Trei adolescenți din Washington ar putea fi condamnați la 10 ani de închisoare pentru că au ”vandalizat” cu trotinetele electrice curcubeul LGBT din Parcul Riverfront

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei adolescenți din Washington ar putea fi condamnați la zece ani de închisoare după ce au fost arestați pentru că au lăsat urme de derapaj pe o pictură stradală a steagului LGBT în timp ce se plimbau cu trotinetele electrice, scrie Daily Mail.

Ruslan V. V. Turko, în vârstă de 19 ani, și doi minori anonimi au fost arestați miercuri pentru distrugere intenționată de gradul întâi după ce au vandalizat pictura murală curcubeu Pride care se află în fața Riverfront Park, situat în Spokane, Washington. 

Turko a apărut joi în instanță, alături de un avocat. Procurorii au solicitat o cauțiune de 15.000 de dolari, care ar acoperi costul aproximativ al repictării picturii murale. Adolescentul a fost eliberat ulterior pe propria răspundere, cu condiția să nu se mai întoarcă la trecerea de pietoni și nici la ceilalți suspecți.

Adolescenții au fost prinși după ce un grup de martori care se aflau la un bar din apropiere i-a văzut acționând în mod nefast, turându-și scuterele electrice Lime și trecând intenționat cu roțile peste pictura murală pentru a crea urme de derapaj, au dezvăluit documente judiciare, potrivit KREM News.  

Documentele tribunalului citează că martorii i-au confruntat pe adolescenți, unii dintre ei făcând fotografii cu telefoanele lor. Unul dintre minori, a ripostat spunând: "F*** you' F*****" și "Du-te dracului", conform știrii.

Orașul a declarat că tocmai terminase de revopsit pictura murală când băieții ar fi vandalizat-o. 

Lime, compania care creează scuterele electronice, a fost consternată de incident și a emis vineri o declarație prin care și-a împărtășit sprijinul pentru comunitatea LGBTQ.

'Noi toți cei de la Lime condamnăm fără echivoc aceste acte josnice. Într-un moment în care echipele noastre de la Lime încep sărbătorirea mândriei în întreaga lume, este îngrijorător să vedem ura care are loc în Spokane. 

'Lime ia măsuri imediate împotriva făptașilor și își dublează sprijinul pentru Spokane Pride și Spokane Arts.

'Lime este mândru să aloce timp și resurse pentru a sărbători Luna mândriei în fiecare an și pentru a sprijini organizațiile LGBTQ+ care lucrează pentru a ridica și proteja persoanele homosexuale din orașele din întreaga lume.

'Nu vom permite celor câtorva persoane pline de ură să strice bucuria Lunii Mândriei în Spokane și suntem recunoscători pentru cei care lucrează pentru a face Spokane mai primitoare pentru toți'.

De asemenea, compania a precizat că va decreta o zonă interzisă în jurul picturii murale pentru a o proteja de orice viitoare tentative de vandalism. 
 
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Aly09 14.06.2024 13:11
  La o simplă căutare pe google, am aflat că de mâine începe nebunia în România împreună și cu Marșul pentru Familie.

  Primul oraș fiind Clujul și apoi continuând cu celelalte orașe:


  http://google.com/search?q=parada+lgbt+2024+cluj&sca_esv=5a58adcc29de473b&sca_upv=1&ei=ERZsZtGsFuTyi-gPqpujmA4&oq=parada+lgbt+2024+cluj  Trezirea POPOR !!!
 • Aly09 14.06.2024 13:16
  http://stiridecluj.ro/social/homofobii-protesteaza-impotriva-lgbtq-din-cluj-membrii-comunitatii-sunt-speriati-acum-imi-fac-griji-ca-pot
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump