse de public. Chiar și cei mai cunoscuți experți sunt dezaprobați atunci când spun ceva care este în conflict cu agenda de vaccinare / blocare. Mass-media sunt complici în menținerea publicului neinformat. De ce asta? Cum ajută suprimarea informațiilor să se facă față unei presupuse pandemii mondiale? În mod clar, nu ajută.

  Am raportat de multe ori despre eficacitatea HCQ / zinc. Puteți utiliza funcția de căutare de pe acest site pentru a localiza rapoartele mele. Ivermectina s-a dovedit a fi chiar mai eficientă decât HCQ. Dr. Marc Wathelet, un virolog de frunte, a adus dovezile pentru Ivermectin în fața guvernului din Belgia.

  Nu există un motiv justificat pentru a nu folosi aceste cure și nu există niciun motiv justificat pentru a nu iniția un program de prevenire bazat pe suplimente, dietă și un stil de viață mai sănătos. Eșecul guvernelor și al autorităților din domeniul sănătății de a utiliza aceste mijloace dovedite echivalează cu crimă în masă premeditată. Motivul pentru care oamenii au murit din cauza Covid este refuzul de a trata și de a preveni cu mijloace eficiente cunoscute. În schimb, guvernele și autoritățile din domeniul sănătății au interferat cu medicii și au împiedicat tratamentul cu HCQ și Ivermectin, în timp ce foloseau instituțiile de presă pentru a spăla creierul publicului că aceste tratamente eficiente și sigure sunt periculoase.

  Campania masivă de dezinformare desfășurată împotriva prevenirii și tratamentului eficient nu provine din ignoranța și incompetența autorităților publice. Provine din agendele pe care Covid le folosește pentru a le avansa, agendele a căror influență în viața și suferința umană nu are importanță pentru cei ale căror agende sunt servite.


  Care este motivul pentru care oamenii din orice țară au încredere în guvernul lor și autoritățile de sănătate publică?

  -----------------------------

  Paul Craig Roberts, fost secretar adjunct al Trezoreriei SUA și fost redactor asociat al Wall Street Journal, a raportat cazuri șocante de abuz în justiție de două decenii. Random House a lansat o nouă ediție a cărții sale, Tirania bunelor intenții , co-autoare Lawrence Stratton, o relatare documentată a modului în care americanii au pierdut protecția legii. Vizitați site-ul său .

  Drepturi de autor © Paul Craig Roberts
 • JoeB 21.02.2021 01:57
  Ca face arafatul care poarta asa ceva !

  Experții avertizează publicul împotriva purtării anumitor tipuri de măști de față N95 cu supape frontale.
  Ei spun că măștile protejează persoanele care le poartă, dar nu opresc picăturile de virus să scape și să îi infecteze pe alții.
  Măștile sunt concepute pentru ca muncitorii din construcții să le folosească pentru a păstra praful și alte particule.
  Tot articolul aici: https://www.healthline.com/health-news/certain-type-n95-mask-harm-covid19-spread
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal