Teodor Baconschi poate să stea liniștit: Homosexualii din România l-au ascultat și cer Legalizarea Parteneriatelor Civile. Cele 52 de revendicări ale homosexualiștilor, cele 35 de ONG-uri și cele 35 de companii care îi susțin. DOCUMENT

De Alesandru Anghel  /  

Legendă imagine: Sever Voinescu Cotoi, redactor șef la revista homosexualistă Dilema lui Pleșu și realizator Trinitas TV, Adrian Papahagi, emulul penalei Monica Macovei, fondatoarea asociației homosexualilor din România, Accept, Teodor Baconschi, susținător al „parteneriatelor civile” de același sex și un fost preot rătăcit, alungat de credincioșii din Germania. Jos: Imagine din campania de propagandă a homosexualiștilor din România care au ascultat de Teodor Baconschi

Legendă imagine: Sever Voinescu Cotoi, redactor șef la revista homosexualistă Dilema lui Pleșu și realizator Trinitas TV, Adrian Papahagi, emulul penalei Monica Macovei, fondatoarea asociației homosexualilor din România, Accept, Teodor Baconschi, susținător al „parteneriatelor civile” de același sex și un fost preot rătăcit, alungat de credincioșii din Germania. Jos: Imagine din campania de propagandă a homosexualiștilor din România care au ascultat de Teodor Baconschi

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MozaiQLGBT, asociație a activiștilor homosexualiști din România, care se bate pe piața îngustă sau mai largă a lumii pidosnicilor cu asociația Accept, fondată de mama vitregă a lui Adrian Papahagi, Monica Macovei, a lansat vinerea trecută așa zisul „Index al Egalității - Revendicările politice ale comunității LBGTQ+ din România” în an electoral, potrivit Rostonline.

Acum colegul Monicăi Macovei de confrerie politic, Teodor Baconschi, poate să stea liniștit. Visul său, exprimat chiar în timpul Referendumului pentru Familiei și Căsătorie, este împlinit de homosexualiștii de la MozaiQLGBT  printr-un materialul finanțat generos prin fonduri de tip soroșist în cadrul unui program intitulat cu un oarecare umor Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 20142021.

„Țin să precizez că nu voi vota, pentru că e vorba de un referendum care, pe lîngă formularea ineptă din întrebare (cum să fiu de acord cu schimbarea constituției în general, adică să dau dreptul oricărui potentat rău-voitor să-mi modifice viața?!), valorifică în mod impur un interes politic în care nu cred, o anumită ignoranță din rîndurile electoratului și un capital de intoleranță și judecată tăioasă a „aproapelui” care n-are nimic de a face cu creștinismul.”, spunea la Referendum subpatronul Dilemei pe lângă șmenarul penal Cristian Burci, Andrei Pleșu.

Aceasta nu l-a împiedicat pe purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, să-i lustruiască un omagiu la ultima lui aniversare, de anul trecut, din care redăm, pe scurt: „Domnul Andrei Pleșu este unul dintre acei foarte puțini oameni despre care se poate spune că a ctitorit „partea cea bună” a societății timpului său. Formând și consacrând - prin cărțile sale, prin cuvintele, memorabil doar ale sale, rostite cu mult miez în spațiul public al ultimelor trei decenii asaltate de farse etice și obscenitate, prin atingerea spiritului său aristocratic de spiritele curioase și însetate de sens ale celor pe care în varii feluri i-a întâlnit - un stil elegant, tonic, coincident cu un mod de a fi, de a percepe, a descifra și înțelege (într-)o lume autohtonă care frapează încă progresiv prin opoziția ei zglobie la atenție morală, bună-creștere și noblețe. Un stil care e omul însuși.”... Și tot așa.

Teoria conspirației lui Pleșu era susținută și de „intelectualul profund creștin”, „masivul teolog” (apud Bănescu), Teodor Baconschi, care afirma:

„Văd că se profilează referendumul despre familie, care va diviza și mai mult societatea, provocând valuri de insulte, demonizări reciproce, stigmate și etichetări la grămadă. E taman ce ne lipsea, într-o țară deja expusă lipsei de dialog și de respect politicos față de cel care gândește diferit.”, spunea el pe Imgur sau Facebook.

„Depenalizarea relațiilor homosexuale implică acceptarea parteneriatului civil dintre persoane de același sex, inclusiv din motive de drept succesoral.”, scria profund „masivul teolog”.

Ei bine, acum poate să stea liniștit.

Deși se anunță un nou Referendum pentru Constituție, care o să-i bage în boală pe Pleșu și Baconschi, homosexualiștii sunt alături de ei pentru a le împlini visele, posibil umede, pentru că prima revendicare a activiștilor LGBTQXYZ este cea privind „legalizarea parteneriatelor civile”, adică exact ce cerea Baconschi.

Cele 52 de revendicări vizează diverse domenii, de la „familie”, la justiție, sănătatea și educație.

Iată câteva din revendicările LGBTQ în România (așa cum au fost dictate de finanțatorii din străinătate- n.red):

  • Legalizarea parteneriatelor civile prin adoptarea Pl-x nr. 152/2019.
  • Recunoașterea „familiilor” transgender prin recunoașterea căsătoriilor persoanelor transgender în cazul schimbărilor de acte de stare civilă.
  • Înăsprirea sancțiunilor Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării atunci când constată fapte de discriminare privind comunitatea LGBT+.
  • Interzicerea expresă, prin lege, a terapiei de conversie.
  • Stabilirea de parteneriate oficiale între autoritățile locale și festivaluri de tip Pride în toate orașele din România.
  • Înființarea unui institut de cercetare pe tema orientării sexuale și identității de gen, aflat în subordinea Parlamentului.
  • Formarea continuă a polițiștilor, jandarmilor, angajaților din apărare și servicii secrete pe tematici relevante privind orientarea sexuală și identitatea de gen prin organizarea de cursuri specifice.
  • Formarea continuă a profesorilor prin cursuri cu tematică LGBT+ despre termenii de bază în discuția despre diversitate de gen și LGBT+ ca identitate de gen, orientare romantică și sexuală, expresie de gen, norme de gen etc.
  • Introducerea, în curricula universitară, a unor cursuri privind istoria și cultura LGBT+.

Indexul cu toate cele 52 de revendicări poate fi citit în format PDF AICI la ActiveNews.

Cele 35 de organizații de tip soroșist care susțin demersurile homosexualiștilor pentru căsătoria între homosexuali sunt acestea, potrivit asociației înființate de Monica Macovei:

35 de ONG-uri din România susțin „adoptarea instrumentelor adecvate de protecție și recunoaștere legală a tuturor familiilor”

  • „Modificarea Codului Civil pentru a permite căsătoria între persoane de același sex și recunoașterea căsătoriilor între persoane de același sex încheiate în străinătate;
  • Legiferarea parteneriatului civil, indiferent de sexul celor doi parteneri de cuplu, înregistrat de către ofițerul de stare civilă;
  • Protecția familiei de facto, care nu optează pentru căsătorie sau parteneriat civil, în domeniul patrimonial, al sănătății și în vederea prevenirii și combaterii violenței domestice.”
Organizații semnatare:
1. Asociația CIVICA
2. Asociația eQuiVox
3. [H]LGBTQ United Brașov
4. ARAS – Asociația Română Anti-Sida
5. Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO)
6. Asociația FRONT
7. Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe)
8. Centrul FILIA
9. Identity.Education
10. Rise OUT
11. Agenția Împreună
12. MozaiQ
13. Centrul de Resurse Juridice
14. Tineri pentru Tineri
15. Asociația Declic
16. Queer Sisterhood Cluj- Hilltop Org
17. Girl Up Romania
18. Asociația EasyEco
19. Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală
20. Asociația Mame pentru Mame
21. Asociația SEXUL vs BARZA
22. CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate
23. Funky Citizens
24. ActiveWatch
25. Euroregional Center for Public Initiatives – ECPI
26. Centrul pentru Inovare Publică
27. Asociația Consiliul Diversității în Afaceri – RDCC
28. Asociația TransCore
29. Asociația Incluziune pe bune
30. Code for Romania
31. Asociația Centrul pentru Educație și Drepturile Omului
32. Ark Oradea
33. ART Fusion
34. CADO – Centrul de Advocacy și Drepturile Omului
35. Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile – FDSC
 
Companiile și instituțiile care sprijină pe față demersurile homosexualiștilor sunt, potrivit MozaiQ, următoarele foruri cărora asociația activiștilor LGBT le adresează...

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Radu Comsuta 01.02.2024 19:33
    Va veni o mare năpastă peste țară dacă vor da această lege. Nu cred că Dumnezeu va lăsa să treacă 24 de ore până această mare năpastă să vină peste noi. Și asta tocmai că nu vrea ca în grădina Maicii Domnului să se vâre urâciunea pustiirii. Deja jordița se anunță a veni dinspre răsărit și stă chiar la ușă.
  • Adr 04.02.2024 15:47
    Asta e mai mult spurcăciune...despre.urâciunea pustirii ni se spune că este ecumenismul care o sa vina sub forma uniunii tuturor religiilor
  • IC XC NI KA 01.02.2024 21:58
    https://www.chilieathonita.ro/2024/02/01/enciclica-circulara-sf-sinod-al-bisericii-greciei-casatoria-persoanelor-de-acelasi-sex/

    Doamne, miluiește.
  • eu-noi 01.02.2024 23:15
    Oare astia nu pot pleca intr-o tzara a lor, delimitata fizic/ geografic? Astfel, graul e sortat de neghina, culturile de buruiene etc... Cetatile Sodoma si Gomora au avut mai multa demnitate, in aceasta logica. Au scutit mania divina... Se vadeste ca anomalia lor se hraneste din normal, precum organismele parazite. Vino Doamne Iisuse!
  • Mircea Dragan 02.02.2024 15:52
    Baconschi pune cupele de sampanie pe margine piscinei ca vin. Ce sa fac? Ma sacrific eu sa te bulanesc .
  • Rusi 02.02.2024 16:49
    Aceste organizații semnatare sunt organizatii teroriste care trebuie interzise.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"