Televiziunile au început să dezbată despre decesele din România de după vaccinarea cu serul experimental anti-Covid. Profesorul Dolinschi menționat la RTV și rezultatele necropsiei asistentei de la Institutul „Marius Nasta” discutate la Antena 3

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se înmulțește numărul deceselor post-vaccinare din România. După asistentul de 49 de ani de la Sanatoriul Balnear din Mangalia și pensionara de 73 de ani din Bacău, a fost rândul unei asistente de 55 de ani de la Institutul „Marius Nasta” din București, a profesorului universitar Ioan Dzițac din Oradea și a ziaristului sucevean Gheorghe Dolinschi, decedat pe 6 februarie 2021, chiar de ziua lui, după ce fusese vaccinat, despre care ActiveNews a relatat în urmă cu patru zile. De abia astăzi, RTV și alte surse de presă s-au aplecat asupra cazului profesorului Dolcinschi iar Antena 3 a luat ieri în discuție primele rezultate ale necropsiei asistentei de la Institutul Marius Nasta.

Scriitor, jurnalist cultural la cotidianul „Crai Nou” din Suceava și secretar al Societatății pentru Cultură și Literatură Română din Bucovina, cetățean de onoare al comunei Arbore și medaliat de președinție în 2004 cu „Meritul cultural” în rang de cavaler, Gheorghe Dolinschi a murit la doar câteva zile după ce s-a vaccinat anti-COVID-19, fiind în vârstă de 76 de ani. Știri pe Surse relatează că Dolinschi a sunat sâmbătă la 112, iar ambulanța l-a transportat de urgență la Spitalul din Rădăuți. Ulterior, s-a luat decizia transferării lui la Suceava, unde a murit. 

Foștii lui colegi de la Societatea pentru Cultură și Literatură Română din Bucovina au postat luni pe Facebook un anunț de condoleanțe. 
 
„Dragi prieteni ai Societății pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina,

Cu adâncă tristețe și profund regret anunțăm că domnul profesor Gheorghe Dolinski, președintele în exercițiu al Societății pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina s-a stins aseară din viață, după o înrăutățire a stării de sănătate din ultimele săptămâni. 

Cu o zi înainte, pe 6 februarie, împlinise 76 de ani. De-a lungul activității a scris sute de articole în presa locală, iar pentru comunitatea din Arbore și-a adus o contribuție importantă prin scrierile sale. Trebuie amintite aici ”Arbore, străveche vatră de etnografie și folclor”, dar și ”Personalități arborene”. A fost pasionat de filatelie și a participat la mai multe expoziții naționale și internaționale, unde a primit peste 250 de premii în perioada 1990-2016. În cursul anului 2002 a fost desemnat ”cetățean de onoare” al comunei Arbore, pentru ca în 2004 să primească medalia ”Meritul cultural” în rang de cavaler din partea președintelui României. 

Intelectual de o deosebită valoare, cu o bogată și îndelungată carieră pedagogică, om de presă și televiziune, scriitor și publicist, președinte, îi vom păstra o vie și neștearsă amintire. 
 
 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis colegii defunctului pe pagina de Facebook a societății culturale bucovinene.
 
Primele rezultate ale necropsiei arată că asistenta de la Marius Nasta nu avea probleme de sănătate
 
 
Cât despre asistenta de 55 de ani de la Institutul de Pneumologie „Marius Nasta” din București - a cărei șefă, Beatrice Malher, juca în clipuri ilegale de propagandă la vaccinurile insuficient testate, îndemnând populația să fie responsabilă pentru că e ea mamă și medic și manager - , decesul lucrătoarei medicale, ale cărei colege spuneau că nu era cunoscută cu probleme de sănătate, a fost recunoscut „cu responsabilitate” de oficiali abia la 8 zile după producerea lui. 

Rezultatele necropsiei asistentei de la secția de terapie intensivă a Institutului „Marius Nasta” arată că defuncta nu avea leziuni la nivelul organelor, potrivit Gândul.ro, ceea ce confirmă și declarația unor cunoștințe de-ale ei, că nu avea probleme de sănătate învederate. Neexistând probe evidente privind cauza decesului, medicii legiști așteaptă analiza probelor toxicologice și examenul de anatomie patologică. Până atunci, propaganda ne hrănește cu refrenul atât de drag ei, că nu s-a putut demonstra dacă există vreo legătura între deces și vaccinul anti-coronavirus.
 
Dr. Adina Alberts s-a arătat șocată, într-o postare pe Facebook, de vocile care pretind că, dacă raportul toxicologic și necropsia nu evidențiază nici o problemă bătătoare la ochi, asta demonstrează că nu vaccinul este cauza decesului. Concluzia e cel puțin pripită, câtă vreme rezultatele histopatologice ale decedatei nu se cunosc încă.

„Aseară, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 la care am participat și eu în calitate de invitat în studio, a avut loc o dezbatere legată de cazul asistentei decedate de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta”, după a doua doză de vaccin de la Pfizer.

Am primit, cu toții, informații din raportul toxicologic al asistentei decedate, raport care a ieșit negativ, adică nu consumase nicio substanță toxică/ medicament/ drog, etc... Am obținut și detalii de la necropsie, macroscopic neevidențiindu-se nicio cauză a morții. Până aici, toate informațiile erau într-o înlănțuire corectă și logică. Dar surpriza a venit când jurnalista Mirela Voicu, prezentă și dumneaei în emisiune, pe skype, denunță o concluzie cel puțin aiuritoare, și anume că, "nu există nicio legătură între deces și vaccinul efectuat”!

A fost momentul în care am sărit pur și simplu în sus... Cum să tragi asemenea concluzie când rezultatele histopatologice al decedatei nu se cunosc încă, când există atâtea decese de tip "coincidențe” legate de această campanie de vaccinare anticovid, când însuși FDA a luat în calcul ca reacție adversă "decesul” la administrarea acestor vaccinuri - vezi lista de lucru pentru reacții adverse la vaccinul Pfizer-, și când VAERS-platforma online oficială din SUA în care lucrătorii din sănătate sunt obligați prin lege, să declare toate reacțiile adverse la vaccinuri, sub sancțiunea penală dacă raportările sunt false, arată că sunt deja peste 500 de morți în SUA după administrarea vaccinurilor Pfizer și Moderna.”, a scris dr. Adina Alberts, vineri, pe Facebook. 
 
 
In Memoriam Profesorul Gheorghe Dolcinschi:
 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Zero5 13.02.2021 09:43
  Mi-e teama ca vom avea cea mai mare crima din istoria umanitatii. Daca acest vaccin declanseaza inca din aceasta faza reactii de aparare a organismului, provocand hemoragii interne sau stopuri cardiace in anumite organisme mai slabite sau avand boli de natura sa amplifice acele reactii, ce se va intampla cu cei sanatosi acum atunci cand corpul lor va incepe sa produca in cantitati mari pseudo-anticorpii generati prin alterarea ADN-ului? Cum vor supravietui cei "imunizati" in momentul in care organismul lor va incerca sa elimine acesti intrusi?
  Nu vorbesc de nicio conspiratie, este o realitate pe care, orice medic o stie, sau ar trebui s-o stie. Iar adevarata catastrofa va incepe sa-si arate fata peste cateva luni. Poate ca intarzierile si balbele in campania asta de vaccinare furibunda sa fie un prilej pentru multi sa se gandeasca de 2 ori inainte de a o face odata! Iar exemplele celor decedati - ce se vor inmulti in perioada urmatoare...
 • Dromihete 13.02.2021 12:13
  Mai multe depre "taticul Kill Bill" si asa zisele vaccinuri, istorie, explicatii apartenenta si familie/clan/cult... Scurta istorie cu evenimente de pe planeta, in timp ce noi am fost "sedati si adormiti" de catre slugile obediente...Daca sunteti curiosi, va puteti informa singuri si puteti gasi materialele (stiintifice pe bune) desfasurate direct pe siteurile oficiale, cat si procesele si toate scandalurile ce apar in acest clip. https://www.bitchute.com/video/oS9FBzThQfJP/
 • Orizont 13.02.2021 12:42
  Banditul securist Voiculescu impinge iarasi LEGEA VACCINARII OBLIGATORII care va impune VACCINAREA OBLIGATORIE A COPIILOR SI ADULTILOR :

  https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/ministerul-sanatatii-vrea-sa-introduca-vaccinarea-obligatorie-a-populatiei-in-ce-situatii-se-aplica.html
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei