Ținute elegante deosebite cu rochii de seară la modă (P)

De Publicitate  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O rochie este piesa vestimentară de excepție cu ajutorul căreia poți avea ținute elegante deosebite. Designul pe care îl are rochia, culoarea, materialul, ocazia cu care o vei purta sau modul în care o accesorizezi sunt aspecte esențiale care vor face din ținuta ta una perfectă, iar din rochia pe care o porți una potrivită pentru stilul și preferințele personale.

Dacă este vorba despre evenimente formale sau despre ocazii deosebite, poți alege o rochie de seară pe care să o porți în stilul potrivit și pe care să o accesorizezi în funcție de stil și preferințe personale. Există, însă, câteva aspecte care te vor asigura de faptul că rochia de seară pe care o alegi este una perfectă din toate punctele de vedere. 

Ce rochie de seară să alegi în funcție de eveniment?

Primul criteriu de care trebuie să ții cont atunci când alegi o rochie de seară se referă la tipul evenimentului la care participi și pentru care ai nevoie de o ținută elegantă. Este vorba despre o ocazie formală de tipul unui cocktail, o ocazie la care vei discuta afaceri esențiale? Sau poate este vorba despre o nuntă sau un botez, evenimente esențiale din viața oamenilor? Petrecere de absolvire sau petrecere între prieteni prin care sărbătoriți un eveniment special? Pornește în căutarea rochiei de seară perfecte definind în mod clar tipul de eveniment la care participi, iar lucrurile vor decurge de acum mai ușor. 

Pentru ocaziile formale, alege o rochie de cocktail, lungă, de preferat în culori la modă, la care să asortezi accesorii contrastante, iar pentru o petrecere între prieteni sau pentru evenimente în familie de tipul nuntă sau botez, poți alege o rochie scurtă sau lungă, în culori și croiuri diverse, clasice sau extravagante, în funcție de stil și preferințe personale. 

Rochie lungă sau rochie scurtă?

Și lungimea rochiei este esențială pentru a avea siguranța unei ținute potrivite în funcție de evenimentul la care participi. Deși există tendința ca o rochie de seară extrem de elegantă să fie o rochie lungă, nu pentru orice eveniment este potrivită o astfel de ținută. Iar dacă stilul personal o impune, poți alege și o rochie de seară scurtă. 

Într-adevăr, pentru ținutele deosebite de seară, o rochie lungă este un pariu sigur, mai ales dacă este vorba despre o siluetă alungită, iar dacă este vorba despre un eveniment formal, o rochie de cocktail este ceea ce ai nevoie pentru a avea eleganța absolută de partea ta. Cu toate acestea, poți alege și o rochie scurtă pe care să o asortezi în mod potrivit astfel încât să îți evidențiezi picioarele, însă este de preferat să eviți culorile neutre și să eviți modelele proeminente. Poți alege rochii de seară scurte în culori cu care poți atrage atenția – roșu, mov, roz, verde, chiar alb, mai ales dacă este vorba despre o persoană cu tenul de culoare închisă. 

De ce alte criterii să ții cont în alegerea rochiei de seară potrivite?

De asemenea, nu uita că pentru a fi potrivită, rochia aleasă trebuie să se potrivească morfologiei tale, iar culoarea, croiul sau materialul din care este aceasta realizată te poate avantaja sau îți poate evidenția defectele pe care le ai. Dacă ești o persoană mică de statură evită rochiile lungi, iar dacă silueta ta nu este perfectă în zona abdomenului, evită materialele prea subțiri, așa cum este satinul sau mătasea. În ceea ce privește culoarea, îndrăznește să depășești granița impusă de clasicul negru și alege culori la modă, luminoase.  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor