Tratamentul pentru parodontoza - solutia care iti poate salva dintii (P)

De Publicitate  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parodontoza este afectiunea pe care nu multa lume o depisteaza la timp si care poate duce la pierderea dintilor. Boala parodontala este intalnita frecvent la adulti, dar nu este exclus sa apara si la copii. Simptomele specifice pentru debutul bolii sunt usoare, motiv pentru care multi oameni aleg sa le ignore si sa nu se prezinte la un cabinet stomatologic.

Primul stadiu al parodontozei este gingivita. Ea poate fi recunoscuta prin inflamatia gingiilor si prin sangerarea lor, mai ales in timpul periajului dentar. Daca ai aceste simptome, este indicat sa mergi la o clinica de specialitate, pentru ca tratamentul este mult mai usor si mai putin costisitor decat cel de care vei avea nevoie mai tarziu.

Parodontoza superficiala este cel de-al doilea stadiu al bolii. In timpul acestei etape, este afectat parodontiul, zona danturii formata din tesutul gingival si osos. Pacientul se poate confrunta cu infectii gingivale, iar dintii sai pot deveni mobili. Daca el nu merge la medic pentru a beneficia de un tratament parodontoza, se instaleaza ultimul stadiu al bolii si isi poate pierde intreaga dantura. 

In ce consta tratamentul pentru parodontoza?

Asa cum am mentionat si mai sus, daca te vei prezenta la o clinica stomatologica in primul stadiu al bolii, tratamentul va fi simplu. Va trebui sa faci doar sedinte de igienizare profesionala. Mai mult decat atat, in timpul vizitei la clinica, medicul specialist te va invata cum sa iti periezi corect dintii si ce metode suplimentare de curatare a danturii sa folosesti. 

In cazul in care a trecut mult timp de la primele simptome si boala s-a agravat, vei avea nevoie de un tratament parodontoza mai complex. Daca inflamatia a patruns in zona dintre gingie si dinte, va fi necesara eliminarea completa a tesutului perimat. Procedura se numeste chiuretaj in camp inchis si presupune curatarea tesutului si clatirea zonei afectate cu substante antiseptice.

Chiar daca denumirea acestui tratament pentru parodontoza te-ar putea speria, trebuie sa stii ca nu este dureros, fiind realizat sub anestezie. Urmatorul pas este ca specialistul sa monitorizeze evolutia bolii, iar la nevoie, sa repete procedura.

Atunci cand dintii au inceput sa devina mobili din cauza parodontozei, nu mai exista niciun dubiu ca osul care ii sustine este grav afectat de boala. In acest caz, medicul va realiza o igienizare profesionala a dintilor, un chiuretaj in camp inchis, iar apoi va introduce in zona afectata si o substanta de tip antibiotic. Acest tratament parodontoza va ajuta organismul sa se vindece.

Cum sa previi boala parodontala?

Intrucat principala cauza a aparitiei parodontozei este ingrijirea orala deficitara, ca sa previi boala este important sa iti periezi dintii de doua ori pe zi, sa folosesti ata dentara, apa de gura si dusul bucal. In plus, este recomandat sa renunti la fumat, deoarece este un viciu care poate avea consecinte grave asupra danturii. 

Daca te confrunti cu aceasta boala, alege clinica stomatologica Dental Excellence pentru a beneficia de cel mai bun tratament parodontoza! Tehnicile folosite de catre medicii acestei clinici pot regenera tesuturile si pot stabiliza dintii, salvandu-ti, astfel, dantura. Nu mai sta pe ganduri si programeaza-te la o consultatie!
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  8. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale