Tineri uciși de vaccin, mame care-și plâng copiii și familii distruse pe vecie. Un strigăt și un vaiet pe adresa somnului liniștit al lui Valeriu Gheorghiță. REPORTAJ VIDEO

De ActiveNews  /  

Valentin Eduard Gherebe și mormântul său

Valentin Eduard Gherebe și mormântul său

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Mi-am pierdut copilul din cauza vaccinului PFIZER, nu mai am ce pierde, viața mea e goala și aridă fără copilul meu.

Mă voi lupta cu toată puterea mea să nu mai rămână copii orfani de TATĂ, de MAMĂ din cauza acestor tâlhari plătiți din banii mei și ai voștri.

Da, aici, în acest mormânt (foto mai sus), e copilul meu - GHEREBE EDUARD VALENTIN, de 43 ani - care a crezut in democrație, în sistem și în Vaccinul PFIZER asigurat de GHEORGHIȚĂ.

„SIGUR și Eficient”.

Tu unde ești domnule Gheorghiță sigur și mincinos? Ți-ai vaccinat copiii, că le ofereai generos vaccinul alor noștri?

Vezi ce ai facut cu copiii noștri? Cu tinerii? Ai semănat lacrimi și durere și asta vei culege. Este recolta ta însâgerată de care vei răspunde într-un final.

Haina Militara nu-ți va mai mai face cinste și onoare niciodată!

Aștept cu nerabdare ZIUA DREPTĂȚII!”

Acesta este strigătul mamei lui Valentin Eduard Gherebe, fost jucător de hochei la Națională, despre care ActiveNews a scris prezentând și fotografiile de la locul crimei. Procurorii nu au găsit cauza decesului, mulțumindu-se să bifeze rapid închiderea cazului, ca niște compostori ai vechiului regim.

În urmă cu un an, în iulie 2021, Poliția Hunedoara răspundea unei solicitării a ActiveNews, afirmând că nu poate da detalii despre cauza decesului studentului Bogdan Daniel Berki, mort în condiții similare cu fostul hocheist al Naționalei, decât după finalizarea anchetei. A trecut un an...

Zeci, sute, poate mii de alte mame își plâng la fel copiii în România, fără ca Parchetul să le facă dreptate. Sunt state care deja recunosc vătămările victimelor vaccinului, care au mers până la moarte, acordând despăgubiri sterile familiilor. NU asta le interesează pe mamele care își plâng fiii și fiicele. Ci, așa cum spune și doamna Doina Murgociu, DREPTATEA!

În reportajul de mai jos difuzat într-o emisiune mai amplă de Tele Europa Nova Timișoara pe 21 iulie 2022 și semnalat de Marius Mioc, o mamă sărmană își plânge, și ea, fiul ucis de vaccin, conform afirmațiilor sale.

Procurori ai României, puteți să vă faceți DATORIA?

REPORTAJUL VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • Mircea Dragan 28.07.2022 23:58
    In Romania ''vaccinarea'' nu a fost si nu este obligatorie. Cine l-a pus sa se intepe?
  • Leonesse 29.07.2022 06:40
    În Anglia propaganda a fost mult mai intensă și presiunea asupra angajaților, mult mai mare. Copil singur printre străini. A crezut și el ca toți ceilalți. Dumnezeu să-l odihnească!
  • Mars.60 Stefan 29.07.2022 10:49
    In Romania "vaccinarea" a fost impusa prin santaj, amenintare si frica. Acest lucru a fost orchestrat prin toate institutiile statului, guvern, parlament, armata, politie, Ministerul Sanatatii, dar mai ales prin toate mijloacele mass-media care au dezlantuit cea mai abjecta propaganda a minciunii si terorii, si astfel oamenii simpli, care cred sincer in onestitatea statului, au fost inselati de catre "statul roman" sa se intepe.
  • Mircea Dragan ► Mars.60 Stefan 31.07.2022 11:41
    Si micii si suta de lei tot pacaleala a fost? A fost un targ si ei s-au invoit. Din cauza prostiei lor puteam sa ne pierdem serviciile si poate viata daca se baga injectarea obligatorie . Ei aproape ca ajunsesera la 45% . Prostia se cam plateste. Aici cu sanatatea si viata.
  • Coronoia 29.07.2022 14:20
    S-au intepat ca sa nu faca long-covid. Cica nu exista nimic mai rau pe lumea asta decat long covid.
  • Mircea Dragan 31.07.2022 11:38
    Nu mai dezinformati. Daca NU voiai sa te ''vaccinezi'' , nu te ''vaccinai''. In Romania NU a fost obligatorie ''vaccinarea''. CLAR?
    Aaaa, voua nu v-a placut sa va complicati si v-ati conformat iar acum cu serul in TESTARE in vene plangeti ca veti muri este strict treaba voastra dragilor.
    Ati semnat ca va asumati efectele adverse desi unii habar nu aveti de ce ati semnat. Pa si pusi si sa nu va prind agatati de sistemul de sanatate sau economic prin tot felul de pensii si ajutoare de handicap.
    Nu uitati ce ati semnat.
  • RomeoB 29.07.2022 07:46
    Chiar ati uitat ca din toamna oamenii erau amenintati cu concedierea daca nu vor avea certificate verzi ? Se pare ca in unele institutii militarizate, presiunile pt vaccinare au fost mari.
  • Mircea Dragan 31.07.2022 23:41
    Presiuni au fost dar noi cei 60% nu am cedat.Din cauza lor puteam deveni paria. Merita ce au patit.
  • Noe 29.07.2022 08:44
    Bă, CRIMINALILOR, când poporul ăsta prost s-o sătura de plânsete și vaiete, o să vină peste voi ca tăvălugul. CRIMINALILOR!
  • Mircea Dragan 25.08.2022 13:54
    Nenea NOE ''boborul'' se indigneaza prin parcuri si la colturile strazilor. Cand trebuie sa ia taurul de coarne se retrag ca ce sa faca ei?
    Pe mine m-a atacat unul pe strada . Era o huiduma dar l-am pus jos si l-am predat Politiei.
    Imediat a aparut administratorul impbilului unde locuia ala si a exclamat: ''Vai ce bine ca ne-ati scapat de el'', altii mai tinerei ca :'' nu-i asa periculos , ca-i baiat bun'' desi avea un cutit in mana cand m-a atacat. Cand a fost sa depun plangere prealabila ... SURPRIZA ! Toti s-au retras ca nu le trebuie lor probleme, etc.
    Cum ala locuia in capatul celalalt de oras si eu ajungeam acolo rar (o data la 10 ani) l-am lasat in pace p-ala sa se spele cu el pe cap. Probabil este si acum liber si continua sa ameninte si sa sparga geamuri.
  • Terchea B. 29.07.2022 09:02
    Cunosc persoana care a facut vaccinul ca sa poata intra la Jumbo sa cumpere ceva porcarii , deci ce mai e de zis
  • mariusmioc 29.07.2022 12:06
    Lucra în Anglia. Ca să ajungă în Anglia, la avion se cerea dovadă de vaccinare.
  • Mircea Dragan 30.07.2022 22:26
    Nimeni NU a avut un motiv serios sa se intepe. Chiar daca au fost presiuni tot nu i-a obligat nimeni. Imbri , Jurma, Arafat, Werner sa mearga la femeia aceasta si sa-i explice cat de sigur si eficient era/este zeama Covid. (vaccin va fi in 2024 daca trece testele facute acum direct pe .....oameni).
  • Rusi 01.08.2022 16:36
    Toti cei vinovati de acest genocid trebuie condamnati la moarte.
  • Mircea Dragan 02.08.2022 21:31
    Si cine identifica vinovatii? Politistii care fugareau printre blocuri batranii fara masca? Faceti plangeri penale, dati in judecata pe Gheorghita, Arafat, johannes, etc
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  7. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan